gönczitipp

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Tisztelt Stuntfodi!
Először is szeretnélek üdvözölni. Ha megtisztelnél és átfutnád a naplóm 6 - 12 oldalát, akkor láthatnád, hogy - bár tele van szar tippekkel - működik a játékstílus. Senki sem foglalkozna Velem, ha most nem lennék negatív szériában ... hidd el Én sem akartam ebbe bele kerülni. Ezt a stílust nem érdemes egy-egy meccsre kihegyezni. A napi egy tippel is lehetne rossz szériát csinálni, de mint tudjuk az idő pénz és hidd el nem véletlenül húzzák szét a szerkesztők a programot és a hétvégeken pedig a meccsek kezdési időpontjait (pl. szombaton vagy vasárnap akár 5 -ször is lehet pörögni!). A foci különleges iparággá fejlődött, de még mindig a sportfogadás az amelybe a legtöbb emberi szubjektivitás bevihető! Azt hiszem Te érted a lényeget: ha pl. játszom egy 5 -ös kötést, akkor ott 5 meccsre kell jól tippelni - nem lehetetlen, de az 1 tipphez képest nagyon eltolódnak az arányok! Mint azt az előbb írtam a túlzásba eső sportfogadónak: 20 milliót én sem fogok tudni feltenni, de remélem hogy már az éjjel meg tudok állni a lejtőn. Hidd el, hogy egy profi sportfogadó egyik legfontosabb jellemzője a stressz-tűrőképesség ... mint tudjuk nyerni mindenki szeret, de 2-3 bukó és már képesek mindent megcáfolni az emberek amiben azelőtt még hittek ... és ez nem mindig jó! Sokan próbálják a negatív szériájukat úgy megelőzni, hogy pl. kupameccsre vagy barátságos meccsre nem is fogadnak ... de ez nem garancia arra hogy meg is ússzák!
Üdv - nyerjél sokat! ???

#181 augusztus 15, 2012, 23:54:27, Pozzato
Idézetet írta: gonczi Dátum augusztus 15, 2012, 23:28:50
Senki sem foglalkozna Velem, ha most nem lennék negatív szériában ... hidd el Én sem akartam ebbe bele kerülni.
Szerintem ez egyáltalán nem így van.Inkább itt mindenki értetlenül áll a dolgok előtt.(legalábbis én)
Énis negatív szériában vagyok tippek találati aránya szerint sőt ahogy kezdtem a hónapot az se volt leányálom de közel sem írtak ennyien.Hogy miért?
Két negatív sorozat között is van különbség.Az egyik aki reménytelenül hisz abban hogy bejön a tippje és folyamatosan rakja vissza az előző tétje dupláját tripláját.Az ilyen fogadók halálra vannak itélve.Hogy miért? Mert a nagy számok törvényei szerint élnek.Lehet lejön az esti tipped de az is lehet hogy nem...sőt az is lehet hogy az elkövetkezendő 100tipped sem jön.Az ilyen taktikához ahogy írták végtelen mennyiségű pénz kell vagy jó beismerő készség, hogy belásd hogy nem megy és abba kell hagyni.Volt itt rulettes hasonlatod is piros-feketével.Jártam sokat kaszinóban és elég sok fajtáját próbáltam a szerencsejátékoknak és láttam jó pár dolgot...Az egyik közülük hogy egymás után 18piros jött le...na olyankor mit csinálsz ha lejön 18 vesztes tipp? (vagy pl láttam olyat is hogy egymás után 5 nulla..) Ezekkel kell számolni.Nekem is volt olyan hogy egymás után 50számot nem találtam el( mert általában én számokra raktam ruletten nem színre) és utána mikor már csak ütem a kaszinóba pénznélkül és néztem a számokat és csak tippeltem a szokásos 8-10 számot körönként  akkor se adta le..(viszont ennek az ellenkezője is előfordult hogy szinte minden körben eltaláltam a nyerőszámot)Vannak szerencsétlen sorozatok amik törvényszerűen bekövetkeznek és nem lehet tudni hogy meddig tartanak.
Igazából meg kell hogy mondjam én a fogadásaid miatt vagyok csak ledöbbenve...Barátságos meccsre ekkora tétet rakni...Erre nem igazán találok szót.Mikor elkezdtem olvasni különböző stratégiákat mindenhol kiemelték hogy ilyen eseményekre lehetőleg ne fogadjunk vagy csak kis pénzzel mert itt tényleg bármi megtörténhet...
Mindezek ellenére én kivánom hogy bejöjjön hosszabb idő után egy tipped viszont az tény hogy ne úgy kezeld a helyzetet hogy azért foglalkoznak veled mert sok piros tippet termeltél..Hanem maga a stratégia és a tippek miatt.
Oké hogy volt nemtudom hanyadik oldalon jó sok zöld tipped viszont az már a múlt.Most ahogy látszik piros tippek vannak..
Másik ami fontos ha ugyanezt megcsinálod zöld tippeknél és ilyen pénzösszegekkel játszottál volna ugyanilyen lenne a topicod mint most.(de ez csak egy magánvélemény)
Sok sikert kivánok mindenesetre és hogy jöjjön egy jó tipp hosszabb idő után :ok:
u.i.: az elképzeléssel semmi bajom nincs sőt csak néha  a kevesebb tipp (és megfontolt tipp)  naponta több pénzt hoz :ok:   
Hajrá Toronto!

