Sorozatok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: nasgur Dátum július 30, 2013, 15:40:50
Homeland: Az amerikai terrorelhárításba kukkanthatunk be. Félelmetesen jó a színészi játék, 0 sablon, a forgatókönyv pedig kiszámíthatatlan és csavaros. Eddig 2 évad ment le szeptemberbe jön a 3. iszonyat várom már. 10+/10

Életembe nem hallottam erről a sorozatról, de meghoztad hozzá a kedvem. Lezavartam 5 részt, és tényleg izgalmas a történet.
Számomra Saul nagyon gyanús ::)

Idézetet írta: TiB Dátum június 21, 2013, 10:47:19
Eddig ezt a kis jelenetet még nem is láttam, pedig két kedvenc karakter, két kedvenc sorozatból :)

Pinkman Selling Meth to Creed on the Emmys

Igen, Breaking bad. Még pár nap és nézhetjük az utolsó részeket.

Hogy ez a Búra alatt mekkora egy foscsimbák sorozat.

A Búra alatt előzetes Under The Dome trailer

Mi a jó szent szart esznek az emberek Stephen Kingben? Ahogy képesek voltak lezárni, az maga a lúzerség netovábbja. Ebből sem nézem meg a második évadot.


Idézetet írta: Szigo Dátum január 20, 2014, 20:58:41
Hogy ez a Búra alatt mekkora egy foscsimbák sorozat.

Nekem bejön, szeretem az ilyen 'kis város nagy gond' sorozatokat. Ezt a régebbit mondjuk jobban csíptem:

Jericho (2006-2008, 2 évad)

A sorozat egy igazi dráma, amely bemutatja, hogy vajon mi történik, amikor váratlanul egy nukleáris gombafelhő jelenik meg a horizonton a békés kis kansasi város, Jericho fölött. Káosz lesz úrrá a lakosokon, miután a felhő teljesen elzárja őket a külvilágtól, s azzal szembesülnek, hogy talán ők az egyetlenek, akik életben maradtak. A kommunikáció megszűnik, az erőforrások elapadnak és az ismeretlentől való félelem Jerichót mind szociálisan, mind pedig pszichésen és fizikailag is megcsonkítja. Jake Green, a polgármester tékozló fia, aki éppen visszatért a városba, a robbanáskor történt buszbaleset váratlan hősévé válik. Johnston Green polgármester eközben a városban kialakult zendülést szeretné elsimítani, a felesége, Gail erős és hozzáértő segítségével. A távolból közeledő felhő egyszerre mindent megváltoztat, és a feszültséget Gray Anderson, valamint a Hawkins család titkolózása csak tovább növeli.

Ki látta a mai Barátok Köztöt? Mikit eléggé megszívatták! Vajon végleg elveszítette a Kft.-t? Újból összejön Nórával?

Az élet nagy kérdései...  :angel:

Aki várja már a Trónok harca 4. évadát, annak hangulatos lesz.

http://comment.blog.hu/2014/02/10/ilyen_lesz_a_tronok_harca_negyedik_evada


(Aki nem ismeri a sorozatot, az viszont ne ezzel kezdje, mert spoiler veszély van.)

Alkoholizálás közben szóba jött a Szomszédok című sorozat...
Az ilyen videók segítik az emlékek megszépülését!   ;D

Régebben az iskolában sportoltak! Volt úszás, síelés, kosarazás, futball... Futball!   :ok:

Szomszédok eredet trailer

Nálam is van néhány kedvenc: Trónok harca, The Walking Dead, Hannibal, Breaking Bad. Régebbiek közül a Lost, Róma, Prison Break. Ezek közül is a legnagyobbak a Trónok harca, Breaking Bad és a Lost.

A kedvenc soundtrackjeim ezekből: 
Breaking Bad Theme
Breaking Bad Theme {Extended for 30 Minutes}
A Lannister Always Pays His Debts
[Game of Thrones OST Season 3] A Lannister Always Pays His Debts
Jacob's Theme
LOST Season 5 Soundtrack - Jacob's Theme

Most bukkantam erre a relatíve új sorozatra, a trailer alapján szerintem nem kell sok idő, hogy behozzam az első évad eddig lement 13 részét illető lemaradásom. (magyar felirat már rendelkezésre áll)
:great:


Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. magyar előzetes (HunTrailer) (TV sorozat)


Újra volt időm mostanában sorozatok nézni, így pár ajánlat jön, hátha még nem látta őket valaki:
Community:
Nem rossz sorozat, és arra tökéles, hogy este kikapcsoljon egy pár perc erejéig. Vannak benne  vicces részek, és van már jófej karakter is. Egy tanuló csoport mindennapjait (amik nem is mindennapiak..) írja le a mű. Lesz itt minden (szó szerint minden...) ami kell. Egy fura iskolába járnak, 7 fura főszereplő, illetve egy idióta dékán  ;D
www.youtube.com/watch?v=sBCE9oIuN24

Sons of Anarchy:
Erről már szerintem volt szó a topicban.Talán Nasgur említette. Letoltam belőle az összes eddig megjelent részt pár nap leforgása alatt, mert teljesen magába szívott a sorozat. Zseniális alkotás. Mindig izgalmas, és kellő akció is van a motoros banda mindennapjaiban.
www.youtube.com/watch?v=RSmLkBmdsWk

Hannibal 2. évad
Erről már volt szó anno, de ezzel a sorozattal nem lehet betelni. Mads Mikkelsen zseniális színész, és hihetetlenül jó az egész sztori. Ahogy egyre inkább rátalálnak a valódi Hannibalra, az valami hihetetlen izgalmas...

Top Gear 21. évad
Ehhez sok kommentárt nem kell fűzni. 3 lökött angol továbbra is zseniális évadokat csinál. Főleg az évadzáró Burmai rész király.

The Blacklist
Hogy valami hiba is csússzon a jó sorozatok közé. Lelkesen kezdtem el nézni, aztán egyre inkább unalmassá vált. Végül abba is hagytam az évad felénél körülbelül, mert annyira nem kötött le a gonosz erők megtalálása. Jó színészek vannak benne, de valami hiányzik a sorozatból. A lényege a sorozatnak, hogy egy egykori FBI által körözött bűnöző feladja magát, cserébe azért, hogy kiadhassa a többi FBI által körözött bűnözöknek a névsorát, és segítsen a megtalálásukban, különböző feladatokkal...

Black Sails
Kalózos sorozat. Nem olyan rég kezdtem hozzá, első két rész alapján egyelőre nem mondanék róla túl sokat, de az biztos, hogy meg fogom nézni a többit is.

A többi sorozatról majd még este írok..

 a Hannibal-t én is tudom ajánlani..tetszett nekem is!

Brooklyn nine-nine (Nemszázas körzet):
Félve vágtam bele, de jó sorozat ez. Vannak benne ugyan erőltetett poénok, de ettől még jó szórakozás. Terry Crews mindenféleképpen feldobja a sorozat. Nagyon bolond pali ő. A lényege a sorozatnak, hogy új kapitány érkezik a brooklyni rendőrkörzetbe, aki az eddigi lazaságot le akarja számolni, és komoly munkát szeretne (azonban ez nem mindig jön össze neki).
www.youtube.com/watch?v=6P7fQbJZ_-I

Utópia nekem is bejött.  Where is Jessica Hyde?     :great: