SfGuru - Női Kézilabda VB 2011

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SfGuru - Női Kézilabda VB 2011


Helyszín: Brazília
Időpont: December 02. - 18.
Hivatalos weboldal: http://handballbrazil2011.com/us/

Csoportbeosztás:

A-csoport: Angola, Izland, Kína, Montenegró, Németország, Norvégia

B-csoport: Ausztrália, Dél-Korea, Hollandia, Kazahsztán, Oroszország, Spanyolország

C-csoport: Brazília, Franciaország, Japán, Kuba, Románia, Tunézia

D-csoport: Argentína, Dánia, Elefántcsontpart, Horvátország, Svédország, Uruguay


Ide lehet írni a Női Kézilabda VB-s előzeteseket! Sok sikert!  :beerchug:

#1 december 04, 2011, 09:21:11, csatarid
Svédország-Argentína

Tipp: Svédország -16.5
Odds: 1.85
Iroda: bwin
Tét: 10

Nem mondhatni, hogy információk sokaságát szedtem össze, ezért inkább a múltból lehet táplálkozni itt a torna elején. Viszont nem tudok elmenni szó nélkül a mellett, hogy a svédek legutóbb EB döntőt toltak Norvégiával. Azért az nem volt olyan rég, és a csapatuk azóta fikarcnyit sem változott. Nem játsszák azt a szemre is szép kézit, eléggé sallangmentes játék az övék, de fizikálisan bárkivel felveszik a versenyt, az EB döntőben Norvégiával is bírták a tempót. Nálam Dél-Amerika női kéziben egyet jelent Brazíliával. Argentína számomra nem faktor, és nem lesz az a svédeknek sem. Torstensson kedvére lövöldözhet, támadásban a svédeket az argentínok nem fogják megállítani. Ezek a nagy batár északi lányok, mint Torstensson 9-10 méterről is szétbombázzák az ellenfelet, és főleg Argentínát. Ezek ott délen nem ehhez vannak szokva, vagy látott már valaki 2 méteres chilei lányt akárcsak képen is...
A  svédek védekezése meg a legjobbak közt van, az EB-n is megmutatták Wibergék, hogy nakik aztán nem könnyű betalálni. Persze, volt csapat, amely megverte őket, de ebben a pár sorban a célom a svédek fényezése ...
Egy szó, mint száz, az északi stílussal semmit nem fognak kezdeni az argentínok. Simán 40 fölé várom a svédeket, Argentína meg ha meglátja ezt a svéd falat, nagyjából minden önbizalmát elveszíti. Ráadásul a svédek az edzőmeccseiken is a legjobbakkal játszottak, Argentínát 20-al verniük kell! Ez más kávéház!

Eredmény: 37-11
+8,5 pont

#2 december 04, 2011, 09:23:16, csatarid
Norvégia-Németország

Tipp: Németország +4.5 gól
Odds: 1.85
Iroda: bwin
Tét: 10

Ez nem a norvégok világversenye lesz. Egyrészt ez kicsit más közeg, Norvégia és Brazília azért kicsit távol áll egymástól. Ott lenn délen nem fogják magukat olyan komfortosan érezni. Mondhatnátok, hogy akkor a németek meg igen. Hát igen, a német mentalitás teljesen más.
Norvégia csapatában pedig több olyan játékos nem lesz ott, akik az előző években meghatározták a csapat játékát.
Egyből itt van Gro Hammerseng, aki ugyan leszbikus, de hát gyereket vár a lelkem. Nem elsz ott Tonje Larsen, mint ahogy sokunk nagy szerelme, Nora Mörk sem. (fakkk) Aztán Stange sem lesz ott Brazíliában, szóval azért meghatározó játékosok.
A németek azok a németek, ezeket sosem, semmilyen sportban, semmilyen világversenyen nem lehet, és nem is szabad leírni. Náluk egy nagy név hiányzik, az pedig Jurack. Én mondjuk személy szerint nem bánkódom, ő már túl van a zeniten, inkább babázik. Ha itt is lenne, gondolata egészen máshol járna. Márpedig egy német csapatba ez most nem igazán hiányzik. Amúgy már arra sem emlékszem, ellenünk játszott-e, de ha igen, akkor sem ő vert meg minket.
A német csapat komoly meglepit fog okozni, már lehet rögtön az elején. Én simán el tudom képzelni, hogy megütik a norvégokat. Althaus, Klein, Augsburg, Krause,Lörper, Müller... -és még lehetne sorolni az ismerős neveket. Minket oda-vissza vertek, közünk sem volt a két meccshez. Akor olyan rosszak csak nem lehetnek. Ráadásul nemcsak a norvégoknak van jó kapusuk, a németeknek van három is!
Jó lesz ez a német csapat, bárki meglátja. Bármennyire nem foci ez, én egygólos meccsre számítok, végig kiélezett meccs lesz, az utolsó percben is lesz izgulnivaló. Szerintem 5-el nem nyernek a norvégok, de még abban sem vagyok biztos, hogy nyernek akár eggyel is.