Végigfutottam a naplódat már régebben, és mint írtam a stratégia alapjába véve nem rossz! Nekem a tőkével, és a tippek van a problémám! Oké, hogy hétvégente lehet tolni neki, de mi értelme van olyan bajnokságokra/csapatokra fogadni amit nem ismerünk, nem tudjuk a körülményeket, nem ismerjük a játékosokat, azok kvalitásait stbstb...Ezek birtokában meglehetne állni a lejtőn, de így hasraütésszerűen ez akár 10+ lejtő is lehet ami már közelít a 20millához.

Idézetet írta: stuntfodi Dátum augusztus 15, 2012, 23:09:11
A stratégia egyébként nem rossz, csak jobban meg kellene válogatni a meccseket, pl az utolsó 2-3meccsre nem raktam volna fel pénzt, illetve nem értem miért fontos a napi 3-4 tipp?? De komolyan!?
Az az érzésem, hogy te csak hasraütés szerűen ráböksz egy 1,8-2.10 körüli oddsra, és had szóljon, mert bankroll van, 5-6rossz tipp meg úgysem jön hisz 25%os a találati arányom: negyedik úgyis jön! Remélem érzed az iróniát!

Ha megfogadsz egy jó tanácsot, egy amatőrtől, akkor hagyd ki az ilyen lutri meccseket! Nem fontos mindennap játszani.
+1
Én is úgy érzem, hogy jobban megválogatott tippek kellenek ehhez a stratégiához, ami amúgy nekem is tetszik.

#184 augusztus 16, 2012, 10:56:57, gonczi
Tisztelt Sportfogadó Sorstársak! Még a hét elején kaptam egy e-mailt amiben az állt, hogy ne legyek nagyképű, mit képzelek magamról, ne hülyítsem tovább a sportfogadókat és a legjobb lesz ha innen kiszállok, mert megvetnek és kiröhögnek ... akkor hirtelen nem értettem, de 3 nap után már értem és eleget teszek az "udvarias" figyelmeztetésnek.
Mi is történt? Szép halkan, csendesen beléptem ide és az vezérelt, hogy harminc éves tapasztalatom és rutinom alapján segítsek a sportfogadóknak nyerni - mindezt bárminemű érdek vagy ellenszolgáltatás nélkül! Kb. a 125. tippemig (látható ezen tevékenységem a 6 - 12 oldalig!) senki sem foglalkozott velem ... ami persze nem volt baj. Mindig őszintén és nyíltan írtam, és a pontos számokat is azért alkalmaztam, hogy világos és érthető legyen a stratégiám! Aztán - nem törvényszerűen - de beleestem egy negatív szériába, és ezt nem érdemes egy vagy két rossz tippre kihegyezni. Kezdetben kb. 20-25 -en olvastak, mára feltornáztam magam 45-50 -re (!). Valószínűleg az volt a baj, hogy többen el kezdtek követni, nyeregettek, aztán villámként érte őket hogy a 2000 forintos alaptétegység ellenére mennyire (tíz- majd százezres nagyságban) zsebbe kell vagy kellett volna nyúlni! Holott én mindenkit figyelmeztettem arra korrektül, hogy a sportfogadás nem könnyű pénzvadászat! Innentől kezdve (3 nap) olyan negatív intrika ér, amit nem értek és szerintem nem ezt érdemeltem. A legdöbbenetesebb e-mail az volt, hogy valaki sportfogadó-irodai bérencnek (!) nevezett, aki szándékosan rossz tippeket ad, és azt is minél nagyobb összegű fogadásra ösztönözve hajtja az ártatlanokat a fogadói vágóhídra! Erre az a higgadt válaszom, hogy jöjjön el az illető és nézze meg a saját sportfogadói honlapomat és számolja meg az ott kirakott sportfogadó-irodák linkjeit ... egyet sem fog találni (és itt?) ... akkor, hogy lehetnék bérenc?
Nem írom le a honlapom címét, mert kiollóznák, de aki ismer, már úgy is benéz naponta! Az érdekes az hogy ott egy nap annyian olvasnak mint itt egy hónap alatt - mi lehet ennek az oka? Már a moderátorok is azzal vádoltak, hogy nagyképű mártírnak képzelem magam, és ne hülyítsem a kezdő fogadókat és ne akarjam magamhoz édesgetni őket - megjegyzem, hogy akik tényleg nyerni akarnak és hosszútávban gondolkoznak, azok már ott vannak! Meg is kérdezte egy ottani játékostárs, hogy minek kell nekem egyáltalán a sportfogadas.org -on is szerepelni ... hát rádöbbentettek, hogy nem kell!
Még egy észrevételt engedjetek meg nekem: valaki azt írta, hogy ezen a fórumon sztár tipszterek vannak ... Eddig nem volt időm mások tippjeit és módszereit megnéznem, de a héten vettem rá a fáradtságot ... Hát tényleg: döbbenet ... itt mindenkinek csak nyerő tippjei vannak, senki sem hibázik, és mindenki száz forintokért nyer naponta milliókat ... úgyhogy nincs más választásom, hogy megköszönjem mindenkinek a szíves figyelmét irántam, sajnálatomat fejezzem ki azoknak akik vesztettek a rossz tippjeim miatt, és tényleg szerényen (ahogy jöttem) kifaroljak innen ...
Néha beugrom majd hetente egy-egy tippel csak úgy a küszöb alatt ... nehogy a sztár tipszterek (bár a mai napig nem tudom hogy aki ezt írta kire is gondolt!) megsértődjenek, és ígérem hogy semmi szöveget vagy számokat nem fogok többet írni, mert szerintem az csak megzavarja a legtöbb sportfogadót!
Ha valakit még ezek után is érdekelnék az tudja hogy hol talál meg ...
Üdv és nyerjetek sokat !!!

Ne add fel! Pláne a "30 éves" tapasztalatot minek sutba vetni? Csak mert pár ember nem tetszését nyilvánította ki? A szingli tippelés már maga + pont, és még ez a "stratégia" is csak csak. De durva bank kell hozzá. Viszont a tippeket jobban kéne szelektálni. Például barátságos, érdektelen meccsekre, kupákra nem rakunk... és ez valahol a fogadó-alaptörvény 2. oldalán van. Ne vedd sértésnek, kizárólag a véleményemet írtam le. A tipsteres szarkazmust viszont nem értem, mert tényleg vannak tehetséges, okos fogadók itt. Mindenki tudja kikre gondolok.

