SPF Klub Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az online pókerről meg pláne ne beszéljünk.:) De legyen igazatok és minden iroda,pókerterem a felhasználókért van.És minuszos mindegyik ,mert 30 milliós autókat ad ajándékba meg motorokat stb. Csak azért írogatok én itt,mert ti a sportfogadásból megéltek és nekem nem sikerült. Az egész fórum abból él,csak az a 3-4 srác nem,aki meg merte írni a negatívumát,az amúgy jó bónuszrendszernek. Örülök ,hogy itt sokan sikeresek vagytok,csak azt bánom,hogy a nyeremény autóval nem vittek el egy körre minket szerencsétlen vesztő fogadókat! :) További jó éjszakát és csak lassan a Porsche  Caymannal az utakon!

A szarkazmus a felszínes ember mentsvára! :)

Nos, jó emberek, szerintem itt a pillanat, hogy vége legyen ennek a kis ideje, de jó pár hozzászólást magába foglaló "vitának".

Mindig voltak, vannak, s lesznek különböző felfogású, mentalitású emberek. Ezt el kell fogadni, ez így van rendjén.

Ha van valakinek egy véleménye, azt írja le, pontosan azért van ez a téma létrehozva. Nyugodtan lehet kérdezni, bármire szívesen válaszolunk.

Egy dologra kérlek benneteket: ne menjetek bele fölösleges vitákba. Lehet itt ezt még húzni nyúzni 50 pár hónapig, de ugyanaz lesz az eredmény: optimisták (ki lehet gyűjteni a 80.000 pontot) vs. pesszimisták (paraszt vakítás - megjegyzem ez azért egy picit durva volt, de "no harag",  :ok:  ).

Mindenki döntse el, hogy melyik táborba tartozik. Ugyebár a pontgyűjtögetés nem egy alapfeladat, aki akarja gyűjtse, aki nem, az ne foglalkozzon vele...pénzt nem kértünk senkitől emiatt, szóval úgy gondolom ez így korrekt.

Én és vmlinuz is az optimisták táborába tartozunk, s úgy gondoljuk,hogy semmi sem lehetetlen. Ha kívülálló lennék, akkor én személyesen becsület beszállnék a pontgyűjtögetésbe, mert hiszek a dologban. Tudom, egyesek most azt mondják, "te kis naív...", de ez van.

Úgy gondolom a Shop ajánlata változatos, s remélhetőleg a későbbiekben még több termék bekerül majd a kínálatba. Mindenki gondolja át, s válasszon egy határt amely szerinte reális. Lehet, hogy Knapp-nak 80.000 reális, Micukának a 10.000 a reális. Ezzel a gondolattal induljatok el.

Az, hogy mi lesz 2-5-10 év múlva, azt mi sem tudjuk. Tehát, most hiába állítom azt, hogy 10 év múlva itt beszélgetünk, ha mondjuk 4 év múlva rám zuhan pl. egy cserép, s ott döglök meg...szóval az lenne parasztvakítás ha azt mondanám, hogy "biztos" meglesz x év múlva.

Mi csak annyit mondunk, hogy elindult ez a pontgyűjtögetős rendszer, s xy pontért ezt és ezt tudjátok megszerezni. Ennyi.


ui. Eich86-nak üzenném, hogy nincs egy árva szponzor sem a hátunk mögött, szóval nem értem, hogy miért gondolod, hogy valamilyen szponzor állja majd ezen termékeket (közvetlenül). A termékeket az SPF.org üzemeltetői finanszírozzák saját zsebükből. Szóval azért ne jelentsünk ki olyan dolgokat, amelyekről fogalmunk sincs.  ;)


Mindenkinek békés, nyugodt éjszakát kívánok! Várom a "köszöneteket"... gyűjtők egy Interes mezre... ;D   :beerchug:

A vitát befejeztem és privátban eszmecserélt folytattam Klappal.És,ha már így kiemeltél engemet és külön írtál nekem pár sort,arra azért reagálnék.Azt gondoltam ,hogy ezt egy szponzor állja.Azt,hogy pár üzemeltető dobná össze az ajándékok díjait azt meg mégjobban kétlem,mert ,akkor tényleg ti vagytok a Máltai Szeretet Szolgálat. :) De ám legyen,beállok a sorba és kivárom a végét! További nyugodalmas jó éjszakát. És legyen meg a Te akaratod kapsz egy like-ot! /amúgy is magadnak kell megvenned azt az Interes mezt,hisz üzemeltető vagy/ :D

Így van, Milan, elég a hazudozásból!
Eichmann tudni akarja, honnan pénzelnek titeket! 

