Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Foci fogadások => A témát indította: Admin Dátum augusztus 04, 2018, 00:04:42

Cím: La Liga 2018/19
Írta: Admin Dátum augusztus 04, 2018, 00:04:42
La Liga 2018/19

Itt lehet beszélgetni a spanyol La Liga eseményeiről.  :topbet_125:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2018, 22:56:15
Én nem értem a Barcát. ;D  Miért büntetnénk magunkat Pogbával? Lehet egyedül leszek vele, de semmi szüksége rá a csapatnak. Vidalnak ellenben örülök, ha már a Realban akad szép számmal hasonló kvalitású tapló, nálunk sem árt egy, aki oda mer lépni és kettétöri az ellenfél álmait, ahogyan Ramos teszi mondjuk Spanyolország rosszabbik felén.

Elvileg Mina követi Digne-t az Evertonhoz, ez az annyira nem jó, de Valverde nem számol vele, ami nagy kár. Elvileg még egy csere balhátvéd jön majd Alba mögé, illetve egy labdabiztos középpályás. Utóbbi posztra van jó pár jelölt:
- Hector Herrera: Valverde imádja a játékát, kicsit borsos az ára, de nem lenne rossz vétel, bírja a padozást, igazi robotolós játékos, akinek van nemzetközi tapasztala.
- Thiago: Őt mindenki ismeri, de ő nem viselné túl jól a rotációt szerintem, cserébe ismeri a Barcát, de még egyszer le kéne nyúlni a Bayernt érte, amit lehet nem hagynának Münchenben.
- Frenkie de Jong: Jövő szempontjából lenne jó, de vele elvileg csak következő évben tárgyalhat a Barca, mert Overmars nem engedi. Szerintem akkor is prioritásunk lesz rá (Overmars miatt), szóval előbb vagy utóbb, de Barcás lesz. 

Annak viszont örülök, hogy a vezetőség többségében próbál Valverde elképzeléseinek eleget tenni és nem össze-vissza vásárolni mindenkit. Láthatták, hogy úgysem építi be őket, ha nem az ő kérésére hozzák (Mina). Az is pozitívum, hogy lesz egy nagyon gyors támadóalternatíva Messi mögött: Malcom, Dembélé és Coutinho. Ha őket együtt játszatják, akkor azért lesznek gondban az ellenfelek sebesség szempontjából.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 24, 2018, 10:43:21
La Liga: Kiegyenlített esélyek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/la-liga-kiegyenlitett-eselyek)

Az Alavés és a Betis mérkőzésén két olyan csapat méri össze erejét, melyek egyaránt 3-0-ás vereséggel kezdték a szezont, azonban teljesen más aspektusból érdemes szemlélni az eredményeiket. A Sociedad legyőzné idegenben a Leganest, ezzel növelné pontjai számát.

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/la-liga-kiegyenlitett-eselyek)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum augusztus 25, 2018, 10:05:42
Ahhoz képest, hogy megérkezett a VAR, eddig 12 meccsen egy büntető volt, ha jól számoltam. A vb-hez képest nem sok, miközben a Permiershipben nincs VAR, de amelyik meccset néztem, szinte mindegyiken volt tizi  :D

Tegnap a  Bundesben is volt, Lewandowski kihagyta, a kapus oldalra ütötte, de jött Robben és bepofozta. Igen ám, de a VAR visszanézte, és mivel Robben a lövés előtt lépett a büntetőterületen belülre, töröltette a gólt, és újrarúgatta Dingert spori. Azt Lewa belőtte, így csak megszületett a gól.

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum augusztus 25, 2018, 11:37:27
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 25, 2018, 10:05:42
Ahhoz képest, hogy megérkezett a VAR, eddig 12 meccsen egy büntető volt, ha jól számoltam. A vb-hez képest nem sok, miközben a Permiershipben nincs VAR, de amelyik meccset néztem, szinte mindegyiken volt tizi  :D

Tegnap a  Bundesben is volt, Lewandowski kihagyta, a kapus oldalra ütötte, de jött Robben és bepofozta. Igen ám, de a VAR visszanézte, és mivel Robben a lövés előtt lépett a büntetőterületen belülre, töröltette a gólt, és újrarúgatta Dingert spori. Azt Lewa belőtte, így csak megszületett a gól.
Én úgy megvoltam lepődve, mikor jöttek a VAR rendszerrel meccs közben, ki is ment a fejemből. Azt hittem, hogy eltévedtek a srácok, mikor mutogatták a videót. Aztán én voltam eltévedve.  ;D Ténylég fura, mert a sztereotípia szerint pont  a színész spanyoloknál kéne lennie a legtöbb ilyen ítéletnek, aztán lehet pont ott fog visszaszorulni a büntetők száma.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: TiB Dátum augusztus 25, 2018, 14:05:39
Egész jó a hivatalos oldal statisztikai részlege, ráadásul a másodosztályhoz is vannak adatok: https://www.laliga.es/en/statistics/laliga-santander

A hivatalos instagramjuk is tartalmas, még Hosszú Katinka is feltűnt néhány napja: https://www.instagram.com/p/BmvO8RUlIv0/?taken-by=laliga
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 27, 2018, 11:28:55
La Liga: Bekezdett a Levante (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/la-liga-bekezdett-a-levante)

Hétfő este sem maradunk spanyol foci nélkül, este 20:15-kor kezdődik a Levante - Celta Vigo összecsapás.

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/la-liga-bekezdett-a-levante)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 01, 2018, 12:37:46
LaLiga: Magabiztos madridiak (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-magabiztos-madridiak-)

A nyári erősítések után mást lehetett várni az Atletico Madridtól. Sokkal inkább az offenzív játék preferálását, de Simeone miatt nem fog változni a taktika jelentősen. Minimalista fociját próbálta erőltetni a madridi csapat.

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-magabiztos-madridiak-)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: robmiller Dátum szeptember 01, 2018, 14:25:17
Na ezért kéne Modricnak kapnia idén az Aranylabdát. Komoly kis videó a horvátról (https://www.youtube.com/watch?v=ZgyLKVRQiEc)...
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum szeptember 02, 2018, 12:46:54
Most sajnálom igazán, hogy Zidane elment a Realból, mert bebizonyíthatta volna az elméletem, miszerint Ronaldo csak a tökéletes csapatjátéknak köszönhette a góljait és helyére bármilyen minőségi csatár behelyettesíthető a Madridban (Lewandowski, Cavani stb.).  Felépítettek egy jól működő rendszert, aminek ő csak a végterméke volt. Őt istenítette az egyszerű szurkoló, közben ez egy jóval összetettebb dolog, mintsem, hogy Ronaldo fossa-e a gólokat. Kár, hogy nincsen Zidane, mert lehet egymaga megválaszolta volna a Ronaldo vs Messi kérdést azzal, hogy Bale-nek nagyobb szerep jut. Messze még a szezon sok van még hátra, lehet Lopetegui sem tesz rosszat a Madriddal és Ronaldo is végre betalál.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 03, 2018, 16:07:48
LaLiga: Jól fizet Benzema gólkirályi címe (https://www.sportfogadas.org/hirek/jol-fizet-benzema-golkiralyi-cime)

Három forduló után 10-es oddsért kínálják. Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/jol-fizet-benzema-golkiralyi-cime)

(https://media2.giphy.com/media/8Fxc7xj6tq1XtpaEQH/giphy.gif)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 26, 2018, 12:53:48
LaLiga: Nehéz hét a Real Madrid előtt (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nehez-het-a-real-madrid-elott)

A Sevilla idén is egy nagy hullámvasúton ül. Hol egy meglepő vereség, olykor pedig gólzáporos győzelmek. Ezúttal a Real Madrid az ellenfelük.

