Sorozatok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gondolom vannak olyanok is a forumon akik sorozatot neznek. Hat regebben lattam a Tiszta szivvel foci cimu sorozatot, most pedig meg1x meg szeretnem nezni, csak az a baj, hogy nem talalom a netten. Valakinek nincs otlete, hogy honnan tudnam leszedni magyar szinkronnal?

Akartam nyitni egy ilyen topicot de megláttam és gondoltam írok egy két ajánlót hátha valaki nem ismeri az általam bemutatott sorozatokat.
Luther:
BBC sorozata nagyon ütős lett.Érdemes nézni akinek tetszenek a nyomozós sorozatok illetve a csavaros történetek.
Luther - New Series Trailer - BBC One


Drót:
Egyik legjobb sorozat amit valaha láttam.Tényleg érdemes végignézni még ha az eleje kicsit unalmas.Nagyon jó szereplőket sikerült kiválogatni.Bodie Broadus vagy Marlo Stanfield karaktere eléggé jó ahogy Stringer Bell-é is akit a golden globe díjas Idris Elba játszik.Végig izgalmas a sorozat és jól bemutatja a zsaruk és bűnözők helyzetét.
The Wire Trailer


Dexter:
Sorozatgyilkos vérnyomszakértő.Sokak számára biztos ismerős ez a sorozat és gondolom meg is nézték az eddigi részeket.Az eddigi évadok úgy gondolom eléggé jóra  sikeredtek(még ha volt közte egy két gyengébb is).Dexter Morgan karaktere pedig mára fogalom lett.
Dexter Theatrical trailer (HD) Season 1 by ToneSlave (old 97bmhn)


Harpers Island:
Legjobb egy évados sorozatok közé tartozik.Egészen jó cselekményszál van benne.Igaz a vége kicsit gyengébb de úgy gondolom érdemes megnézni.
Harpers Island Trailer


The Newsroom:
Egyik legjobb mostani sorozat.Első évad eléggé jóra sikeredett kíváncsian várom a második évadot.
The Newsroom Official Trailer [HD]: Aaron Sorkin, Jeff Daniels Newest HBO Series: ENTV


Breaking Bad:
Atom jó sorozat.Hatalmas sztorija van.Csomó vicces jelenettel.
Breaking Bad - Season 1 - Fan Made Trailer


Később majd még folytatom miket néztem meg és miket ajánlok belőle.

Jöjjön akkor a folytatás:
Entourage:
Kevésbé ismert sorozat a magyar nagyközönség számára pedig eléggé jó.Ari Gold nagyot alakit ahogy Drama is.Egyszer mindenképpen érdemes végignézni.Könnyed bulizós vicces sorozat.
Entourage Trailer Season 1


How I met your mother:
Gondolom nem kell senkinek ezt a sorozatot bemutatni.Pláne nem Barneyt.Ferge...most figyelj...teges.
How I Met Your Mother - Tv Series Intro Trailer HD


Walking Dead:
Az a helyzet hogy az első évadot folyamatosan hétről hétre néztem és vártam az új részeket azonban a mostani részekkel kicsit elvagyok maradva(kb egy évaddal..) mert vannak helyette más sorozatok is de a WD akkor is ütős kis sorozat.
The Walking Dead Trailer


Két pasi meg egy kicsi:
Úgy gondolom ezt sem nagyon kell bemutatni a magyarok számára.Charlie legenda lett ezzel a sorozattal.Azonban sokan úgy gondolták az új Ashton Kutcheres részek már rosszak.Kis ideig tényleg így volt de a 10.évadra vissza nyerte régi formáját a sorozat és újabb eléggé ütős részek jöttek ki.
TWO and a HALF MEN - Official Trailer
Two and a Half Men - Season 10 Trailer [HD]


Sherlock:
Anglia újabb kiváló sorozata.Szinte minden résznek tökéletes befejezése van és fordulatos története is.
Sherlock (TV Series) - Promo Trailer


Californication:
X-Aktás David Duchovnyt se nagyon kell bemutatni és ebben a sorozatban nagyon jól játssza a kiégett ugyanakkor zseni írót.Kiváló alkotás rengeteg vicces ugyanakkor elgondolkoztató jelenettel.
Californication: Trailer (New Showtime Original Series)


Maffiózók:
Személy szerint egyik kedvenc sorozatom.Tony Soprano és családjának története.Kiváló mellékszereplői alakítások és Tony pedig zseniális.Na meg a zenék...Fantasztikus. :ok:
The Sopranos Trailer


Szökés:
Hátha valaki lemaradt róla.Magyarországon is nagyon népszerű volt Scofieldék szökése és kálváriája.Mindenféleképpen érdemes végignézni.Főleg az első és a 3.évad miatt.
Prison Break Season 1 Trailer


Trónok harca:
Vele is kicsit elmaradtam mert összességében a sztori kicsit vontatott de mégis nagyszerű alkotás.
Game Of Thrones-Trailer (HD)


Wallander:
Svédek is tudnak eléggé jó sorozatok gyártani ennek ékes bizonyítéka a Wallander.Kiváló minisorozat.Azoknak nem ajánlom akik a rövid részeket szeretik a sorozatoknál mert itt bizony egy-egy rész egy filmnyi hosszúságú, de megéri megnézni.
Wallander - Trailer - BBC One

Jómagam is nagy sorozatjunkie vagyok, filmeket már szinte nem is nézek.

Amiket írtál azok közül a Game of Thrones nagy kedvencem.

Amiket ajánlanék még: Parks and Recration, The Office - ez a kettős szerintem fantasztikus, bár az Officenak inkább az első 4 évada ütős, mondjuk nekem az utolsó is tetszik. Hozzám nőttek teljesen a karakterek.

Big Bang Theory elég népszerű itthon is, most újra jobb részek vannak, de az első 3 évad verhetetlen. Nemrég kezdtem el barátnővel a Raising Hope-t, annyira nem fogott meg, mint az előzőek, de teljesen nézhető.

Amit mindenkinek ajánlok a Fekete Vipera (Black Adder). Rowan Atkinson, Hugh Laurie.. Zseniális. A világháborús évad tetszett a legjobban. Szintén kötelező még az Avatar-Aang legendája. Na meg persze X-akták mindenek felett. Nemrég fejeztem be az első résztől az utolsóig, mondjuk kiskoromban már láttam a nagyját.

A végére hagytam a Star Trek-et. Mindig szidtam pedig egy részt nem láttam belőle, de a Big Bang Theoryban annyi utalás volt rá anno, hogy elkezdtem 2 éve. Azóta már ledaráltam 4 Star Trek sorozatot (ENT, TOS, TAS, TNG), jelenleg a DS9 2 évadát gyűröm, majd végül a Voyager-el fejezem be az együtt több, mint 900 részes eposzt.  :)

Remek összefoglaló!

Érdekes, hogy egy fórumon mikor beírtam mennyire tetszett a Harpers Island, nagy cikizést kaptam, hogy többek szerint is gyengus; pedig végig lekötött és ütött is rendesen. :ok: 1. évadosból nekem még bejött a Journeyman, a Daybreak és a Traveler.
Mostanában nincs elég időm a sorozatokra, de a Nip/tuck (Kés alatt) 6 évadát elég hamar lenyomtam, mindenképpen ajánlanám. Fringe-ről mindenhol ódákat zengenek, de 9 rész után nekem kicsit unalmas, közel vagyok, hogy kaszáljam. Ja és Doki House :)

Idézetet írta: Latzka Dátum február 25, 2013, 15:41:19
Remek összefoglaló!

Érdekes, hogy egy fórumon mikor beírtam mennyire tetszett a Harpers Island, nagy cikizést kaptam, hogy többek szerint is gyengus; pedig végig lekötött és ütött is rendesen. :ok:
Fringe-ről mindenhol ódákat zengenek, de 9 rész után nekem kicsit unalmas, közel vagyok, hogy kaszáljam.
Mindkettővel egyetértek.
Harpers islandel szerintem csak a befejezése a probléma.
Fringet pedig én is a 9.résznél hagytam abba.Utána még a 2.évadból láttam egy részt félig de a sorozat nem sokat változott ahogy én észrevettem de lehet majd ha nem lesz több kedvemre való műsör akkor megint belefogok a fringebe.
Nem tudnám megmondani mi a baj a Fringe-el(talán unalmas..) de valami mégse stimmel vele.
Amiket még ajánlanék:
White collar: nem rég kezdtem el de eddig elnyerte a tetszésem.Aki magyarul szereti nézni a sorozatokat annak üzenem, hogy azt hiszem most jelent meg szinkronosan is.
True Blood: az első pár évad kiváló.Ott kellett volna abbahagyni utána szúrták el szerintem az egészet de alapjába véve jó kis sorozat.Szuki forever ;D
24:Ehhez elég annyit írni, hogy Jack Bauer.Néhol kicsit erőltetett de összességében szerintem kötelező darab.
Dallas:Elsőre vicces leírni de az új évadok kiválóak és szerintem eléggé nézhető sorozat lett.Sok ármánykodás és vita barnes és a ewingot között kiválóan élteti a sorozatot.
Jekyll: Ugyan miniseries de fantasztikus alkotás.Kicsit beteg kicsit fura de mindenképpen odaragadsz a képernyő elé.
Chuck:Tudom lassan indul be, de eléggé jó kis sorozat kerekedik ki belőle főleg Yvonne miatt :great:
Narancsvidék:Nekem ilyen töltelék sorozat volt.Amikor pihenni akartam megnéztem egy részt.Jó kis alkotás egészen gyorsan lehet pörgetni az évadokat.
Las vegas:Szerencsejátékosoknak szerintem kötelező.Ugyan minden rész egy sémára épül de mégis egészen jól el lehet rajta szórakozni.
Róma:Röviden: Zseniális.Nagyon nagy alkotás és kár hogy nem lett hosszabb.
2 months 2 million:Pókereseknek ajánlom illetve azoknak akik szeretnek nevetni.4 fiatal pókerprofiról szól gondolom Magyarországon kevésbé ismert mini sorozat.