Eredmény: 28-31
+8,5 pont

#3 december 04, 2011, 09:23:59, csatarid
Angola-Kína

Tipp: Angola -1.5
Odds: 1.80
Iroda: betclic
Tét: 10

Megérzés tipp, olyan sötétben tapogatózom, mint az irodák. Kicsit esélyesebbnek tartják Angolát, hát ez szerintem is így van, sőt nem kicsit, nagyon.
Angola az utóbbi években minden világversenyen kinn volt, és nem csak kirándulni mentek a lányok. Legyen az VB, Olimpia, ezek a csokicsajok minden versenyen odapörköltek egy-egy jó nevű válogatottnak. Angolában -gondolom az olajból?- egyre több pénzt pumpálnak a sportba, és főleg azokba, amelyek menők. így ezek nem futókat képeznek, hanem kéziseket, kosarasokat... Mondjuk még így is jópár csapat játszik szabad ég alatt meccset, de így van ez a kosarasoknál is. Ezek a csajok meghálálják azt, hogy itt milyen körülmények közt kézizhetnek. Fizikálisan is nagyon jók ezek a csajok, mivel izomzatuk kiválóan alkalmas erre a sportra. Ráadásul Angolában jópár olyan szakember dolgozik, akik viszik át a tudást Európából, és pumpálják bele a csokicsajokba.
Angola nem olyan csapat, akit csak úgy el lehet intézni.
Kína az mi. Elneveztek róluk egy figurát, és akkor mi van? Sehol nem lesznek már Angola ellen sem. Ázsiai létükre nem játsszák azt a pörgős kézit, mint például Korea.
Itt bizony szerintem túlzottan óvatosak az oddsmesterek, Angola sokkolni fogja Kínát, legalább 6-7 gólt közé tesznek a csokinyuszik.

Eredmény: 30-29
-10 pont

#4 december 04, 2011, 09:24:49, csatarid
Dánia-Uruguay

Tipp: Dánia-26.5
Odds: 1.80
Iroda: bwin
Tét: 10

Na még egy patron. Itt van ez a dán-uruguay, aminek értelme nem sok van, de le kell játszani. Ezek a dánok igen remek kis csapattal jöttek, és ha már itt vannak, úgy lenyomják Uruguay-t, hogy azok hazáig szaladnak. -még jó, hogy nem kell sokat futniuk ...
Dánia világelit évek óta. Igaz, voltak fentebb is, de azért ne emlegessük őket Uruguayjal egy lapon. A dánokban azt bírom, hogy a védekezésük olyan kemény, hogy az már fáj. Ezek nem ismernek kegyelmet, fogalmam sincs, Uruguay hölgyei hogy fognak ehhez a stílushoz viszonyulni. Még edzőmeccset sem igen mertek játszani, mert lesérült volna a fél csapatuk. Dánia védekezése simán etalon, és ezt alighanem ma bírni fogják erővel. Ezek nem fogják azt figylembe venni, hogy lehetne lazázni. A dán csapat nem az a fajta, aki hagyja játszani az ellenfelet. Ezek a csajok egytől egyik gyilkosok, és ha érzik a vérszagot, jajj lesz a dél-amerikai csapatnak. Pytlick mester amúgy sem hagyja a lányok figyelmét lankadni, még egy ilyen meccsen sem. Ezek végig koncentrálni fognak, nem fognak kiengedni. Igen, ilyenek ezek a dánok.
Uruguay csapatáról semmit nem tudok, de nem is kell.
Van itt egy eredmény, 2011 nyaráról, tehát elég friss. Ott a pán-amerikai játékokon 21-14-re kikapott argentínától, és 40-14-re brazíliától. Dánia még 14-et sem fog engedélyezni, mert piszkos kemény védelmük van, és ha már ott lesznek, akkor 50 alatt nem fognak megállni, még úgy sem, hogy azért Dánia nem játszik annyira gyors kézit. Persze az urukhoz képest igen  ;D
Tippem azért kb. egy 45-14. Uruguay majd Argentina ellen akar villantani, nem fognak itt kiadni magukból mindent, ami mondjuk Dániához képest amúgy is semmi. Akkor meg minek...

Eredmény: 36-10
-10 pont

#5 december 04, 2011, 09:25:38, csatarid
Montenegro-Izland

Tipp: Montanegro -7.5
Odds: 1.85
Iroda: bet365
TÉt: 10

Majdnem elkerülte a figyelmem ez a tuti!!! Montenegrót én nagyon csípem, csíptem már az EB-n is, hozták a lóvét rendesen! Montenegro egyenlő a Budocnost Podgoricával, plusz még ilyen Popovicfélékkel kiegészülve. Ez hatalmas előny, hogy a válogatott gyakorlatilag egy klub, így nekik olyan olajozott a játékuk, hogy az már fáj. Ezek becsukott szemmel odateszik a zsugát, ahol a társnak érkeznie kell. De nem elég, hogy egy csapatban játszanak, az a csapat BL győzelemre esélyes.
Montenegroval számolni kell!
Izland világversenyen újonc, ők tanulgatják a sportot. Attól, mert otthon megverték Ukrajnát, én nem megyek falnak. Ukrajna amúgy is egy bundagép, több megmagyarázhatatlan eredmény köthető hozzájuk. Na meg Izland hazai pályán lehet összekapta magát, de Brazíliában? Izland még nem bizonyított, első meccsükön görcsölni is fognak, Montenegró meg sima-lazán fog játszani, Izlandot rendesen el fogják verni. Ez a közte 7.5 nem megugorhatatlan.
De vegyük csak azt, hogyha magyar-izland meccs lenne. Ugye simán vállalnánk ezt a hendit! NA, most őszintén, Montenegró mivel rosszabb tőlünk?
Közte 10, vagy ne legyek majom. De ha 20, Izland akkor sem szólhat egy szót sem.
Az az Ukrajna elleni két meccs meg akkora kanyi, hogy nekem fáj, pedig nem buktam rajta semmit. A nagy ukrán zakó mellett egész véletlenül a másik meccs eredménye döntetlen lett :D Hagyjatok már lógva. Ukrán maffia biztos nem nyúlt bele :D Na de hagyjuk is, mert még megtalálnak, közel a határ...


Eredmény: 21-22
-10 pont

#6 december 06, 2011, 19:41:15, csatarid
Japán - Brazília
Tipp: -6,5 gól Brazília
Odds:1,47
Iroda: bet365
Tét:10

[e]A hazai rendezésű világbajnokság óriási esélyt ad a braziloknak,hogy elérjek legjobb eredményüket a világbajnokságok története során.A csapat magja európában játszik ami egyértelműen előnyére vállt a brazil női kézilabdának.A fél Hypo is brazilokból áll ami jól példázza erejüket és tudásukat.Németh András keze alatt pedig folyamatosan javuló tendencia látható a játékukban.Az első meccsen a brazilok méltóképpen kezdték meg a világbajnokságon való szereplést hiszen tönkreverték a kubaiakat.Mondjuk óriási feladat nem hárult eléjük,mert a kubaiak gyermeteg hibák százait követték el.Hasonló forgatókönyvre számíthatunk a mai napon is mivel Japán is hasonló kategória.Maximum fürgébben mozognak mint a kubaiak,de felörlődnek egy 20 perc után véleményem szerint.A franciák félgőzzel is eltiporták a japánokat akkor ma miért lenne ez másképpen ? Nascimento bomba formában van és ha Amorim is jobban jeleskedik a góllövésben mai is egy komoly hengerelésnek leszünk a szemtanúi.[/e]

Eredmény: 24-32
+4,7 pont

#7 december 06, 2011, 19:41:55, csatarid
Japán - Brazília

Tipp:   over 57.5
Odds: 1.54
Iroda: bet365
Tét:    10

Hát ja. Álom szorzó lenne 1.47-ért a brazil győzelem...
No beszállok én is az esélyek latolgatásába. Bár az már most is látszik, hogy ez a torna is meglehetősen "fogadó gyilkos lesz".
Először is Japán. A keletiek Ázsia -mondjuk kábé- harmadik számú csapata. Az utóbbi évtizedben Korea és Kína is jobb volt a Japánoknál, de azért időnként van "körbeverés". Nem segíti a fejlődést, hogy eléggé nagy a hegemónia. Gyakorlatilag ők is a "távol-keleti" iskolát játszák. Gyors indítások, rohanás, rohanás, rohanás. Na hát ez a francia fal ellen nem jött be az első meccsen... Érdekes, hogy a széleket gyakorlatilag nem játszották meg! A beállóst sem erőltették, de ez jobban érthető. Ellenben erőltették az átlövéseket (még egyszer: a japánok a franciák ellen!), természetesen tök feleslegesen. 14-ből 4 lett gól. És persze a gólok zöme az "ide bújok-oda bújok a falban, mert kicsi vagyok" helyzetből született. Tehát úgy tűnik, mintha nem azt játszották volna, amit ők tudnak, amit nekik kellene. Elkezdtek valami mást erőltetni. Úgy gondolom ezt gyorsan elfelejtik egy ilyen katasztrófa mérkőzés után. Ha visszatérnek eredeti erősségeikhez, akkor ismét jöhet a gólparádé. Halkan jegyzem meg, hogy még így is hajigáltak a franciáknak 21 gólt. S mint mondtam szerintem ez csak jobb lehet.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy meg is szórják majd őket. Az ő játékukban eleve benne van, hogy 30 gól felett dobnak a csapatok a mérkőzéseiken. Ráadásul a kapusaik tragikusan kezdtek. Mindhármat be kellett küldeni a franciák ellen, annyira rosszak voltak. Hárman együtt 18%-ot produkáltak. Most kérdés javítanak e? Valamennyit talán. De azt tudni kell, hogy lövőerőben a brazilok, ha nem is olyan erősek mint a franciák, de átlagon felüliek! Nem véletlen kerültek a Hypo-ba sem. Németh András munkáját egyébként is sokra tartom, sok nagy kupac sza.ból épített ő már várat. A brazil magnak ez csak előnyére válhatott. Bár a védekezés még mindig lehangoló náluk, de idővel ebben is biztos fejlődni fognak. Átlövésben kicsit furcsálom, hogy nem jeleskedtek az első meccsen, de szépen mozogtak szélen (és eredményesen is), mozgatták a beállóst (heten is próbálkoztak a posztról!) és elfogadhatóan lőttek a falból.
Az sem mindegy, hogy otthon játszanak. A hazai csapat általában elég megbízható motiváció terén. Mégis tartok kicsit a hazai henditől. Mert a japók ennyire nem gyengék. Ők csak javulni fognak az első meccshez képest. A brazilok védelme meg kapott 21 gólt Kubától... Bár a románok elleni meccset nézve, ez lehet a kubaiak érdeme is...
Összességében javulást várok a rosszul kezdő Japánoktól. Pár góllal biztosan megfejelik azt a 21-et. Sőt 30 körül sem elképzelhetetlen, hogy dobnak. A braziloknak otthon pedig szerintem kötelező megmutatni a tudásukat a papíron gyengébb ellenfél ellen. Ők bizony pedig támadásban, lövőerőben jók! Így ha a hendi nem is lesz meg azért 60 gól körül szerintem össze kell jönnie a mérkőzésen!  ;)

Eredmény: 56gól
-10 pont

#8 december 06, 2011, 22:47:02, csatarid
Oroszország - Ausztrália
Tipp: Oroszország -39,5-ről nyer (legalább 40-nel)
Odds: 1,75
Iroda: bwin
Tét: 10[/b]

A női kézilabda Világbajnokságon egyes országok között hatalmas különbség van. A mai napon a végső győzelemre is esélyes oroszok, a VB egyik leggyengébb csapatával, az ausztrálokkal játszanak. A csoport küzdelmekből már 2 fordulót lejátszottak, a "B" jelű hatost Oroszország vezeti, míg az ausztrálok zárják. Oroszország a VB egyik legnagyobb esélyese. Számukra a torna Dél-Korea válogatottja elleni kiütéssel kezdődött, aztán jött a spanyolok legyőzése, ahol legalább a hispánok az egyik félidőben partiban tudtak maradni. Minden posztra van legalább két játékosuk, ami az egyik legnagyobb különbséget mutatja, nemcsak az auszikkal szemben. A támadásokkal nem fognak sok időt tölteni, gyorsan kijátsszák majd befejezik a helyzetet. Védekezésben felőrlik, majd az erőnlétileg gyenge ellenfelet. Ausztrália eddig 2 vereséggel áll, a nyitófordulóban, az előzetesen 5. helyre várt kazahokkal kezdtek, ahol egy pillanatig nem volt esélyük. A meccsen 9-ig jutottak, miközben már az ellenfél a 40-et közelítette. Erőnlétileg és játéktudásban is messze elmaradnak a többi válogatottól, minden egyes támadást meg kell becsülniük és minél tovább játszani az akciót, mert ha belemegy az oroszok ellen egy gyors, lerohanásos meccsbe abból elég csúfosan fog kijönni, bár a kazahok 28, míg a hollandok 38-al győzték le, utóbbi meccsen legalább 15-öt dobtak. A mai párharcban csak annyi a kérdés, hogy az orosz cserejátékosok mennyi időt töltenek a pályán, illetve, hogy mekkora különbséget akarnak közé tenni. A meccset végig az oroszok fogják irányítani. Ez a mérkőzés jó lesz arra, hogy különböző stratégiákat kipróbáljanak. Tippem: orosz nyer negyvennel.

Eredmény: 45-8
-10 pont

#9 december 06, 2011, 22:46:16, csatarid
Kazahsztán - Hollandia

tipp: - 5,5 gól Hollandia
odds:1,46
fogadóiroda:bet365
tét:10

[e]Két hasonló erősségű csapat ellen vívták meg az előző két mérkőzésüket a kazahok valamint a hollandok.
A kazah lányok lerohanásban egész jól teljesítettek még egy korea ellen is ami számomra meglepő.Azonban a lövések tekintetében már nem állnak ilyen jól.Ritka pillanatok egyike ha betalál egy lövés.Technikai képzettségben van hova fejlődniük.Az ausztálok elleni meccs nem mérvadó természetesen.Kapus poszton jól állnak a kazahok,de a holland csapat ereje nem ebből származik.Tegyünk gyorsan hozzá hogy nem is itt dől el majd a meccs.Snelder és Abbingh elég pocsék formában játszott a spanyolok ellen.Ezek után már csak jobb lehet a játékuk.A távoli lövésekben nem jeleskednek a hollandoknak,de közelről nem kegyelmeznek.A legnagyobb fegyverüket a végére hagytam, a gyors lerohanásoknak kulcs kérdése lesz a mai mérkőzésen.Ha hatékonyan
kihasználják a "narancsok" akkor nem lesz olyan játékos a kazahoknál aki megállíthatná őket.A kazahok csak forgolódni fognak,s majd keresik az ellenfelet no meg a labdát.[/e]