A helyzet az, hogy elég ellentmondásos amit csinálsz. Ez gerjeszti az éles kritikát. Mindenesetre a szerény szót ne használd, mert minden mondatból süt: "énvagyokalegnagyobbkirály".
A fogadásról: kontroll nélkül, eltervezetlenül csinálni egy martingale rendszert, öngyilkosság. Ezt nem azért írom mert épp vesztettél, vagy vesztő szériában vagy, hanem azért mert ennek ellenére még most sem látod be. Ez így nem vezet sehova. Persze eladhatod magad, hogy te 1-2 milliót is fel teszel, de én senkit nem ismerek aki hasonló felületességgel válogatna ekkora tétnél. Szóval szerintem ez mókusvakítás... és félre vezeted az embereket.


Igaza van szumosnak. Egyáltalán nem a negatív szériád miatt lett látogatottabb a napló, hanem mert nagyképűen és olcsó reklámszövegeket durrogtatva fényezted magad, amit a moderátorok szóvá is tettek. Illetve szinte csodaszerként próbáltál eladni egy szimpla Martingale stratégiát, aminek a buktatóiról már rengetegszer szó esett itt, az arra kijelölt topicban. Egyébként a te naplód tökéletes példa arra, hogy mi a gyengéje ennek a stratégiának. Elég egy hosszabb bukó sorozat és elúszik az egész bank, a Martingale-hez pedig éppen ezért végtelen bank szükséges, az meg senkinek nincs...

Föl tudod fogni gönczi azt, hogy én követtelek, mert hittem neked, az első százegynéhány tipped alapján, elhittem neked, hogy igaz, amit állítasz, hogy 5-ből, hatból egyszer eltalálsz egy meccset és hogy elég 300 ezres bank, mert ezt állítottad. És természetesen az utolsó bukó szériában kezdtem bele, és természetesen elvesztettem a háromszázezer forintomat? Föl tudod ezt fogni?
Hazug vagy. Egyszer arra biztatod az embereket, hogy kövessenek, mert csak így lehet nyerni, aztán mikor már nagy a tét, akkor meg nem javaslod már ugyanezt. Hogy is van ez akkor? A saját szabályaidat se tartod be, az oddshatárok kiválasztásánál sem. (1,6-2) Gyáva is vagy, ha most, mikor bebizonyosodott, hogy nem működik a dolog elmenekülsz.
Minden meccs háromesélyes oddstól függetlenül, a foci a legnehezebben tippelhető dolog, és még akkor is ez egy szerencsejáték, mindegy, hogy ki mit mond. A nagy számok törvénye alapján előbb utóbb lesz rossz széria. És én ezt tudtam, de hinni akartam neked, kurva drága dolog volt ez a részemről.
Kívánom neked, hogy veszítsd el az összes pénzedet, aztán csak pörögj, pörögj és egyszer csak túlpörgeted majd magad, remélem.
:noway:  :noway:  :noway:

És akkor azt hiszem, hogy most nagyon finoman fogalmaztam.

#189 augusztus 16, 2012, 13:31:33, midi
Én is ezt mondom mint a többiek, nem bántalak, de hogy lehet 650ezret feltenni egy olyan meccsre, ami háromesélyes? Én olyan meccsre rakok csak, ami majdnem biztos h egyesélyes! Aztán ha bukom nem gondoltam át teljesen jól, pl. elfelejtettem utána nézni h a sztárok sehol stb. vagy egyszerűen balszerencse volt.
Ez a stratégia akkor működik egyedül, ha jól választod ki a tippeket! Lehet am barátságos meccsekre is tenni, mert mondjuk ez a Magyar-Izrael kiszámítható volt, h mi lesz a végeredménye, de 3-szor annyit is kell utána nézni egy ilyennek..

A másik amit nem értek, az az, hogy ha van mondjuk 1 millió Ft-od a bankodba, akkor simán tudnál 50ezres tippeket rakni 2,00körüli szorzóval, akár kombinált szelvényekben is.. Elhiszed h több pénzt keresnél így? Ezért vagyok nagyon ellene ennek a statégiának.
Állításod szerint van 60%-os a tipprátád (szerintem kb 40%-os lehet), akkor miért nem bankroll 1-10%-os téteket raksz duplázás nélkül? Hosszutávon nagy plusz lenne..
És sok sikert kívánok, van 1 érzésem h már ezt a tétet nem tudnád duplázni, hajrá!

szerk: 55%-os a tipprátád ebben a sorozatban!

