Sportingbet - Nyereményeső: Brazíliai út, iPad Air, készpénz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Tigris Dátum február 19, 2014, 21:38:00
A feltételekben egyértelműen és világosan le volt/van írva, hogy a "Sportingbet fenntartja a jogot az ajánlat visszavonására vagy megváltoztatására bármikor és külön értesítés vagy indoklás nélkül". (Kb. mint bármelyik más irodánál.) Ha ez valakinek nem tetszik, annak nem kötelező részt vennie. Nem véletlenül szokták ezeket beleírni, mégis ritka az olyan eset, amikor valamelyik iroda jogos nyereményt tart vissza. A díjak valóban fix kiadások, viszont a promócióból számukra befolyó összeg nem az. És ha nagyjából mindig ugyanaz a szűk réteg végez az első 50-ben nagyon magas pontszámokkal, akkor ez a tény az átlagos fogadók fogadási kedvét igencsak visszaveheti, ami kihat az iroda profitjára.

Szerintem az "átlagos" fogadónak sok esetben jobb, ha egy ilyen promócióra nem kattan rá.  :)
Itt korlátlan mennyiségben küldheted be a 250 ft-os szelvényeket és ha aztán 51. helyezettként kapsz cserébe néhány ingyen pörgetést, amin még buksz is majd, akkor az szintén elveszi a józanabbak kedvét. 
Még egy 21. hely is csak 10000 ft bónuszt ér, miközben ha minden nap megraksz 3 db 250 ft-os szelvényt, az már 5250 ft fix költséget jelent...
Elvileg 500 játékost díjaznak, valójában 50-et, a többit csak vakítják a kiforgathatatlan ingyen pörgetésekkel...  :)

Szóval aki nem nyereséges a fogadásaival vagy nem az első 1-7 helyben gondolkozik, az úgyis gyorsan kikopik a mezőnyből, nem fog sok pénzt nyerni véletlenül és nem fog csak ezért játszani.

70 ponttal, amihez nem kell egyetlen nyertes fogadás sem, már a 350. hely környékén lehet végezni!
Most megnéztem, az elmúlt héten összesen nem volt 170 játékos, aki minden nap begyűjtötte volna a "könnyű" 10-10 pontot, azaz az "induló" 70-et!
Az első húszba csak ritkán kerül be olyan, aki ezt nem csinálja meg és ezért van, hogy nagyjából ugyanazok pályáznak a díjakra.
Egyébként itt a játékosok számokból álló felhasználónevükkel szerepelnek a listán, nem olyan feltűnő, ha valaki sokszor végez az élmezőnyben, ezt csak az veszi észre, aki komolyabban foglalkozik a játékkal.

Nekem annyi a problémám, hogy belépés után többször is kaptam különböző üzeneteket az elmúlt hetekben erről a promóról is és azok között elfért volna egy szabályváltozásról szóló is.  :)

Rám aztán nem jellemző, hogy úgy állok neki egy játéknak, hogy nem ismerem meg a szabályait és nem is egyszer szoktam átolvasni, hogy megtaláljam rajta a "rést", szóval így teszek majd a jövő héten is.   ;)


Az "el lehet olvasni a feltételeket" és "nem kell itt játszani" érvelésről - miközben az igazságtartalmát nem vitatom - mindig az alábbi idézet jut eszembe:

"Mielőtt a Föld megsemmisült volna, részesülhetett mindabban, ami a hang visszaadásának legmagasabb fejlettségét jelképezi. Ez volt a Földön valaha megépített legnagyobb hangosítóberendezés.
De nem koncert következett, se zene, se fanfár, csupán egyszerű üzenet.

- Földlakók, figyelem! - szólt egy hang.
A hangminőség csodálatos volt. Csodálatosan tökéletes kvadrofónia, oly alacsony torzítással, hogy a legerősebb ember is sírva fakad.
- Itt Prostatikus Vogon Jeltz beszél, a Galaktikus Hiperűr Tervezési Tanácstól - folytatta a hang. - Amint azt nyilván önök is tudják, a Galaxis külső területeinek fejlesztését célzó tervek megkövetelik, hogy hiperűrbekötőutat építsünk az önök Naprendszerén keresztül. Sajnálatos módon az önök bolygója egyike azoknak, melyek szanálásra kerülnek. A folyamat két földi percnél valamivel kevesebbet vesz igénybe. Köszönöm a figyelmüket.

