Az ősszel együtt a hoki szezon is megkezdődött és az ember ilyenkor ,,úgymond" akarva - akaratlanul is fogad hoki meccsekre, akár a régi jó tippmixen, akár valamelyik irodánál. Sportfogadói szemszögből nézve ez a sportág, - a manapság egyre inkább eldeformálódott futballtól - még mindig a legveszélyesebb, természetesen a végkimenetelre gondolok. Aki nem hobbiból, saját maga szórakoztatásából fogad jeges meccsekre, az vagy a gólokat tolja, vagy élőben fogad, esetleg vegyítve e kettőt, vagy szépen végig követ egy szezonon keresztül egyetlen csapatot, egy adott bajnokságban és igyekszik elcsípni a várható eredményeit, ezáltal profitot termelve. Őszintén szólva pár éve én is imádtam hokira tenni, de mostanára kizárólag nagyon ritkán egy buli szelvényen játszom meg őket, nagyon alacsony téten, ha úgy adódik, mondhatni szórakozásból. Azonban már lassacskán eltelt pár meccs minden európai bajnokságból ahhoz, hogy figyelembe vegyük a csapatok teljesítményét. Ilyen szempontból nézve én a sorozatok híve vagyok, akár pozitív, akár negatív. Mindig az ellenkező kimenetelt fogom játszani, ha viszont egy pozitív és egy negatív széria egymás ellen találkozik, na az lehet a hab a tortán. Csak és kizárólag olyan tippeket fogok ide beírni, melyet én is megjátszottam valamilyen formában, legyen az tippmix, bet365, sportingbet, pro, stb. Tétet nem írok, csak egységeket, megnézzük úgy nagyjából 30 meccs után hol tartunk. Mindenkinek sok sikert!