Viszonylag új sorozatokból:
Alcatraz: Kár érte, hogy abbahagyták mert épp kezdett beindulni.Jó kis sorozat volt.Érdemes végignézni belőle azt az egy évadot is.
Anger Management:Charlie Sheen újabb sorozata.Kicsit néhol erőltetett de ugyanakkor tud szórakoztató is lenni főleg azoknak akik bírják az öreg piás humorát :ok:
Célszemély:Nagyon jó sorozat.Ugyan sémára épül minden rész mégis van benne egy főszál.Remek kis alkotás mindenki ajánlom.

Amik 2010-2013-as sorozatok és most kezdem el nézni őket:
House of cards,Arrow,Go On,Smash,Sherlock és Watson,Hannibal.


A Fringe az első évad vége felé,de inkább a második elején kezd jó lenni.. Addig tartsatok ki! Megéri

Las Vegas: Tényleg kicsit sablon, de kihagytad, hogy ebben a sorozatban vannak a legjobb nők :D
Róma: Zseniális, akkor ha már történelmi vonal, akkor a Tudorok is kiváló.
2 months 2 million: Nem ismerem, de ha pókeres sori, akkor laza, könnyed talán vmi 9 résszel a TILT.

Idézetet írta: Latzka Dátum február 25, 2013, 16:45:55
Las Vegas: Tényleg kicsit sablon, de kihagytad, hogy ebben a sorozatban vannak a legjobb nők :D
Róma: Zseniális, akkor ha már történelmi vonal, akkor a Tudorok is kiváló.
2 months 2 million: Nem ismerem, de ha pókeres sori, akkor laza, könnyed talán vmi 9 résszel a TILT.
Igen jogos a las vegasba király nők vannak. :great:
Tudorok is jó bár abból nem sok részt láttam.
Tiltet még nem láttam de majd sort kerítek rá.
Kihagytam még a Top Geart ami nagyon jó kis autós sorozat és ami a legjobb benne hogy Clarkson,May és Hammond iszonyat nagy arcok a sok baromkodásukkal együtt illetve még a Mentalistát de van egy olyan érzésem hogy sose derül ki ki az a Red john..(bár már eléggé rég néztem a sorozatot talán pont emiatt mert ennyire elhúzzák pont mint az így jártam anyátokkalban Ted feleségének megtalálását is..).

#9 február 25, 2013, 17:14:16, Powell
Úgy látom rajtam kívűl sok sorozat fan van :D
Mentalistába állitólag évad végére kiderül ki red john.Érdemes folytatnod legalábbis ez az évad elég jó.
Chuck az nekem nagy kedvencem volt.Yvonne meg a két hülye hatalmas benne (Jeffster)
Latzka is nagy Chuck fan szerintem vagy inkább Yvonne fan :)
Walking Dead,Spartacus,White Collar.Amiket mostanség nézek,de még sok van illetve ha időm engedné
The Following aki szereti a sorozatgyilkosos filmeket az tuti imádni fogja ezt a sorozatot.Most indult úgyhogy nagyon le se maradt róla akit érdekel.
Na megyek megnézem a Walking Deadet :)
Majdnem elfelejtettem a New Girl szerintem kurva jó 20 perces sorozat.Én sokat röhögtem rajta.Sokkal jobban tetszik mint a Big Bang.Nagyon sablonos lett nekem a Sheldon féle csapat.
A Dollhouse is kiváló 1 évados sorozat

Following pilotja rajta van valahol a gépen és sort is akarok rá keríteni mert már többen írták hogy eddig jó a sorozat.
Ripper streetet és a Last Resortot nézi valaki?

Úgy gondolom idevágó kérdés, amire érdekelne a válaszotok: Hogyan nézitek a sorozatokat? Online oldalakon, vagy letöltitek?
Érdekelne az is, ha konkrétan leírnátok, melyik oldalakat tartjátok jónak mindkét kategóriában!

Én az onlinewebfilmek.blogspot - on szoktam nézni a sorozatokat, szerintem nagyon jó kis oldal. Szinte minden nagyobb sorozat megtalálható rajta, újak és régiek egyaránt.  Nemcsak a "régebbi" szinkronos részek, de az "újabb" feliratosok is. Például csütörtökön este megy Amerikában a Vámpírnaplók, barátnőm péntek este-szombat délután már nézi feliratosan.
Úgyanakkor nemcsak sorozatok, hanem filmek is vannak rajta szépszámmal.


Ha feliratosan kell egy sorozat és nem találom online, akkor isohuntról letöltöm. Rengeteg feltöltő van és gyorsan lejön.

Letölt és ncore-ról.

A sorozatokat általában a nezzsorozatokat.info-n szoktam megnézni.

A kedvenc sorozataim: Így jártam anyátokkal, Két pasi meg egy kicsi.

A CSI és hasonló helyszíneljünk+találjuk meg a tettest sorozatokat már annyira nem szeretem már a csapból is ez a téma folyik. A másik ilyen tömeg sorozattéma ami nem tetszik az a  kórház, gyógyítsuk meg az embereket.