Január 28, 2020, 10:47:02 am CET

Szerző Téma: csabax tippek  (Megtekintve 1700736 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25725 Dátum: Január 13, 2020, 22:43:48 pm CET »
Carlisle - Cardiff City, DNB 1  :noway:

Tippelés szempontjából ez a Carlisle United FC - Cardiff City FA Kupa-mérkőzés éppen ugyanolyan találkozó lesz számomra, mint amilyen a Tranmere Rovers - Watford összecsapás is. Vagyis muszáj "bepróbálnom", hiszen szerintem van némi esély egy meglepő eredmény születésére. És akárcsak a Tranmere Rovers - Watford mérkőzés tippjénél, úgy ennél a Carlisle - Cardiff City kupameccsnél is "DNB 1" a tippem.

Főleg az lesz a kettő között a különbség, hogy ezúttal nincsen az élvonalból kiesési lehetőségű, ám a kiesés elöl menekülni próbáló és néhány nap leforgása alatt több mérkőzést játszó Premier League-csapat, hanem ezúttal negyedosztályú házigazda csapat (League Two) fog játszani a másodosztályban (EFL Championship) szereplő vendégcsapat ellen. Az is különbség még, hogy itten nem lesz kiesés elöl menekülni próbáló vendégcsapat, hiszen a walesi Cardiff City alakulata jelenleg a 24 csapatos angol másodosztályú focibajnokság kellős közepén, pontosan a 12. helyen van. Vele ellentétben pedig az van, hogy a hazai Carlisle United FC együttese pillanatnyilag a negyedosztályú focibajnokság alsó régiójában foglal helyet.

Ennél a Carlisle United FC - Cardiff City FA Kupa-mérkőzésnél is pontosan ugyanarra "építek", mint a Tranmere Rovers - Watford FA Kupa-meccsnél is megtettem. Szintén megismételt találkozóról van szó, ugyanis néhány nappal korábban volt Wales fővárosában egy 2-2-es döntetlenre végződött Cardiff City - Carlisle United FC mérkőzés. Annak az összecsapásnak az I. félidejében már 2-0-ra vezetett az alacsonyabb osztályú vendégcsapat, s az akkor házigazda másodosztályú Cardiff City csak a 2. félidőben bírt 2 gólt szerezni és - úgy-ahogy - ezzel "megmenteni" magát. Tehát az otthon játszó és magasabb bajnokságban szereplő együttesnek csakis így sikerült nem kiesnie egyből, hanem kicsikarnia az újabb mérkőzést.

Meglehet, hogy tévedek, ám mostan mégis úgy vélem, hogy az ezúttal otthon játszó negyedosztályú Carlisle United FC játékosai már nem fognak annyit hibázni, mint amennyit Walesben hibáztak. Már, persze, ez csakis akkor lesz így, ha ezúttal is ugyanolyan lendületesen játszanak majd, mint a néhány nappal ezelőtti idegenbeli FA Kupa-mérkőzésen tették. Ugyanis a "kiscsapat" focistái számára tényleg fontos az őket a szürkeségből és ismeretlenségből kiemelő pár perces országos hírnév.

Tipp: DNB 1


3-4
« Utoljára szerkesztve: Január 15, 2020, 22:41:12 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25726 Dátum: Január 14, 2020, 10:42:00 am CET »
Lazio - Napoli 1  :great:

Az az igazság, hogy én már régóta, egészen pontosan Diego Maradona óta "bírom" a nápolyi csapatot, s már csak a zseniális argentin focista okozta maradandóan szép emlékek miatt is csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán tippelek a Napoli ellen. Ám nagyon úgy tűnik, hogy most éppen ezt kell tennem és ezúttal talán nem árthat a Napoli vereségére tippelnem. Nem túl szép dolog ez tőlem, de ki tudja, talán majd hasznosnak bizonyul a dolog.

