csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


#25365 december 10, 2019, 09:43:27, csabax
Aston Villa - Leicester City 2  :great:

Nem szándékoztam előzetest írni ehhez az angol élvonalbeli mérkőzéshez, de a "tehenészek" máshogy gondolták ezt. Az történt, hogy ők - a közelmúltbeli formájukat tekintve szerintem némileg meglepő módon - megnyerték vendégségben a városi rangadót (Manchester City - Manchester United 1-2), s ezzel az idegenbeli győzelemmel nem csak feljöttek 24 ponttal az 5. helyre, hanem lépéselőnyhöz juttathatják a 35 ponttal 2. helyezett Leicester City csapatát is. Ehhez a dologhoz már csak az szükségeltetik, hogy a Leicester City is nyerjen idegenben, Birmingham városban, az Aston Villa otthonában.

Mert hiszen abban a számára szerencsés esetben, hogy ha nyerni bír majd idegenben a Leicester City, akkor a jelenlegi 35 pontról 38 pontja lesz, míg pedig a 3. helyezett Manchester City marad 32 pontnál. Azaz az eddigi 3 pontról 6 pontra növekedhet a két rivális csapat közötti pontkülönbség, s így ezzel az esetleges idegenbeli győzelemmel a Leicester City hatalmasat léphet előre ahhoz, hogy dobogósként zárja az angol élvonalbeli bajnokságot, érmet szerezzen a világ egyik legerősebbnek tartott focibajnokságában és jogot szerezzen a Bajnokok Ligája következő idényében való részvételre. Ez utóbbival pedig rengeteg, tényleg nagyon-nagyon sok pénzt "kaszálhatna" a Leicester City. Szóval teljesen egyértelmű, hogy az Aston Villa - Leicester City találkozón egyáltalán nem "babra megy a játék", hanem a jövőre megszerezhető és pénzösszegben sok-sok millió euró nyerése a tét.

A hazaiaktól Keinan Davis és Jed Steer, míg a vendégektől pedig a nulla perces középpályás Matty James fognak hiányozni. Arról szólnak most még a hírek, hogy még a holland-marokkói Anwar El Ghazi, illetve az angol válogatott Ben Chilwell és az angol utánpótlás válogatott fiatal középpályás Demarai Gray játéka is kétséges.

Nem számítok a vendégek diadalmenetére, mert jelenleg szerintem csak közepesnek mondható formában vannak a Rókák. Inkább amolyan szoros, izgalmas összecsapásra számítok, amelyen majd végül egy góllal nyerni bírnak a vendégek.

Tipp: győz a Leicester City.

#25366 december 08, 2019, 17:23:20, csabax
Winterthur - FC Stade Ouchy 1  :noway:

#25367 december 10, 2019, 11:18:39, csabax
Brighton - Wolverhampton, mindkét csapat szerez gólt  :great:

#25368 december 10, 2019, 21:54:03, csabax
Real Potosi - Club Destroyers, 2.5 gól felett  :great:

#25369 december 11, 2019, 09:52:42, csabax
VfB Stuttgart - FC Nürnberg 1  :great:

Szerintem hatalmas az öröm és ünnepelnek a fociszurkolók Baden-Württemberg tartomány fővárosában, hiszen botlott otthon az élvonalba való feljutásért küzdő VfB Stuttgart mindkét riválisa. Ez pedig azt jelenti a stuttgartiak számára, hogy ezen a VfB Stuttgart - FC Nürnberg másodosztályú német bajnoki mérkőzésen rengeteget jelenthet egy esetleges hazai győzelem. Máris pontosítok: a későbbiekben jelenthet majd sokat az esetleges stuttgarti győzelem, hiszen jelenleg éppen az van, hogy a VfB Stuttgart átmenetileg - és valószínűleg csak pár napra - "lecsúszott" a dobogóról, eléje furakodott az idegenben győző - és immár 26 pontos - FC Heidenheim. Így a szintén 26 pontos, ám picivel rosszabb gólátlaggal rendelkező VfB Stuttgart jelenleg már csak 4. helyezett (FC Heidenheim: +7 gól, VfB Stuttgart: +4 gól).

