Dafabet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Valami cozeni nevű faszságot ír hogy azon keresztül tudom levenni.. Azóta nem próbáltam.

Pénteken újra írtam nekik, bekérték hetedszer is a fotókat de ígéretet tettek, hogy 12 órán belül megvizsgálják. 5 óra múlva jött is a válasz, hogy verifikálva vagyok és nem fogják a pénzlehívásoknál újra kérni. Este el is idítottam egy pénzkikérést de 1-2 órán belül jött, hogy csak Skrillre kérhetem ki mivel azzal fizettem be. Gyorsan írtam nekik, hogy azzal fizettem be de azóta ezaz opció az én számlámon már nem elérhető csak a Local Bank transfer. Erre jött a válasz, hogy lépjek kapcsolatba velük chaten. Másnap délután rávettem magam, hogy chateljek egyet velük de sok reményt nem fűztem hozzá mert nem sok jót olvastam róluk. Itt ért a meglepetés mert tényleg egy segítőkész ügyfélszolgálatost sikerült kifognom. Leírtam neki a problémát, hogy nincs Skrill opció mit lehet ilyenkor tenni. Írta, hogy megkérdezi a pénzügyi osztályt és e-mailben válaszol majd. 1 óra múlva jöttek is az emailek, először, hogy próbáljam másik böngészőben utána, hogy az országomban a Skrill opció meg a Local Bank transfer is levan tiltva adjak meg egy BTC tárca címet és oda manuálisan ők kiutalják. Írtam neki, hogy akkor nem lehet esetleg manuálisan a Skrillemre küldeni mégis a pénzt. :) Beleegyeztek, kérték az összeget és 2 perc múlva a Skrillemen volt a kért pénz.
Tehát végülis a pénzemhez jutottam cirka 25 nap alatt!
Mivel limites a számlám így sok nyereményem itt már nem igen lesz. Mondjuk nem tudom mi alapján van a limit mert tegnap egy brazil 2. osztályú meccsre simán engedett volna 20 eurót rakni de előtte meg a Lazio - Roma meccsre csak 4 eurót engedett.
Maga az oldal egyébként kiváló élő-fogadásokra meg booking pointsra sem igazán tudok máshol fogadni mivel a Will Hill limitált rögtön a regisztráció után a Skybet meg a Marathon pedig nem érhető el nálunk.

Skrillen fizettem be, de most azt hazudják hogy a skrill tiltólistán van Magyarországról, így csináljak Btc számlát. Megírtam hogy nem vagyok hajlandó, fizessenek vagy bankszámlára vagy skrillre, azóta semmi. Hónapokkal ezelőtt is próbálkoztam már, akkor sem jártam sikerrel. Basztatom még őket, de elképesztően komolytalan társaság.

Nekem akkor elképesztő mákom volt, hogy sikerült Skrillre kiutaltatnom. Nagyon segítőkész volt az ügyfélszolgálatos és el is intézte. Maradt bent egy kevés pénzem azzal még szoktam játszogatni de 3-10 Euro közötti korlátozás van a legtöbb piacon amire szoktam fogadni. Egy hasonló kinálattal rendelkező iroda jó lenne ami megbízható is de eddig nem találtam.