Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#1635 november 06, 2014, 12:44:14, Knapp
Mivel évekkel ezelőtt nekem is az volt a "kedvenc hobbim",hogy megpróbáltam a nyitóegyenlegből meggazdagodni, majd miután elbasztam az egész pénzt szidtam magam, hogy miért nem szálltam ki hamarabb, azt a döntést hoztam, hogy ilyen esetekben a kezdőegyenleg megduplázásakor kiveszem a pénz kb. felét, azaz a kezdőtőkémet!
Így utána már nem lehet veszteségem az adott sorozaton.
Hja és a kivétel után érdemes előre meghatározni a következő kiutalási határt. (pl. az egyenleg megháromszorozásakor)


Idézetet írta: iLogic Dátum november 05, 2014, 23:24:13
Egyébiránt higgadtnak tűnt, és engem személy szerint nagyon meggyőzött az az indoka, hogy csak az a pénz az Övé, ami a zsebében van. Ha befektetett 500 fontot, 50k fontos céllal, akkor addig 500 font vesztesége van, amíg nem éri el az 50k-t.

Engem nem győzött meg, legfeljebb így könnyebb feldolgozni a buktát.
Ha az iroda jóváírta a nyertes fogadásomat, akkor az már az én pénzem és egy megbízható irodától gyorsabban kiveszem a pénzem, mint ha mondjuk állampapírban tartanám. (ráadásul mikor offline játszott meg egy-egy tétet, akkor fizikailag is ott volt a zsebében a pénz!  ;)  )

Ebben az esetben ha "bármikor" kivett volna 500 vagy 1000 fontot, akkor most még vesztesége sem lenne... (az elcseszett ideje mindenképpen pluszba hozzájön az elbukott pénzhez, érdemes ezt is "megfizettetni".)

500 fonttal elkezdeni szép lassan all in-ezni 50,000 fontos egyenlegért stratégia szempontjából pontosan ugyanaz, mint 500 fonttal megjátszani egy 100-as szorzós kombit...
(ha pénzkivételt semmiképpen sem tervezünk a fogadások között)
Csak az előbbi lassabban megy végig.  :)

Mondjuk nekem van rá egy fogadásom, hogy a következő ötszázassal nem fog eddig eljutni, egyrészt statisztikailag ez van benne (100-as szorzó...), másrészt ha jól indul egy stratégia, akkor még mohóbb és óvatlanabb lesz az ember, ezt gyakorlatból tudom.


Sziasztok!

Egyik ismerősömmel elég sokat beszéltünk mostanság stratégiáról és bankroll építésről és az elmúlt napokban teszteltünk egy gólvadászatot. Lényege,hogy az első 10(bet365) v másik irodánál az első 15 percre fogadunk underrel. Mivel a mai labdarúgás eléggé kiegyenlítődött szinte alig van olyan meccs ahol potyognának a gólok az első pár percben. Oddsok: átlagosan 1,18 és 1,4 között mozognak attól függően,hogy milyen meccs de eddig kb 10 tippből ami meglett játszva csak 1 ment el. Szerintetek mennyire életképes ez a taktika,hogy 1. félidő 1-15 percében nem lesz gól című taktika :)

Igen és ha nincs 1,4 odds rá akkor kombiban szoktuk játszani 2-es v 3-as kombival 1,8-2-es eredő jön össze :P Bajnokságok között főként top ligák vannak és általában középmezőnyös csapatok meccseire vagy rangadókra fogadunk. Extrém esetekben kicsi fogad nagy csapatnál is ha jó az odds megjátsszuk.

Előre is köszönöm a véleményeket akár legyen negatív v pozitív :)

Szia!

Én úgymond 3 esélyes(kiegyenlített odds leosztás) meccsekre vonatkozólag tudom Neked mondani,hogy ezeknél a meccseknél kb. minden 4.meccsnél van a 15.percig gól!Ezt nagyon jól tudják az irodák is,ehhez mérten vannak az oddsok belőve.Hosszútávon csak nagyon szerencsés meccsválasztással tudsz pluszos lenni.Mint mindig:-(

Sok szerencsét!

