Kosárlabda hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#30 november 26, 2021, 20:15:00, oakland23
Idézetet írta: gerry Dátum november 26, 2021, 12:49:10
Ma a válogatott szerintem győzelemmel kezdi meg a sorozatot, annak ellenére hogy vannak nehézségek a Covid miatt, nagyon egyben van a társaság, bízom benne hogyha egy szoros meccsen is de behúzzák. Hajrá fiúk!  :beerchug:

Más: Cseheknél a fél csapat hiányzik, sima vereséget fognak szenvedni, sajnos ezt az irodák is sejtik, 1,7-ről már csak 1,3 körül fizetnek.
ü baz, épp most húztam be a cseheket vakon 83, 5 overbe  :D Lehet szurkolni  ;D

*az elején esett minden hála az égnek, így még pici plusz is jött cash outtal  :ok:

Női kosárlabda EK - Ismét a törökök ellen bizonyíthat a PEAC

Csirke Ferenc vezetőedző örül annak, hogy az NKA Universitas PEAC ismét a török Nesibével csap össze a női kosárlabda Európa Kupa rájátszásában.


A pécsiek a D csoport másodikjaként jutottak be a 32 közé az EK-ban, ahol már oda-visszavágó alapon dőlnek el a párharcok. A törökökkel már a csoportkörben is összecsaptak, hazai pályán 78-66-ra nyertek, majd Ankarában 96-62-re kikaptak.
   
"Szerdán meg tudjuk nekik mutatni idehaza, hogy a 34 pontos győzelmük csak egy kisiklás volt a részünkről" - mondta a szakember kedden az M4 Sport Sporthíradójában. "Ők sem lehetnek nyugodtak, mert két héttel ezelőtt még összesen csak egy vereségük volt minden sorozatot beleértve, azt pedig éppen Pécsen szenvedték el."
   
A tréner kifejtette, a selejtezővel együtt 5/3-as győzelmi mérlegnél tartanak az EK-ban, és büszke arra, hogy mindhárom hazai csoportmeccsükön győztesen hagyták el a pályát.
   
"Idegenben több egylabdás mérkőzésünk is volt, ezeket meg kell tanulnunk megnyerni" - tette hozzá Csirke Ferenc a szerdai meccs előtt, amelyre ingyen juthatnak be a pécsi szurkolók.
   
Az EK másik továbbjutott magyar csapata, a DVTK a cseh Brnót fogadja a párharc első meccsén, a visszavágókat jövő szerdán rendezik.
   
A szerdai műsor:
   
Női EK, rájátszás a nyolcaddöntőbe jutásért, 1. mérkőzések:
   
DVTK-Brno (cseh) 18.00
NKA Universitas PEAC-Nesibe Aydin (török) 19.00

forrás: MTI

BAZSKA x HANGA ÁDÁM / Interjú I. rész


BAZSKA x HANGA ÁDÁM / Interjú II. rész


BAZSKA x MARONKA ZSOMBOR


El Clásico: Nem olyan egyértelműek az esélyek

A spanyol kosárlabda liga rájátszásához értünk, ahol Barcelona - Real Madrid döntőt rendeznek.  Olvasd tovább


Tényleg ennyire jó szorzót adnak a madridi sikerre?

Az első két meccs fényében kissé hihetetlen, hogy így lőtték be az esélyeket.  Olvasd tovább



Mindeközben Európában...

En egyebkent tamogatom hogy a legjobb európai nba jatekosok igenis jatszanak a hazajukert olykor olykor( ne csak olimpian vagy vbn)

De az hogy Doncic most nyaron es osz elejen is tolja, nem az lesz megint belole hogy egy kifacsart szlovent latunk az elso 1 2 honapban az NBAben?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 04, 2022, 16:33:59De az hogy Doncic most nyaron es osz elejen is tolja, nem az lesz megint belole hogy egy kifacsart szlovent latunk az elso 1 2 honapban az NBAben?

Én is így gondolom, de Doncic imádja a hazáját, ráadásul tudja, hogy vele együtt Szlovénia szinte verhetetlen (egyetlen ponton múlott, hogy nem játszottak olimpiai döntőt, Eb-címvédők, gakorlatilag csak a Team USA jobb náluk). Cubanék tudták, mit vállaltak, mikor elhozták. Ha nincsen Doncic a szlovén keretben, akkor erősen rezeg a léc. Sors fura fintora, hogy teljesítménye alapján már most minden idők top10-es játékosa (szerintem még MJ sem volt ekkora hatással egy-egy meccsre), de sehol sincsen megfelelő társa. Ha egyszer kap a szlovén válogatottban, illetve a Dallasban egy jó második opciót, verhetetlen lesz.

Most is olyan játékosokból hozza ki a maximumot, akik kis túlzással ilyen Euroliga alsóházában szereplő keretekbe valók... (és akkor még túloztam is, mert a szlovén válogatottban Doncic, Dragic és Tobey trión kívül, többi még nemzetközi kupás szintet sem üti meg, esetleg még Blazic  ;D ). Ez nekem olyan, mintha a magyar válogatottban betennénk Doncicot és olimpiai döntőért mennének. Emberek megőrülnének, elfejtenék az összes többi sportágat itthon. Szerencsések a szlovének, lehetséges, hogy szeptember elején kimegyek Kölnbe valamelyik Eb-napra, ha már Doncic is ott lesz.

Doncic valószínűleg hulla lesz november körül, de lehetséges, hogy felmérték, nem kell neki a szezon elejét megnyomni (idén is ezt csinálta, kis sörözgetés, gyorskajálda, Netflix stb.), elég a szezon második felére formába kerülni.


Komoly bajban a szerbek

A tudatosan felépített görög válogatott meglepheti őket? Olvasd tovább


Női kosár vb első meccs hajnalban
Bosznia-Hercegovina - Puerto Rico 58-82
Puerto Ricónál a legjobb játékosuk Gwathmey kinn sincs a vb-n, és 15.00-ös meccs előtti oddsuk volt. Olimpián, vb-selejtezőn rommá vertemindenki. Ehhez képest nyertek msot 24 ponttal. Hát aki ezt előre látta, az tud valamit.

Tökre nem értek hozzá, de azért nekem elég komoly eredmény az alábbi is.

Kína - Dél-Korea 107-44

Azért 63 pontnyi különbség nem semmi :o

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 22, 2022, 15:54:42Tökre nem értek hozzá, de azért nekem elég komoly eredmény az alábbi is.

Kína - Dél-Korea 107-44

Azért 63 pontnyi különbség nem semmi :o

Aki követi a női kosárlabdát az tudja, hogy az ilyen különbségek azért eléggé gyakoriak.  ;)