7th heaven

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sok sikert a cash game-hez!  :beerchug:

#16 október 05, 2010, 20:05:47, Latzka
Köszi gigazo :beerchug:

És akkor a folytatás röviden. Fix limiten azóta csak valami 150 handet játszottam, ami nem sok, de annál sikeresebb lett. Ezzel sikerült most már a pluszos tartományba kerülni :)





NL4-be is belevágtam; szintén gyenge debütálással, de remélem mihamarabb ott is megfordul majd a széljárás. Volt még "kikapcsolódásnak" avagy "jutalomfalatkának" :D két 10€ HU, amiket sikerült behúzni, szóval abban a műfajban 3/3 az eddigi mérleg. :pimp:

Újra megjött a kedvem a játékhoz, van kedvem cikkeket böngészgetni. Így találtam rá tegnap egy igazi gyöngyszemre az akadémián. A "Költözzünk Thaiföldre " topik valami eszméletlen nagy,  egyszerre le is daráltam a 31 oldalnyi fórum hozzászólást. A lényeg, hogy márciusban egy srác felvetette, hogy szeptemberben kiköltözne Thaiföldre, "hogy egy tengerparti házban grindeljen tovább 0,5-1 éven át". És most 7 társával már Phuketen élik világukat :laugh: Be kell vallanom igazán irigy lettem rájuk ;D

Sok sikert a Cash Game-hez!:)
A költözzünk Thaiföldre pedig nekem is lefekvés előtti olvasnivaló!:)

#18 november 04, 2010, 18:45:20, Latzka
Egy rövid összefoglalás októberről:

Nagy rössel vágtam bele az első napokban a cash game-be, ami pár nap után átváltott sit&go-kra. Elején jól ment; már a 100€-t ostromoltam, de után összejött pár rosszabb sorozat, így visszaapadtam a befizetés szintjére. Egy ideig stagnáltam, majd cashout-oltam több okból is. 1., megnézzem milyen gyors/megbízható a terem kifizetés szempontjából  2., az első org-os bet365-ös versenyre is kellett a zseton :)

Közben folyamatosan figyeltem a theplayerzone.com-ot, ahol szinte naponta frissítik a hónap során termelt raket. Ez végül 53,77€-nál állt meg nagyon kevés játékkal.



Ebből jött a 30%-os rakeback (azért egy e-mailt dobni kellett nekik, hogy emlékeztessem őket a promo-jukra..), amit november 2-án meg is kaptam. Itt előjött belőlem a gambler és úgy döntöttem vagy felvisszük ezt a 16€-t 50-re vagy depositolok. Szerencsére az előbbi lépett érvénybe, így újra 50€ lett a havi kezdőbank.

Október számokban:

Kezdő bank: 50€   
Cash out: 50€

Termelt rake: 53,77€
Rakeback: 16,1€

Cash game:



Fix limit oké; no limiten szar is voltam, de legalább 4 beülő ráment 80-20-as pre-flop allikre... (pl AA vs 99 vagy KK vs JJ)

Szumma szummárum lesz ez jobb is, pláne hogy tényleg csak valami 8-10 nap játszottam a hónap során. Emlékszem az "újévi fogadalmak" topikban a rakeback volt az egyik kitűzött cél, ami végre teljesült. (Előásom már azt a topikot, hogy miket is írtam)

Novemberi cél a több játék, ergo magasabb rakeback. No meg persze jobb no limit játék :P

1., "Nem akarok okoskodni, valószínűleg jobban otthon vagy nálam a pókerben"

Tib ez viccnek is rossz, bár jót nevetek rajta ;D  Az oldalon azt gondolom Projektorral egyetemben te vagy a "legképzettebb" játékos.  Ez látszik ha hand elemzésre kerül sor, ezért is sajnálom felettébb, hogy nem vezetsz pókeres naplót. Mindannyiunknak nagy hasznára lenne pedig.

2., "NL2-ön kellene próbálkozni, és a rakebacket elfelejteni"

NL4 a minimum Bosson és a Br szerint tényleg ott kellene nyomni. De ez inkább szórakozás, sem mint komolyabb játék. Év végéig, míg ilyen alacsonyak a feltételek, addig lehet valamit kezdenem ezzel.

3., A 2700 leosztás az mikroszkópikus, azt mondják talán 100 000 hand után lehet komolyabb következtetéseket levonni, de hát nekem annyi csak a mesében lesz ;D

4., Tib vezess naplót! ;)

Idézetet írta: Latzka Dátum november 04, 2010, 20:04:07
4., Tib vezess naplót! ;)

+1

Latzka: Korrekt a napló, csak gyakrabban pls  ;D .

Bankroll boost:

1+0,1€ RA  172/4. hely    46,87€

Grat Latzka, nagyon szép!


Emelem kalapom Latzka!  :great:  :beerchug:


Idézetet írta: Latzka Dátum november 05, 2010, 19:46:46
Bankroll boost:

1+0,1€ RA  172/4. hely    46,87€


Gratulálok!  Szép eredmény.  :beerchug:  :great:

1+0,1€ RA  115/5. hely    24,49€

A tegnapihoz képest majd 60 emberrel kevesebb volt, mégis tovább tartott a verseny. Köszönhető ez annak, hogy a döntőasztal kialakulása rém hosszadalmasra sikeredett. Ott egy kis ideig vezettem is, talán ebben több is volt, de panaszra azért nem lehet okom.

Engedd meg Latzka, hogy most én gratuláljak elsőnek! Nagyon szép eredmény mindkettő! Szerintem csak napok-hetek kérdése és látni fogunk egy tornagyőzelmet is! Így tovább!!  :great:  :ok:

#29 november 07, 2010, 13:23:03, gigazo
Gratulálok!  :beerchug:

RB-s számlád van itt?