Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Merész ember de kitudja mennyit nyert és mennyit bukott?! Vagy jó a bankrollja.

#2341 július 26, 2020, 11:54:00, zbking
Üdv!

Leírok néhány szöglet stratégiát. Van akik pénzt kérnek ilyenért, nos nekik az apjuk faszát. Nyilván lesz benne olyan, amit már ismertek, ez még sajnos nem a sportfogadás Szent Grálja, de hátha lesz, akinek segít.
Mindenki csak saját felelősségre használja, elég nagy rutin kell hozzá, de az jön hamar.
Ami jó, hogy egy meccsen  több indulási pont van, így sok meccsnél jó eseménydús, izgalmas.

Fogok hivatkozni egy statisztikai oldalra a hozzászólásban, az oldal nevét nem írom ki, mert reklámnak minősül, és ilyet nem akarok de az tény, hogy nagy segítség, egy viszonylag bagatell havi összegért (és kijelentem hogy semmilyen anyagi kötődésem nincs az oldallal. Ezt vagy elhiszi valaki, vagy nem, egyébként szerintem a pitináer havi összeg mutatja, hogy nem ez a fő profil, bár aki csinálja, annak stabil havi bevétel, de az áru hasznos, jó és olcsó) ). Az oldal nevét privátban megírom mindenkinek, aki kéri.

Elöljáróban annyi, hogy szerintem a szögleteket az emberek 80%-a rosszul használja, Meccs előtti szögletfogadások szerintem viszonylag értelmetlenek, ez tipikus Live-os műfaj, mert annyi minden befolyásolja, hogy előre nem lehet tudni.(Kivétel itt is van, de kevés)

És akkor a lényeg.

Bevezető:
a/bet65 live-on lehet tolni
b/félidei asian szöglet: kétkimeneteles, lehet Push is
c/félidei háromkimeneteles szöglet: 3 kimenetel van, push itt nincs
d/végső asian és végső háromkimeneteles szöglet: értelemszerűen ugyanaz,mint a félidő, csak a végére vonatkozik.

e/a szoftver alapesetben 10 percenként számol egy szögletet, ezért 4,5-es legtöbbször a kezdőhatár.
f/félidei asian szögleteket a 41.percben veszik ki, a félidei háromkimeneteles szögleteket a 42.percben.


1-es stratégia (én ezt kedvelem a legjobban, de kinek mi a jó.)

Félidő 39.percében Over X+0,5 asian (X az addig esett szögletek száma) szöglet oddsa 1,80-2,00 között van. Ugyanekkor a félidei háromkimeneteles szöglet oddsa Over 4,00-7,00 között van.

A játék: 1 egység az asian X+Over 0,5-re 1,90-es átlagoddson,és 1 egység a háromkimeneteles Overre 5,00-ös átlagoddson, ami itt X+1,5 szögletet jelent.
Ha 0 szöglet lesz 2 egység mínusz
Ha 1 szöglet lesz gyakorlatilag nullában zárunk
Ha 2 vagy több szöglet lesz, akkor nyer egy 1,90-es odds, és egy 5,00-ös odds, +5 egység nettó.

Érdemes elkezdeni nézni, hogy milyen sokszor jön 2 szöglet a 39.perc után (vagy a 87.perc után).39.perctől 1 perc hosszabbítást számolva 7 percünk van. Most a vírus és a VAR miatt ez felmegy sokszor 9-10 percre a hosszabbítások miatt, az nyilván kedvező.
Persze itt is érdemes nézni a statot és a meccs alakulását.

Ha később érünk oda, akkor az X+1,5 over oddsa lehet 10,00 körül is a 42.percben. H nagyon későn érünk oda, és már csak a háromkimeneteles elő félidős szöglet van bent, akkor 1 egység az Exactly (X+1) és 1 egység az Overre (X+1). Itt már ilyenkor 3,40 körül van a közepe és 8,00-12,00 között az Over. Viszont itt csak az egyik nyerhet. (Érdekesség, hogy ha ezt rakjuk, és beesik egy szöglet, akkor az Exactly-t ilyenkor felkínálja cashoutra. Attól függ, hányadik percben esett be, és sokszor kiveszem ilyenkor, és drukkolok az over nagy oddsnak.

Az biztos, hogy ilyen nagy odds itt jöhet le a legkönnyebben, hiszen sokszor van szögletből szöglet.

Kedvenc bajnokságok erre a sziszémára: brazil, angol, arabok, dél-amerika egyéb, de meccsfüggő.

Megjegyzés, sokan akkor szeretnek indulni, ha sok szöglet volt. addig a meccsen. Én a kevesebbet jobban szeretem, pláne, ha amúgy a stat overes meccset jelez. A kevesebb szöglet azért is jobb, mert hamarabb vált a kívánt oddsra a szoftver.

Ugyanez a játék jó a meccs végére, a 87.perc után ugyanez a játék. Ott 3+4 perc az átlagos idő, ami vissza van, sok VAR-ral lehet több.
Meccsfüggő, hogy a félidő vagy a vége jobb. A végén, ha szoros az állás, akkor minden mindegy alapon tolhatnak keményen, de én a félidőt is szeretem.

Az biztos, hogy nézve a tippjátékokat, ezeket a 5-ös, 6-os oddsokat sokkal könnyebb elkapni.

*Mostanában már kétmeccses duplákkal is nyomulok, 4 szelvényen, ha mind a két meccsen lejön a 2+ szöglet, akkor  bruttó 40 egység jön kb. a 4 egységre, 1+2-nél 14 egység, 1+1-nél pénz vissza, ha bármelyik nulla, akkor mínusz 4 egység.

*Sőt, ha jól adja, akkor a végén a 86.perc táján nem csak az X+1,5-es overrel tolok, hanem az X+2,5-es overrel is, ami  17,00-21,00 között van. De ez már nem könnyű, viszont be-beesik. Ezt kiveszik hamarabb, mint  sima Over X+1,5-et, figyelni kell, de ez már tényleg inkább csak brahi.

2-es stratégia

Ugyanaz, mint az első, de csak simán az asian X+0,5-et játsszuk a 39.percben és a 87.percben. Ebben így nincs benne a gyors, nagyobb hozam, de  stabil. Konzervatívabb embereknek mindenképpen ezt ajánlom. Itt is lehet majd látni, hogy mennyivel egyszerűbben lejön egy ilyen 1,90, de persze kinek, mi jön be...

3.stratégia (Pushos 1,0-nél)

Ugye a szoftver 10 percenként számol egy szögletet, ezért a 33.perc táján az első félidő asian határ az X+1,0. (ha 3 szöget van ekkor, akkor 4,0 a határ). Ez sima 1,90 környéki odds (1,65-2,35 között változik, attól függően, hogy hányadik perc. Utána levált X+1,0-ről X+0,5-re kis oddson, ami elkezd növekedni a 41.percig.)
Ez is kellemes, 12-14 perc van egy szögletre, itt pénz vissza. Nagy pénz ebben sincs, de ez az egyik legstabilabb, legkényelmesebb játék.
A végén a 80.perc táján ugyanez.

4.stratégia (Pushos 2,0-nél)

Ugyanaz, mint a 3-as, csak a 25.perc táján van indulás X+2,0-es határon. Nagyon szeretem ezt is, főként ha kevés szöglet volt a 25.percig.
A végén ugyanez a 72. perc táján.

Pushos 3,0-nál:Ugyanezt lehet játszani a 15.percben X+3,0-as határon, amit elég sokszor tolok, főként olyankor, ha addig nem volt szöglet a meccsen,és jó a stat, illetve olyan a meccs.


Van még a Race to 3,5,7,9, de az elég képlékeny, és nagy rutin kell. A gól nagyon befolyásolja. Éppen emiatt én csak nagy oddson használom (4,00 fölött), de így se könnyű kenyér, a 1-es stratégiával lényegesen könnyebb nagy oddsot csípni. És ezt overrel mindig védeni kell, mert semmi sem bosszantóbb annál, mintha jönnek a szögletek, de nem az rúgja, akinek kellene:-)
Azért pár jó szitu:

-Pl: 3-2 szöginél gólt rúg a hazai, a vendég race5,7 jó odds ilyenkor, persze bonyolult a helyzet, mert függ  a meccstől, perctől, csapatoktól stb.
A végén ha a hátrányban lévőnek 2 szöglet kell a Race-hoz jó odds van rá, de overrel mindenképpen védeni kell.
Summa summárum, van ennél nyugisabb szögletes játék.

Hajrá mindenkinek, csak okosan.

#2342 július 26, 2020, 12:22:34, zbking
Shimizu+Gifu nyami, nyami :redchug:


A japánok nagyon kenik a Shimizu, Gifu 2db volt, a Kashima 4 db, a Yokohama 0, de ez így nagyon izmos szerencsére. Azért megjegyzem, hogy nem így szokott jönni, ha így jönne mindig, Lölö is elmehetne a faszba.

na, senki nem találta még meg a tutit?  :laugh: ;D

naszóval.


martingale  ;D :laugh:   khm...