Eredmény: 20-32
+4,6 pont

#10 december 06, 2011, 19:42:50, csatarid
Montenegro - Angola

Tipp: Angola +5,5
Odds: 1,95
Fogadóiroda: Bet365
Tét: 10

Indoklás:


[e]Montenegro az eddigi játékával engem nem győzött meg, két alacsony gólszámú meccsen hoztak egy minimális különbségű gólos vereséget Izland (21:22) illetve egy egy gólos győzelmet Németország (25:24) ellen.
A német meccset 5 gólos vezetésről majdnem x-re adták a végén, számomra ez nem azt jelenti, hogy "kivégzős" kedvükben vannak.

Ugyanakkor az angolai játékosok fizikálisan erősek és gyorsak is - na meg az önbizalmuk is megvan két győzelem után.
Ráadásul Angola többször játszott európai ellenféllel az utóbbi években, mint Montenegro afrikaival...
Az afrikaiak kerete - egyetlen játékos kivételével - két csapatra épül, az összeszokottság is megvan tehát.

Pihenőnap után vannak a csapatok, ezért is gondolom, hogy erővel bírni fogja Angola a meccset. A lőtt góljaik elég szépen megoszlanak a csapat tagjai között, egy-egy ember kikapcsolása nem oldja meg a montenegrói védelem problémáit.
Na jó, eddig a hátsó alakzatukra nem volt különösebb panasz, de az afrikai támadókat sem féltem a látottak alapján.
Szerintem a lövőikből sincs Európa annyira felkészülve, hisz nem látjuk őket hetente a BL meccseken...
Angolának könnyebbnek tűnhet ma elkapni a csoport 2. helyéért Montenegrót, mint holnap fáradtabban Norvégiát, ezért is hiszem, hogy a mai meccsen nem fogják könnyen adni magukat.

Simán meglephetik az európaiakat, de maradjunk a szolidabb tippnél: nem kapnak ki nagyon.[/e]

Eredmény: 28-26
+9,5 pont

#11 december 06, 2011, 22:49:30, csatarid
Dánia - Horvátország

Tipp: Dánia
Odds:2.60
Fogadóiroda:bet365
Tét:10

[e]A mai napon végre kezdetét veszi a "normális" küzdelem a D jelű csoportban is. Mindkét válogatott eddig sima meccseken van túl, ami jelen esetben normális erőviszony kirajzolódást még nem tesz teljesen egyértelművé. A dánok két védekező és lassú stílusú dél-amerikai csapat ellen szereztek könnyed győzelmeket (-26 Uruguay és -18 Argentína ellen). Ezeken a meccseken a támadás és védekezés is nagyon jól működött náluk mert alacsony kapott gól, és magas dobott gól arányt tudtak elérni. Ezek mindenképpen fontos információk a mai mérkőzés előtt!
A horvát női csapat is "bemelegített" a mai meccsre, mivel Uruguay ellen ők is nagyon magas hőfokon égtek (30 gólos győzelem), és az elefántok ellen is viszonylag könnyű 16 gólos győzelmet arattak. A támadással náluk sem volt különösebb probléma, viszont a kapott gólok 15 és 20 azt sejtetik, hogy hátul azért még vannak problémák. Ezen a mérkőzésen Én ezt a szempontot tartom szem előtt, mivel mindkét csapat előre játéka eddig jól ment, így kiemelt hangsúlyt kap a védekezés. Ebben viszont a dánok jobbak, így a mai meccsen tőlük  várom a győzelmet.
Tippem: Dánia[/e]

Eredmény: 23-19
+16 pont

#12 december 06, 2011, 22:48:32, csatarid
Oroszország - Ausztrália
Tipp: Ausztrália +40.5
Odds: 2.05
Iroda: bet365
Tét: 10

[e]Második mérkőzésemnek egy olyan mérkőzést választok, ahol a győztes kiléte egyáltalán nem kétséges. Az oroszok egy könnyed mai mérkőzést fognak játszani a számunkra nem sokat jelentő Ausztrália nemzeti csapata ellen. A két csapatot összehasonlítani nem igazán kellene, mivel az egyik a világ elitjébe (Világbajnokság esélyes is...), míg a másik a leggyengébb válogatottak közé tartozik (oda is épphogy befér...).
Mindkét csapat eddig azt a teljesítményt nyújtotta ami tőlük elvárható. Az egyik oldalon magabiztos győzelmek, míg a másikon arcpirító különbségű vereségek. A mai napon is ez a forgatókönyv várható, mivel az oroszok nem engedhetik meg maguknak, hogy ne verjék meg őket min. 30 góllal. Ez simán meglesz viszont az előzetes kalkulációk 40 gólos orosz sikerre lövik be a határt. Ez szerintem sok, még annak tudatában is, hogy a két csapat között elég nagy különbség van. Az oroszoktól nem várok közepes pörgéstől nagyobbat, így az ausztráloknak esélyük van 36-38 gól körüli vereséggel lehozni a meccset.
Tippem: Ausztrália +40.5[/e]

Eredmény: 45-8
+10,5 pont

#13 december 07, 2011, 18:51:13, csatarid
Franciaország-Brazília

Tipp: Brazília +2.5
Odds: 1.85
Fogadóiroda: bet365
Tét:10

[e]A mai nap slágermeccse mindenféleképpen ez az összecsapás. A hazai pályán szereplő braziloktól sokan jó szerepést várnak az idei Világbajnokságon, mint ahogy európai egyik legjobb csapatától, azaz a franciáktól is. Mindkét csapatban megtalálhatóak az egyéniségek, akik képesek egy adott torna korai szakaszában is kiemelkedőt nyújtani. Erre már a mai napon is szükség lesz mindkét csapattól mivel, ennek a meccsnek már szerepe van a további küzdelmek miatt is, így fontos, hogy melyik csapat viheti magával a pontokat.
A meccs esélyese talán a francia válogatott mivel, csapategységük és mutatott játékuk eddig meggyőzőbb mint a rendező hazai csapaté. Azonban nem árt megemlíteni azt a tényt, hogy a mérkőzésre Brazíliában kerül sor, így a hazaik minden "kiemelt" meccsükön kettőzött erővel fognak hajtani, még akkor is ha eddigi meccseik nem voltak túl meggyőzőek.
Mindkét csapat számára ha úgy tetszik most kezdődik a Világbajnokság, mivel most fognak először komoly ellenfél ellen pályára lépni. A meccsen végig szoros küzdelmet várok, és talán szűkös francia győzelmet, mely eredménnyel a tippelt hendikep nyerő lehet.
Tippem: Brazília +2.5 [/e]

Eredmény: 22-26
+8,5 pont

#14 december 08, 2011, 00:38:21, csatarid
Kazah - Spanyol
tipp: spanyol -10,5-ről nyer (legalább 11-gyel)
odds: 1,65
Iroda: bet365
tét: 10[/b]

[e]A kazahok az auszik ellen aratott kiütéses győzelemmel kezdték meg az idei tornát, de ahogy jöttek a nagyobb ellenfelek sorra maradtak alul, sem Korea, sem a hollandok ellen nem tudtak sokáig versenyben maradni. Amíg a nyitómeccsen az volt a céljuk, hogy minél gyorsabban befejezzék a támadásokat, számos lerohanás gólt szerezzenek, a következő párharcokban már érződött, hogy nincs esélyük így egy másik játékstílusra álltak át. A spanyolok a hollandok ellen kezdték meg VB szereplésüket, ahol könnyedén nyertek, bár a hollandok elég sokáig tartották magukat. A folytatásban jött a legerősebb ellenfél az oroszok személyében, ahol sikerült 30 alatt tartani a végső győzelemre is esélyes válogatottat. A szűk dél-koreai sikerrel pedig szinte biztossá vált, hogy csoportjukban a 2. helyen végeznek. Többnyire átlövésekkel próbálkoznak valamint gyors lerohanásokkal. Nagy különbség van a két nemzet csapata között, tippem legalább 11 gólos spanyol siker.[/e]

Eredmény: 18-27
-10 pont