Csak nem a tel-avivi szeretetszolgálat van a háttérben?
Gyanús, nagyon gyanús...

Idézetet írta: Eich86 Dátum február 04, 2013, 02:19:29
A vitát befejeztem és privátban eszmecserélt folytattam Klappal.És,ha már így kiemeltél engemet és külön írtál nekem pár sort,arra azért reagálnék.Azt gondoltam ,hogy ezt egy szponzor állja.Azt,hogy pár üzemeltető dobná össze az ajándékok díjait azt meg mégjobban kétlem,mert ,akkor tényleg ti vagytok a Máltai Szeretet Szolgálat. :) De ám legyen,beállok a sorba és kivárom a végét! További nyugodalmas jó éjszakát. És legyen meg a Te akaratod kapsz egy like-ot! /amúgy is magadnak kell megvenned azt az Interes mezt,hisz üzemeltető vagy/ :D

Kicsit vissza kellene olvasni, Eich86! Nem Milanék írták, viszont mindkét admin megköszönte, úgyhogy nagy hülyeség nem lehet:

Idézetet írta: ncis88 Dátum február 03, 2013, 23:52:22
Viszont azzal sem vagy tisztában milyen bevételeik vannak. Nem akarok a zsebükben turkálni,de amennyi pénzt kiosztanak(és nem szponzorált játékokra gondolok) azért mutatja, hogy megy ez a biznisz. Biztos sokan regisztráltak általuk oldalakhoz, ami után biztos kapnak valami juttatást.
Azzal hogy ezt elindították, még inkább ösztönzik pl a barátok meghívását, amivel új potenciális hasznot hozó emberek jöhetnek. Mert több fórum tag nyilván több bevételt hoz. Nekem van egy 17éves barátom, lassan 18 lesz, regisztrálva van itt,de nem aktív. Ha betölti a 18at, ösztönözni fogom, hogy pl a bet365-höz meg a többi oldalra innen regisztráljon.. Hogy miért? Mert ebből én is profitálok. Mert ha majd olyan aktívan játszik, mint ahogy illegálisan tippmixel, akkor az bevételt hozhat az affilatenek, vagyis ennek az oldalnak, avgyis ha minél többet keresnek Milanék, annál többet fordítanak ránk, egyszerű felhasználókra.

Akiknek meg irreálisnak tűnik néhány cucc a kirakatban, ne nézegessék! Ha eddig is megvoltam iPad nélkül, most nem fogom a fejem a falba verni csak azért, mert ott van egy elérhetetlennek tűnő áron. Hadd legyen! A kirakatok figyelemfelkeltésre valók, de a boltokban sok minden mást is lehet kapni. Egy olyan bolt esetén meg kicsit furcsa a kirakat tartalmát megkérdőjelezni, ahol nem pénzzel kell fizetni.
Akinek nem inge, nem veszi magára.

Én azért bízom benne, hogy az aktív fórumozók többségének továbbra is a fórum marad az elsődleges ebben az egészben, minden más esetleges plusz meg csak ajándék.

Béke veletek!  :cya:

(Nem vita-folytatásként írtam, hanem csak a véleményemet billentyűztem be.)

Egyetértek!
Miért nem lehet egyszerűen csak örülni ennek az új lehetőségnek?  :ok:

Idézetet írta: tonijani Dátum február 04, 2013, 08:42:36
Egyetértek!
Miért nem lehet egyszerűen csak örülni ennek az új lehetőségnek?  :ok:

Az túl bonyolult!  ;D

Ez a lépés most biztos, hogy fellendíti az oldalt. Grat jó ötlet.

Idézetet írta: tonijani Dátum február 04, 2013, 08:42:36
Egyetértek!
Miért nem lehet egyszerűen csak örülni ennek az új lehetőségnek?  :ok:

Azért mert magyarok vagyunk vagy mi az isten. A tízmillió futballedző, autószerelő, kőműves, kertész, hentes stb. hazája. Nálunk mindenki mindenhez ért (csak ahhoz nem amihez kellene). Tisztelet a kivételenek...
Ugyanazt kell csinálni, amit eddig, fórumozgatni, tippelgetni, de közben kapsz érte egy kis aprót is pontok formájában.
Tetszik? Élj vele, vegyél a shopból amire összegyűlt!
Nem tetszik? Akkor ne is törődj vele, a pontok csak gyűlnek hozzászólásonként a számládon, de NEM kötelező felhasználod! Ne is vegyél róla tudomást!
Ennyi a lényege, semmi más.

Idézetet írta: Milan Dátum február 04, 2013, 00:48:24
Főleg, hogy megy a Super Bowl.  ;)
Na látod, én is erre gondoltam, mikor most elkezdtem olvasgatni a hajnali hozzászólásokat... Embeeeeeer, Super Bowl van, inkább néztetek volna egy jó meccset  :bash:

Ez a 'magyar mentalitás' már-már közhelyes. Elismerem elb@szott egy nemzet a mienk, dehogy 10 millió futballszakértő hazája vagyunk? Igen! Anglia meg 50 millióé. És? Máshol is megvannak ugyanúgy a seggfejek. Ezzel, hogy ezt a lapot újra bedobjuk, a károgós magyar mentalitás ösvényére lépünk. És most én is beálltam a sorba. Amíg beszélünk róla, véleményt vált ki belőlünk az csak jó az oldalnak, mert forgalmat generál. És ez volt a cél. A kakaskodást meg élvezettel olvassa minden perverz sportfogadó. Ha van időtök azért másszatok rá az asszonyra is. Pax.

Idézetet írta: ragadozo93 Dátum február 04, 2013, 12:46:29
Na látod, én is erre gondoltam, mikor most elkezdtem olvasgatni a hajnali hozzászólásokat... Embeeeeeer, Super Bowl van, inkább néztetek volna egy jó meccset  :bash:

Negatív.
Pont addig tudtam fennmaradni, amíg közben fórumoztam is.  :)
Ha Eich nem búcsúzik el, még azt is tudnám, ki nyerte a meccset...

Egyébként tényleg érdekel, miért zavar egyeseket egy elérhetetlennek tűnő árucikk a shopban!

Ilyen szempontból pedig tanulságos este volt: elindultunk onnan, hogy ez parasztvakítás, majd megérkeztünk oda, hogy 8 év múlva majd hirtelen sokaknak (!!) jön össze 80 000 pont és Milanék nem fogják tudni kifizetni a rendeléseket, majd végállomásként a kolléga vidáman lehazugozta a készítőket, mert az nem lehet, hogy ezt saját zsebből finanszírozzák.
(nyilván kizárt, hogy önerőből üzemeltessen valaki egy profitot termelő weboldalt...)

Bár nincsen újságírói vénám, szeretem, mikor így kitárulkozik előttem a beszélgető partnerem, sokat megtudok róla és a világról ezáltal...  hehe

Izgalmas olvasmány volt ez a pár oldal ebben a fél órában jót vidultam egy kettő hozzászóláson. Szerintem minden így van jól ahogy van . Addig örüljünk amíg ingyen van az oldalon minden és ,hogy esetleg kaphatsz 5 vagy 10 eurót ? Hány oldalt ismertek ahol belehet szedni ennyi pénzt ingyen ?Mert ha valaki ismer ilyen oldalt írja meg privátban  ;D
Eddig a legtöbben hobbiból vezeték a naplójukat akik nézték azok is a hobbijuk miatt nézték a tippeket az meg hogy most pont is jár érte az csak egy mellékes dolog aki idáig is vezette a naplóját részt vett tippjátékban azt ingyen tette nem pénzért .Jó ötlet volt    :ok:   

Sajnálom Knapp,hogy nem fogod fel,hogy miért írták azt,hogy ez parasztvakítás.Le lett feketén fehéren vezetve,hogy mennyi idő míg az ember eléri azt a bizonyos 80 000 pontot.Ez nem fog menni ,mert majdnem 100* még Te sem fogod megnyerni azokat a bizonyos játékokat,pedig biztosan a fórumon a legjobbak között vagy! És ,ha nem játékok megnyerésével éri el az ember azt a bizonyos 80 000pontot,akkor nem mással ,mint aktivitással.Magyarán ,akik aktívak,azok kb "egy időben" érik el.Ez az egy idő lehet ,akár 1-1.5év,de nem 1-2 felhasználóról van szó.Tehát ,akkor majd,ami több,mint 8 év,kb havi szinten kell-kellene kifizetni a szerencsés és aktív fórumozókat.Na,ahogy az egyik üzemeltető is leírta nem az a céljuk,hogy ipadokat osztogassanak havonta.Márpedig egy idő után (több,mint 8 év) ez alakulna ki.Persze majd írod,hogy mit pofázok ,honnan veszem ,hogy 8 év múlva mi lesz itt.. Az az egy biztos,hogy 8 év múlva sem lesz a kolbász kerítésből.És nem fognak 120 ezer forintos ajándékokat osztogatni a kedves fórumozóknak.De,ha mégis én leszek az első,aki felajánlja az Ipad8-asát az évszázad legjobb fogadójának Neked!