Bet365 - Esély a hosszabbításban

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 - Esély a hosszabbításban!

Esély a hosszabbításban ajánlatukkal egy újabb lehetőséget kapsz a nyerésre, ha rögbi mérkőzésen hosszabbításra kerül sor.

Amennyiben egy Rögbi liga vagy Rögbi unió mérkőzésen hosszabbításra kerül sor és a fogadásod a rendes játékidő végén nem lett nyertesként kiértékelve, az továbbra is játékban marad a hosszabbítás ideje alatt és azt a végső eredmény szerint értékelik majd ki.

Ez az ajánlat minden olyan alap- és kieséses szakaszbeli rögbi és ausztrál NRL mérkőzés hosszabbítására érvényes, amelyen aranypontra vagy hosszabbításra kerül sor.

Tehát, ha eredeti fogadásod vesztesként vagy push-ként rendezték volna a rendes játékidő végén - Te egy újabb esélyt kapsz a nyerésre!

Részvételi feltételek:
  • Minden Rögbi liga és Rögbi unió meccsre tett mérkőzés előtti fogadásra érvényes, ahol a mérkőzésen hosszabbításra kerül sor. Ha a mérkőzés döntetlennel zárul és azután nincs hosszabbítás, az ajánlat nem érvényes.

  • Minden mérkőzés előtti rendes játékidős és második félidős piacra érvényes.

  • Minden piacra vonatkozik, amelyet a hosszabbítás befolyásolna.

  • A gyűjtő fogadás választásaira érvényes.

  • Nem érvényes Élő fogadásra vagy első félidőre vonatkozó piacokra.

  • A fogadások rendezése szempontjából, a mérkőzés hosszabbítását a második félidő folytatásának tekintjük.

  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

  • A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Fogadj rögbire a Bet365-ön, nyiss számlát ITT!