Wow miről maradtam le! Őszintén bevallom, akkor járhattam itt utoljára, mikor elkezdted ezt a 'szériázást', mert azt hittem ezt csak 'játékpénzben' teszed, az meg nem érdekel. De a napokban több naplóban is olvasom mi lett gönczi kollégával, nem tudtam mire gondolhatnak.
Felületesen átfutva most sem vagyok meggyőződve, hogy ezeket élesben is megjátszottad, olyan mondatok voltak itt, hogy nem tudtam, hogy a fejem fogjam vagy a hasam a röhögéstől (ha hosszútávon TÉNYLEG NYERNI AKARSZ - akkor kövesd a példám és játsszd a szólótippjeimet folyamatosan; Hidd el, hogy Én már túl vagyok az első sikolyon, Hamarosan le fognak tiltani erről a fórumról is ... mert egy nemzetközileg jegyzett szerencsejáték-szakértő vagyok

Azt kell gondolnom pénzszerzés céljából kezdted az egészet, de itt a többi fogadó pénzére gondolok, magyarul valami pénzdíjas szolgáltatást szerettél volna elérni, csak gyenge volt a marketinged.

"aki mutatott egy bevált, és eredményes módszert a magyar sportfogadóknak is ... és ugyebár itthon a sikeres embereket nem szeretik! Nemsokára közlik majd, hogy a szövegem eléri az "önreklámozás" kategóriáját és elsüllyesztenek. Ezért csináltam egy saját, magyar web-lapot -"

Az meg egyenesen megdöbbent, hogy ezzel vélhetően több embert ténylegesen megvezettél (pl. kartal) és ebből jelentős anyagi káruk keletkezett. :hanyas:

Ha gondolatmenetem hitelesen cáfolod, akkor azonnal megkövetlek!

#191 augusztus 19, 2012, 14:24:35, ncis88
Idézetet írta: kartal Dátum augusztus 16, 2012, 12:47:31
Föl tudod fogni gönczi azt, hogy én követtelek, mert hittem neked, az első százegynéhány tipped alapján, elhittem neked, hogy igaz, amit állítasz, hogy 5-ből, hatból egyszer eltalálsz egy meccset és hogy elég 300 ezres bank, mert ezt állítottad. És természetesen az utolsó bukó szériában kezdtem bele, és természetesen elvesztettem a háromszázezer forintomat? Föl tudod ezt fogni?
Hazug vagy. Egyszer arra biztatod az embereket, hogy kövessenek, mert csak így lehet nyerni, aztán mikor már nagy a tét, akkor meg nem javaslod már ugyanezt. Hogy is van ez akkor? A saját szabályaidat se tartod be, az oddshatárok kiválasztásánál sem. (1,6-2) Gyáva is vagy, ha most, mikor bebizonyosodott, hogy nem működik a dolog elmenekülsz.
Minden meccs háromesélyes oddstól függetlenül, a foci a legnehezebben tippelhető dolog, és még akkor is ez egy szerencsejáték, mindegy, hogy ki mit mond. A nagy számok törvénye alapján előbb utóbb lesz rossz széria. És én ezt tudtam, de hinni akartam neked, kurva drága dolog volt ez a részemről.
Kívánom neked, hogy veszítsd el az összes pénzedet, aztán csak pörögj, pörögj és egyszer csak túlpörgeted majd magad, remélem.
:noway:  :noway:  :noway:

És akkor azt hiszem, hogy most nagyon finoman fogalmaztam.


Én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy volt itt olyan, aki csak úgy vakon követte gönczi tippjeit ezzel elbukva 300K-t. Ha már valakit követni érdemes, az biztos nem e topik indítója. Hogy miért? Azt már előttem szólok sokszor kifejtették.Azt sem értem, hogy lehet valakinek az összes tippjét csak úgy másolni, hogy gyakorlatilag semmi infó nincs róla, csak egyik  napról a másikra elkezd naplót írni.
Persze, lehet tippeket csenni,lesni másoktól én is szoktam, de hogy valakinek ne legyen egy 300K-s bankrollhoz önálló stratégiája, az szerintem meg is érdemli hogy valakit másolva elbukja a rollját.