üdv.

#1638 november 24, 2014, 09:54:34, Dezmop
Sziasztok ! 

Amit most írok az is egy lehetséges müködő stratégia,  söt nálam most épp jól alakul  de ...ott a de .

Az én stratégiám kb 4 tényezöböl áll .  (egységes tét  , miniszorzók 1.4-1.7 ,nagy odds, 2tagos góloskombi)

1, Egységes tét használata tömeg tippekhez 

Ez anyit jelent ,hogy a bank 1-2%   veszem alapul  és egységes téteket rakok ha elmegy a bank 10 % -a  meg akkoris ha jön +10%   akkor is ezt használom amikor van valamilyen megérzésem háromesélyes tippre vagy gólszámra  esetleg egy 2 tagos kombit rakok össze  . 

Indoklás  :Sosem lehet tudni mi jön be és mi megy el  ! 

2 ,  Mindenkinek van tuti tippje amire azt mondja most vagy soha  de nincsen az a pénz amenyiért akár a bank 25% -át kockáztatnám  (single) tipp esetében.  Viszont ezen tippeket  az alaptétem  2-3 szorosával rakom  igaz naponta csak egyet de nem feltétlen kell ragaszkodni a minden napi tuti tipphez . 

3. Mindig állitok össze olyan szelvényt   ami kis szorzóból áll  és kombi  itt a tipp alapja ,egy 1x -es eredmény vagy egy adott csapat lö gólt  feltételezése  és még 2-3  olyan eseményt választok  hozzá amit majdnem biztos   
Példa

1 csapat lö gólt      1.22 
4.5  gól alat van     1.07   
elsö félidő 2,5 alatt  1.084
nem lö mind2 csapat golt az elsö félidöben 1.16 
Odds:  1.64 

Persze tudom sokan úgy gondolják nem érdemes a kis oddszokal bajlódni mert ha elmegy akkor már egy nagyobb szorzón ússzon el a pénz ,de a veszteség szempontjából olymindegy  .   Itt a példánál bármit belerakhatunk de csak 3-4 eseményt és az egyik esemény természetesen 1.2-1.3 nak kell lennie .   
 
4. kettös kombi    két eseményt tartalmazon  .  Régeben ezek mindig vagy sürün elusztak nekem de amikortól átértem arra ,hogy Mindkét csapat lö gólt  ebböl 2 összekötve  átlag 2.72 odds   vagy 2.5 gól felett tippelünk két  eseményt  akkor is ekkora az átlag odds de felmehet 3 felé is .Szóval azóta nem fáj a fejem egy 1-1  állásnáll ,hogy ne maradjon x az a meccs ahol mindkettöcsapat lö gólt volt a tipp . 

Indoklás   a 2 db 2 eseménynek az eltalálása 1.60 oddson sokkal valószínűbb hosszabb távon mint a háromesélyes oddsok területén.

5, élő fogadás 
1.7 odds alatt semmire !  Néha szoktam a mindkét csapat gólt szerezre rakni de ez csak ott jó ahol mondjuk van egy gól már és a második félidő 60 -70  percében még 1-0 az állás  akkor ez az odds már  2.5 -5  ig terjed de csak módjával alkalmazom és csak statisztika után . 

Ami viszont sokszor jön és tudom ,hogy sokan irták  ,hogy a 65-75 perctől  még lehet számítani gólra akkor én a páros  gólszámú állásnál   pl 0-2 nél  rakok egy olyan fogadást ,hogy páratlan lesz a végeredmény és forditva is így teszek ( páratlan állásnál páros végeredményre megy a tipp ) . Ez az odds 2.5 -3  ig van  ilyenkor már és rohamosan emelkedig . Naponta ilyenből általában egyet rakok  és szokot is jönni  a késői gól  90 percben amikor sokan anyáznak ,hogy kiegyenlitettek a vendégek akkor nekem már ott van a nyerő tipp  ! Feltéve ha nem 2 gól is lesz mert akkor természetesen veszít  . Ez a módszer 4 esetböl 3 szor jön kb  de a titka az ,hogy nem szabad túlzásba vinni napi 1  max 2 tipp.   
   
6 . a 10 -töl  50-es oddsik terjedő  max 3 - 4 tagos kombi ! 

Az eddigi 5 pont a bank szintentartásához a játékhoz böven elég  +-15-20 %   de ahhoz nem ,hogy látványosan ugorjon a bankunk( bank felének a megnyerése esetleg bank duplázás). 

Ami igazán emeli a bankrollt az a  15 -40 es oddsik rakott úgymond buli szelvények  plusz a 4/2  -es szelvények
mert ha ezek telibe jönnek azok szépen emelik a bankot persze ritkán látot vendégek ezek a sportfogadóknál de amikor bekopogtatnak akkor igen csak feldobják a hangulaton kivül a bankot is.  Ezen nagyszórzós kombiknál a létező leg képtelenebb fogadásokat teszem bele (jégkorong döntetlen )  legmagasabb pontszámú harmad  stb   a lényeg ,hogy még félig biztos gondolata se legyen az embernek ezen nagyszorzókról . Nemrég jött az egyik számlán így egy 12 odds meg egy 18 -as és egy 39 odds  ami arra jó ,hogy az első 5 pont szerint vezetet számlát szépen lassan húzam felfele.

Hangsúlyozom ez nekem müködik de lehet ,hogy más nem lát benne fantáziát.    :)


   

Azon gondolkozott már valaki hogy mindig az adott pontos eredményt teszi meg és ha kell tétet emel.
például 0-0 11-ods de a 25.percben jön egy gól ekkor emeled vagy nem a tétet és teszed az 1-0 át mondjuk 7-es oddson...stb
Cumi akkor van ha a meccs végén a 80. perc után potyognak a gólok ilyen is van de olyan is hogy félidő előtt kialakul a végeredmény.

Idézetet írta: betörő Dátum január 07, 2015, 16:27:16
Azon gondolkozott már valaki hogy mindig az adott pontos eredményt teszi meg és ha kell tétet emel.
például 0-0 11-ods de a 25.percben jön egy gól ekkor emeled vagy nem a tétet és teszed az 1-0 át mondjuk 7-es oddson...stb
Cumi akkor van ha a meccs végén a 80. perc után potyognak a gólok ilyen is van de olyan is hogy félidő előtt kialakul a végeredmény.

Ebben az esetben egyre kisebb szorzóért fogsz egyre nagyobb téteket rakni és egyre nagyobb kockázatot vállalni....
Szerintem ilyen stratégiát lehet játszani, de ha a 0:0-t raktad és az elment, akkor inkább ugrani kell a következő induló meccsre, ahol ismét játszható a 0:0. Így megkapod ugyanazt a magas szorzót (illetve ahhoz hasonlót meccstől függően) és még téted sem kell emelned egy tisztességes profitért.
Ráadásul fociban inkább a végén potyognak a gólok, ahogy te is írod, ez 90+ percnyi értelmetlen stresszt jelent még egy nyerésre álló tipp esetében is, azaz egy nyertes tipphez mindenképpen végig kell mennie a meccsnek!

Ennyi erővel rakhatod azt is magas szorzón, hogy a következő 5-10 percben lesz gól (ha nincs, akkor jöhet a következő periódus) és ha gyorsan leesik, akkor sokat nyersz, ha csak később, akkor meg kevesebbet. (tétet emelni itt sem muszáj az elős pár körben)
Itt is hasonlóan magas szorzókat kapsz, de legalább van esély, hogy nem kell végigmennie a meccsnek a profit bezsebeléséhez.



