Marathon online sportbook

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Külföldiek ajánlották ezt az oldalt, megnéztem az élő kínálatukat, és baromi jó, talán a legjobb amit eddig láttam... viszont nem fogadnak magyarokat. DE van magyar nyelv az oldalon (wtf). Valami esélyem lehet szerintetek bekerülni? :D Akinek volt számlája a kivonulás előtt, az tudja használni?



Idézetet írta: adamv.qwertz Dátum október 01, 2017, 18:03:38
miért?

Játszottam náluk is a kivonulás előtt.
Szerintem az 1xbet-nél találsz hasonló kínálatot, szorzókat és hasonlóan gyors kifizetés mellett hasonlóan gyorsan korlátozhatnak is.  :)

Amíg hagynak játszani, addig "aranybánya" és ha csak "prüntyikézel", akkor limit alatt lehet maradni hosszabb ideig.
Az 1xbetnél csak népszerű eseményekre és max. pár tízezer forintot teszek, de az átlagtétem inkább csak 3-6000 ft között mozog.
Valószínűleg az is számíthat, hogy a számlanyitás után csak pár napot játszottam az oldalon, aztán "pihentettem" hónapokig, de lassan már fél éve folyamatosan aktív vagyok.

Korábban a marathonbet korlátozási szokásait próbálták megfejteni egy fórumon, ott volt olyan tipp, hogy napi átlag 100 eurónál többért nem szabad játszani.
Ehhez képest nagyok az induló limitek ott is és az 1xbetnél is, a Real mai győzelmére (szorzó 1.125) 100 milliós, a Juvéra (1.84) 15 millió ft-os max. tétet ír nekem az 1xbet...

Valószínűleg a kisebb piacokra nagy téttel rámozdulva nem maradna sokáig így.