Ismétlem, hogy szerintem csak átmeneti és maximum néhány napos ez a stuttgarti dobogós dolog, hiszen a VfB Stuttgart majd hétfőn az FC Nürnberg ellen várható győzelemmel ismét visszatérhet a dobogóra. És, ami még annál az emlegetett sikernél is többet jelenthet, az éppen az, hogy ezen újabb győzelem révén immár 29 pontos lesz a VfB Stuttgart és be fogja érni pontszámban a hazai buktája miatt 29 ponton "ragadt" 2. helyezett Hamburger SV-t. Sőt, mivel ebben a fordulóban a Bundesliga 2-ben éllovas Arminia Bielefeld sem bírt nyerni hazai pályán (Arminia Bielefeld - Karlsruher SC 2-2) és csak 33 pontja van, ezt a riválist is 4 pontra közelítheti meg a VfB Stuttgart.

No, és persze, abból kiindulva, hogy ebben a fordulóban sem az 1. helyezett, sem pedig a 2. helyezett nem bírt nyerni házigazdaként, a tegnap még dobogós VfB Stuttgart pedig immár csak 4. helyezett csapat, egyáltalán nem árthat - amolyan elővigyázatosság miatt - hátra is nézni. Ugyanis akkor azt lehetne látni, hogy az 5. helyezett Erzgebirge Aue 23 pontnál tart és már csak három pontra van a stuttgartiaktól.

Szóval illene előre menekülni, ám ha már annyira "lúzer" bír majd lenni a VfB Stuttgart, hogy nem tudja kihasználni az 1. helyezett és 2. helyezett riválisok hazai "rövidzárlatát" sem, akkor szerintem megérdemli, hogy megelőzze majd nemsokára az Erzgebirge Aue.

Tipp: győz a VfB Stuttgart.

#25370 december 11, 2019, 10:37:30, csabax
Oakland Raiders - Tennessee Titans 2  :great:

#25371 december 11, 2019, 11:01:21, csabax
FC Voluntari - Viitorul Constanta 2  :great:

Első ránézésre az látszik, hogy a házigazda sereghajtó együttes fogadja az 5. helyezett vendégcsapatot. Ez tényleg így is van, s bár majdnem minden a tengerparti vendégek sikerét vetíti előre, azért én mégis kissé óvatosabb lennék a dologgal. Amúgy - és természetesen - én is arra tippelek, hogy nyerni fog idegenben a Kárpátok Maradonája, vagyis Gheorghe Hagi edző csapata. Mindössze csakis annyi van, hogy a vendégekről szóló optimista dolgok mellett én még azt is megemlítem, hogy jelenleg csak közepesnek nevezhető formában van az FC Viitorul Constanta.

Ezen a téren talán az lehet majd a főbb indok Hagi alakulatának győzelmére tett tippnél, hogy a házigazda FC Voluntari az egész román élvonalbeli focibajnokság kimagaslóan legrosszabb formában levő csapata. És, természetesen kimagaslóan a leggyengébb is. Szerintem elegendő arról megemlékezni, hogy ebben a bajnoki idényben már 8 mérkőzést játszott hazai pályán az FC Voluntari, de még most is nyeretlen otthon, és ráadásul a nulla (0) győzelem mellé mindössze csak 2 döntetlent és 6 vereséget, valamint 4-12-es gólarányt bír felmutatni. Szerintem már említettem, de ezt most is újra megteszem, mert jellemző adat, hogy idén mindössze csak 1 idegenbeli győzelme van az FC Voluntari együttesének, ez a siker pedig még augusztus első feléből való, Bukarestben szerezte a gárda, amikor volt olyan mázlija, hogy jókor volt jó helyen és kihasználta azt a dolgot, hogy a rengeteg sérültet hiányoló és egyéb problémákkal is küzdő FCSB gyenge teljesítménnyel kezdte a szezont.

A hazai csapatnál nem túl nagy gond a formán kívüliség, hiszen amúgy is messze-messze az első számú kiesőjelölt együttes, amelyik úgy utolsó helyezett 8 ponttal, hogy a közvetlenül előtte levő - utolsó előtti helyezett - csapatnak már 19 pontja van. Ezen meccs végeredménye szempontjából inkább az okozhat némi problémát, hogy a vendégcsapat jelenlegi formája is csak amolyan közepesnek nevezhető. A legjobban éppen az jelzi ezt, hogy a konstancai csapat hazai pályán szenvedett vereséget az előző fordulóban és "lecsúszott" a 2. helyről az 5. helyre.

Ajánlatos lenne már ezen a meccsen javítani a mérlegen, mert különben nemsokára komolyabb gondokkal küszködhet Gheorghe Hagi edző csapata.

Tipp: győz az FC Viitorul Constanta.

#25372 december 10, 2019, 20:54:21, csabax
Red Bull Salzburg - Liverpool, mindkét csapat szerez gólt  :noway:

Szerintem ez az egyik legbiztosabb tipp erre a Bajnokok Ligája utolsó csoportfordulóra. Ugyanis az a helyzet, hogy ezen a találkozón mindegyik mérkőző fél gólszerzésre van ítélve, hiszen csakis abban az egyetlen esetben juthat tovább bármelyik együttes, ha gólt vagy gólokat fognak szerezni a játékosok. Akárki, akármikor, akárhonnan - teljesen tökmindegy, hogy hogyan, hiszen csakis az a fontos, hogy gólszerzés legyen! - ilyesmi lehet majd a két csapat edzőinek egyik ukáza a sok közül erre az összecsapásra.

Ennek a teljesen nyilvánvaló gólkényszernek "köszönhetően" a bukmékerek annyira alacsonyra "lőtték be" a szorzót, hogy jobb megoldás híján kénytelen vagyok már napokkal a meccs előtt tippelni, nehogy időközben az SfGuru játékban elfogadott alsó határ alá essen az odds. Van olyan, hogy idejekorán kell fogadni. Ez is olyasmi dolog, mint a WC-re menés, ahova ha menni kell, akkor záros határidőn belül tényleg menni kell.

Ennyire napokkal korábban még nem lehet igazán pontosra tudni, hogy kikre számítanak és kikre nem számítanak a két csapat edzői. Viszont abban már most teljes biztosnak lehet lenni, hogy ezen a meccsen sem a Red Bull Salzburg edzője, sem pedig az FC Liverpool menedzsere nem fog egyáltalán sem pihentetni, sem tartalékolni. Hiszen az utolsó BL-fordulóról van szó, nincs már tovább és mindkét alakulat számára a továbbjutásról szól a mérkőzés.

Mint már korábban is említettem, ezen a meccsen tényleg a gólszerzés a legfontosabb mindkét együttes számára. Hiszen amennyiben 0-0-ás gólnélküli döntetlen lesz a végeredmény, akkor a házigazda Red Bull Salzburg nem fog továbbjutni, hanem a hazaiaknál több ponttal rendelkező FC Liverpool fog továbbjutni. Tehát az otthon játszó Red Bull Salzburg bármi áron való gólszerzésre van ítélve. Viszont ha gólt szerez a Red Bull Salzburg, akkor pontegyenlőség van és jobb gólarányának köszönhetően továbbjutó az osztrák focicsapat. Mivel tényleg nagyon nehéz arra gondolni, hogy a minden meccsen sok gólt szerző Red Bull Salzburg ezúttal szerzett gól(ok) nélkül fog maradni, az van, hogy a Bajnokok Ligája-címvédő FC Liverpool minden bizonnyal csakis abban az esetben juthat majd tovább, ha gólt vagy gólokat szerez.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.


#25373 december 10, 2019, 23:09:42, csabax
Chelsea - Lille, Chelsea -1.5 gól hendikep  :noway:

Az a jó hír a londoniaknak, hogy a saját kezükben tartják a sorsukat, ám a továbbjutáshoz kötelezően szükségeltetik egy hazai győzelem a H-csoportban sereghajtó és már az Európa Ligás 3. hely elérésére is gyenge francia OSC Lille ellen. Ráadásul ezt a kötelező győzelmet otthon, a Stamford Bridge-en kell megszerezniük az angoloknak. Gondolkoztam én már azon tippen is, miszerint lesz legalább 3 gól a mérkőzésen, de végül maradtam a "Chelsea -1.5 gól hendikep" tippnél, mert úgy gondolom, hogy az angolok előszeretettel verik meg mindig minél alaposabban a franciákat. Hiszen náluk az angol-francia mérkőzés körülbelül ugyanolyan jelentőséggel bír, mint mifelénk a magyar-román párharc.

Ugyan jelenleg tényleg az van, hogy a Chelsea "csikócsapata" átmenetileg hullámvölgybe került, ám ez a dolog szerintem (is) előbb-utóbb várható volt egy olyan fiatal játékosokból álló együttesnél, mint amilyen a londoni alakulat. És csak átmeneti ez a dolog. Másrészt pedig az a helyzet, hogy van annyira gyenge ez a nyeretlenül és mindössze 1 döntetlennel sereghajtó OSC Lille, hogy még ez a fiatal Chelsea is hendikeppel nyerjen ellene.