éppen böngészem a jégkorong adatbázisomat, nézelődök 1-2 szűrővel, hátha találok valami fogadásra érdemes módszert.

és erre akadtam (azt néztem hogy KHL-ben  melyik csapatnál mekkora negatív sorozatok vannak arra hogy első harmad 1,5 over, ja és csak hazai meccseket néztem. szóval a piros rész az első harmad 1,5 gól under)

ez kérlek szépen egy 27 meccses széria
  :laugh: ::)




Idézetet írta: rektf3st Dátum október 05, 2020, 19:48:50
naszóval.


martingale  ;D :laugh:   khm...

éppen böngészem a jégkorong adatbázisomat, nézelődök 1-2 szűrővel, hátha találok valami fogadásra érdemes módszert.

és erre akadtam (azt néztem hogy KHL-ben  melyik csapatnál mekkora negatív sorozatok vannak arra hogy első harmad 1,5 over, ja és csak hazai meccseket néztem. szóval a piros rész az első harmad 1,5 gól under)

ez kérlek szépen egy 27 meccses széria
  :laugh: ::)



érdemes rá fogadni ?

Használ valaki cash outra épülő stratégiát? Mostanában többet is láttam, és érdekelne, hogy hosszútávon tényleg alkalmazható-e.

Példa1: Meghatározzuk, hogy mennyit szeretnénk nyerni és ennek megfelelően alakítjuk a tétet és a stratégiát. Keresünk egy mérkőzést (nem tessék-lássék módon) és még a kezdés előtt megfogadjuk a 2.5 gól alatti piacot, ahol 2.37-2.50 az under szorzója. Az a lényege, hogy ne legyen gyorsan gól és ahogy csökken a szorzó úgy cash outolunk. Ha megvan a kívánt nyereség, akkor kiszállunk a mérkőzésből.

Példa2: Ez a stratégia arra épül, hogy egy erősebb csapat játszik egy gyengébb ellen. A gyengébb csapat kihúzta mondjuk félidőig 0-0-val (más eredmény is jó lehet,de ez a legjobb). 2 gólt várunk még, a tétünket három részre osztjuk (40% - 30% - 30%). 40%-kal megfogadjuk félidőben, hogy lesz még két gól, majd ha feljebb ment olyan két ponttal (most nem jut eszembe a magyar megfelelő, bocs) a szorzó, akkor megfogadjuk a első 30%-kal, újabb emelkedés után pedig a második, egyben utolsó 30%-kal. Gól-  és a szorzócsökkenések esetén cash outolhatunk, vagy engedhetjük végigfutni is a fogadásokat, ez rajtunk áll. Ha nincs gól, akkor a 77-80.perc környékén kiszállunk és nem bukunk el mindent.

Egyelőre ezt a kettőt néztem és nem mondom, hogy alkalmazni fogom, azért jelentős finomításra szorul. Idővel talán lehet, de most van más. Az érdekelne, hogy valaki csinál-e hasonlót, vagy működhet-e szerintetek valamelyik?

Idézetet írta: BvB_09 Dátum október 07, 2020, 10:15:12
Használ valaki cash outra épülő stratégiát? Mostanában többet is láttam, és érdekelne, hogy hosszútávon tényleg alkalmazható-e.

Példa1: Meghatározzuk, hogy mennyit szeretnénk nyerni és ennek megfelelően alakítjuk a tétet és a stratégiát. Keresünk egy mérkőzést (nem tessék-lássék módon) és még a kezdés előtt megfogadjuk a 2.5 gól alatti piacot, ahol 2.37-2.50 az under szorzója. Az a lényege, hogy ne legyen gyorsan gól és ahogy csökken a szorzó úgy cash outolunk. Ha megvan a kívánt nyereség, akkor kiszállunk a mérkőzésből.

Példa2: Ez a stratégia arra épül, hogy egy erősebb csapat játszik egy gyengébb ellen. A gyengébb csapat kihúzta mondjuk félidőig 0-0-val (más eredmény is jó lehet,de ez a legjobb). 2 gólt várunk még, a tétünket három részre osztjuk (40% - 30% - 30%). 40%-kal megfogadjuk félidőben, hogy lesz még két gól, majd ha feljebb ment olyan két ponttal (most nem jut eszembe a magyar megfelelő, bocs) a szorzó, akkor megfogadjuk a első 30%-kal, újabb emelkedés után pedig a második, egyben utolsó 30%-kal. Gól-  és a szorzócsökkenések esetén cash outolhatunk, vagy engedhetjük végigfutni is a fogadásokat, ez rajtunk áll. Ha nincs gól, akkor a 77-80.perc környékén kiszállunk és nem bukunk el mindent.