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nehez-het-a-real-madrid-elott)
Cím: LaLiga: Magukhoz térnek a nagyok?
Írta: SPF Előzetes Dátum október 19, 2018, 19:21:42
LaLiga: Magukhoz térnek a nagyok? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-magukhoz-ternek-a-nagyok)

Barcelona, Real Madrid és az Atlético Madrid is a szombati menüben!  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-magukhoz-ternek-a-nagyok)

Cím: LaLiga: Baszk fölényt hozhat a hétfő
Írta: SPF Előzetes Dátum október 21, 2018, 21:23:28
LaLiga: Baszk fölényt hozhat a hétfő (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszk-folenyt-hozhat-a-hetfo)

Egy baszk csapat fogad egy katalánt hétfőn, ami akár még jó mérkőzést is hozhat! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszk-folenyt-hozhat-a-hetfo)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 25, 2018, 18:00:15
LaLiga: Lesz izgalom az El Clásico előtt is (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-lesz-izgalom-az-el-clasico-elott-is)

Sociedad az Atlético Madridhoz látogat, míg a Bilbaóhoz a Valencia. Nem lesz könnyű napja a baszk kluboknak.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-lesz-izgalom-az-el-clasico-elott-is)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: sunik29 Dátum október 26, 2018, 08:54:47
El Clasico  elozetes , ki mit var :D
The 34-year-old says he cannot stand watching players try to deceive officials by feigning injury, and sees games between the Spanish sides to be among the worst for it.
"I don't even watch Barca v Madrid any more. It's s*** - 20 guys surrounding the referee, some holding their face," the ex-Germany international told  The Sunday Times .  "El Clasico? Off."
Huth is sad to hear football players and pundits justify pretending to be hurt in some occasions, singling out former Manchester United defender Gary Neville as an example.
"What I can't get is how, afterwards, you can face people," he said.
"As a man. I find the whole problem embarrassing. Diving, I can understand. There's no difference between diving and me grabbing someone. You're bending the rules but pretending to be hurt - it just goes against any sport. The weakness of it all p***es me off. I can't think of another sport where it's acceptable.
"You listen to it, to Gary Neville and all the others [saying]: 'He had the right to go down.' No. There is no right to go down. We spent the past 15, 16 years with nutrition, gym work, making footballers the strongest they can be. Are you telling me a [small touch] is enough to make one go down?"
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 26, 2018, 23:55:36
Elemezzünk: El Clásico (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elemezzunk-el-clasico)

Részletesebb elemzésben próbáljuk boncolgatni a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkőzést! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elemezzunk-el-clasico)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 26, 2018, 23:56:28
El Clásico: Se Messi, se Ronaldo, mi lesz így? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-se-messi-se-ronaldo-mi-lesz-igy)

Vasárnap délután rendezik az El Clásicót, de sajnos Ronaldo és Messi nélkül. Mire megy így egymással a két klub? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-se-messi-se-ronaldo-mi-lesz-igy)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum október 28, 2018, 18:04:46
Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire elpicsázzák Ramosékat. Azért jó volt látni.  :angel:  Vidal meg kiélhette magát.  ;D Vajon Messivel is rúgak volna ennyit vagy netalán még többet? Lehet akkor 10-ig meg sem álltak volna.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 29, 2018, 11:19:57
Egy oroszlán menti meg a Real Madridot? (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)

Az Unibetnél fogadhatunk (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspecials%2F1005075248) rá, hogy egy klasszis igazolással próbálnak meg kimászni a gödörből. Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)

(https://i.imgur.com/MCQME3q.png) (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum október 29, 2018, 11:44:16
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 29, 2018, 11:19:57
Egy oroszlán menti meg a Real Madridot? (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)

Az Unibetnél fogadhatunk (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspecials%2F1005075248) rá, hogy egy klasszis igazolással próbálnak meg kimászni a gödörből. Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)

(https://i.imgur.com/MCQME3q.png) (https://www.sportfogadas.org/hirek/egy-oroszlan-menti-meg-a-real-madridot)

Remélem aláír, minden cirkuszba kell bohóc, de azt is lehetne írni, hogy minden szemétdombra kell egy kakas.

Mondjuk az sem volt semmi, ahogy tegnap a Galaxy Zlatannal lecsúszott a rájátszásról. A már tét nélkül focizó Houston ellen 30 perc után 2-0-ra vezettek, aztán a 2. félidőben kaptak három gólt, és lecsúsztak a rájátszásról. Simán el tudom képzelni, ahogy anno Beckham, úgy ő is visszajön Európába 'bohóckodni'. Mondjuk annyi tuti, hogy gyengébb semmiképp sem lenne vele a Madrid, és bizony marketing szempontból sem jönne rosszul. Én bízom benne, hogy visszajön a holtszezonban, és abban is, hogy előbb-utóbb lesz Spíler2-őm.  :)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Bucak77 Dátum október 29, 2018, 12:00:17
Real Margit... Talán nem az edzővel van a gond hanem a kerettel.

Már nyáron kellett volna igazolni szélsőt, csatárt, védőt... Erre jön kúrtoá aki annyira fontos volt, biztos annyit baikzott navas, közben a világ legjobb kapusa.
Majd isco, lucas, bale megoldja ronaldo hiányát? Vagy benzema szórja a gólokat? Védelembe pedig marcelo, ramos, varane nem éppen a legjobbak már, talán carvajal aki ér valamit...

De hát gondolom perez elnök megint kirúgja az edzőt, aztán leigazolják zlatant, a nagy megváltót  :D  :bash:
A vezetőség a n@gy nulla, azt hiszik majd 40 évig ramos bácsi bottal gáncsolja el a csatárt vagy mi? Igazoljanak már végre, pénz az kell hogy legyen most adták el krisztit, erre kapusposztra elszórják a lóvét... Közben navas 1000szer húzta ki a sz@rból a realt, óriásikat védett, volt hogy 3-4 gólt is kaphattak volna de a bravúrjaival 1 gólt kaptak csak. Na de mindegy ameddig ennyire vakok addig sehol nem lessz a real, visszajöhet zidane akkor sem történne csoda sajnos.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Milán Dátum október 29, 2018, 12:06:33
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 29, 2018, 11:44:16
Én bízom benne, hogy visszajön a holtszezonban, és abban is, hogy előbb-utóbb lesz Spíler2-őm.  :)

Én meg abban bízom, hogy nem lesz Spíler2.  :D  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: TiB Dátum október 29, 2018, 12:16:55
Előre persze nem lehetett tudni, de ezért a "diadalmenetért" áldozta be Julen Lopetegui a spanyolokkal a vébét. Ha lesz év balfékje gála, akkor favorit induló lesz.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum október 29, 2018, 17:14:58
Sokan nem tudhatjatok, de a Real bealdozta a bajnoksagot, es csak a BL-re koncentral. Meg kell nyerni, hogy legyen jovore csoportkor  :D

Amikor Lopetegui leult a padra, remeltem hogy nem ezt a spanyolos-Barcas lotyogos focit akarja egy az egyben huzni a Realra, de sajnos ezt tette, a jollakott madridiak bele is aludtak rendesen. Csorinak eddig sem volt respektje, most meg par honap alatt tonkrevagta magat mint edzo. Annak is orultem volna ha mar elment CR, lesz egy kis fiatalitas, egy transition year (es felepitik a kovetkezo evtized szuperrealjat), de Mariano csak mostanaban kap ugy ahogy szerepet, Vinicius meg a Castillaban (!) tolja, szoval ez sem jott ossze.

Allitolag Conte ul a helyere, talan mar ala is irt. Elsore ugy gondoltam nem lenne a legjobb megoldas, a Realban soha nem a nagy pofaju, hanem a jatekosparti, beszelgetos, nyugodt legkort biztosito edzok ertek el sikereket (VDB, Ancelotti, Zidane). Raadasul Ramoson es Marcelon kivul nincs vezere, CR sztem ebben a tekintetben meg jobban hianyzik mint a goljai. Modric hiaba nyeri az egyeni cimeket, es egy fantasztikus jatekos, nem tud igazi vezer lenni, ezt bizonyitotta tobbszor is, szamomra tovabbra is erthetetlen hogy lehet o a vilag legjobb jatekosa (sztem egyebkent Griezmann erdemelte volna meg leginkabb). Bale es Benzema is megkapta a lehetoseget, de egyik sem tud elni vele. A jo oreg Antonionak is vannak meg hianyossagai (pl a kupasorozatok, ami a Realnal prioritas), de van egy utokartyaja, egy olyan rendszer amit nagyon vag. Ez pedig a 3 kozepso vedos, 2 szelso futos felallas, amivel a Juvet elinditotta tortenelmi utjan, es a Chelsea-vel is rogton bajnok lett. Sot, a 4-4-2 hazajaban, Angliaban tobbek kozott meg a nagy filozofus Pep es Wenger (az lol volt) is kopirozta. Elsore ugyanugy eletidegen Madridban mint a tiki-taka barmilyen formajaban, de igy belegondolva sztem tokeletesen illik a kerethez.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 30, 2018, 15:00:00
Real Madrid: Ki lesz az új vezetőedző? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)

Lopeteguit menesztették, utódjára az Unibetnél fogadhatunk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: csabax Dátum október 30, 2018, 18:36:07
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 30, 2018, 15:00:00
Real Madrid: Ki lesz az új vezetőedző? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)

Lopeteguit menesztették, utódjára az Unibetnél fogadhatunk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)
Nálam az tutira biztos, hogy Belgium szövetségi kapitánya, Roberto Martinez elképesztően hatalmas hülyének bizonyulhat majd, ha valamiért mégiscsak képes lesz elhagyni azt a sikeres belga csapatot ezért a darabokra hullott Real Madridért.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum október 30, 2018, 18:47:11
Egy jó Paco Jemez-féle Real Madridot megnéznék  :)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Greipel Dátum október 30, 2018, 20:01:38
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 30, 2018, 15:00:00
Real Madrid: Ki lesz az új vezetőedző? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)

Lopeteguit menesztették, utódjára az Unibetnél fogadhatunk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-ki-lesz-az-uj-vezetoedzo)

Remélem Wenger.  :)

@12,00
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum október 31, 2018, 23:42:03
LaLiga: Pályán a nagyok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-palyan-a-nagyok)

A Real Madridnak kötelező javítania a múltheti teljesítményét, ehhez a jó formában lévő Valladolidot kéne leverni. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-palyan-a-nagyok)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 01, 2018, 16:27:22
Hány trófeát nyer a Barcelona ebben az idényben?

Nem nyer egyet sem - 5.50
1 trófeát nyer - 2.10
2 trófeát nyer - 2.75
3 trófeát nyer - 17.00

Hasonló jellegű fogadások más csapatok esetében is elérhetőek az Unibet fogadóirodánál!
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 01, 2018, 21:10:14
LaLiga: Baszkföldre látogat a Sevilla (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszkfoldre-latogat-a-sevilla)

Az Atlético próbál zárkózni a Barcelona mögött, ehhez viszont újabb győzelemre van szükségük, most a Leganes otthonában. Képesek rá? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszkfoldre-latogat-a-sevilla)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 02, 2018, 14:19:40
LaLiga: Feltámadtak a kiscsapatok! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-feltamadtak-a-kiscsapatok)

A Real Madrid és a Valencia vesszőfutását kihasználják a kicsik, dobogón az Alavés és közelít hozzájuk az Espanyol is. Velük foglalkozunk elsősorban, illetve a Betis - Celta Vigo mérkőzéssel! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-feltamadtak-a-kiscsapatok)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 08, 2018, 10:08:57
LaLiga: Simeone bizakodhat (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-simeone-bizakodhat)

Az Atlético Madrid visszatalált a helyes ösvényre? Tartalékosan is kiváló játék a BL-ben, jöhet egy gála az Athletic Bilbao ellen? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-simeone-bizakodhat)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 09, 2018, 15:13:40
LaLiga: Sevilla megküzd Katalóniával (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-sevilla-megkuzd-kataloniaval)

Két katalán klub vasárnapjával foglalkozunk cikkünkben. Mindketten sevillai ellenfelet kaptak, megnézzük, hogy mire mennek ellenük. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-sevilla-megkuzd-kataloniaval)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Nyuszika10 Dátum november 11, 2018, 17:38:37
Junior Firpo Johnny Firpo fia?Bevert egyet a Barcának!  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 20, 2018, 17:47:32
LaLiga: Erőfelmérőn a Barcelona (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-erofelmeron-a-barcelona)

Az Atlético Madrid otthonába látogat a Barcelona, parázs összecsapásra van kilátás! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-erofelmeron-a-barcelona)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 21, 2018, 12:12:07
LaLiga: Az elsőség a tét! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-az-elsoseg-a-tet)

A Sevillának lehetősége nyílik a hétvégén, hogy átvegye az első helyet a bajnokságban, de vajon képesek lesznek rá?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-az-elsoseg-a-tet)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum november 24, 2018, 14:37:42
Ha a Valencia előbb-utóbb magához tér, Bale-éknek a BL-indulásért is komolyat kell majd küzdeni  :redchug:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum november 24, 2018, 14:41:50
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 24, 2018, 14:37:42
Ha a Valencia előbb-utóbb magához tér, Bale-éknek a BL-indulásért is komolyat kell majd küzdeni  :redchug:
Ne aggódj, Pérez majd intéz nekik valamit a BL-ben, egyenes kiesés szakaszra rendre megérkezik az utalás az UEFA-hoz.  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Admin Dátum november 24, 2018, 15:42:37
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 24, 2018, 14:41:50
Ne aggódj, Pérez majd intéz nekik valamit a BL-ben, egyenes kiesés szakaszra rendre megérkezik az utalás az UEFA-hoz.  ;D

Onnantól már csak egy Kassai hiányzik, s máris garantált a siker.  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: mate_debrecen Dátum november 26, 2018, 00:45:34
Előbb az Alavest kellene megelőzniük, utána kell a BL-en gondolkodni ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 24, 2018, 14:37:42
Ha a Valencia előbb-utóbb magához tér, Bale-éknek a BL-indulásért is komolyat kell majd küzdeni  :redchug:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 29, 2018, 00:36:27
LaLiga: Madridban vendégeskedik a Valencia (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridban-vendegeskedik-a-valencia)

Több, mint 10 éve nyert utoljára a Santiago Bernabéuban a Valencia, most kihasználták a Solariék gyengélkedését. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridban-vendegeskedik-a-valencia)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 30, 2018, 20:39:39
LaLiga: Csalnák a távolságot (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-csalnak-a-tavolsagot)

Kettős terhelés mekkora erőt vett ki a Barcelona - Atlético Madrid - Villarreal hármasból? Erre a kérdésre keressük a válaszokat.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-csalnak-a-tavolsagot)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 06, 2018, 19:23:08
LaLiga: Újra izgalmas a katalán derbi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ujra-izgalmas-a-katalan-derbi)

Egy katalán rangadó, egy Valencia - Sevilla és egy Atlético Madrid - Alavés a szombati programban! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ujra-izgalmas-a-katalan-derbi)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum december 09, 2018, 23:04:53
Goals scored from direct free kicks in last 4 years from the top 5 leagues:

19 - Lionel Messi
...
18 - Juventus
14 - Lyon, Real Madrid, Roma
13 - Bayern
12 - Sampdoria, Monaco, PSG
11 - Chelsea, Liverpool, Milan
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: zsivany20 Dátum december 10, 2018, 09:07:48
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 09, 2018, 23:04:53
Goals scored from direct free kicks in last 4 years from the top 5 leagues:

19 - Lionel Messi
...
18 - Juventus
14 - Lyon, Real Madrid, Roma
13 - Bayern
12 - Sampdoria, Monaco, PSG
11 - Chelsea, Liverpool, Milan

8)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 15, 2018, 10:28:48
LaLiga: Madridi szombat (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridi-szombat)

Két madridi csapatra elvileg papírforma siker vár, de azért közel sem ilyen egyszerű a helyzet.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridi-szombat)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 19, 2018, 16:20:39
LaLiga: Pályán az Atlético Madrid és a Barcelona (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-palyan-az-atletico-madrid-es-a-barcelona)

Papíron sima győzelmek várnak az Atlético Madridra és a Barcelonára, de vajon tényleg így lesz?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-palyan-az-atletico-madrid-es-a-barcelona)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 19, 2018, 17:53:45
LaLiga: Fel kell venni a harcot! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fel-kell-venni-a-harcot)

A Sevillánál nem viccelnek, megpróbálnak versenyben maradni a végsőkig a bajnoki cím és az Európa Liga győzelem szempontjából! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fel-kell-venni-a-harcot)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 01, 2019, 20:27:10
LaLiga: Biztos három pont? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-biztos-harom-pont)

Az új esztendő első hétvégén folytatódik a spanyol bajnokság, rögtön egy rangadónak tűnő mérkőzéssel.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-biztos-harom-pont)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 05, 2019, 14:15:25
LaLiga: Fordulatos vasárnap (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fordulatos-vasarnap)

Hiába a papíron legkönnyebb ellenfél a Barcelona számára, a két madridi klub közelebb jöhet hozzájuk a hétvégén a táblázaton! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fordulatos-vasarnap)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 19, 2019, 09:41:36
LaLiga: Revansra készülnek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-revansra-keszulnek)

A Real Madrid próbál visszavágni a szeptemberi fiaskóért a Sevillának.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-revansra-keszulnek)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 31, 2019, 15:45:45
LaLiga: Baszk rangadó árnyékában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszk-rangado-arnyekaban)

Sociedad - Bilbao és Barcelona - Valencia a szombati programban.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-baszk-rangado-arnyekaban)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 09, 2019, 12:17:05
LaLiga: Kiszámíthatatlan madridi derbi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-kiszamithatatlan-madridi-derbi)

Álvaro Morata átvitte a rontást Londonból Madridba? A spanyol támadó most egykori klubja ellen léphet pályára a városi rivális mezében, mi várható a szombati derbin? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-kiszamithatatlan-madridi-derbi)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum február 09, 2019, 17:20:12
Minek a VAR ha ketszer neztek vissza, es ketszer hoztak meg a rossz dontest?  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum február 09, 2019, 17:26:43
Idézetet írta: alexthebest Dátum február 09, 2019, 17:20:12
Minek a VAR ha ketszer neztek vissza, es ketszer hoztak meg a rossz dontest?  ;D
Csak visszanézni tudom majd a derbit, de ki kárára tévedtek?
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: LFCfanBoti Dátum február 09, 2019, 18:10:47
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 09, 2019, 17:26:43
Csak visszanézni tudom majd a derbit, de ki kárára tévedtek?
kétszer is az Atletico kárára szerintem.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum február 09, 2019, 18:25:08
VAR után befújni a büntetőt, na az kemény volt  ;D Max egy szabadrúgást ért volna, de még azt is épphogy  :redchug:
Grizi mondjuk lesről lőtte a kötős gólját, kb Morata is annyira volt lesen, így a kettőből egyet megadtak, az ok szerintem. Viszont a büntető az kegyetlen nagy kamu volt, mondom ezt annak ellenére, hogy megtettem a tizit. Mikor láttam az ismétlést, mondom nincs az az Isten, hogy ez videózás után is tizi lesz, de hát soha nem mondd, hogy soha
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum február 10, 2019, 06:58:05
A ket rossz itelet amit en irtam meg az elso felidoben tortent. Nem tudom minek neztek vissza hogy Grizi lesen volt-e vagy sem, amikor kozvetlenul elotte Viniciust rugtak el, nem a labdat.  :D Majd megint csak Vinicius kapott, de az kivul volt sztem, nem ert buntetot.  :D A vicc hogy mindkettot percekig neztek, majd mintha azt mondtak volna, ahh, mit centizgessunk, hagyjuk a g.-be, jo ez igy  :D :D
Amugy egyre jobb az a csokifiu (es a tobbi fiatal), maig nem ertem miert csak perceket kapott a gyoker Lopetegui-tol.
Hat ja, aztan a masodik felidoben is volt par megkerdojelezheto dontes. Morata esetet nem mutattak vonalban a meccs alatt, legalabbis en nem lattam, mashol meg nem neztem, azt passzolom. De a lapokat is erdekesen szorta a spori. Spanyol jatekvezetes VAR-ral megspekelve egy derbin, nesze nektek.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum február 10, 2019, 08:58:35
Amúgy szerintem ezeket a tévedéseket tök direkt csinálják, hogy legyen miről beszélni. Mi is ezt tesszük, aztán az as, a sport meg a többi sportlap gondolom oldalakat szentel a meccsnek, neten kommentek millió szólnak a meccsről, az mind reklám, bevágnak képeket, videókat, stb... mind-mind reklám. Most del Cerro J. Estrada meg a videós vakegér társa mondjuk egy fordulót nem vezet amolyan 'büntetiből', hát na... Ilyet nem lehet tévedni.
Girona-Huescán Stuanit rúgták fel, azt is lehetett volna fújni tizire, tán a kopasz Lahoz azt mondta a videós szobából, hogy mehet tovább...
De a Bundesben, MLS-ben is születtek érdekes döntések VAR után, szóval ahhoz képest, hogy a vb-n szerintem kurva jól működött, a bajnokságokban nagyjából a VAR ilyen formában lófaszt sem ér. El sem tudom képzelni, mi lesz majd a BL-ben, ahol még nagyobb, sötétebb érdekek munkálkodnak majd a háttérben.

(Mondjuk az is kemény, hogy rövid időn belül az angoloknál a 'pool két orbitális lesgólt lőtt most rövid időn belül. Tegnap is, meg még korábban tán akkor is Mané volt lesen, de nem pár centis lesen, hanem szó szerint méteres lesen... ) Na mondjuk azt VAR-ral nehéz lett volna benézni, és igen, mondta is a kommentár, hogy egy-két ilyen döntésen bajnoki címek dőlhetnek el, és hát ja, kár tagadni.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 15, 2019, 16:41:45
LaLiga: Újabb pontvesztés? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ujabb-pontvesztes)

A szombati kínálatból arra fogadunk, hogy melyik játékos nem szerez gólt! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ujabb-pontvesztes)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Greipel Dátum február 17, 2019, 13:57:58
 ;D
Cím: Re:Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19
Írta: sunik29 Dátum február 17, 2019, 14:06:59
Tegnapi Barca elso tizenegyese is vicc kategoria, Pique is egy istabil(plane vonalon belul) , meg ugye ez nem real, igy nem erdemes rola beszelni.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Milán Dátum február 17, 2019, 15:17:17
Florentino Pérez dörzsöli a markát. Van amiből finanszírozni Kassait és társait. Bundás Margit.  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum február 18, 2019, 09:23:45
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védekezést illetően. Én, aki inkább a támadó foci szerelmese, fel sem tűnt, de most, hogy ezek a kritikák egyre élesebbek, elkezdtem én is nézni a mozgását (mint amikor NBA-ban player specialt teszek, teljesen máshogy nézem a meccset  ;D), és tényleg, ez a Marcelo tökre el van varázsolva. De már támadásban sem tesz hozzá annyit, amit még hozzátett, amikor CR7 játszott előtte. Nem tudom, milyen szerződése van, de csodálkoznék, ha még jövőre is a Madrid játékosa lenne, de ugyanígy vagyok Bale-lel is.

De hogy a Barcát sem értem, az is biztos. Elhozza Boatenget, persze ok, zsebpénzért mert tán valami 2 M Eurót fizettek érte, ami tényleg aprópénz, de amit hétvégén is csinált... Nem tudom, miért nem hoznak fel valakit, beteszik egy-két ilyen meccsre, nevet szerez magának, talán még gólokat is lő, aztán mai árakat nézve 40-50 milliót máris lehet kérni érte. Legalábbis így gondolom én. Vagy ha már hozni akartak egy nyugdíjast, akkor miért nem szóltak Ronaldinhnak  :)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum február 18, 2019, 11:56:02
Idézetet írta: oakland23 Dátum február 18, 2019, 09:23:45
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védekezést illetően. Én, aki inkább a támadó foci szerelmese, fel sem tűnt, de most, hogy ezek a kritikák egyre élesebbek, elkezdtem én is nézni a mozgását (mint amikor NBA-ban player specialt teszek, teljesen máshogy nézem a meccset  ;D), és tényleg, ez a Marcelo tökre el van varázsolva. De már támadásban sem tesz hozzá annyit, amit még hozzátett, amikor CR7 játszott előtte. Nem tudom, milyen szerződése van, de csodálkoznék, ha még jövőre is a Madrid játékosa lenne, de ugyanígy vagyok Bale-lel is.

De hogy a Barcát sem értem, az is biztos. Elhozza Boatenget, persze ok, zsebpénzért mert tán valami 2 M Eurót fizettek érte, ami tényleg aprópénz, de amit hétvégén is csinált... Nem tudom, miért nem hoznak fel valakit, beteszik egy-két ilyen meccsre, nevet szerez magának, talán még gólokat is lő, aztán mai árakat nézve 40-50 milliót máris lehet kérni érte. Legalábbis így gondolom én. Vagy ha már hozni akartak egy nyugdíjast, akkor miért nem szóltak Ronaldinhnak  :)

Marcelo addig volt hasznos amig ott volt mellette a cimbi. Egyreszrol mert nagyon ereztek egymast CR-rel, masreszt mert CR (Marcelo segitsegevel) tudott annyi golt loni hogy beleferjenek a kapott golok Marci oldalan :D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 22, 2019, 21:59:05
LaLiga: Megéri ennyiért a Barcelona? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-megeri-ennyiert-a-barcelona)

Hogy mennyi? Duplázó közeli szorzó a Barcára? Gondoljuk ezt át! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-megeri-ennyiert-a-barcelona)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: petercrouch Dátum február 24, 2019, 22:20:15
Mire kapott a Real tizit  :D És akkor Ramos szerint a VAR igazságosabbá teszi a labdarúgást  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: mate_debrecen Dátum február 25, 2019, 15:24:55
A Real ellen nem szokás tizit adni, de nekik illik befújni. VAR ide, VAR oda, az ő meccseiken mindig nekik fog lejteni a pálya...


Idézetet írta: petercrouch Dátum február 24, 2019, 22:20:15
Mire kapott a Real tizit  :D És akkor Ramos szerint a VAR igazságosabbá teszi a labdarúgást  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2019, 19:02:49
LaLiga: Lecsap az uruguayi gólvágó? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-lecsap-az-uruguayi-golvago)

Péntek este kiesési rangadót rendeznek a spanyol bajnokságban! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-lecsap-az-uruguayi-golvago)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: zsivany20 Dátum március 01, 2019, 08:40:59
Idézetet írta: mate_debrecen Dátum február 25, 2019, 15:24:55
A Real ellen nem szokás tizit adni, de nekik illik befújni. VAR ide, VAR oda, az ő meccseiken mindig nekik fog lejteni a pálya...

Ez tény, és egyben tradíció... Franco idejében fegyverrel, napjainkban pénzzel oldják meg, ami nem megy a pályán...  :police: :2guns:

A kedvenc Real tizim az akkori időkből:

https://www.youtube.com/watch?v=-dbGJlFFdus (https://www.youtube.com/watch?v=-dbGJlFFdus)   ;D ;D ;D ;D ;D

Ez tizit ért akkor a Real Madrid javára... Egy BL-döntőben ráadásul!!!  :D #szánalmas
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 02, 2019, 11:42:40
LaLiga: Jöhet még egy El Clásico (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-johet-meg-egy-el-clasico)

Szerdán a Barcelona jutott tovább, de vajon képes lesz érvényesíteni játékbeli fölényét a Madrid?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-johet-meg-egy-el-clasico)

Élő közvetítés

A Real Madrid - Fc Barcelona (https://www.sportfogadas.org/merkozesek/113678793) találkozót élőben követheted a
Unibet TV-n. A közvetítéshez aktív számlával kell rendelkezned (egyenleged nagyobb, mint nulla vagy volt minimum 1 fogadásod az elmúlt 24 órában). Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben.

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: TiB Dátum március 03, 2019, 10:18:05
A héten már nem lesz több El Clásio a Real Madrid szerencséjére :D Nehéz hetük volt szegényeknek. :-\
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum március 03, 2019, 11:02:20
Idézetet írta: TiB Dátum március 03, 2019, 10:18:05
A héten már nem lesz több El Clásio a Real Madrid szerencséjére :D Nehéz hetük volt szegényeknek. :-\
Ramos mindent kiadott magából, tudta, hogy a Valladolid meg az Ajax ellen sem játszik  ;D Remélem, hogy az Ajax is ad egy pofont a Madridnak, egyedül Vinicius veszélyes, de szegény srácot már szinte sajnálom, semmi nem akart összejönni neki, pedig ügyes nagyon, csak az utolsó döntései nem akarnak sülni, akár passz, akár lövés.

Amúgy rakás szar a Madrid, ha az Ajaxnak lesz ezúttal mákja, és mondjuk kap egy semleges pályát, hát ... Azért kétszer kapott ki úgy a Barcától, hogy igazából a Barca sem tolt olyan hűdejó focit. De majd lesz ennek böjtje, ah egyszer Messi elhagyja a csapatot, pláne ha addig a Real felépít egyet...
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum március 03, 2019, 11:12:38
Sztem a mutatott jatekot tekintve pozitiv volt ez a het a Realnak (sokkal rosszabbak ennel  ;D), "csak" golt loni nem sikerult kismillio helyzetbol sem. CR utani elet  :-\
Kozben meg az Alaves, a Getafe es a Betis komolyan a BL-indulasert kuzd, a Celta Vigo es a Villarreal pedig az elvonalbeli tagsagert  :D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: TiB Dátum március 03, 2019, 15:32:58
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 03, 2019, 11:02:20
De majd lesz ennek böjtje, ah egyszer Messi elhagyja a csapatot, pláne ha addig a Real felépít egyet...

Pont ezen agyaltam én is, hogy kb jövőképet láthatunk Barcelona-szurkolók a riválisnál, sőt szerintem Messi játékstílusban meghatározóbb egyéniség, mint CR volt a Madridnál. Ezzel most nem a portugált szólom le, brutál szinten nyomja ez a két fickó, nem evilágiak.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 08, 2019, 10:44:21
LaLiga: Mi lesz veled Real Madrid? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-mi-lesz-veled-real-madrid)

Bajban a Real Madrid, hétvégén már új edzőjük lesz? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-mi-lesz-veled-real-madrid)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 08, 2019, 12:53:10
LaLiga: Meglepetésekre készüljünk (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-meglepetesekre-keszuljunk)

Botlani fog valamelyik sztárcsapat szombaton a spanyol ligában? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-meglepetesekre-keszuljunk)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: oakland23 Dátum március 08, 2019, 16:30:52
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum március 08, 2019, 10:44:21
LaLiga: Mi lesz veled Real Madrid? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-mi-lesz-veled-real-madrid)

Bajban a Real Madrid, hétvégén már új edzőjük lesz? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-mi-lesz-veled-real-madrid)

Olyat még egy Barcás sem kívánhat a Real Madridnak, hogy José legyen az edző. De talán a Real Madridnál sem olyan hülyék, hogy megint odateszik. Azért amit a Uniteddel játszatott, az minden volt, csak nézhető foci nem. Arra jó lenne, hogy kapna figyelmet a Madrid, de egyrészt így is kap a pocsék focija miatt, másrészt ha egy orángutánt neveznek ki Solari helyett, akkor is kapna figyelmet a csapat, és sokat nem rontana a helyzeten.

Nagyon kíváncsi leszek, elviszik-e Neymart. Másik oldalra Béla helyett Jadon Sancho a BVB-ből, így Vinicius-szal lennének hárman. Kell egy bivaly ék előre, aki gyors is, okos is. Ilyen nem sok van, pláne nem jó pénzért. Kíváncsi leszek a középpályára is, Modric ugye aláírt jó sokáig, ő biztos, meg az is, hogy még egy ilyen gyenge éve csak nem lesz. Marcelo ha megy, Reguillón szerintem nem Real Madrid szint. Persze a mostani átmeneti Real Madridban tök ok, de szerintem az a sors vár rá, ami kb Carvajalra várt, hogy kölcsönbe odalökik, bizonyítson. Ő is tán Leverkusenből ment vissza Hakimi is elment a Bundesbe, egész jól játszik, Reguillón sem lenne elég egy olyan Real Madridhoz, aki bajnoki címre, BL-címre tör, szóval egy olyan igazi Real Madridhoz.

Remélem azért, hogy összekapja magát a Real jövőre, mert akkor Messi és a Barca is többet kéne kiadjon magából. Mindeki jól járna vele, ha a Real jövőre összekapná magát.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: butyi Dátum március 09, 2019, 17:36:00
https://www.skysports.com/football/news/11095/11659440/euro-paper-talk-real-madrid-line-up-259m-bid-for-psg-forward-neymar
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: butyi Dátum március 11, 2019, 17:25:42
Real Madrid: Zidane visszatér, ma délután be is jelentik – sajtóhír
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-zidane-visszater-ma-delutan-be-is-jelentik-sajtohir-2688631

:beerchug:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: butyi Dátum március 11, 2019, 19:05:20
Miután spanyol sportlapok megszellőztették, hétfőn délután a Real Madrid be is jelentette: újra Zinedine Zidane a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A klubvezetés hétfőn bejelentett döntésében megköszönte a csapatot eddig irányító argentin Santiago Solari munkáját.

Zidane - aki 2001-től 2006-os visszavonulásáig játékosa is volt a Realnak - 2022. június 30-áig ír alá.

:beerchug:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: alexthebest Dátum március 11, 2019, 19:52:56
Idézetet írta: butyi Dátum március 11, 2019, 19:05:20
Miután spanyol sportlapok megszellőztették, hétfőn délután a Real Madrid be is jelentette: újra Zinedine Zidane a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A klubvezetés hétfőn bejelentett döntésében megköszönte a csapatot eddig irányító argentin Santiago Solari munkáját.

Zidane - aki 2001-től 2006-os visszavonulásáig játékosa is volt a Realnak - 2022. június 30-áig ír alá.

:beerchug:

Eleg furcsa, sztem most nem volt tul okos Zizou. Ha juniusban le akart lepni (mert erezte hogy jon a lejto), akkor most minek ment vissza, erthetetlen, innen tenyleg csak belebukni lehet. Perez is csak kapkod. Mar nyaron mondtam hogy el kellett volna engedni az egeszet (az eredmenyessegre ertem) ugy 1-2 evre, atszabni a keretet, felepiteni egy ujabb, fiatal sikercsapatot, de igy jar ha nem kerdez engem  ;D
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Greipel Dátum március 11, 2019, 20:17:50
Jobb lett volna nyáron Zidane, ez a szezon már teljesen mindegy a Realnak, Solarival is végig vihették volna.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: butyi Dátum március 11, 2019, 20:21:24
(https://pbs.twimg.com/media/D1ZPKNkWkAEY5gw.jpg)
zidane a real bukása alatt kipihente magát, és most több pénzért újra elkezdhet építkezni
így még egy mpabbe leigazolás sem elképzelhetetlen

CR is jelzett már neki :D
https://twitter.com/Cristiano/status/1105166216988188677
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2019, 21:42:55
Zidane véleményem szerint a létező legjobb döntést hozta. Nem hittem volna róla, hogy tényleg képes ennyire kompletten gondolkodni. Felmérte a triplázás után, hogy Pérez nem ad neki nagyobb befolyást, ahogyan azt is, hogy Ronaldo nélkül nem lesz minőségi gólszerzője, Bale pedig nem az az ember, akivel együtt akar dolgozni, maradékból pedig nem tudta volna kihozni azt, ami elegendő lett volna a sikerhez.

Belátta, hogy Lopeteguihez vagy Solarihoz hasonló módon belebukott volna ebbe a sztoriba, ha marad. Akkor csorba esik a renoméján, ő pedig ezt egyszer már átélte pályafutása végén, amire azóta is emlékeznek vele kapcsán. Az ő hatalmas egója viszont ezt nehezen tudta volna megemészteni, hogy elbukik három ilyen év után. Bebizonyosodott volna, hogy mégsem képes csodákra, ha nincsen nála egy világsztár. Így inkább megfutamodott a biztos kudarc elől (teljesen jogosan).

Elbuktak helyette mások, ő pedig visszatérhet, mint megváltó, kap majd egy raklapnyi pénzt, korlátlan befolyást, még Pérez is meghunyászkodott előtte. Pedig Mourinho kapcsán jóval kevesebbről lett volna szó, amit fel kellett volna adnia az elnöknek, de ő inkább a hosszútávú sikereket választotta.

Ebben a szezonban már mindegy mit ér el, utána következő 1-2 évben sem rónak majd fel neki semmit, mivel a jövő csapatát építi. Türelmesebbek lesznek vele, mint mindenki mással, ezt tudta Pérez is és Zidane is. Ezért vállalta el, mert teljesen a saját képére formálhatja a csapatot. Benzema gondolom marad, mert arab haver kell előre, Bale megy a levesbe, meg szerintem páran a középpályáról és a védelemből is.

Ahogyan butyi írta, jöhet majd Mbappé, mert ha jól emlékszem Zidane nem csipázza Neymart, talán Hazard is jöhet, bár esélyesebbnek tartom, hogy Vinícius fogja inkább beépíteni, plusz az embargó miatt a Chelsea mindent megtesz majd a belga megtartásáért. Jó döntés volt ez a francia edzőtől, ebből ő csak jól jöhet ki: nem vele bukott el a csapat, ha nem sikerül felépítenie semmit, mondhatja azt, hogy ő már egyszer történelmet írt, illetve mondhatja azt, ha ne adj isten mégis rövid időn belül elküldenék (amit kétlek), hogy nem állt még össze a megfelelő keret, amiknek hosszú évek kellenek.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2019, 23:23:33
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 03, 2019, 11:02:20
Azért kétszer kapott ki úgy a Barcától, hogy igazából a Barca sem tolt olyan hűdejó focit. De majd lesz ennek böjtje, ah egyszer Messi elhagyja a csapatot, pláne ha addig a Real felépít egyet...

Sok múlik majd azon, hogy ki lesz a következő elnök a Barcánál. Okkal van például Valverdének is 2020-ig szerződése (plusz egy évre opciós), mivel 2021-ben lesz elnökválasztás. A mostani garnitúrának már annyi, anno 2017-ben Agustí Benedito benyújtott egy bizalmatlansági indítványt Bartomeu-val szemben, amiből végül nem lett semmi, de most már minden jelölt úgy van vele, hogy nem akarják piszkálni a dolgokat, 2021-re készülnek. Az is látható a Barca játékán, hogy Valverde regnálása alatt megkezdődött a jövő építése és az egyik legnagyobb eséllyel pályázó Victor Font is ezt emelte ki a beszédében. Ő lehet a Barca új elnöke és ő is egy Messi utáni korszakra hívja fel a figyelmet.

Addigra már 34 éves lesz az argentin, lehet még 1-2 év lesz benne, de azt se végig csúcsformában. Valószínűleg már több lesz a gyengébb meccse, mint a jó, én valamiért mégsem féltem a Barcát. Jelenlegi vezetés pocsék, viszont már csak 2 évük van, óriási károkat nem tudnak csinálni. Font ambiciózus (ahogy olvasgattam róla, ezt szűrtem le), jól látja az aktuális helyzetet, hogy miben kell fejlődnie a csapatnak. Elvileg Xavi és Puyol is csatlakozott a projekthez és nagy a valószínűsége, hogy Font nem olyan edzőt akar majd, aki a jelenlegi defenzívebb focit követi. Elmondása alapján neki Cruyff - Guardiola taktikai vonal tetszett a leginkább.

Guardiola szerződése ha jól emlékszem, akkor épp 2021-ben jár le, de ha ő nem (személy szerint én nem feltétlen örülnék neki), akkor biztosan talál megfelelő edzőt a pozícióra. Marco Rose, Erik ten Hag, Quique Setién vagy Oscar Garcia. Ők nagyjából azt a stílust képviselik, amit elvárna Font, még ott van Sarri is, akinek nagy példaképe Guardiola, viszont ő nem igazán tud bánni a sztárokkal. Elvileg Xavi lenne az egyik opció, de ha neki ezt a sportigazgatói mindenes posztot felajánlják, hogy építse a csapat jövőjét, nem hinném, hogy nemet mondana rá és akkor nem lesz edző.

Abidal érkezésével az átigazolások legalább már rendben vannak, az látszik, hogy a francia nagyon érti a munkáját, kiszórja kegyetlenül a sallangot, jól veszi észre a tehetségeket, ilyen ember kellett erre a posztra. Font pedig képviselheti a katalán öntudatot, konkrét tervei vannak a pénzügyeket illetően, vele biztosított lenne a jövő. Az már egy másik kérdés, hogy mi lesz akkor, ha nem ő nyer és Messi visszavonul. Akkor viszont a Barca megindulhat a lejtőn, ha ilyen Benedito-félék akarnak hasznot húzni abból, hogy övék az elnöki szék. Mondjuk erősen kétlem, hogy ő nyerne, esetleg, ha lesz egy komolyabb harmadik jelölt, akkor megszoríthatja Fontot.

Amiben pedig a jelenlegi helyzetet illeti, az látszik, hogy Valverde már most képes összerakni egy olyan masszív taktikát Messi nélkül is, amivel rangadókat lehet nyerni minden megerőltetés nélkül (5-1-es El Clásico vagy Inter 2-0). Sőt, azt lehetett látni, hogy míg a Real Madrid egy merő szenvedés volt Ronaldo nélkül, addig a Barcánál mindenki kettőzött erővel küzdött, mikor az argentin nem volt a pályán. Amikor a Copa del Rey odavágója volt, Messi nélkül tolták az első 60 percet, visszajöttek 1-0-ás hátrányból, majd úgy pörögtek, hogyha nem áll be Messi (és nem lassul a katalánok játéka), akkor már ott is nyerhettek volna.

Messi egy zseni, de néha túlságosan érződik az, hogy tőle várnak mindent. Ahogyan volt is erre egy szó: Messidependence. A társak olyankor ráhagyják, hogy oldja meg, mivel ő a legjobb. Coutinho is teljesen háttérbe szorult, amikor az argentin a pályán volt, egyedül Dembélé mer ez ellen tenni. Ugyanakkor Messi szórja még mindig a gólokat, meccseket dönt el, de szerintem ki lehet nevelni majd olyan játékosokat, a következő 3-4 évben, akikből vezér lehet és normális vezetői háttérrel karöltve nem lesz problémája a katalánoknak.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 15, 2019, 19:32:54
LaLiga: Madridi szombat (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridi-szombat-10384)

Képes-e talpra állni az Atlético Madrid? Zidane győzelemmel kezd? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-madridi-szombat-10384)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 17, 2019, 11:52:38
LaLiga: Ki lehet a forduló nyertese? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ki-lehet-a-fordulo-nyertese)

Lehet esélye a Betisnek a fáradt Barcelona ellenében?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-ki-lehet-a-fordulo-nyertese)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum március 18, 2019, 11:15:46
Elfigyelgettem a héten Messi teljesítményét. Lyon ellen nem volt semmi extra, különösebben jól sem játszott, de azért rúgott 2 gólt meg kiosztott 2 gólpasszt és eldöntötte a továbbjutást. Mondjuk a franciák lényegesen komolyabb ellenállást  mutattak, mint mondjuk az Atlético, de ez mindegy is. Hétvégén azt hittem, hogy odacsapnak majd alaposan a Barcának, mert azért a Betis nem rossz. Jött egy olyan szabadrúgásgól, amire szavak sincsenek, tökéletesen el lett találva. Rúgott egy mesterhármast, mégse a szabadrúgás volt a legszebb találata, hanem az utolsó gólja. Az a finom átemelés, mely után a Betis kapusa is úgy volt, hogy ez igen. Éljenezte őt a hazai közönség, mindenki tapsolt perceken át. Nem hiába mérnek mindenkit hozzá, mert ő az etalon. Örülök, hogy ennyi ideig láthatom játszani, mert hozzá fogható játékos nincsen. Ahogyan lát a pályán, ahogyan irányít egy komplett mérkőzést, amikor 4-5 ember az ellenfélből csak rá figyel, amikor hárman üldözik őt, mégsem érik utol, pedig a gyorsasága már bőven megkopott. Neki nem egy-két védővel szemben kell helytállnia, hanem egy komplett csapattal szemben.

Ami számomra megdöbbentő, hogy ilyen kiszolgálószemélyzettel is mikre képes. Vége már a Xavi-Iniesta korszaknak, mégis Messi tovább szárnyal. Emlékszem, mikor kritizálták őt, hogy csak a Barcában jó, mert ott van a két zseni mögötte. Könyörgöm, melyik jó támadó mögött nem volt kiváló irányító? Ronaldo mögött Kroos, Modric és még Marcelo is ide vehető, de lehetne még sorolni másokat is. Emlékszem, volt egy éve Messinek, mikor tényleg csak a befejezésre kellett koncentrálnia, semmi másra. Akkor 73 gólt rúgott abban a szezonban. Volt, mikor középcsatár volt, mikor árnyékék, nem kellett ennyit bajlódnia a szervezéssel. Mi lett volna, ha az elmúlt években is csak a góllövéssel kellett volna foglalkoznia? Bele se merek gondolni, főleg úgy, hogy így megtanult szabadrúgást is lőni.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 25, 2019, 16:19:47
LaLiga: Meglepetésekkel teli városi rangadó? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-meglepetesekkel-teli-varosi-rangado)

Lehet keresnivalója az Espanyolnak a városi rivális otthonában?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-meglepetesekkel-teli-varosi-rangado)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 25, 2019, 18:15:33
LaLiga: Manapság verhetetlenek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-manapsag-verhetetlenek)

A Valencia újabb pontszerzésre készül, most az edzőváltáson átesett Sevilla ellenében.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-manapsag-verhetetlenek)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 04, 2019, 21:06:05
LaLiga: Eldőlhet a bajnoki cím (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-eldolhet-a-bajnoki-cim)

Sorsdöntő hétvége következhet a spanyol bajnokságban! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-eldolhet-a-bajnoki-cim)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 05, 2019, 18:36:33
Real Madrid - Eibar - (írta oakland23 (https://www.sportfogadas.org/guru/profil?id=3936))

Benzema szívét-lelkét odateszi, a Real Madrid Bödéje, amikor játszik, azért jól játszik, igazi csapatember, benne van a gól. Meg egyébként is, nehogy már a Real Madrid gólját kelljen indokolni otthon egy Eibar ellen?! De vajon miért rúg gólt az Eibar? Olvasd el oakland23 írását! KATT! (https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/166973)

Oak tippje: Mindkét csapat gólt szerez 1.56 (https://bit.ly/2Ikzgs1)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: TiB Dátum április 06, 2019, 20:59:25
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum április 05, 2019, 18:36:33
Real Madrid - Eibar - (írta oakland23 (https://www.sportfogadas.org/guru/profil?id=3936))

Benzema szívét-lelkét odateszi, a Real Madrid Bödéje, amikor játszik, azért jól játszik, igazi csapatember, benne van a gól. Meg egyébként is, nehogy már a Real Madrid gólját kelljen indokolni otthon egy Eibar ellen?! De vajon miért rúg gólt az Eibar? Olvasd el oakland23 írását! KATT! (https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/166973)

Oak tippje: Mindkét csapat gólt szerez 1.56 (https://bit.ly/2Ikzgs1)

Ez fain kis tipp volt, köszi Oak mester! Még Benzemára is ráéreztél :) :ok:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum április 06, 2019, 22:26:23
Ez az Barca - Atlético meccs bíráskodása botrányos. Kicsúszott a második félidőben a spori kezéből a meccs, bár egyfelől érhető, mert durva lenne két Ticós kiállítani (meg így eldönteni a bajnokságot). Az is igaz viszont, hogy teljesen jogos lenne. Erre okosan rá is játszik Simeone csapata, aprítanak rendesen, míg ha a Barca csinál valamit, az egyből sárga vagy szabadrúgás. Erre kéne valamit kitalálni, az ilyen bírói kompenzációkra. Másfelől a Barca pocsék, tíz ember ellen Messin és Malcomon kívül senkinek sincsen töke támadni, Oblak 10/10-es meccset hoz le, hatalmas extra az a kapus, mezőny legjobbja. A küzdeni akarás miatt simán megérdemelné a sikert az Atlético.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum április 06, 2019, 22:51:11
Ezt sem hittem volna, hogy a Barca így lerendezi. Élőben láttam a Barcát az Espanyol ellen, ott számomra megdöbbentő volt, hogy Suárez mennyire lassú és már a technikai képzettsége is megkopott (bőven). Erre a semmiből most rúg egy ilyen gólt. Az is igaz, hogy a mezőnyben továbbra is gyenge. Coutinho-n mindkétszer látszott, hogy ebből a Barcából nagyon lefelé lóg ki, ami kár. Városi derbin feltűnt, mikor 10-15 percig figyelgettem az első félidőben, hogy hiába mentek ki az ő oldalára a labdák, elhaltak a támadások. Mikor átkerült Messi és Semedo oldalára, rögtön jöttek a veszélyes szituk (aztán pedig Malcom révén szintén). Most is Malcom beállt, egyből a jobboldal felélénkült.

Én továbbra is azt mondom, ezt a meccset nem érdemelte meg a Barca, édeskevés volt, amit csináltak, de végül rutinból bedarálták őket. Viszont Simeone nagyon tökös volt, mikor három védős felállásra váltott és előre bevitte Moratát és kvázi három támadója volt. Megpróbálta, nem ment neki, de ezért becsülöm.

Messi pedig egy űrlény. Rengeteg helyzetet kihagyott, de addig erőltette, amíg be nem rúgta. Élőben  három dolog volt szembeötlő: rengeteg sétált és közben figyelte a védők mozgását, illetve az, ahogyan tartanak tőle. Rettegnek tőle az ellenfelek. Alacsony súlypontja révén iszonyatosan nehéz tőle szabályos eszközökkel elvenni a labdát, másrészről pedig olyan gyors a kezdő 2-3 lépése, hogy bárkit otthagy 10-15 méteren. Akkor az Espanyol védők tisztes távolba voltak tőle, de sokszor most a rutinos és világklasszis Ticós hátvédek is. Nekem úgy tűnt, hogy élőben sokkal inkább átjön az, mennyire a többiek előtt jár. Előfordult, hogy fel sem nézett és forintos keresztlabdát adott lábra, nem 5-10 méterre, hanem 30-ra. Valahol pedig érthető is, hogy mindenkinek tele a gatya tőle, mert világ legjobbja jön szembe és semmi extra cselt nem csinál, mégis eltolja melletted a labdát és le sem tudod ütni, mert már messze jár.  ;D Én is ideges lennék ezek után.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 11, 2019, 15:46:03
LaLiga: Nem adják fel (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nem-adjak-fel)

Az Atlético Madrid tovább küzd a bajnoki címért! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nem-adjak-fel)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 11, 2019, 18:44:01
LaLiga: Jövőre BL-ben szerepelhet a Getafe? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-jovore-bl-ben-szerepelhet-a-getafe)

Hétvégén újabb lépést tehet a Bajnokok Ligája indulás felé a Getafe.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-jovore-bl-ben-szerepelhet-a-getafe)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 12, 2019, 16:14:59
LaLiga: A sevillai csata (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-a-sevillai-csata)

Utolsó esély mindkét csapatnak, hogy elindítsák a szezon végi hajrát! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-a-sevillai-csata)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 19, 2019, 18:13:07
LaLiga: Nem lesz sétagalopp (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nem-lesz-setagalopp-)

Nehéz helyzetbe kerülhet hétvégén az Atlético Madrid. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nem-lesz-setagalopp-)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 21, 2019, 10:19:30
LaLiga: Küzdelem a BL-ért! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-kuzdelem-a-bl-ert)

A Getafe - Sevilla meccs a 4. hely szempontjából kulcsfontosságú lehet! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-kuzdelem-a-bl-ert)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 21, 2019, 22:42:25
LaLiga: Szenvedős lehet (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-szenvedos-lehet)

Már a szombati bajnokin is szenvedett a Barcelona, kedden is ez vár rájuk? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-szenvedos-lehet)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 24, 2019, 10:03:13
LaLiga: Bajnokká tehetik a Barcát (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-bajnokka-tehetik-a-barcat)

Egy esetleges Valencia győzelemmel bajnok lehet a Barcelona.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-bajnokka-tehetik-a-barcat)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 24, 2019, 16:08:29
LaLiga: Nehéz hetek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nehez-hetek)

A Getafe továbbra is a Bajnokok Ligáját érő negyedik helyért küzd! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-nehez-hetek)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: mate_debrecen Dátum május 01, 2019, 03:04:24
És most jön a "Ki nem veri meg a Realt a bajnokságban?" nevű játék...
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 03, 2019, 17:21:04
LaLiga: Fejben már máshol járnak (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fejben-mar-mashol-jarnak)

A Celta Vigo a tartalékos Barcelona ellen biztosítaná be a jövő évi első osztályú tagságát.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-fejben-mar-mashol-jarnak)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 18, 2019, 11:46:15
LaLiga: Getafe és Bajnokok Ligája (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-getafe-es-bajnokok-ligaja)

Összejön a bravúr a Getafe csapatának vagy a Valencia érvényesíti a papírformát?
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-getafe-es-bajnokok-ligaja)

Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: butyi Dátum május 19, 2019, 14:04:27
(https://pbs.twimg.com/media/D67aHRcXkAAjDNq.jpg:large)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Bucak77 Dátum május 19, 2019, 14:22:32
Idézetet írta: butyi Dátum május 19, 2019, 14:04:27
(https://pbs.twimg.com/media/D67aHRcXkAAjDNq.jpg:large)

A legjobb játékosok a cserepadot koptatják :D Zidane kaphatott egy kis gumibogyószórpöt pereztől mert már ő is olyan kezdőket rak össze hogy B csapatnak is hulladék. Remélem ezek a valverde, llorente, diaz mind elmennek kölcsönbe mert nem belőlük lessz a jövő csapata az biztos... Hazard gyereeee  :redchug:
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: zsivany20 Dátum május 21, 2019, 09:05:52
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, hanem az ősi rivális.  :)
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: Pozzato Dátum május 21, 2019, 11:27:17
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor eladja őt. Oké, elvileg nem tanult meg spanyolul, és? Ő megbecsülésre, tiszteletre vágyott véleményem szerint, amit sosem kapott meg, pedig lássuk be, rengeteg dolgot tett a csapatért:
Három Bajnokok Ligája döntőt nyertek az ő góljaival/passzaival:
- 2014: 1-1-es állásnál a hosszabbításban ő lőtte az első gólt
- 2016: Ő adta a gólpasszt Ramos fejesénél, illetve belőtte a saját büntetőjét
- 2018: Csereként beállva két gólt rúgott a Liverpoolnak, ami nélkül nem nyert volna a Real Madrid.

Mindezek ellenére, Ronaldo mellett az alábbi statokat hozta: 189 mérkőzésen 88 gólt szerzett, ami alapjáraton nem lenne túl sok, mint ahogyan 58 gólpassz sem, de érdemes inkább percre lebontani ezt a mutatót:
- 156 percenként szerzett gólt
- 238 percenként adott gólpasszt

Többségében második vagy harmadik opciónak használták, de még így is 1,5 meccsenként gólt lőtt, nem olyan rossz az. Elhiszem, hogy egy 100 millás támadótól több várható, de akkor úgy is kellett volna őt használni, nem úgy, mint egy lebutított futógép. Igen, idén lett volna esély megmutatnia magát, de két kókler edző ült a padon, utána meg egy olyan, aki gyűlöli őt. Nehéz így, főleg, ha egy motiválatlan csapatban játszol, ahol mindenki jóllakott a sikerekkel. Porcelánból van a walesi lába, de az biztos, hogy nagy dolgokra volt vele képes.

Csak egy érdekesség a végére a spanyol bajnoki statisztikái kapcsán:
- 155 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, góljai révén pedig 83 pontot hozott a csapatnak. Csakis olyan találatokat vettem számításba, amik vagy egyenlítést vagy egál állásnál előny szerzést jelentettek (olyat nem, ahol már minimum eggyel ment a Madrid vagy kettővel és ő betalált). Ez a mennyiség az öt éves teljes pontszám 18,5%-a, ami azért nem semmi, ennyi sérülés mellett.
- Amikor pályán volt, akkor a csapat 2,11 pontra volt "képes".
- Góljainak 35,9%-a volt a Madrid első gólja a mérkőzésen (25 találat), míg 29,5%-a a második (23 találat). Magyarán az összes bajnoki találatainak 61,5%-a volt az első vagy a második gólja a Real Madridnak az adott mérkőzésen. Nem alibizett, az már biztos.
Cím: Re:La Liga 2018/19
Írta: csabax Dátum május 21, 2019, 15:38:50
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.