SPF Klub Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ajé, úgy látom, itt minden komment kap a köszönet gombból! Ne fogjátok vissza magatokat  :)


Jó volt végig olvasni ezt a laza 10 oldalt. :) Először is pozitívum a shop.Jó dolog meg minden,de azzal hitegetni,hogy valaki kap iphone 8-t az már nem jó!Azért írtam 8-t,mert mire összejönne a pontja rá,addigra kidobják a 8ast is. Plusz valamit kihagyott mindenki.Ott van leírva feketén fehéren,hogy módosíthatják a szabályokat.Szerintem ez a shop 5év múlva már meg sem lesz.5 éven belül meg a kutya nem lesz a közelében sem! Mert ne gondolja komolyan senki sem,hogy bárki ad majd az aktivitásért csúcstelefont. Plusz,ha jól gondolom nagyjából egy időben gyűlne össze sok embernek ( az aktívabbaknak ) a kellő pont.És melyik szponzor vállalná,hogy hopp 8-10 telefont eloszt pár hónapon belül? Elmondom : SENKI! Még akkor sem,ha ez csak kb. 8 év múlva lenne esedékes.Így szépen majd pár év múlva megszűnik a shop és ennyi.Én ezt látom a legreálisabbnak és nem azt,hogy a fórum krémje ingyen iphone-al fog futkozni. Persze most mondhatják,hogy mindenki magából indul ki.De én eleve nem ámítanám a jónépet elérhetetlen ajándékokkal.Ez a bónusz szép lett volna skrill feltöltésekkel is,meg fórumos pólokkal.És ,akkor nem lenne szerintem semmi negatív kritika sem.Nem lenne tipikus magyar mentalitás,meg ingyenélőzés sem.És sorry,de én így látom a dolgot.

Eich86 tökéletesen összefoglalta a dolgokat. Megint kiemelném a "legreálisabbnak" szót. Ez kulcsfontosságú  ;)

Nem akartam hozzászólni ehhez az egészhez, de ez az utóbbi pár hozzászólás hatalmas diszlájk. Én, mint Főtroll nem értem ezt a topicot... Mi a f*sz az az iphone és miért ilyen fontos dolog ez olyan embereknek, akik több éve tagok? Kit érdekel, mi van a shopban?! Én (és szerintrem sok más arc) sem azért vagyok itt 5 és fél éve, hogy fasza elektronikus cuccaim legyenek. Ha valaki csak ezért írogat, és 5 év múlva megszüntetik ezt az akciót, akkor szopja csak meg.

Ferde gondolkodásra vall az, aki minden mögött csak a saját önös érdekét nézi. Ha nem tetszik ez a rendszer, töröld a regedet, és menj az FFT-re "budozni". Szóval lehet, hogy az én gondolkodásmódon kifacsart, de nem a nyúl viszi a puskát...

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 03, 2013, 23:07:34
Ajé, úgy látom, itt minden komment kap a köszönet gombból! Ne fogjátok vissza magatokat  :)

Jól látod a helyzetet, igazából ebben a témában próbáljuk meg együtt összegyűjteni a 80000 pontokat! Minden egyes üzenet és minden egyes köszönet közelebb visz minket a célhoz!
Mondjuk én rájöttem arra, hogy ha "köszönöm"-öt nyomok, akkor másnak generálok 0,1 pontot, ha meg illedelmesen egy üzenetbe beleírom, hogy "köszi oak!", akkor meg én kapok egyet.  :D


A vitához meg még annyit, hogy a határok többsége csak a saját fejünkben létezik, azokat mi magunk jelöljük ki.
Ezért lettem volna kíváncsi arra, hogy ki hány ezer pontos ajándéknál húzná meg a határt, na meg az is érdekelne, hogy mennyivel éreznék magukat jobban a kritikusok, ha a shop drágább felét kivennék Milanék a kínálatból... 


#140 február 03, 2013, 23:41:28, Eich86
Ha a felét kivennék a kínálatból,akkor nem lenne a dolognak átbaszás szaga.Már bocs,hogy így fogalmazok,de az,hogy még Milán mondta azt is,hogy nem múzeumi darabokat kapnak az arra jogosultak,ezzel célzott arra,hogy aki kitartó,akár sok év múlva meg is kapja az ajándékokat.De a drága ajándékokat nem fogják megkapni,ezt ők is tudják.Mert nincs az a szponzor ,aki ezt kifizetné.Ha tudnák itt páran annak az ipadnak az árát ,akkor nem beszélnének ilyen hülyeségeket...

Idézetet írta: Eich86 Dátum február 03, 2013, 23:10:20
Jó dolog meg minden,de azzal hitegetni,hogy valaki kap iphone 8-t az már nem jó!

Sokaknak az 1000 pont sem fog összejönni soha, őket meg azzal hitegetik, hogy kaphatnak 5 eurót?! 
Érdekes megközelítés.

A shop egy elegáns kirakat is egyben, amely megmutatja, hogy a pontok mögött mekkora érték van.
Az, hogy elérhetetlennek tűnő dolgok is vannak benne, szerintem természetes, a hosszútávú célok nyugodtan lehetnek olyanok, melyek ma nem tűnnek reálisnak.

De tényleg, hol a reális határ?
45000 már az?
Vagy 25000?
Vagy 10000?