Egyelőre ezt a kettőt néztem és nem mondom, hogy alkalmazni fogom, azért jelentős finomításra szorul. Idővel talán lehet, de most van más. Az érdekelne, hogy valaki csinál-e hasonlót, vagy működhet-e szerintetek valamelyik?

ugyanannyi az esélyed mint bármi mással. tegyük fel underekre fogadsz, és nem várod ki hogy vége legyen a meccsnek, hanem valamennyi haszonnal kiveszed a fogadást. azaz jóval kevesebb haszonnal mintha benthagynád. ahol gyorsan beesnek a gólok ott így is úgyis elmegy, ha nem vársz meccs végéig és nincs gól akkor meg nem nyersz annyit mintha benthagynád. végeredményben ugyanott leszel mintha cashout nélkül csinálnád.

ki van találva ez a cashout rendszer, sőt még rosszabb is, mert a haszonkulcs már alapból rajta van az under fogadáson, és ha még cashout rendszerbe gondolkodsz, ott még plussz haszonkulcs van.  például van egy meccs, 2 perc van belőle hátra, 1-0 eredmény, neked 3,5 under van, és még így is jóval kevesebbet cashoutolhatsz mint amennyit nyersz ha kivárod a végét. persze 100meccsből 1 ilyen elmenne, de akkor is van még plussz haszonkulcsuk a cashouton is

Azt kifelejtettem, hogy a 20-25.perc környékén menne a cash out, nem kellene sokáig várni. Minden attól függ, hogy ki mekkora nyereséggel elégszik meg. De igazából az under nem az én világom, csak láttam a stratégiát és ezért írtam le.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum október 07, 2020, 11:43:16
Azt kifelejtettem, hogy a 20-25.perc környékén menne a cash out, nem kellene sokáig várni. Minden attól függ, hogy ki mekkora nyereséggel elégszik meg. De igazából az under nem az én világom, csak láttam a stratégiát és ezért írtam le.

ez olyan, hogy ha 1,5 vagy 2,5 under első félidőt teszel fociban, az azt jelenti hogy ha 20. percig esik gól (ami nem ritka), akkor már plusszal csak a 40. percnél tudsz kiszállni, de annyi meccs el fog így menni hogy semmi értelme. minusszal kiszállni se sok értelme van.  2,5 under-nek meg olyan kicsi az oddsa hogy azért tudsz csak 40. percnél plusszolni. hosszú távon értelmetlen ez a stratégia, esettleg 1 hétvégén egy nyerő szériát össze tudsz vele szedni ha mákod van.

ennél több értelmét látom, ha kötésben megraksz 4-5-6     első félidő 2,5 undert, az már kiad olyan 1.2 körüli oddsot. hosszú távon ez is bukta lesz

De itt nem első félidőről, hanem mérkőzésről van szó, ezt kár keverni. Szerintem úgyanúgy elmehet a felett fogadás is, mint az alatt. Egyébként hosszú távon kell gondolkodni, hullámvölgyek mindig vannak.
A mínusszal kiszállásnak annyi értelme, hogy csökkented a veszteséget (mondjuk ezt én sem csinálom, csak nagyon ritkán).
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fogadtam underre. Volt hogy véletlenül, mert az expekt megváltoztatta az elrendezést.

Véleményem szerint majdnem minden cash back típusú stratégia halálra van ítélve  a soft bukiknal ,természetesen egy 1000 vagy nagyobb odds-al rendelkező szelvényre feltávnál vagy az utolsó 1,2 eseménynél , felajánlják a számodra megfelelő zsét akkor okes . Csakis a Betfairen édemes az ilyent típusú stratégiát erőltetni .

A Betfair oldalán alkalmazta a srác mindkét stratégiát.

Üdv mindenkinek!

Fogad valaki underre? Szinte csak overes stratégiákat vagy ötleteket, hozzászólásokat látok.

Idézetet írta: JoseyWales73 Dátum október 14, 2020, 18:37:59
Üdv mindenkinek!

Fogad valaki underre? Szinte csak overes stratégiákat vagy ötleteket, hozzászólásokat látok.

Nem tudok senkirol. Valahogy a sportfogadoi esz azt mondja hogy egy jo over meglehet husz perc alatt, de az underer mindig 90 percet kell izzadni...