Paysafecard

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Használ valaki paysafecardot vagy tudja honnan szerezhetnék? Ugyanis van egy kódom ami csak egy valós Paysafecarddal használható és az értékét megnöveli 50%kal max 2k ftig. Szóval 2k ingyen.

Meg tudná mondani valaki, hogy Magyarországról melyik fogadóirodákba lehet Paysafecardal pénzt feltölteni?

Sziasztok. Elég régóta regisztrálva vagyok itt,de még nem nagyon posztoltam itt, többnyire csak olvasgattam.Most segítségre lenne szükségem. Tudom hogy ez a kevés hozzászólás nem jó ajánlólevél,nem ismertek, nem vagyok aktív fórumtag de mégis bízok abban hogy valaki segíteni tud. Egy német ismerősöm által szert tettem 10Euró értékű Paysafecardra ami számos sportfogadó irodában felhasználható de az Unibetnél ahol én játszok, nem..
Így szeretném elcserélni ezt a 10Euró értékű PSC-t skril,neteller esetleg paypal pénzre. 10Euróért cserébe én 7-8 $ kérnék. Előre küldeném a kódot, sőt a Paysafecard oldalán lehet ellenőrizni az egyenlegét a kódnak, benne vagyok hogy megadom és a vevő leellenőrizheti hogy a teljes összeg hiánytalanul megvan. Ha valakit érdekel írjon privátban, ha nem lesz jelentkező, kénytelen leszek máshol felhasználni,de megmondom őszintén nem nagyon szeretném.

nekem is van egy ilyen 2000 ft-os ( 50%) bónusz pin-em ami csak valós pin-el használható
szívesen oda adom valakinek

Idézetet írta: jsph07 Dátum január 03, 2013, 09:29:13
Meg tudná mondani valaki, hogy Magyarországról melyik fogadóirodákba lehet Paysafecardal pénzt feltölteni?
Szia!
LSbet elfogadja:)



Háát, azt mondjuk nem tudom, max Unibet engedi ha volt már befizetésed Skrillről. Máshol csak oda kérhetsz kifizetést ahonnan befizettél, vagy ha nem lehetséges (paysafecard, mastercard), akkor a saját bankszámládra kérheted csak.

bet365-re ha a paysafecard a befizetőeszközöd, akkor utána a kifizetés csak bankszámlára mehet...

Amúgy életemben nem használtam még paysafe-t. Ez úgy megy hogy bemegyek a helyre ahol ilyen vásárolható, kapok egy PIN-t, hazaballagok, majd a PIN használatával jól befizetek? Ennyi?

Igen.Ennyi az egész.

Itt egyébként kötelező ugyanazzal regisztrálnom a paysafecard-hoz, mint mondjuk a bet365-höz, ha esetleg oda akarok befizetni, vagy a Skrillhez?

Idézetet írta: fjazej Dátum augusztus 29, 2014, 16:16:25
Itt egyébként kötelező ugyanazzal regisztrálnom a paysafecard-hoz, mint mondjuk a bet365-höz, ha esetleg oda akarok befizetni, vagy a Skrillhez?

Én nem regisztráltam paysafecard-hoz. Egyszerűen bet365-nél kiválasztottam a fizetési módok közül, és beírtam a PIN-t. Rögtön megjelent az összeg.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni; most ismerkedek az élő fogadással.

A Bet365 irodánál van számlám, elsőként paysafecard-dal töltöttem fel az egyenlegem. De rá kellett döbbennem, hogy arra nem lehet kifizetést kérni. Utánaolvastam a témának és azt írják, hogy élősszőr a Skrill számlára kell feltölteni paysafecard-dal és utána már tudok befizetni Skrill-ről, vagy kifizetést kezdeményezni. Viszont a Bet365-nél mintha egy olyat olvastam volna, hogy arra lehet kikérni a nyereményem amin befizettem...

A Kérdésem Az Lenne, hogy a nyereményem teljes részét át tudom akkor utalni Skrill számlára, vagy csak a Skrillel befizetett részét? A banki átutalást és kártyás dolgokat ki szeretném kerülni...

Válaszotokat előre is köszönöm!

Megpróbálhatod azt, hogy befizetsz Skrillről is egy minimálisat, majd kérsz egy kifizetést. Elég nagy valószinűséggel kifizetik oda, de lehet kell az ügyfélszolgálattal beszélned. Fogsz kapni egy értesitést, hogy meg kell osztaniuk a kifizetést utalás és Skrill között, de hagyd figyelmen kivül.