PartyPoker - 5€ Ingyen!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Itt az ideje, hogy kipróbáld a PartyPokert ingyen, ha eddig még nem tetted meg!

Május 25 és Június 22 között a PartyPoker 5€/5$-t ajánl minden új játékosnak, hogy kipróbálhassa a pókerezést a Party-nál!

Nem kell befizetned! Egyszerűen csak nyiss egy számlát ITT, s megkapod az 5€/5$-os bónuszod!


+ Extra bónusz:
Emellett igényelheted az 500€/$-os üdvözlő bónuszod is. Erről több infót itt olvashatsz.


Részvételi Feltételek:

Ez az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes és csak az újonnan, 2012. május 25-én 00:00 (ET) és 2012. június 22-én 23:59 (ET) között regisztrált játékosok számára érhető el.
Az ajánlat más ingyenes játékpénzzel kapcsolatos ajánlattal nem vonható össze.
Egy UCID számára csak egy bónusz érhető el.
Minden új játékos, aki létrehozott egy új számlát és a pénztárban is regisztrált a PartyPoker.com oldalon ("Jogosult játékosok") a promóciós időszakban, megkapja az ingyenes 5 $/£/€ bónuszt.
Az 5 $/£/€ bónusz a játékos számlájának pénznemében kerül jóváírásra, és felhasználásának feltétele, hogy legalább a bónusz összegének 8 (nyolc)-szorosát fel kell tenni, így legalább 40 (negyven) PartyPoints pontot szerezni kell a bónusz kifizetése előtt.
Befizetés nem szükséges
A játékosoknak a bónusz jóváírásától számított 90 (kilencven) napjuk van arra, hogy teljesítsék a bónusz felhasználásának feltételét. Amennyiben egy játékos a megadott időn belül nem teljesíti a feltételt, elveszíti a bónuszt.
A játékosoknak a feliratkozást követően 14 (tizennégy) napjuk van a pénztári regisztrációra.
Ez az ajánlat csak az új jogosult játékosok számára érhető el, akiknek még nincs PartyPoker.com számlájuk. Abban az esetben, ha ugyanarról a számítógépről több számlát is megnyitnak, háztartásonként csak az első felhasználó kapja meg az 5 $/£/€ bónuszt. Háztartásonként, számlánként, személyenként és számtógépenként csak egy (1) bónusz jár.
A nyeremények kifizetése előtt a személyazonosság és a lakcím igazolása szükséges. Bármilyen szabályzalanság a bónusz révén megszerzett nyeremények ki nem fizetését eredményezi.
Az ingyenes, befizetéshez nem kötött 5 $/£/€ bónusz kizárólag a PartyPoker.com pókerasztalainál használható fel.
A játékosok ezen a bónuszon kívül megkaphatják a hagyományos üdvözlő bónuszt is.
A PartyPoker.com fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül leállítsa ezt a promóciót
A promócióban történő részvétellel a játékosok elfogadják a promóció egyedi részvételi feltételeit és az Általános Promóciós Részvételi Feltételeket.


Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot! Regisztrálj ITT, s szerezd meg az 5€-od ingyen!