És főleg utána gönczit szidni azért mert az ő tippjeit követve buktál egy nagyobb összeget. Kérdem én, ki mondta hogy kövesd gönczit? Senki. Akkor magadra vess, és ne a srácon kérd számon a rossz tippjeit.

Én is ezt gondolom, látta mindenki miket rakott gönczi, tudtuk jól h háromesélyes tippeket tesz, még csak ötletet se szereztem a naplójából, mert egy normális jó tippje nem volt. (bár 55%-os volt a zöld szelvényei száma)
Ezek után van aki követi?
Kiváncsi lennék én is, hogy ez egy kamu napló vagy valós, ugyanis 656 ezer Ft-os tippje se jött be.

Ahogy én látom: minden relatív.
Két hónap után erősen pluszos volt, annyi idő azért nem kevés. Ha pl. az elejétől megteszem, akkor éppen nulla lett volna a vége.
A másik, én is láttam, hogy milyen tippeket tesz, barátságos, válogatott, kupa és utánpótlás meccseket olyanokat, amikről már a fogadó képző óvodákban is azt tanítják: ne fogadj rá, mert nem 101%, hogy folyamatosan bejönnek. Ennyi erővel, ha csukott szemmel rábökök a tétlapra, is nagyobb esély lett volna rá, hogy az bejöjjön..., mint ennek az agymenése. Egyszerű, azt gondoltam, hogy ő valami olyat tud, amit én nem, valami többet. Nos, ez nem így van. Utólag már egyértelmű, hogy egy átlagos, vagy az alatti tippkiválasztó képességgel "megáldott" fogadó.
Amiért pedig idejött, hogy olyan hiszékeny és balek embereket találjon, mint most én is voltam, aki látva a sikeres naplóját később majd fizet is a tippjeiért. Mert a honlapján árulja ezeket a tippeket. Csak most ez így nem jött neki össze, az ismert kimenetel miatt.
Egyébként ennek a bukó szériának 10. lépcső lett a vége, azaz 10.-re találta el a következő meccset... Mindenki számolja ki, hogy akkor mekkora pénzt kellett volna a szisztémája szerint feltenni... ha valamelyik "igazi előfizetője" az elejétől megteszi őket... főleg, hogy ha valaki tényleg nem is a 2 ezer, hanem 3, 4, vagy 5 ezer forintos nyereségre állította be a rendszert, mint ahogy ő utalgatott rá... Szerintem ő nem is teszi meg ezeket a tippeket, hanem csak árulja őket és végig sem gondolja, hogy ez így nem működik.
Nincs semmire se szabálya, pedig mindenre előre kell az megadni, mi van akkor, ha bukja az 5.-et, nem vár esemény van, vagy bármi. Pl. Elöről kezdi, a tétet, bízva abban, hogy nem lesz következő elfutása. De semmi ilyen. Csak egy szabálya van annyi: hogy "olyan tétet kell választani, hogy addig lehessen emelni, amíg a nyerő tippel vissza nem jön, plusz még egy kicsi" - hülyeség, ilyen nincs, éppen az ilyen esetek mutatják meg, hogy ez halott dolog. 
Egy beteg elme szüleménye, szerintem majd lesz olyan "igazi előfizetője", aki elszámol vele, vagy ha nem, akkor a saját vak hitébe fog belebukni.
Én csak pénzt vesztettem, jó lett volna, ha működik egy a dolog, a mentális egészségem megmaradt, valamint a munkaképességem is, ami sokkal fontosabb, a pénzt meg majd megkeresem újra.
A másik, hogy hagy szidjam már, mert a szart ő találta ki, és nem kevés veszteséget okozott, az meg egy másik dolog, hogy magammal hogy számolok el, hogy miért követtem.


Van benne valami amit írtál, hogy meg se teszi a tippeket... Szerintem neki csak az előfizetés a célja..