Exkluzív ajánlatunk: 10.000 Ft értékű ingyenes fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Rézmalac Dátum szeptember 16, 2023, 09:00:27Megjött az ingyen fogadásom, gondolom a közbenjárásotokra, hálám örökké üldözni fog! :)

Használd egészséggel.  :beerchug:

Sziasztok! Múlt héten, 11-én regisztráltam általatok az Unibetre. Utána persze Magyarország betiltotta a külhoni szerencsejátékozást...  ;D Az itt kapott alternatív linkeknek köszönhetően tudtam tovább játszani, örök hálám érte.  :) Azt szeretném kérdezni, hogy a 10.000 forintos ingyenes fogadás jóváírása mennyi időt szokott igénybe venni? Természetesen bármikor jó, csak a BL meccsekre akarok egy nagyobb fogadást tenni, és akkor nem saját pénzből tenném, hanem abból. Köszi előre is a választ, az eddigi infókat, és segítségeket is! :)

Idézetet írta: stephen.the.dancer Dátum szeptember 18, 2023, 16:04:27Sziasztok! Múlt héten, 11-én regisztráltam általatok az Unibetre. Utána persze Magyarország betiltotta a külhoni szerencsejátékozást...  ;D Az itt kapott alternatív linkeknek köszönhetően tudtam tovább játszani, örök hálám érte.  :) Azt szeretném kérdezni, hogy a 10.000 forintos ingyenes fogadás jóváírása mennyi időt szokott igénybe venni? Természetesen bármikor jó, csak a BL meccsekre akarok egy nagyobb fogadást tenni, és akkor nem saját pénzből tenném, hanem abból. Köszi előre is a választ, az eddigi infókat, és segítségeket is! :)

Elméletileg ezen a héten kellene jóváírják, bár megtörténhet, hogy ez jelen pillanatban egy picit csúszni fog. Egy kis türelmet kérünk.
Megtörténhet, hogy az említett BL-meccseket mégis sajátból kell majd megjátszanod.

Idézetet írta: Admin Dátum szeptember 18, 2023, 22:48:14Elméletileg ezen a héten kellene jóváírják, bár megtörténhet, hogy ez jelen pillanatban egy picit csúszni fog. Egy kis türelmet kérünk.
Megtörténhet, hogy az említett BL-meccseket mégis sajátból kell majd megjátszanod.

Köszi a választ! Akkor nekiállok agyalni a meccseken. :)

Sziasztok! Esetleg nem tudnátok nekem is rákérdezni a 10.000-es ingyenes fogadásra? Ne haragudjatok rám, nem akarok plusz munkát nektek, sürgetni meg végképp nem, csak olvastam a fórum másik részén, hogy jó eséllyel blokkolni fognak minden külföldi oldalt napokon belül. A rendes pénzem kimenekítem még ma. Köszi, és bocsánat még egyszer, de lehet ez az utolsó nyerési esély.

Idézetet írta: stephen.the.dancer Dátum szeptember 22, 2023, 06:50:49Sziasztok! Esetleg nem tudnátok nekem is rákérdezni a 10.000-es ingyenes fogadásra? Ne haragudjatok rám, nem akarok plusz munkát nektek, sürgetni meg végképp nem, csak olvastam a fórum másik részén, hogy jó eséllyel blokkolni fognak minden külföldi oldalt napokon belül. A rendes pénzem kimenekítem még ma. Köszi, és bocsánat még egyszer, de lehet ez az utolsó nyerési esély.

Amint előző hozzászólásomban is jeleztem, az ingyenes fogadás jóváírása több időbe telhet, de ennek köze nincs a jelenleg kialakult helyzethez. Természetesen addig is, privátban átküldheted az Unibetes azonosítószámod.

Jelenleg is min 3000ftal kell feltölteni hogy megkapja a regisztráló az extra 10ezer ftos ingyen fogadást?

Idézetet írta: Azta Dátum március 19, 2024, 20:43:05Jelenleg is min 3000ftal kell feltölteni hogy megkapja a regisztráló az extra 10ezer ftos ingyen fogadást?

A minimális befizetési összegek az Unibet saját kezdő bónuszaira vonatkoznak, és nem az exkluzív ajánlatunkra.

A 10.000 Ft-os ingyenes fogadás az Unibeten akkor jár, ha:
  • általunk regisztrálsz az Unibetre - katt IDE
  • feltöltöd számlád (válaszd ki a számodra megfelelő szimpatikus befizetési módot - mindegyiknek van egy minimum összege)
  • befizetésed után, a következő hét folyamán jóváírnak számládon egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadást

Ha bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre.

Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot, múlt héten regisztráltam be, láttam nektek köszönhetően, hogy az Unibet még működik. Innen csináltam meg a regisztrációt, amit ők írtak bónuszokat, meg is kaptam. Ma rákérdeztem chat-en a 10000-es ingyenes fogadásra, és "Lilla" azt írta, hogy nálatok érdeklődjek róla. Adjk meg valamilyen adatot hozzá? Köszönöm szépen a választ előre is! És minden tiszteletem a tiétek, hogy még mindig folytatjátok az oldalt az ilyen gáncsoskodások mellett is.

ha rámész egy eseményre, amit megfogadnál, akkor a fogadószelvény alján szokott lenni a 10k ingyen fogadás, csak be kell pipálni, nem jön róla semmi értesités

Idézetet írta: hubika88 Dátum március 26, 2024, 13:06:42ha rámész egy eseményre, amit megfogadnál, akkor a fogadószelvény alján szokott lenni a 10k ingyen fogadás, csak be kell pipálni, nem jön róla semmi értesités

Nincs a függő, sem a jóváírt bónuszok között, ezt az ügyfélszolgálatos is megerősítette. Amíg oda nem kerül be, nem lehet megrakni.

Idézetet írta: Eltakito Dátum március 26, 2024, 12:54:00Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot, múlt héten regisztráltam be, láttam nektek köszönhetően, hogy az Unibet még működik. Innen csináltam meg a regisztrációt, amit ők írtak bónuszokat, meg is kaptam. Ma rákérdeztem chat-en a 10000-es ingyenes fogadásra, és "Lilla" azt írta, hogy nálatok érdeklődjek róla. Adjk meg valamilyen adatot hozzá? Köszönöm szépen a választ előre is! És minden tiszteletem a tiétek, hogy még mindig folytatjátok az oldalt az ilyen gáncsoskodások mellett is.

Szia,

Először is köszönjük a bizalmat. Elméletileg ezen a héten jóvá kellene írniuk az ingyenes fogadásod, amennyiben általunk regisztráltál. Ha ez nem történne meg, akkor megkérlek, hogy privátban küldd át nekem az Unibetes azonosítószámodat. Unibetre való belépés után látható ez a szám.

Köszi.  :ok: