Bet365 - mobil és táblagép bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 - mobil és táblagép bónusz (LEJÁRT)

Próbáld ki első alkalommal a Bet365 Mobil fogadás szolgáltatásukat és megajándékoznak egy 100%-os bónusszal, függetlenül attól, hogy új vagy régebbi felhasználó vagy.

Rengeteg új funkcióval bővítették mobilfogadás szolgáltatásukat, így használata most még könnyebbé vált. Megtehetsz többszörös fogadásokat, kihasználhatod széles körű Élő fogadás szolgáltatásaikat és még sok mást. iPhone, iPad és Android készülékkel rendelkező ügyfeleik élőben nézhetik a legjobb sport és lóverseny eseményeket is.

Bónuszod igényléséhez, tegyél meg egy feljogosító fogadást a Mobil - bet365 szolgáltatáson keresztül 300 Ft*, vagy nagyobb értékben és az iroda megajándékozz egy 100%-os bónusszal, maximum 7.500 Ft* értékig.

Amint megtetted feljogosító fogadásod, igényelni kell Ajánlatkódod, amit megtehetsz a Szolgáltatások menü alatt lévő, Ügyfelekben, az Akciók menüben található Elérhető ajánlatok résznél. Ezután a náluk regisztrált e-mail címre elküldik neked az ajánlatkódodat tartalmazó e-mailt.

Ezután Ajánlatkódod a mobilszolgáltatáson keresztül, az ügyfelek menüben tudod megadni.

* vagy valuta-megfelelője


Részvételi feltételek:

1. A feljogosító fogadás értéke minimum 300 Ft*.
2. A maximum igényelhető bónusz értéke 7.500 Ft*.
3. A bónusz igényléséhez tegyen meg egy feljogosító fogadást mobiljáról vagy táblagépéről az Ön által választott sporton és piacon. Kifizetés igénylése előtt a feljogosító fogadást és a bónuszt 3 alkalommal kell megforgatnia mobilján vagy táblagépén.
4. Amennyiben nem teljesíti a bónuszhoz szükséges fogadási követelményeket, a leadott feljogosító fogadástól számított 90 napon belül, a bónusz számlán szereplő összegek elvesznek.
5. Az akció 2014. december 31-én, angol idő szerint 23:59:59-ig tart.
6. Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Fehéroroszország, Grúzia, Guatemala, Honduras, Horvátország, Kazahsztán, Kína, Kolumbia, Kuba, Lettország, Litvánia, Macedónia, Makaó, Malajzia, Mexikó, Moldova, Nicaragua, Oroszország, Örményország, Panama, Paraguay, Peru, Szerbia, Szingapúr, Szlovénia, Tajvan, Ukrajna, Uruguay, Venezuela, Vietnám.
7. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított 7 napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a rollover követelményekbe.
8. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
9. A kisebb mint 1.50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe.
10. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
11. A korán lezárt, Tőzsdére megtett fogadások nem számítanak bele a rollover követelményekbe.
12. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
13. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
14. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, neteller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
15. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!

Nyiss egy Bet365 számlát ITT.

Nem tudjátok ez még mindig működik a mobile.bet365.com oldalról?

Igen, Milan pont pár nappal ezelőtt lépett be mobilról és jött az e-mail az ajánlatról.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 15, 2012, 17:26:55
Igen, Milan pont pár nappal ezelőtt lépett be mobilról és jött az e-mail az ajánlatról.

úgy értettem, hogyha nem telefonról lépsz be hanem gépről erről az oldalról?

Július 2.-án poénból megnéztem h milyen telefonon a bet365, kaptam én is egy email-t, amiben benne van 1 ajánlati kód.
Ha igényelni szeretném a bónuszt, először fogadjak a telefonomról 300Ft felett, vagy először adjam meg az ajánlati kódomat? Egyáltalán még érvényes a bónuszom, mert régen volt már július 2.-a!

Na fogadtam egy 300Ft-ost, beírtam a kódot, azt írja van 300Ft bónuszom, tehát ha tovább folytatom a telefonról való fogadást, emelkedik a bónusz maximum 7500Ft-ig?

Remélem nem az van h véget is ért a bónusz:DD

Az első fogadás határozza meg mennyi lesz a bonusz ,
Több már nem lesz...

Idézetet írta: Wonder68 Dátum július 22, 2012, 23:04:41
Az első fogadás határozza meg mennyi lesz a bonusz ,
Több már nem lesz...

Hmmm, köszi, kár volt elsietnem...

Egy kérdés, igényeltem a bonuszt (7ezer), a pénz 3x megforgatását végig mobilról kell rakni? Simán ha pcn rakom akkor nem számolja?

Idézetet írta: nasgur Dátum szeptember 16, 2012, 17:17:03
Egy kérdés, igényeltem a bonuszt (7ezer), a pénz 3x megforgatását végig mobilról kell rakni? Simán ha pcn rakom akkor nem számolja?


Miután végigolvastam újra figyelmesen és azt írja a "mobilszolgáltatásunkon keresztül" óriási.. egész nap 1,5feletti oddsokon fogadtam a semmiért:P zzzzz

Idézetet írta: nasgur Dátum szeptember 16, 2012, 17:20:57

Miután végigolvastam újra figyelmesen és azt írja a "mobilszolgáltatásunkon keresztül" óriási.. egész nap 1,5feletti oddsokon fogadtam a semmiért:P zzzzz

De ha gépen mész rá a mobile.bet365.com oldalára akkor az is számít.


Akkor is számit,ha innen teszem meg az első fogadást?Mármint a mobile.bet365.com oldaláról?

Idézetet írta: fili76 Dátum szeptember 17, 2012, 08:20:22
Akkor is számit,ha innen teszem meg az első fogadást?Mármint a mobile.bet365.com oldaláról?


Szerintem igen.

MInden esetre nagyon érdekesen számolja a bonuszt, tettem vagy 4-5 fogadást mobil keresztül 1,5es vagy a feletti oddsokon, kötést meg simát is. És ezek közül csak 2öt számolt bele. Szóval nem igazán értem, hogyan műkődik náluk ez a rollover dolog.

Idézetet írta: nasgur Dátum szeptember 17, 2012, 09:04:17

Szerintem igen.

MInden esetre nagyon érdekesen számolja a bonuszt, tettem vagy 4-5 fogadást mobil keresztül 1,5es vagy a feletti oddsokon, kötést meg simát is. És ezek közül csak 2öt számolt bele. Szóval nem igazán értem, hogyan műkődik náluk ez a rollover dolog.

A feltételekben nem ír kizárásokat?

A most forgatott újratöltési bónuszomban pl. ezek vannak:

Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.

Egyébként a fogadástörténetben (történet / akciók / fogadástörténet) látsz minden egyes fogadást és azt is, hogy hatására változott-e az "eddigi tét", ami ugye a rollover követelményeket takarja.