Baba tippei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


nagyon vacilálok most 2 meccs között... AEK Athen - Olympiacos vagy Maccabi Haifa - Beitar Jerusalem. ugye mindkét meccs igazi rangadó, ahol nem ritkák a döncik. ejjj, mit javasoltok?

Idézetet írta: Baba Dátum február 04, 2007, 08:22:00
Idézetet írta: nonprofit2 Dátum február 03, 2007, 20:38:28
Idézetet írta: Baba Dátum február 02, 2007, 15:34:54
az a ,,stratégiám" hogy mindennap megnézem az adott kinálatot, és ami a legháromesélyesebb meccs a fogadoirodák szerint (pl.: 2.65 3.15 2.65) azt odaverem X-re.
Csak azért, mert egyforma esélyük van a nyerésre? ???
Ez így tiszta lutri...

nézz meg egy 1.4 2.8 4.2-es oddsu meccset és egy ilyet amit én mondtam. melyiknek nagyobb a valószínűsége hogy eldöntetlen marad?
Nem hiszem, hogy jól jönnél ki belőle ha most az elméleti valószínűségszámításba belemennénk ;)

Te sem, meg az előtted szóló se veszi észre, hogy mire írtam az előző megjegyzésemet... Sokaknak, ha azt látják, hogy valaki nem ért egyet velük valamiben, akkor reflekszből visszatámadnak... anélkül, hogy megértenék a mondanivalót.

Az emberek inkább azt szeretik, ha kölcsönösen dícsérik egymást. :D Ezen a fórumon is erősen jelen van ez a hétköznapi jelenség, sajnos. ::) ... de ha szerintetek ez viszi előbbre a fórumot  :ok:

jesszusom, én nem támadtam rád  ;D  ;D  ;D ez a baj látod az internetes beszélgetésekkel, hogy a mondanivalómban nem hallja az ember a hangsúlyt.

Megint az odds-ok után mentek...hát ezért élnek jól a fogadóirodák....

Nem tudom, hogy nem veszitek észre, hogy ők adják az odds-okat és ők úgy manipulálnak ahogy akarnak...mert ők az ajánlok és azt csinálnak amit akarnak.

Ha x-es stratégiát alkalmazol akkor szerintem semmi értelme nincs, hogy az odds-okat nézd...nem onnan kell kiindulni...de mindenkinek megvan a saját véleménye,  úgyhogy...

Pl. ma én biztosan beteszem a Real Madrid - Levante meccset x-re... s gondolom látjátok ti is, hogy itt az szorzók nem 2 fölött vannak. Csak egyszerűen azért fogadok igy, mert tudom, hogy a Real Madrid 14 bajnoki mérközés óta nem csinált döntetlent. S ha most nem jön ki akkor jövő héten újból berakom.

én amig vezettem papíron az X-es stratégiámat csak ugy választottam eseményeket ahogy írtam az imént. a legháromesélyesebbeket oddsok alapján. és meg lett az eredménye!

Idézetet írta: Baba Dátum február 04, 2007, 11:54:20
én amig vezettem papíron az X-es stratégiámat csak ugy választottam eseményeket ahogy írtam az imént. a legháromesélyesebbeket oddsok alapján. és meg lett az eredménye!

Természetes, hogy mindenkinek megvan a saját stratégiája.  ;)
Ha eddig sikeres volt, hát akkor folytatni kell... :beerchug:

Milan Te mit mondasz? az AEK vagy a Maccabi meccs közül az egyik lejöhet X-re? időeltolódással kezdődnek, szóval meg tudom tenni mindkettőt a megfelelő téttel, ha bármelyik bejön már haszon.

igen! megvan az első nyertes szeló! az AEK meccs iszonyat izgalmas volt, 3-3 lett.

#84 február 05, 2007, 08:02:38, Baba
4. szeló: Marseille - PSG X (tét: 200 HUF)

eddigi befektetés: 1400 HUF
eddigi nyeremény: 2360 HUF
profit: 960 HUF

Marseille - PSG X  :ok:

eddigi befektetés: 1600 HUF
eddigi nyeremény: 2970 HUF
profit: 1370 HUF

5. szeló: Guingamp - Strasbourg X (tét: 200 HUF)

Baba le a kalappal , ez nagyon szep tipp volt  :great:

Asszem, ezt az X-es dolgot kipróbálom a tippjátékban. Annyi 0-0 van mostanában, és úgy látom, ez tényleg jól jön! Muszáj kipróbálni!  ;D

5. szeló: Guingamp - Strasbourg X (tét: 200 HUF)  :ok:

eddigi befektetés: 1800 HUF
eddigi nyeremény: 3530 HUF
profit: 1730 HUF

bakker igy soha nem lesz nagy profitom ha minden 200-as tétes szelóm jön  ;D ;D


Bár csak mindig igy menne.... :great: