Fogadószámla korlátozása. Miért?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Tippster.Mike Dátum november 18, 2019, 18:56:29

Ezt mi azzal a licenszel és keretrendszerrel használjuk amivel vásároltuk, ergó nem tudjuk eladni.

Kár, pedig biztos akadna egy pár vevő rá.

Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2019, 19:00:02
Kár, pedig biztos akadna egy pár vevő rá.

Ezen egyébként tényleg megdöbbentem hogy ez ekkora szenzáció volt most itt.  Évek óta létező dolog ez már és nagyon sokan nagyon sok pénzt forgattak így már meg. Tényleg ennyire újszerűnek tűnik?

Az amúgy nem újszerű egyáltalán, csupán egy irodára voltunk kíváncsiak, hogy hol van két kimeneteles fogadásra mindkét oldalon 7-es odds....   :cya:

ragozzátok még adminok, bátran, de van pár olvasó egyúttal fogadó, akiknek kurvára unalmas görgetni ezt a sületlenséget, de fontos a kattintásszám gondolom. az összes hszt. elolvasom naponta, de ez már kurvára unalmas.

Mennyi lenne az ara hogy egy egy tippet idoben megossz velem is?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2019, 19:22:56
Mennyi lenne az ara hogy egy egy tippet idoben megossz velem is?

Megosztom én ingyen is max mire odakattintasz nem lesz fogadható. Melyik irodáknál van accod?

Idézetet írta: Quinn Dátum november 18, 2019, 19:21:37
ragozzátok még adminok, bátran, de van pár olvasó egyúttal fogadó, akiknek kurvára unalmas görgetni ezt a sületlenséget, de fontos a kattintásszám gondolom. az összes hszt. elolvasom naponta, de ez már kurvára unalmas.

Akkor nem kell olvasni ennyire egyszerű... Most ez a téma lecseng 2-3 napon belül aztán megint nem ír ide senki 1 hónapig és nyugodt lehetsz :)

#97 november 18, 2019, 20:31:57, SPF Admin
Igaza van azoknak akiket mindez nem érdekel, én nem szerettem volna senki idejét rabolni. Úgy gondolom a témával kapcsolatban írtam, nem bántottam senkit. Akiknek kérdése vagy észrevétele, javaslata van írjon üzenetet nagyon szívesen válaszolok mindenkinek, úgy gondolom hogy attól mert valami egyesek számára érdektelen, vagy kevésbé érthető valóban nincs helye a fórumban, akiknek pedig felkeltette az érdeklődését, nagyon szívesen elmagyarázom miről van itt szó. Sziasztok és mégegyszer elnézést kérek akiknek kellemetlenséget okoztam.

Reklám törölve (Admin).

Idézetet írta: Betman91 Dátum november 18, 2019, 19:52:02
Akkor nem kell olvasni ennyire egyszerű... Most ez a téma lecseng 2-3 napon belül aztán megint nem ír ide senki 1 hónapig és nyugodt lehetsz :)

thx. for help, denevérember. remek re. volt. inkább ne olvassak 2-3 napig. talán meg is nyugszom.

Idézetet írta: kartal Dátum november 18, 2019, 07:09:19
Viszont erre szoktam azt mondani, hogy aki online irodáknál nyereséges, az papíron is az tud lenni. Nem a kínálaton múlik, hanem a stratégián, de leginkább az adott emberen... Aki benne van a nyereséges sportfogadók pár százalékában, az ott is nyereséges tud lenni. Mindenhol, bárhol, legfeljebb kisebb lesz a profitja, de nyereséges lesz. Ez a véleményem, sok sok év tapasztalata után.

Ez matematikailag cáfolható.
Ha te átlagban termelsz 4-5% profitot az online irodáknál a megforgatott pénzhez képest, akkor pontosan ugyanarra fogadva már csak nullán leszel, ha a papíralapú fogadásoknál 5%-kal nagyobb marzsot szakít tőled az iroda.
Nagy profitból kisebb profit lesz, kis profitból meg akár veszteség is.


Idézetet írta: Tippster.Mike Dátum november 18, 2019, 15:34:00
Így van teljesen igazad van, viszont egy nap alatt annyi profitra teszel szert mint mondjuk egy heti játékkal vagy még többet és ez csak egy iroda és így tulajdonképpen ahogyan az alapfelvetésre utaljak, nem az a nehéz hogy ilyen lehetőségeket találj, mert minden egyes irodát meg tudtok így verni nagyon csúnyán minden egyes nap, már csak abból kiindulva hogy napi több ezer esemény több ezer piacában nyilván sok hibás odds, elszámolt hendi, rossz spread, későn lereagált dropping odds van hanem az igazi próbatétel az állandó tiltások és korlátozások gyűrűjéből kitörni. Az pedig hogy te kihasználod az iroda szerencsétlenkedését egyáltalán nem ellentétes semmilyen szabállyal, mint ahogyan az iroda sem indokolja a szankciókat veled szemben. Nyilván lehet ezt csak 5-10%-os előnnyel is csinálni meg lehet 50-60% vagy még több, nyilván a végeredmény ugyanaz. Kivétel persze az ázsiai irodák de azért ott ilyen látványos eredményeket és gyors vagyongyarapodást nem lehet elérni.

Minél mohóbb vagy és minél jobban rámész a kisebb piacok elcseszett szorzóira, annál korábban jön a korlát.
Az meg ugye csak a végén derül ki, hogy az adott irodánál mi érte volna meg jobban: naponta kisebb téttel vadászgatni az 5-10%-okra és akár évekig radar alatt maradni, vagy gyorsan "lerabolni" az irodát, hátha kifizetnek.

Egyébként az elcseszett szorzóknál az utólagos törlés esélye is sokkal nagyobb és akkor nem nyersz semmit, sőt, hetekig dolgozhatsz csak azért, hogy a buktád visszahozd. (és akkor az ilyen 1xbetes kifizetési morállal még nem is számoltunk, mint kockázattal)

Egyébként jogosan is hivatkozhatnak felcserélt szorzókra, mint ahogy a hozott példádnál is gyanúsan egymás inverzei az oddsok.
Van olyan is, hogy a hazai-vendég szorzókat azért nem ebben a sorrendben írják, mert egyszerűen az amcsi mintát követik, ahol a vendég csapat kerül előre...
Nekem a kedvencem egyébként a TheGreek iroda volt, amely A+-os volt, míg be nem olvadt a BetCris nevü konkurenciába.
Ott egyszer fogadtam valami major sportra vagy 100 euróval 1.85 helyett 2-es szorzón, erre jött a figyelmeztetés, hogy mivel nyilvánvalóan (!) rossz szorzóra tettem, törlik a fogadásomat és ha még egyszer előfordul, akkor kizárnak.
Bő fél év múlva találtak még egy ilyen fogadást nálam, akkor ki is raktak...
Nem évült el.  :)

Te a gyakorlatban kerestél ezzel pénzt?
Mert ebben igazából úgy van üzlet, hogy eladod a talált szorzókat és majd más kockáztatja a pénzét helyetted.    ;)

Idézetet írta: Quinn Dátum november 18, 2019, 20:11:33
thx. for help, denevérember. remek re. volt. inkább ne olvassak 2-3 napig. talán meg is nyugszom.

Nem abból lesz fórumtartalom, ha te átlag kéthavonta írsz egy hozzászólást...    ;)
Végre van valami értelmes, sportfogadáshoz köthető téma is, az egyébként elég kihalt fórumon.

#100 november 18, 2019, 23:52:42, Tippster.Mike
"Te a gyakorlatban kerestél ezzel pénzt?
Mert ebben igazából úgy van üzlet, hogy eladod a talált szorzókat és majd más kockáztatja a pénzét helyetted."   