10 000 ponthoz - ha működni fog a pénznyeremények pontra váltása - kétszer kell megnyerni a haladó tippjátékot.
Na ha ez véletlenül sikerül valakinek és nem akar FIFA13-at venni belőle, akkor ne is gyűjtögessen tovább, mert nem reális?  :)

Idézetet írta: Eich86 Dátum február 03, 2013, 23:30:13
Ha a felét kivennék a kínálatból,akkor nem lenne a dolognak átbaszás szaga.Már bocs,hogy így fogalmazok,de az,hogy még Milán mondta azt is,hogy nem múzeumi darabokat kapnak az arra jogosultak,ezzel célzott arra,hogy aki kitartó,akár sok év múlva meg is kapja az ajándékokat.De a drága ajándékokat nem fogják megkapni,ezt ők is tudják.Mert nincs az a szponzor ,aki ezt kifizetné.Ha tudnák itt páran annak a telefonnak az árát ,akkor nem beszélnének ilyen hülyeségeket...

Hja, az a probléma, hogy nem bízol a kifizetésben!
Ez velem is előfordul bizonyos oldalakon és irodáknál, ilyenkor az első adandó alkalommal be kell váltani a pontokat.
Ilyen esetben még 10 eurót sem szabad becélozni, mert jobb a biztos 5, mint a bizonytalan 10.

Látom leragadtál 1 mondatnál.Azt is írtam,hogy szép lett volna ez az újjítás 5-10 euros skrillekkel!Mert azt igen elhiszem,hogy kifizetik!De egy ipad ára nem 10 euro! :) 130 ezertől indul,de van 200ezerért is! Csak ,hogy tisztába tegyünk itt dolgokat.Szerintem lehet itt páran összekeverték egy modernebb számológéppel! :D Azt még el is hinném ,hogy arra találtak szponzort,de egy ilyen drága cuccra nem. De most is csak ismételni tudom magam és remélem ,hogy eljut mindenkihez a dolog,hogy JÓ A KEZDEMÉNYEZÉS,TETSZIK,csak ne verjük át a naív embereket.

Én fórumozok, ahogy eddig. Ha kapok valamit az ajándék.
De ugyanígy tekintek a bet365-ös hűségbónuszra is, vagy a netelleres pontjaimra is, amit kb. fél éve használok, de  be tudnám váltani 100 dolcsira.
Ezeket akkor is használnám, ha nem lennének ilyen plusz juttatások.

Szóval köszi Milan!


#145 február 04, 2013, 00:02:29, vmlinuz
Idézetet írta: Eich86 Dátum február 03, 2013, 23:30:13
De a drága ajándékokat nem fogják megkapni,ezt ők is tudják.Mert nincs az a szponzor ,aki ezt kifizetné.Ha tudnák itt páran annak az ipadnak az árát ,akkor nem beszélnének ilyen hülyeségeket...
Na ne menjünk ebbe az irányba. Az SfToto jackpot 300 euró volt, a nyertes megkapta. Az iPad meg 400 körül van, mit kell már az ördögöt festeni a falra, hogy nem fogjuk kiadni ha valaki összegyűjti? Ott van az is a shopban, de NEM az egyedüli termék. Ezért nem értem azt sem, hogy mi a probléma vele, ha ott van vagy nincs? NEM CSAK arra lehet gyűjteni.

Idézetet írta: Eich86 Dátum február 03, 2013, 23:30:13
Ha a felét kivennék a kínálatból,akkor nem lenne a dolognak átbaszás szaga.Már bocs,hogy így fogalmazok,de az,hogy még Milán mondta azt is,hogy nem múzeumi darabokat kapnak az arra jogosultak,ezzel célzott arra,hogy aki kitartó,akár sok év múlva meg is kapja az ajándékokat.De a drága ajándékokat nem fogják megkapni,ezt ők is tudják.Mert nincs az a szponzor ,aki ezt kifizetné.Ha tudnák itt páran annak az ipadnak az árát ,akkor nem beszélnének ilyen hülyeségeket...

Viszont azzal sem vagy tisztában milyen bevételeik vannak. Nem akarok a zsebükben turkálni,de amennyi pénzt kiosztanak(és nem szponzorált játékokra gondolok) azért mutatja, hogy megy ez a biznisz. Biztos sokan regisztráltak általuk oldalakhoz, ami után biztos kapnak valami juttatást.
Azzal hogy ezt elindították, még inkább ösztönzik pl a barátok meghívását, amivel új potenciális hasznot hozó emberek jöhetnek. Mert több fórum tag nyilván több bevételt hoz. Nekem van egy 17éves barátom, lassan 18 lesz, regisztrálva van itt,de nem aktív. Ha betölti a 18at, ösztönözni fogom, hogy pl a bet365-höz meg a többi oldalra innen regisztráljon.. Hogy miért? Mert ebből én is profitálok. Mert ha majd olyan aktívan játszik, mint ahogy illegálisan tippmixel, akkor az bevételt hozhat az affilatenek, vagyis ennek az oldalnak, avgyis ha minél többet keresnek Milanék, annál többet fordítanak ránk, egyszerű felhasználókra.

#147 február 03, 2013, 23:57:45, vmlinuz
Idézetet írta: Eich86 Dátum február 03, 2013, 23:48:48
csak ne verjük át a naív embereket.
Ezért  :crazy: :bash: minek nézel minket? Sms-es tuti tipp küldőknek és bukszamurájnak? :o

Azt eddig is tudtam,hogy nem a semmiből tartják fent a jól működő oldalukat.De én kérek elnézést,hogy van véleményem.És ahogy elnéztem vannak még páran,akiknek ugyan ez a véleményük.Kicsit hasonlít a binside,hoz a dolog.Ott is volt elérhetetlen dolog.És hopp már változott is a binside,amint gondolom páran hasznot húztak beleőle.Ahogy én is. Szóval a nagy nyereményjátékok ügyesen ki vannak találva.Mint,ahogy a fogadó irodák sem ostobák! :)

Nem is az a cél, hogy havonta iPadeket osztogassunk, ezt mások is leirták már nagyon is helyesen.