NBA Fogadások 2012/13

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megvolt a Draft:
Top10:
1.   Anthony Bennett   PF    Cleveland Cavaliers   
2.   Victor Oladipo   SG   Orlando Magic   
3.   Otto Porter   SF   Washington Wizards   
4.   Cody Zeller      PF     Charlotte Bobcats   
5.   Alex Len   C   Phoenix Suns   
6.   Nerlens Noel   C    New Orleans Pelicans (traded to Philadelphia)   
7.   Ben McLemore   SG   Sacramento Kings   
8.   Kentavious Caldwell-Pope   SG    Detroit Pistons   
9.   Trey Burke     PG   Minnesota Timberwolves (traded to Utah)   
10.   C. J. McCollum   SG      Portland Trail Blazers

pár érdekesebb:
19.   Sergey Karasev   SG      Cleveland Cavaliers (from LA Lakers)
21.   Gorgui Dieng   C   Utah Jazz
30.   Nemanja Nedović   PG       Phoenix Suns
32.   Álex Abrines   SG      Oklahoma City Thunder


Jöjjön a nap szenzációja(bár ezt már napok óta lehetett sejteni)
Pierce-Garnett duó + Terry ment a Netsbe  a Wallace-Humprhies-Bogans plusz három első körös draftjog ment a Bostonba

Boston ezzel elkezdte a rebuildet míg a Nets megpróbál jövőre bajnoki címet összeszedni és így a liga legerősebb ötösét tudják kiállítani mivel úgy néz ki Howard 90% hogy otthagyja a Lakerst (Dallas vagy Houstonba megy).

 :D Ezt a holidayt cserét nem értem...:)

Jrue Holiday to be dealt from the 76ers to the Pelicans for Nerlens Noel

Noel ilyen állati jó lesz lenne?

Philly kapott még egy kevésbé védett első körös draftcetlit a jövő évi draftra, ami elég erősnek ígérkezik. Ezzel a 76ers valószínűlegszeg elkezdett egy rebuildet: először Igoudalat cserélték, majd megbukott a Bynum üzlet, így ezt a döntést hozták. Noelben állítólag van potenciál, bár nem láttam játszani, de van egy sérülése ami miatt hosszú ideig  nem játszhat...

A lényeget jól mondja Kazarian.Nyáron elküldik Bynumot is(vagyis nem kötnek vele újabb szerződést), Holiday is elküldik és most jön a kulcsa az egésznek ami miatt hatalmas húzás volt ez a Phillytől: Noelt megkapták aki ugyan nagyon tehetséges és lehet belőle egy következő Mutombo azonban ami  még jobb ötlet volt volt felszabadítottak annyi helyet a sapka, hogy jövőre akár 2 nagy játékost is eltudnak hozni a bombaerős szabadügynök piacról.Plusz ugye emellett Noelből bármi lehet és még a drafton is húzhatnak egy jót. Jó ötlet volt ez a phillytől.
Csapatokról majd összeállítok egy összefoglalót amiben leírom kitől mit lehet várni a közeljövőben illetve mik a terveik a következő szezonra.


Holnap végre pont kerül a Dwightmare végére.Howard eldönti hova szerződik és hol tölti következő 3-4 évét.Dallas-Lakers-Gsw-Houston négyesből utóbbi a legesélyesebb de mint tudjuk Howard sohasem a legkönnyebb utat választja...

"Houstonban folytatja pályafutását Dwight Howard. A kosaras előbb személyes találkozón közölte Mitch Kupchakkal, a Lakers általános igazgatójával, hogy elhagyja a Los Angeles-i klubot, majd telefonon értesítette Daryl Moreyt, a texasi együttes vezetőjét, hogy a Rocketset erősíti a következő négy évben.

Howard tavaly nyáron, egy tizenkét játékost érintő csere keretében került Orlandóból a Lakershez, ahol azonban nem sikerült megfelelnie a magas elvárásoknak. A bajnoki cím egyik nagy esélyesének tartott arany-lilák az alapszakasz utolsó hetéig küzdöttek, hogy egyáltalán bejussanak a rájátszásba, ahol aztán az első körben kisöpörte őket a San Antonio Spurs.

"Természetesen nagyon csalódottak vagyunk. Most keresünk egy másik irányt, amerre haladunk majd a csapatépítéssel. A célunk, mint mindig, hogy a lehető legjobb együttest állítsuk össze, hogy a Lakers szurkolói büszkén buzdíthassák a csapatot. Dwightnak köszönjük az előző idény erőfeszítéseit, és minden jót kívánunk neki további pályafutásához" - áll a Mitch Kupchak által jegyzett Lakers-közleményben. Howard egyetlen Los Angeles-i szezonjában 17,1 pontot, 12,4 lepattanót és a 2,4 blokkot átlagolt, beválasztották az All Star-csapatba és az év harmadik legjobb csapatába (All-NBA Third Team).

A 27 éves centert több klub is meg akarta szerezni most nyáron, versenybe szállt érte a Lakersen és a Rocketsen kívül az Atlanta Hawks, a Dallas Mavericks és a Golden State Warriors is. Los Angelesben kaphatta volna a legtöbb pénzt, ahol öt évre 118 millió dollárért írhatott volna alá, a többi gárda négyéves, 88 milliós kontraktust kínálhatott neki. Mostani döntésével tehát lemondott 30 millió dollárról, igaz Texasban nincs jövedelemadó, ami kedvezőbbé teszi az "egyenleget".

Korábbi bejelentésének megfelelően, Howard a twitteren közölte a nagyvilággal a hírt. Ezen a közösségi fórumon rögtön (legalább) eggyel kevesebb követője lett a játékosnak. Korábbi csapattársa, Kobe Bryant ugyanis "leiratkozott" Howardról, a Lakers szupersztárja ugyanakkor egy képet is feltöltött az Instagramra, amelyet aligha kell különösebben magyarázni:



forrás: www.sport1tv.hu