Igen egyre kisebb szorzóért, de nem végtelen sokat kell emelni, mert nincs sok gól egy meccsen.Sőt első két gólnál nem is kell emelni.
Még akkor sem ha mondjuk a pl.88.percben lövi meg az egyik csapat azt az egy szem gólt, bár ilyenkor "amennyiben" lehetséges már előtte vissza is vásárolnám gyorsan a fogadásom kisebb oddsért. fene tudja.
megpróbálom majd azért, hátha lesz még valami ötlet útközben

Teniszben deuce-ra fogadással próbálkozott valaki? Tétemeléssel

Idézetet írta: ereghard Dátum január 22, 2015, 09:43:33
Teniszben deuce-ra fogadással próbálkozott valaki? Tétemeléssel
A kérdőjel utáni utolsó szót sürgősen felejtsd el. 8)

Ha ebben gondolkodsz, akkor ajánlom az ITF meccseket, azon belül is különösen a női találkozókat. A gyenge szerva miatt gyakran akkor is szorosak a gémek, amikor a papíron esélyesebb játékos szervál. A tétemelést én sem ajánlom.

Olvastam korábban a kosárlabda negyedekre való fogadást úgy hogy az esélytelenebbre rakom mindig a pénzt és egyet egy mérkőzésen nyer az esélytelen.Tétemeléssel. Megnéztem, de azért akadt pár meccs ahol az esélytelen nem is nyert negyedet.
Ebből jött  hogy mi lenne ha ugyanez menne csak az esélyesebbre. Az oddsok nem annyival alacsonyabbak. Ez is tétemeléssel.

A másik ötlet viszont tenisz gémekre fogadás és itt is az esélyesebbet játszom tétemeléssel.
Cumi itt akkor van ha a favorit egy setten belül nem vagy csak 1 esetleg 2 gémet nyer, bár utóbbi kettő azért kiküszöbölhető ha van egy kis pénzed. Az oddsok ez esetben kiegyenlítődnek némiképp(mert ugye lesz amit elvesz adogatást)



Sziasztok!

Megosztom veletek egyszerű, de annál hatékonyabb stratégiám. Tegyük fel van 100 ezres tőkéd. Minden egyes nap, amikor fogadsz (részemről úgy néz ki a fogadás, hogy tingli-tangli egyiptomi, bolíviai meccsnapokat nemes egyszerűséggel kihagyom és a főbb napokra koncentrálok, ahol nagy a meccsdömping..ez olyan mint amikor elmész a városba csajozni a tűző nap..miért nem mész inkább a strandra ahol nagyobb eséllyel találsz jó nőt?) 3 nagy téted van ami ez esetben 10 000 forint. Nem muszáj mind 3-at kijátszanod, de NEM LÉPHETED ÁT ezt a 3 meccset. Egyszerűen ha felállítasz magadnak egy korlátot azt NEM DÖNTHETED LE..ha mégis megteszed nincs. önkontrollod és idő után a mohóságod fog csóróságba taszítani. A többi meccset tetszés szerinti mennyiséggel 2500-al teszed. Ezek a fix tétek, ezen nem változtatsz 2 hónapig.

Hogy milyen meccseket tettem? Ázsia hendikeppel fogadtam kivétel nélkül, 1,75-2,10 közötti szorzókat megjátszva.

Nekem 2 hónap alatt lett több mint 300 ezrem ezzel a módszerrel. A sportfogadás nem sprint, hanem maraton!

Mi baj az egyiptomi és bolíviai focival? :D

Idézetet írta: szorzatos Dátum január 25, 2015, 18:58:51
Mi baj az egyiptomi és bolíviai focival? :D

ez olyan ,,nesze semmi fogd meg jol" strategia... szinte mindenbe ellen tudnek mondani, de ha profital, nem teszem... A kis bajnoksagokban ahogy te is irod - semmi baj, sot, inkabb tobb a value. A nagy bajnoksagoknal olyan jol belovik az oddsokat, hogy kicsi az esely ezen profitalni hosszutavon...

atis ki ez a csaj a képen?