FortunaWin - 10.000 Forint első befizetési bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum február 20, 2012, 17:56:50
Minden focimeccsen hármas feletti szorzó a döntetlen...

Még nem fizettem be oda, de azon gondolkozom, hogy 1000 ft-os tétekkel fogok csak erre játszani.

A másik megoldás, ami szóba jöhet, hogy a 40e-t egyből felteszem egy hármas szorzóra és lejátszom máshol az ellenkezőjét. (akár pár perc késéssel élőben, hogy ne veszítsek alapból a szorzók különbségén)
Így ha szerencsém van, egyből átkerül a befizetett pénzem a bónusszal együtt egy másik számlámra.
Ha meg pechem, akkor van 120 000 ft-om a Fortuna Winnél...

A teli tét 3-as szorzóra jó húzás, én így szoktam nekiállni a bónuszforgatásoknak, de nem verek minden garast a fogamhoz, tehát ezt a módszert nem tudom mindenkinek ajánlani. A más irodánál visszafogadás jó választás, ha csak a kipörgetésre játszol.  Amúgy meg szerintem nem kell a 3-as szorzóval az elején foglalkozni. Játszatok anélkül, hogy figyelembe vennétek a forgatási feltételeket. Szépen, saját tempóban. Amikor felszaladtok duplára, akkor eresszetek meg két tippet mondjuk 3-as szorzóval 10-20.000-es tétekkel. Ha elmegy mindkettő, akkor megint vissza kell állni a saját tempóra. Az allin ilyenkor szerintem ökörség, ha nincs meg a kellő bankrollod, de persze mindenki azt csinál a pénzével, amit akar. Durvának tűnik a forgatási feltétel, de csak elsőre, nem lehetünk hülyébbek az angoloknál, nekik már vagy egy éve lehúztak minden bónuszt. Százával forgatták ki az akkor még 100%-os  200 fontos bónuszt, erről fórumokon is találtok posztokat. 90 nap van a kipörgetésre, ez azért elég idő. Persze meg lehet csinálni 3 nap alatt is, de hova a nagy sietség, a gyors melónak mindig híg a leve...

Változott a bónusz!
20.000 Ft helyett 10.000 Ft-ot dupláznak meg első befizetés után (200 euró helyett pedig 50 euró, 50%-os bónusz).

Fizess be és igényeld bónuszod, nyiss számlát [fw]ITT[/fw]!

Az a baj ezzel az irodával hogy ha szólót fogadsz akkor 2-3 ezer forintnál (néha 5000-nél) nagyobb téttel nem enged fogadni... legalábbis nekem így van.lehet hogy másnál más a helyzet...

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy július 29.-én fizettem be 7500 Ft-ot és ugye jött 7500 Ft bónusz.
Ha jól tudom 1,5 hónap van rá, hogy kijátszam, amit elég valószínű, hogy sajnos nem tudok teljesíteni (későn kezdtem el kijátszani).
Ha letellik a 1,5 hónap mi történik? Levonnak 7500Ft-ot a számlámról? Honnan tudom, hogy mikor jár le a 1,5 hónap pontosan?

Nem 1.5 hónap hanem 3, azaz 90 nap áll a rendelkezésedre. Nekem legalábbis annyi volt. Igaz nekem 90 nap sem volt elég a forgatásra. Amikor letelt a határidő, küldtek egy e-mailt miszerint az idő lejárt de mert aranyszívük van ezért meghosszabbítják további egy hónappal. Szóval elég korrektek voltak, nem hiszem, hogy velem kivételeztek csak de erre azért ne alapozz. Tehát 90 nap, hajrá!  :great:

Köszönöm:d durvàn benéztem, meglàtjuk h sikerül-e. Optimista vagyok még:d

Netelleres vagy Mb-s befizetésre is jár a bónusz? Az eurós 50 %-os búnusz max 50 euró befizetésre ad bónuszt(25), vagy 50 euró bónuszt ad ha befizetek 100-at.

Idézetet írta: norbi33 Dátum november 01, 2012, 16:26:39
Netelleres vagy Mb-s befizetésre is jár a bónusz? Az eurós 50 %-os búnusz max 50 euró befizetésre ad bónuszt(25), vagy 50 euró bónuszt ad ha befizetek 100-at.

Skrillre biztosan jár, bár a feltételekben neteller kizárás sincs, tehát minden bizonnyal arra is.

http://www.fortunawin.com/public/ef/ba/62/377725_440320_Bonusz_13_2_2012.pdf

Az eurós bónusz kétértelműen van megfogalmazva, kérdezz rá az ügyfélszolgálatnál!

Az első befizetés bónusz sikeres(!) elvesztése után mennyi idővel kínálnak fel egy reloaded bónuszt?
Több, mint 2 hét eltelt, és sehol semmi. Skandallum.

Idézetet írta: La Guerta Dátum november 28, 2012, 10:17:15
Az első befizetés bónusz sikeres(!) elvesztése után mennyi idővel kínálnak fel egy reloaded bónuszt?
Több, mint 2 hét eltelt, és sehol semmi. Skandallum.

Általában kötni szokták valamilyen eseményhez ezeket a reloadokat, pl. Nb1 vagy Bl rajtjához, szóval nem túl jók az esélyek, de talán majd Karácsony kapcsán lehet lesz valami.

Ha nem teljesítem a 90 nap alatt a bónuszt, akkor utána lehet kérni kifizetést?

Kérni lehet, viszont csak a befizetésed kapod vissza. Mondjuk a 90 nap náluk nem egy fix időpont, ezt nagy kedvvel hosszabbítják meg akár pár hónappal is. Ami a lényeg, hogy ha még blokkolva van a számlád, akkor a pénzt nem fizetik ki róla, azzal az indoklással, hogy a bónusszal játszottál, és a feltételeket nem teljesítetted. Ami talán rendben is van, hiszen a bónusz rögtön ott van regelés után a számlán.

Idézetet írta: gege87 Dátum január 27, 2013, 14:53:59
Ha nem teljesítem a 90 nap alatt a bónuszt, akkor utána lehet kérni kifizetést?

Most kezdtem el forgatni a bónuszt, sokszor csak 4-5€-kat enged feltenni szolóra, foci 3 esély. Másnál is volt ilyen probléma?

Idézetet írta: mukusz745 Dátum november 06, 2013, 08:44:53
Most kezdtem el forgatni a bónuszt, sokszor csak 4-5€-kat enged feltenni szolóra, foci 3 esély. Másnál is volt ilyen probléma?

A fogadás beküldése után hosszú a várakozási idő, mert a bukik valószínűleg egyesével hagyják jóvá a téteket.
Ez viszont szubjektív (ha nem lenne az, lehetne automatizálva is), úgyhogy szerintem attól is függhet, hogy éppen ki néz rá a szelvényedre...

Ha haladni akarsz a forgatással, akkor érdemes éjfél után próbálkozni, mert akkor a bukik már alszanak és automatikusan szokta engedni legalább az 5000 ft-os téteket.

Értem köszi.

Vicc ez az iroda...

Természetesen ide nyerek általában