Azt biztosra veszem, hogy Frank Lampard menedzser még tévedésből sem mond olyasmit a játékosainak, hogy egy szerzett gól után álljanak le és át kell állniuk védekezésre, hanem minden bizonnyal az lesz az ukáz, hogy ha már egy gólt szereztek, akkor szerezzék meg gyorsan utána a másodikat is, majd pedig szerezzék meg a harmadik gólt is. És ha még "futja" a szuflából, akkor szerezzenek negyedik gólt is.

Ezen a Chelsea - Lille mérkőzésen kívül lesz még Ajax Amsterdam - Valencia CF találkozó is ebben a H-csoportban. Azon a másik meccsen az fog eldőlni, hogy győzelem esetén kit előz meg a jelenleg 3. helyezett Chelsea. Ha ott az éllovas Ajax nyer hazai pályán, akkor a várható Chelsea-győzelem miatt a 2. helyezett Valencia CF esik majd lefelé a tabellán és fogja bukni a BL-továbbjutást. Vagy fordítva: a Chelsea és a Valencia CF jut tovább, s a holland csapat bukja el a BL-továbbjutást. Az ottani döntetlen esetén is továbbjuthat a Chelsea, hiszen pontjainak száma több lesz, mint az egyik riválisáé

Azért kellhet a hendikepes győzelem a londoni csapatnak, mert adott esetben a gólarány dönthet majd a csoportelsőségről és a kedvezőbb sorsolásról. A Chelsea csak hendikepes győzelemmel lehet csoportelső.

Tipp: Chelsea -1.5 gól hendikep.

#25374 december 10, 2019, 23:09:15, csabax
Borussia Dortmund - Slavia Prága, Borussia Dortmund 2.5 gól felett  :noway:

Szerintem izgalmas összecsapásnak ígérkezik ez a Borussia Dortmund - Slavia Prága Bajnokok Ligája-mérkőzés. Ez a hétközi forduló lesz az utolsó forduló a BL-csoportkörben, s az F-csoportban még továbbra is három csapat harcol a továbbjutást jelentő 1-2. helyért. Azonnal javítom is magam, hiszen igazából már csak két együttes küzd a 2. helyért, ugyanis a csoportelső katalán FC Barcelona a maga 11 pontjával már 1. helyezett marad végleg és már bejutott a Bajnokok Ligája következő fázisába. Szóval csak az egyaránt 7-7 pontos olasz FC Internazionale Milano és a német Borussia Dortmund harcol a BL-továbbjutásért. Közülük a nyertes a Bajnokok Ligájában folytathatja a szereplést jövő tavaszkor, míg a vesztes fél majd csak az Európa Ligában szerepelhet tovább. Tétként pedig ott van a dicsőség mellett az előbbi nemzetközi kupasorozatban szerezhető és még a nyugat-európai fociklubok számára sem elhanyagolható mennyiségű pénzösszeg mennyisége.

Ebben az F-csoportban egyelőre lépéselőnyben levőnek tűnik a 2. helyezett FC Internazionale Milano, hiszen az olasz gárdánál nem csak a gólarány jobb (Internazionale Milano: +2 gól, Borussia Dortmund: -1 gól), hanem úgy tűnik, hogy még az is előny, hogy a már továbbjutott éllovas FC Barcelona ellen kell játszania. Hiszen nem csak a hazai pálya lehet előny az Olaszországban, Milánóban játszó Internek, hanem minden valószínűség még az is előnyt jelenthet, hogy a katalán együttes már továbbjutott, tehát nem lehet semmi problémája egy esetleges olaszországi vereség miatt, viszont zsúfolt a decemberi programja és ezért lehetséges, hogy Ernesto Valverde edző sok játékosát fogja pihentetni a milánói találkozón.

Vagyis nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a Borussia Dortmund csapatával szemben már most is előnyben levő FC Internazionale Milano egy szokásosnál gyengébb és tartalékosabb FC Barcelona ellen fog játszani otthon. És bizony ez nagyon valószínű, hogy egyben azt is jelenti, hogy nagyon kevés BL-továbbjutási esélye maradt a német gárdának. Eleve már most is az van, hogy a Borussia Dortmundnak 3 gólt kellene szereznie a csehek elleni meccsen és egyáltalán nem szabadna gólt kapnia mindahhoz, hogy egálban legyen az olaszokkal. És csakis innentől kezdőhetne el a két rivális csapat közötti távolsági mérkőzés. Viszont Milánóban vélhetően tartalékos lesz a Barca és ez hatalmas előny lehet az FC Internazionale Milano számára. Tehát igazából csakis az maradhat megoldásnak a németek számára, hogy minél több gólt szerezzenek és minél kevesebb gólt kapjanak a csehek elleni meccsen.

Tipp: Borussia Dortmund 2.5 gól felett.


#25375 december 10, 2019, 23:08:48, csabax
Ajax - Valencia, mindkét csapat szerez gólt  :noway:

Ennél a Bajnokok Ligája H-csoportnál nagyon hasonló a helyzet, mint a korábban az F-csoportban említettnél. Ám azért van itt némi különbség, hiszen ebben a H-csoportban még nem kvalifikálta magát az 1. helyezett csapat, hanem még továbbra is, az utolsó csoportkörös BL-forduló előtt is három együttes reménykedhet a két továbbjutást jelentő BL-helyezés megszerzésében: a listavezető 10 pontos holland Ajax Amsterdam, a 8 pontos spanyol Valencia CF és a szintén 8 pontos angol Chelsea. Sőt, hogy még bonyolultabbak legyenek a dolgok, ezért a 2. helyezett Valencia CF és a 3. helyezett Chelsea gólaránya azonos (Valencia CF: 8-7-es gólarány és +1 gól, Chelsea: 9-8-as gólarány és +1 gól). Az 1 ponttal 4. helyezett OSC Lille megemlítése csak annyiban lehet lényeges, hogy adott esetben azon dőlhet el a továbbjutás sorsa, hogy sok vagy kevés gólt szerez-e a franciák elleni találkozón az angol csapat.

Ám szerintem azt a meccset most már hagyom is inkább, hiszen "pestien" szólva ez az Ajax Amsterdam - Valencia CF "sem lesz semmi". Ugyanis ha azon a másik meccsen nyer a Chelsea, akkor itten két lehetőség van: 1.) ha az Ajax Amsterdam győz vagy döntetlent játszik, akkor továbbjut az Ajax Amsterdam; 2.) ha a Valencia CF nyerni bír idegenben, akkor továbbjut a Valencia CF. Ennyi. Több lehetőség nincs.

Tehát amennyiben azon a másik meccsen győzni bír otthon a Chelsea, akkor az angol csapat továbbjutónak tekinthető. Ezzel az egyik továbbjutós BL-helyezés elkelt, míg a másik továbbjutós BL-helyezésért élet-halál harcot fog vívni egymással az Ajax és a Valencia. És az teljesen egyértelmű, hogy a spanyol csapat csakis abban az egyetlen helyzetben juthat tovább a Bajnokok Ligájában, ha gólt szerez Hollandiában. Hiszen neki mindenképpen győznie kellene idegenben. Viszont csakis úgy nyerhet, ha gólt szerez. Ennyi!

Ám amennyiben gólt szerez a Valencia CF, közben pedig a házigazda Ajax Amsterdam nem szerez gólt, akkor kiesik a holland együttes. Amennyiben úgy alakulnak majd a történések, hogy gólt szereznek a spanyolok, akkor a hollandoknak is muszáj lesz gólt szerezniük, hiszen csakis kizárólag abban az esetben juthatnak tovább a BL-ben. És ha gólváltás lesz, akkor máris "nyertes" lesz az én tippem is.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

#25376 december 11, 2019, 20:56:37, csabax
Shakhtar Donetsk - Atalanta, DNB 1  :noway:

Ebben a C-csoportban Dinamo Zagreb - Manchester City és Shakhtar Donetsk - Atalanta Bergamo mérkőzéseket fognak rendezni a Bajnokok Ligája csoportkörének zárófordulójában. Jelenleg az van, hogy a 11 ponttal listavezető angol Manchester City a hátralevő eredményektől függetlenül már tovább lépett a BL-ben, viszont a 2. hely még kiadó. Így tehát a C-csoport további három csapata küzd annak a 2. helynek a megszerzéséért: a 6 pontos Shakhtar Donetsk (8-10-es gólarány, -2 gól), az 5 pontos Dinamo Zagreb (9-9-es gólarány, 0 gól) és a 4 pontos Atalanta 5-12-es gólarány, -7 gól).

Én ebből a C-csoportból a Shakhtar Donetsk - Atalanta mérkőzést választottam ki tippnek. Főleg azért, mert annál a másik meccsnél, annál a Dinamo Zagreb - Manchester City találkozónál az van, hogy szerintem felesleges arra tippelni, hiszen a házigazda horvátoknál nagyon-nagyon-nagyon sokkal jobb angolok már csak azért is kiszámíthatatlanok lehetnek, hogy már kvalifikálták magukat és akár a teljes cserecsapatukat is tesztelhetik ezen a mérkőzésen. Hiszen egyáltalán nem árthat a keveset használt focistáknak, ha "éles" meccsen játszhatnak és bizonyíthatnak az edzőjüknek.

Szóval az a meccs "kilőve" és így marad a Shakhtar Donetsk - Atalanta találkozó. Az ukránoknak nem jó a döntetlen eredmény, hanem ajánlatos győzniük, ugyanis akár az is történhet a C-csoport másik meccsén, hogy az angolok kényelmesen sétálni fognak, miközben pedig a horvátok "megérzik a vérszagot", hajtani fognak nagyon és győzni bírnak az esélyesebbnek tűnő angol csapat ellen. Ha pedig nyerni bírnak a horvátok, akkor győzniük muszáj az ukránoknak is, mert különben marad nekik a 3. helyezés és az Európa Ligában való tavaszi szereplés.

Viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy az olasz gárda is nyerni és továbbjutni utazik Ukrajnába. Ám mivel ezen a Shakhtar Donetsk – Atalanta meccsen én némileg esélyesebbeknek tartom a házigazdákat, ezért az ő győzelmükre tippelek, Persze, csak úgy, óvatosan.

Tipp: DNB 1.



Idézetet írta: csabax Dátum december 06, 2019, 08:06:34
Dinamo Zagreb - Varazdin 1  :great:
FCSB - Gaz Metan Medias 1X  :great:

Szorzó: 1.2091

1-0
2-0

Idézetet írta: csabax Dátum december 06, 2019, 08:32:21
Waasland-Beveren - Royal Antwerp FC, 2.5 gól felett  :great:
86. perc: 0-3

Idézetet írta: csabax Dátum december 06, 2019, 09:54:40
Tottenham - Burnley, Tottenham 1.5 gól felett   :great:

A francia első számú kapus Hugo Lloris, a holland kapus Michel Vorm, az argentin Erik Lamela és a walesi Ben Davies, illetve az izlandi Johann Gudmundsson, Charlie Taylor és Ashley Westwood fognak hiányozni erről az angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésről. Reménykedek abban is, hogy a hazaiak portugál menedzsere, Jose Mourinho előbb-utóbb majd "felfedezi" azt is, hogy a francia védekező középpályás Tanguy Ndombele is az általa irányított focicsapat tagja, s a "felfedezés" után remélhetőleg többet fogja használni azt a focistát. Bár, ki tudja.

Viszont az örömteli, hogy egyre inkább azt látom annál a portugál trénernél, hogy jót tehetett neki a kirúgása utáni pihenés és kikapcsolódás, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem az a "buszos csávó" tért vissza a kispadra. Jó lenne, ha nem "kiabálnám el" előre és tényleg így lenne, mert abban teljesen biztos vagyok, hogy egy megváltozott felfogású Jose Mourinho nagyon sokat jelenthet még a labdarúgás számára.

Egyelőre az van nála és az általa irányított csapatnál, hogy gólok vannak Jose Mourinho menedzser mérkőzésein. Nem gól, hanem gólok. Legalább 3 gól biztosan van, de az esetek többségében még több gól is van azokon a meccseken. Én most nagyon biztonságosra "veszem" a dolgokat, s arra tippelek, hogy legalább 2 gólt fognak szerezni az ellenfél kapujába a Tottenham-játékosok. Persze, könnyen elképzelhető, hogy több is lesz azokból a gólokból, ám én nem vagyok mohó és maradok a 2 hazai találatnál.

A hazaiakkal jót tehetett az a dolog is, hogy vereséget szenvedtek a hétközi fordulóban (Manchester United - Tottenham 2-1), hiszen így legalább mindenki érdekelt tudja már, hogy nem verhetetlen a csapat és még bőven sokat kell dolgozni ahhoz, hogy sok minden jobb legyen. Azért is jó az a bukta, mert így csak 8. helyezett a Tottenham és tovább kell "kaparnia" ahhoz, hogy feljebb kerüljön. A hazaiaknál sokkal gyengébb vendég Burnley éppen megfelelő csapatnak tűnik a gyakorlásra.

Tipp: Tottenham 1.5 gól felett.

9. perc: 2-0