A hangosítóberendezés kikapcsolt.
Döbbent, értetlen rettegés szállta meg a Föld figyelő népét. Az iszonyat végiggördült az összeverődött csoportokon, mintha mágnest mozgatnának az asztalra szórt acélsörét alatt. Ismét kitört a pánik, a menekülési kényszer, de nem volt hová menekülni.
Ennek láttán a Vogonok ismét bekapcsolták a hangosítóberendezést.
- Semmi értelme meglepődést tettetni. Valamennyi tervrajz és megsemmisítési utasítás ötven földi év óta megtekinthető a helyi tervezőhivatalban az Alfa Centaurin, úgyhogy bőven volt rá idejük, hogy hivatalos panaszt jelentsenek be. Semmi értelme, hogy ilyen későn kezdjék a felhajtást.
A hangosítóberendezés megint kikapcsolt. A visszhang lassan dübörgött keresztül a földeken. A hatalmas hajók sietség nélkül, könnyedén elfordultak. Alsó részükön egy-egy zsilip tárult fel, sötéten ásító négyszög.
Valakinek valahol eddig tartott, hogy üzembe helyezzen egy rádiót, kiválasszon egy hullámhosszt, és üzenetet küldjön a Vogon hajóknak, szót emelve a bolygó érdekében. Senki se hallotta, hogy mit mondanak, csak a válasz hallatszott a hangosítóberendezésből:
- Mit akarnak azzal mondani, hogy sose voltak az Alfa Centaurin? Az isten szerelmére, emberiség, hiszen csak négy fényévre van! Sajnálom, de ha magukat ennyire sem érdeklik a helyi ügyek, az igazán a maguk baja!
Megsemmisítő sugárzást bekapcsolni!
A zsilipeken keresztül fény özönlött a Földre.
- Nem is tudtam - szólt a hangosítóberendezés -, rohadt egy apatikus bolygó. Nem kár érte - és kikapcsolt.
Szörnyű, hátborzongató csend támadt."


Idézetet írta: Knapp Dátum február 19, 2014, 23:00:06
Szerintem az "átlagos" fogadónak sok esetben jobb, ha egy ilyen promócióra nem kattan rá.  :)

Azt azért elfelejted, hogy az "átlagos" fogadók nélkül te sem tudnál játszani, mert a Sportingbetnek nem érné meg fenntartani - elindítani sem - egy ilyen promóciót néhány "profi" fogadó fenntartása céljából.

Idézetet írta: Knapp Dátum február 19, 2014, 23:00:06Szóval aki nem nyereséges a fogadásaival vagy nem az első 1-7 helyben gondolkozik, az úgyis gyorsan kikopik a mezőnyből, nem fog sok pénzt nyerni véletlenül és nem fog csak ezért játszani.

A sportfogadás világában - ahogy a lottónál is - bármikor lehet sok pénzt nyerni (biztos láttál már te is sok eseményes nyertes kombi szelvényt), - és most tekintsünk el attól, hogy az illető ettől függetlenül még lehet masszívan veszteséges. Vajon hány olyan tippmix játékos van, aki rakosgatja a kombijait a saját szisztémája szerint, és mégis veszteséges? :) Itt viszont egy promónak kell megfelelni (ami ugyebár minél magasabb oddsokra buzdít), ha egy átlagos fogadó kifog egy jobb hetet, és mégse nyer semmi értelmeset, akkor inkább visszaáll a saját szisztémájára, inkább nem rak minden nap szelókat, mert úgy érzi, úgysem nyerhet komolyabb összeget, mert az élen olyanok végeznek, akik 7-ből 6 napon 59 pont felett szereznek. Amúgy ez szerintem pszichológia, ha valamibe belekezd az ember, és egy jó eredménnyel sincs meg a várva várt jutalom, akkor az illető frusztrált lesz, csalódik az egészben, és visszatér a régi kerékvágásba.

Idézetet írta: Knapp Dátum február 19, 2014, 23:00:06Egyébként itt a játékosok számokból álló felhasználónevükkel szerepelnek a listán, nem olyan feltűnő, ha valaki sokszor végez az élmezőnyben, ezt csak az veszi észre, aki komolyabban foglalkozik a játékkal.

Azt azért észre lehet venni, hogy a felhasználói azonosítókra rá lehet kattintani, és ezután csak le kell görgetni, és máris látni a korábbi eredményeket - így elég feltűnő, hogy valaki 2-szer nyert, és 1-szer harmadik lett. :)

(Egyébként azzal én is egyetértek, hogy csak úgy, értesítés hiányában nem kéne változtatni a feltételeken, de ha egyszer le volt írva, amikor elindult a promóció, akkor nem verhetem az asztalt.)

Idézetet írta: Tigris Dátum február 20, 2014, 11:22:32

Itt viszont egy promónak kell megfelelni (ami ugyebár minél magasabb oddsokra buzdít), ha egy átlagos fogadó kifog egy jobb hetet, és mégse nyer semmi értelmeset, akkor inkább visszaáll a saját szisztémájára, inkább nem rak minden nap szelókat, mert úgy érzi, úgysem nyerhet komolyabb összeget, mert az élen olyanok végeznek, akik 7-ből 6 napon 59 pont felett szereznek. Amúgy ez szerintem pszichológia, ha valamibe belekezd az ember, és egy jó eredménnyel sincs meg a várva várt jutalom, akkor az illető frusztrált lesz, csalódik az egészben, és visszatér a régi kerékvágásba.


Egyetértünk! Ez főként pszichológia (és tudatosság) kérdése.
Ezért fognak nagyrészt ugyanazok nyerni, akármik is a szabályok. Aki feladja a 2. héten, az nem fog nyerni a következő 18-on sem.

Amíg nem nyernek 420 ponttal, addig van esély jobban teljesíteni.  :)
Van, akit ez motivál, van, akit elrémiszt.
Ha a saját pontszámod tudod növelni, akkor úgyis előrébb kerülsz, ha nem hiszel ebben, akkor meg még a napi 3 fogadást sem teszed meg és esélytelen vagy.

Aki 100 pontot tud összeszedni egy héten, az úgysem ér oda a pénzdíjas helyekre. Egyébként ha megnézed a ranglistát, akkor az első 6-8 helyezettnek voltak kiugró és emelkedő pontszámaik, a 20., 50. helyeken már stagnáltak a pontszámok. Ott szerintem továbbra sem lesz visszaesés hosszútávon.


Idézetet írta: Tigris Dátum február 20, 2014, 11:22:32
Azt azért elfelejted, hogy az "átlagos" fogadók nélkül te sem tudnál játszani, mert a Sportingbetnek nem érné meg fenntartani - elindítani sem - egy ilyen promóciót néhány "profi" fogadó fenntartása céljából.

Hja, akkor javaslom mindenkinek, hogy játsszon és halmozza a veszteségeket!  :)
Így már jó?



A kizárások ellenére végül 332, 314 és 306 pont kellett a múlt héten is a dobogóhoz, tehát napi kb. 44 pontos átlag.
(nekem 299 pontom biztosan lett volna a héten, ha nem zárnak ki)

A mostani nyertes az eddig két iPad-je és 105 000 ft bónusza mellé nyerte meg az utazást.

Erre a hétre (hétfőre) csak buliszelvényekkel neveztem, majd a jövő héten bepróbálkozunk ismét.
Mármint ha hagynak.  :)

Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 03, 2014, 08:01:49
Ezekszerint senkinél nem fordult elő ilyen ennél az irodnál, pedig mihamarabb létfontosságú lenne, remélem megoldógik a helyzet!

Nálam mindig egyből megjelenik a feltöltés.
Oldal frissítés, kilépés/belépés, skrill egyenlegének ellenőrzése megvolt?

Azért ha nem válaszol neked valaki hajnali fél 6 és 8 között, az még nem jelenti, hogy nem járt senki hozzád hasonlóan...

Továbbra is él a promóció, még 9 hely szabad! Fogadj a Sportingbeten és nyerj utat a brazíliai foci-világbajnokságra. Részletek a topik első hozzászólásában, vagy ide kattintva!



Nyerd meg a 20 brazil futball utazás egyikét a világbajnokságra, vagy a 40 iPad Airből egyet, vagy a 15.000.000 Ft és 200.000 ingyenes pörgetés egy részét! Ha nincs még Sportingbet számlád, ide kattintva regisztrálhatsz!

Részletek a promócióról!

A legutóbbi 6 alkalomból ötször maximális pontszámmal nyerték a hetet, többször még a 2. helyezettnek is megvolt a 420 pont.

Nem érint sajnos, de új pont a szabályzatban:

26. Egy ügyfelünk maximum 2 utat nyerhet a brazil világbajnokságra. A második út megnyerése után az ügyfél nem játszhat többet a játékban, a promócióban nem vehet tovább részt.

Gondolom az véletlen egybeesés, hogy az elmúlt 2-3 hétben olyan felhasználók jelentek meg a ranglista élmezőnyében, akik eddig egyáltalán nem játszottak.   ::)
(megkockáztatom, hogy számlájuk sem volt...)

A legelső fordulóban 222 ponttal még a 2. helyen lehetett végezni, most 220 pont a 13. helyhez (15,000 ft bónusz) volt elég.
Sikerült azt a bravúrt elkövetnem, hogy a vasárnapi 60 pont egy fillérel sem hozott több nyereményt, mivel anélkül is 15,000 ft-ot nyertem volna. (17. hely, 160 pont)

Még két hét van a játékból, a megjátszható események száma viszont nagyon csökken, ahogy a labdajátékok a szezon végéhez értek.

Az is tanulságos, hogy két nap után 120 ponttal álltam a héten, de így is csak a 6. voltam, pedig beküldtem vagy 80 szelvényt. Ezek szerint a többiek még többet, hisz holtverseny esetén a több beküldött szelvény dönt...