Jelenleg az a helyzet van, hogy a házigazda SS Lazio 39 ponttal a 3. helyen van. Számomra meglepően jól teljesít a római csapat (17 mérkőzésen 12 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség 40-17-es gólarány), de mivel nála sohasem lehet tudni, hogy mikor érkezik a hullámvölgy és mikor "fújnak ki" a játékosok, s emiatt el lehet bukni a mostani előkelő és Bajnokok Ligája-szereplést érő helyezést, addig kell "ütni a vasat", amíg meleg. Vagyis célszerű lenne az SS Lazionak kihasználnia ezt a számára kiváló időszakot és lehetőleg minél több pontot érdemes gyűjtenie.

Ha Rómában is az előbbit gondolják, akkor nagyon valószínűnek tűnik, hogy a jelenleg jó formában levő házigazda Lazio ki fogja használni a vendég SSC Napoli gyengébb formáját. Ja, majd elfelejtettem megemlíteni, hogy a Lazionak egy meccsel kevesebbje van a többieknél, mert a Lazio - Verona mérkőzést el kellett halasztani február elejére a rómaiak Olasz Szuperkupa-szereplése miatt. Tehát az azon a meccsen szerezhető 3 pont miatt még inkább felértékelődik a római együttes mostani, SSC Napoli elleni találkozója, hiszen amennyiben ezen a meccsen is nyerni tud az SS Lazio, akkor még inkább bízhat a következő Bajnokok Ligájában való szereplésben.

Kifizetődő lehet tehát a hazaiak fáradozása. Főleg úgy, hogy ez az iránytűjét vesztett SSC Napoli ebben az idényben tényleg sebezhető. A hazai gól leginkább - kétségtelenül - a góllövők listáját 19 góllal magabiztosan vezető Ciro Immobile olasz válogatott csatártól várható, de talán még az argentin Joaquin Correa is "besegíthet", ha szükséges.

Tipp: győz az SS Lazio.

1-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25727 Dátum: Január 14, 2020, 11:27:22 am CET »
Roma - Juventus 2  :great:

Ez az AS Roma - Juventus Torino találkozó lesz az FC Internazionale Milano - Atalanta Bergamo összecsapás mellett az olasz élvonalbeli focibajnokság 19. fordulójának másik slágermérkőzése. Ennél a párharcnál az lesz, hogy a 35 ponttal 4. helyezett AS Roma fogadja majd a római Olimpiai Stadionban a 45 ponttal 2. helyezett Juventus Torino együttesét.

Parázs összecsapásra lehet számítani, hiszen - elvileg - egyik csapatnak sem lenne megfelelő a döntetlen eredmény, hanem mindkét alakulatnak nagyon nagy szüksége van mindhárom pontra. A vendég Juventusnál az van, hogy a bajnoki címvédő és az utóbbi években a bajnoki címeket zsinórban egymás után nyerő torinói csapatnak egy picit rosszabb a gólaránya (+18 gól), mint a Serie A tabelláján listavezető FC Internazionale Milano együttesének (+24 gól), s ezen "apróság" miatt nem 1. helyezett, hanem csak 2. helyezett a Juventus Torino. A házigazda AS Roma együttesénél pedig az van, hogy mögötte csak 1 pont távolságra van az Atalanta. És mivel az AS Roma 4. helyezett, míg az Atalanta 5. helyezett, viszont csak a bajnokságot az 1-4. helyeken zárók játszhatnak majd a Bajnokok Ligája következő szezonjában, lehet számítani arra a nagyon közeli jövőben, hogy a jelenleg a BL-ből kimaradó Atalanta Bergamo minél hamarabb megpróbál majd helyet cserélni valamelyik mostani BL-helyes csapattal.

Az egyik jó alkalom az előbb említettekre, ami az AS Roma esetében a Bajnokok Ligájás helyezés megőrzését jelenti, éppen a Juventus Torino elleni hazai mérkőzés és az ezen  a meccsen aratható győzelem lehet. Hasonló helyzetben van a vendég Juventus, hiszen amennyiben azon a másik mérkőzésen bukni fog az FC Internazionale Milano, miközben pedig a torinói gárda nyerni bír idegenben, Rómában, akkor a Serie A élén következhet be helycsere. Szóval ezen az AS Roma - Juventus Torino találkozón a Bajnokok Ligája-helyezés lesz a tét a hazaiak számára, míg a vendégeknél az lesz a tét, hogy amennyiben nyernek és a másik meccsen számukra megfelelően alakul az eredmény, akkor ezentúl már az 1. helyről folytathatják az újabb bajnoki cím megszerzéséért zajló versenyfutást.

Ezúttal a Juventus idegenbeli sikerére tippelek, mert úgy vélem, hogy jelenleg motiváltabb a torinói gárda. És valószínűleg jobb is.

Tipp: győz a Juventus Torino.

1-2

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25728 Dátum: Január 14, 2020, 12:35:52 pm CET »
Manchester United - Norwich City 1  :great:

Trent Alexander-Arnold vezeti a Liverpool bajnoki hadjáratát
"Kiválóságát mutatja az a tény, hogy egy 21 éves fullback szóba kerül egyáltalán. Az emberek arról beszélnek, hogy újradefiniálja a pozíciót, és egyértelműen valami olyasmit csinál, amelyet a jobboldali védő korábban még nem tudott. A meglátásai, a finomság, a technika és az asszisztok száma, amivel Alexander-Arnold hozzájárult az elmúlt két szezonban a Liverpool játékához magasra emelték a pozícióját."
https://keresztlabda.hu/2020/01/11/trent-alexander-arnold-vezeti-a-liverpool-bajnoki-hadjaratat/?fbclid=IwAR3lbNhke9Vx_v7m4tK_KM8GaBMuUrbvKG6aALb2BawAQbNY5dGP776CuYk
4-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25729 Dátum: Január 14, 2020, 15:00:04 pm CET »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25730 Dátum: Január 14, 2020, 17:06:43 pm CET »
Enosis Neon Paralimni - Doxa Katokopias 1  :great:

Azért "rendesen" lesz tét ezen az Enosis Neon Paralimni - Doxa Katokopias ciprusi élvonalbeli bajnoki mérkőzésen. Sőt, talán még azt is ki lehet jelenteni, hogy nagyon-nagyon-nagyon jelentős lesz a tét. Ugyanis jelenleg pontosan a következő a helyzet: a házigazda Enosis Neon Paralimni 11. helyezett a 12 csapatos ciprusi bajnokságban (15 mérkőzésen 1 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség, 19-36-os gólarány), miközben pedig a vendég Doxa Katokopias éppen mögötte van a tabellán, utolsó helyezett, azaz 12. Helyezett (15 mérkőzésen 1 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség, 10-30-as gólarány). Mindkét csapatnak 8-8 pontja van, az előbbiekben látható is a hasonló mérlegük, melyből kitűnik, hogy csakis a gólkülönbség választja el őket egymástól (Enosis Neon Paralimni: -17 gól, Doxa Katokopias: -20 gól). A hozzájuk legközelebb álló csapat, a Pafos FC már 5 pontnyi távolságra van tőlük (Pafos FC 13 pont).

Tehát ki lehet jelenteni, hogy ez az Enosis Neon Paralimni - Doxa Katokopias nem csak totálisan alsóházi rangadó lesz, hanem ezen a találkozón még arról is "szó lesz", hogy a győzni bíró csapat lépéselőnybe fog kerülni a másik együttessel szemben. Természetesen azt még nem lehet mondani, hogy a vesztes gárda biztosan ki fog esni a másodosztályba, hiszen még le kell játszani a 7-12. helyezetteknek szóló alsóházi rájátszást is, s majd csak annak a végén lesz döntés. Ám az már most biztos, hogy azt már az ezen az Enosis Neon Paralimni - Doxa Katokopias meccs végén el lehet majd mondani, hogy a győztes lépett egyet a megmenekülés és az élvonalban való maradás felé, míg pedig a vesztes alakulat hatalmas lépést tett a kiesés és a másodosztály felé.

Formák tekintetében nem lehet mit mondani, hiszen mindkét gárda bűn rosszul teljesít és mindketten rossz formában vannak. Ám mivel a tét tényleg nagyon hatalmas, én a hazai csapatra, vagyis pontosabban a hazai pálya előnyére voksolok.

Tipp: győz az Enosis Neon Paralimni.

1-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25731 Dátum: Január 14, 2020, 20:47:50 pm CET »
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 1  :great:

Ez az ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo összecsapás az Olasz Kupa nyolcaddöntőinek egyik mérkőzése lesz. Ugyan ezen a találkozón, így előre, esélytelenebbnek tűnnek a házigazda firenzeiek, ám én ezek ellenére mégis az ACF Fiorentina otthoni győzelmére tippelek.

Talán azért is teszem ezt, mert arra gondolok, hogy az Atalanta Bergamo nemsokára a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában fog szerepelni. És ha az van, hogy az Atalanta Bergamo története során most először BL-résztvevő, és rögtön elsőre sikerült továbbjutnia a Bajnokok Ligája csoportköréből a kiesés szakaszba, akkor valószínűleg az a gondolat is ott motoszkál a játékosok fejében, hogy nemsokára ismét BL-meccsek (is) lesznek, a legrangosabb európai kupasorozat tavaszi idényébe jutottak be, s ezek után talán nem éppen most kéne kockázatatni egy Olasz Kupa-meccsen és az esetleges sérülés miatt nem szerepelni a BL további találkozóin.

Természetesen még véletlenül sem gondolom azt, hogy ezen a meccsen "bundázni" fognak majd az Atalanta Bergamo focistái, ám azt azért elképzelhetőnek tartom, hogy néhányan közülük nem azon a nívósabb szinten fognak focizni, mint ahogyan az utóbbi időszakban megszokhattuk tőlük. Ők is "emberből vannak", s talán rangsort állítanak fel maguknak, hogy az olasz bajnokikon ilyen szinten, a Bajnokok Ligájában olyan szinten, míg pedig az Olasz Kupában amolyan szinten próbálnak meg teljesíteni.

Ha pedig még némi szerencséje is lesz a vendégcsapatnak, s az ACF Fiorentina gyengén fog teljesíteni hazai pályán, akkor az Olasz Kupában is továbbjuthat az Atalanta Bergamo. Ha nem lesz szerencséje a vendégcsapatnak, akkor így járt. Ez van és jön másik. Szóval, szerintem, most lehet némi esélye a hazai csapatnak. Főleg annak tudatában így van ez, hogy a hazai csapat a Serie A tabellájának második felében van és már semmilyen esélye nincsen elérni a BL-es- vagy EL-es helyezéseket. Vagyis az ACF Fiorentina számára éppen az Olasz Kupa jelenthet "kiugrási" lehetőséget. Pluszban még az is van, hogy ezen a téren sokkal eredményesebb a hazai csapat, mint az ellenfele.

Tipp: győz az ACF Fiorentina.
« Utoljára szerkesztve: Január 15, 2020, 17:03:33 pm CET írta csabax »

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #25731 Dátum: Január 14, 2020, 20:47:50 pm CET »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25732 Dátum: Január 14, 2020, 23:27:31 pm CET »
Nimes Olympique - Rennes 2  :great:

Szerintem ez a Nimes Olympique - Rennes francia élvonalbeli bajnoki mérkőzés kemény összecsapás lesz. Természetesen nekem van véleményem és tippem erről a találkozóról, mégpedig a vendéggyőzelem a tippem, ám azt azért nem árt nem elfelejteni, hogy franciákról van szó. Ezt a dolgot, mármint azt, hogy itt franciákról van szó, muszáj megemlítenem, mert én a fogadásoknál nagyon gyakran pórul járok a franciákkal. Ezt úgy kell érteni, hogy, ebből a szempontból, eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy nem az általam tippelt vendég Stade Rennais FC (röviden: Rennes) fog nyerni, hanem a házigazda Nimes Olympique fog diadalmaskodni vagy esetleg döntetlen eredmény lesz ennek a meccsnek a vége.

Én, persze, az előbbiek ellenére is a vendég Stade Rennais FC idegenbeli győzelmére voksolok. Teszem ezt főleg azért, mert a 33 ponttal 3. helyezett Rennes együttesének nagyon kellenek a pontok. Már, persze, úgy értem ezt, hogy abban az esetben kellenek a pontok a vendégcsapatnak, ha még a bajnokság végén is a Bajnokok Ligája-selejtezőben való szereplésre jogosító helyen akar lenni. És mivel az a 3. helyezés dobogót jelent, ez egyben a BL-selejtező mellett még a francia bajnoki bronzérem megszerzését is jelenti. Előre nem érdemes nézelődniük a Stade Rennais FC játékosainak, hiszen úgy a 46 ponttal listavezető Paris Saint-Germain FC és 41 ponttal 2. helyezett Olympique Marseille is viszonylag messze vannak tőle, viszont hátra már muszáj nézegetni, ugyanis ott hatalmas tumultus van a dobogó 3. helyére vágyó csapatoknál: 4. Nantes 32 pont, 5. Olympique Lille 31 pont, 6. Montpellier 30 pont, 7. Olympique Lyon 29 pont, 8. Monaco 29 pont, 9. Angers 29 pont. Szóval ajánlatos lenne győznie a vendégcsapatnak.

A fentiek mellett még azért is “próbálom be” a vendégek győzelmét, mert jelenleg lényegesen jobb formában vannak, mint a hazai alakulat. Ám mivel olykor mégis jól szokik teljesíteni otthon a Nimes, viszont még nála is sokkal jobban játszik idegenben a Rennes, no és azért, mert franciákról van szó, vagyis a nekem szóló “meglepetést” egyáltalán nem zárhatom ki, szoros meccsre számítok.

Tipp: győz a Rennes.
« Utoljára szerkesztve: Január 17, 2020, 15:11:41 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25733 Dátum: Január 15, 2020, 10:36:55 am CET »
Al Ahly - Tanta 1  :great:
« Utoljára szerkesztve: Január 15, 2020, 20:31:04 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25734 Dátum: Január 15, 2020, 15:35:31 pm CET »
Logrones - Deportivo Alaves B 1  :noway:
« Utoljára szerkesztve: Január 15, 2020, 21:53:10 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25735 Dátum: Január 15, 2020, 17:03:43 pm CET »
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 1  :great:

Ez az ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo összecsapás az Olasz Kupa nyolcaddöntőinek egyik mérkőzése lesz. Ugyan ezen a találkozón, így előre, esélytelenebbnek tűnnek a házigazda firenzeiek, ám én ezek ellenére mégis az ACF Fiorentina otthoni győzelmére tippelek.

Talán azért is teszem ezt, mert arra gondolok, hogy az Atalanta Bergamo nemsokára a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában fog szerepelni. És ha az van, hogy az Atalanta Bergamo története során most először BL-résztvevő, és rögtön elsőre sikerült továbbjutnia a Bajnokok Ligája csoportköréből a kiesés szakaszba, akkor valószínűleg az a gondolat is ott motoszkál a játékosok fejében, hogy nemsokára ismét BL-meccsek (is) lesznek, a legrangosabb európai kupasorozat tavaszi idényébe jutottak be, s ezek után talán nem éppen most kéne kockázatatni egy Olasz Kupa-meccsen és az esetleges sérülés miatt nem szerepelni a BL további találkozóin.

Természetesen még véletlenül sem gondolom azt, hogy ezen a meccsen "bundázni" fognak majd az Atalanta Bergamo focistái, ám azt azért elképzelhetőnek tartom, hogy néhányan közülük nem azon a nívósabb szinten fognak focizni, mint ahogyan az utóbbi időszakban megszokhattuk tőlük. Ők is "emberből vannak", s talán rangsort állítanak fel maguknak, hogy az olasz bajnokikon ilyen szinten, a Bajnokok Ligájában olyan szinten, míg pedig az Olasz Kupában amolyan szinten próbálnak meg teljesíteni.

Ha pedig még némi szerencséje is lesz a vendégcsapatnak, s az ACF Fiorentina gyengén fog teljesíteni hazai pályán, akkor az Olasz Kupában is továbbjuthat az Atalanta Bergamo. Ha nem lesz szerencséje a vendégcsapatnak, akkor így járt. Ez van és jön másik. Szóval, szerintem, most lehet némi esélye a hazai csapatnak. Főleg annak tudatában így van ez, hogy a hazai csapat a Serie A tabellájának második felében van és már semmilyen esélye nincsen elérni a BL-es- vagy EL-es helyezéseket. Vagyis az ACF Fiorentina számára éppen az Olasz Kupa jelenthet "kiugrási" lehetőséget. Pluszban még az is van, hogy ezen a téren sokkal eredményesebb a hazai csapat, mint az ellenfele.

Tipp: győz az ACF Fiorentina.

2-1

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25736 Dátum: Január 15, 2020, 20:31:14 pm CET »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25737 Dátum: Január 15, 2020, 23:14:31 pm CET »
Deportivo La Coruna - Racing Santander 1  :great:

Ennél a Deportivo La Coruna - Racing Santander spanyol másodosztályú bajnoki találkozónál elsősorban az a helyzet, hogy amolyan igazi kiesési rangadóról van szó. Ugyanis a 18 ponttal 22. helyezett Deportivo La Coruna fogadja otthonában a 19 ponttal 21. helyezett Racing Santander együttesét. Vagyis a spanyol Segunda Division utolsó helyezett csapata mérkőzik meg a tabellán közvetlenül előtte levő utolsó előtti helyezett alakulattal. Ráadásul a két rivális között csak egyetlen 1 pont a távolság, s amennyiben a hazai csapat nyerni bír saját szurkolói előtt, akkor bizony helycsere lesz a tabellán. Pluszban pedig még az is van, hogy a hazai csapat gólaránya lényegesen rosszabb, mint ellenfeléé (Racing Santander: -5 gól, Deportivo La Coruna: -17 gól), s ez azt jelenti, hogy ha előzni akar, akkor a hazai csapatnak nem elsősorban a szerzett gólokban kell reménykednie (persze, azok sem ártanak, sőt, hasznosak lehetnek majd később), hanem muszáj a győzelemre játszania és muszáj nyernie.

Talán ez az utóbbi dolog jelenti a főbb okot számomra, hogy a hazaiak sikerére tippeljek. És ez mellett még az is sokat jelent, hogy jelenleg a házigazda Deportivo La Coruna jobb formában van, mint a vendég Racing Santander. Sőt, forma tekintetében még az is van, hogy a Racing Santander jó ideje még csak pontot sem bírt szerezni idegenben. Legutóbb valamikor még tavaly november közepén szerzett idegenben 1 pontot a Racing Santander.

A rossz helyezése mellett mostanában kivételesen jó formában levő házigazda galiciai együttesnél tudatában kell lennie mindenkinek azzal, hogy csakis abban az esetben menekülhet meg a Deportivo La Coruna a spanyol másodosztályból való kieséstől, ha bír nyerni ezeken a számára nagyon fontos mérkőzéseken. A Racing Santander elleni összecsapás pedig éppen ilyen jellegű meccs.

Tipp: győz a Deportivo La Coruna.
« Utoljára szerkesztve: Január 17, 2020, 17:13:37 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25738 Dátum: Január 16, 2020, 12:12:33 pm CET »
Girona - Extremadura 1  :great:

Gratulálok!

Egyetlen májusi hétvégére sikerült szervezni a Giro d'Italia budapesti rajtját, a Final Fourt, egy futóversenyt és az úszó-Európa-bajnokság indulását
https://444.hu/2020/01/15/egyetlen-majusi-hetvegere-sikerult-szervezni-a-giro-ditalia-budapesti-rajtjat-a-final-fourt-egy-futoversenyt-es-az-uszo-europa-bajnoksag-indulasat
« Utoljára szerkesztve: Január 17, 2020, 21:20:19 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25739 Dátum: Január 16, 2020, 14:34:19 pm CET »
Al Masry - Aswan FC, DNB 1

2-2. Tét vissza.
« Utoljára szerkesztve: Január 16, 2020, 22:04:57 pm CET írta csabax »

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #25739 Dátum: Január 16, 2020, 14:34:19 pm CET »