Először is köszönöm szépen a végre értelmes, nem lekezelő és építő jellegű hozzászólásodat. Örülök azért hogy ha nem is a legjobban de sikerült kifejeznem magam azzal kapcsolatban hogy mivel is tengetem az időmet. Kezdeném sorban. Az utólagos törlés nem tudom hogy mennyire kivétel ez engem egyelőre még nem ért egyszer sem. Olyan már gyakrabban hogy érvénytelenítették a fogadást, de ha már a meccs kezdéséig ezt nem tették meg akkor érvényben maradt. Addig pedig olyan referenciairodát választok aminél van cashout. Ami a %-os hasznot illeti én magam kitaláltam erre egy nagyon jó kis rendszert amit elneveztem ABRO-nak (arb betting return outside). Ha esetleg érdekel szívesen elmagyarázom miről szól. A Betcris is azon kevés konszern egyike akik saját oddsképzéssel dolgoznak (csakúgy mint az etalon pinnacle), de sokat nem tudok a múltjukról. És igen kerestem pénzt illetve keresek, bár elsőre nekem is hihetetlen volt hogy ez így működőképes de igen. Nem a hajón meg a szigeteken pózoló szerencsejátékból meggazdagodott reklámarc vagyok nyilván és nincsenek luxusautóim meg villáim sem, de jövedelem kiegészítésnek vagy akár önálló megélhetésnek is megfelelő. Jelenleg ez a fő bevételi forrásom, de természetesen dolgozom is e mellett de a jövedelmem nagyobb része az ebből ered igen, hiszen ahogy fentebb is írtam például a licenszelt programoknak is ára van tehát ezek költségeit is ki kell valamiből termelni az pedig nyilvánvaló a nyereség. Amit végezetül írtál az amolyan vészmegoldás lenne sok esetben, de mivel van tapasztalatod nyilván tudod hogy ezeket ebben a formában nagyon nehéz lenne eladni, hiszen van hogy csak 1-2 percig élnek és én hiába mondom hogy akkor még annyi volt az odds ha a kedves fogadó csak kb egy óra múlva kapja meg az infót amikor régen tárgytalan. De amit felvetettél az elvileg működne igen, ha én lennék a játékos accountjával bejelentkezve az irodához és én tenném meg a téteket helyette. Ő meg csak kiutalná a saját skrilljére a pénz nekem meg a jutalékot, de ezzel a részével még érdemben nem foglalkoztam hiszen ha megosztom mással a nyereséget az nekem sem érdekem. Oké hogy az ő pénzével játszok, de időben ugyanannyi munka lenne mintha az enyémmel tenném és így mégis kevesebb profittal dolgozom hiszen a nyeremény egy része a tulajhoz vándorolna. Akkor már inkább a saját kasszámat növelem és mivel ha a kockázat megkívánja arbolok tehát ergó nem nagyon van veszteségem benne. A profit oldal meg nyilván nem 5-6% tehát simán ellensúlyozza még azt is ha adott esetben nem fizetnek ki, bár ilyen sem volt. Ami a számlámon volt mindig kiutalták, de lehet eddig csak szerencsém volt.
Egyébként rengeteg blogot és ismertetőt írtam ebben a témában és folyamatosan próbálom javítani, hatékonyabbá tenni az egész folyamatot, sokszor még angol nyelvű oldalakon sem találtam forrást egyes esetekre és persze nagyon sokat igyekeztem tanulni is hiszen a fogadási piac napról-napra változik és ezen változásokat kutya kötelessége követni annak aki ezzel foglalkozik és itt nem csupán arról van szó hogy arbol valaki. Sőt lényegében nem arról, csak hát a photshop meg a parasztvakítás reakciók nyilván arra utalnak hogy amivel szemben az ember bizalmatlan azt inkább elutasítja. De én nem szeretnék meggyőzni sem senkit, vagy azt sem hogy elhigyjék ez ténylegesen jelentős hasznot tud generálni. Nekem már az elegendő hogy ezt leírtam, aki pedig papír alapon, tippmixel kötésben játszik vagy egy irodánál van évek óta és elégedett az ne is változtasson rajta. Nyilván én is igy játszottam hosszú évekig most pedig nekem senki sem fizet azért hogy most bárkit meggyőzzek a saját igazával szemben hogy az a jó amit ő csinál vagy az amit én vagy éppen xy. :)

#101 november 19, 2019, 01:09:02, Tippster.Mike
Kértetek egy túlárazott oddsot a bet365-től. Holnapi mérkőzés. Referenciának a hajszálpontos Pinnacle oddsai mellette.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 18, 2019, 16:49:39
Azt írod Mike, hogy bárhol van 10-15 elhibázott odds. Na, engem mondjuk simán magad mellé állítol, ha a bet356-ről csak egyet beírsz.

Ehhez egy adalék: olyan 1,5-2 hónapja történt (bet365), hogy figyeltem az élő fogadásokat, és egy jégkorong meccsnél az egyik harmadra már olyan 26-28 percet írt, hogy ott tart. (20-nál ugye meg kellett volna állnia). Az eredmény 1:1-et mutatott, eredménykövető oldalakon és másik irodáknál megnézve pedig rég vége volt a harmadnak, 1:2 eredménnyel. A harmad pontos eredményére 5,00 odds volt, tettem rá 10 dollárt, amit aztán nyertesnek nyilvánítottak, ki is fizették az 50-est, és később sem vonták vissza...

Előtte meg 1-2 évvel még pl. a bwin-sportingbet kombónál volt, hogy egy asztalitenisz meccs állt meg valamiért, de mindenre lehetett fogadni rajta, hogy hány pont lesz a szettben, ki nyer mekkora hendikeppel, ki éri el a 3-5 stb. pontot először, és így tovább, élőben ment a bet365-ön, ott mindent le tudtam követni, tettem is rá pénzt, na őszintén: ezzel ott vagy 150 ezret kerestem, amit aztán szintén kifizettek, nem vontak vissza. (Emlékezetes esetem volt még vagy 10 éve a sportingbetnél, egy Bayern München-meccsen, amikor szintén élőben, de irodán belül hibáztak. Már nem tudom pontosan, de valami olyasmi volt, hogy 1:0-ra állt a félidő, és 3,00 oddsa volt, hogy over 1,5 gól, viszont annak is 3,00 oddsa volt, hogy egyik csapat sem rúgja a következő gólt a félidőben. Lehet, hogy most hülyeséget írtam, csak érzékeltetni akarom, hogy két különböző, egymást kizáró tippre volt 3,00-3,00 odds. Szóval megfeleztem az akkori 50 ezres bankrollomat, feltettem mindkét kimenetelre, így kerestem tisztán 25-öt.)
Szóval tuti, hogy minden irodánál vannak elhibázott meccsek, oddsok, pláne, amikor nem saját kútfőből dolgoznak, hanem ők is úgy kukázzák össze a közvetítést (nem ül nekik sem mindenhol saját ember), ha volna kapacitása az embernek figyelni a huszadrangú tollaslabdameccsektől kezdve az összes kézi-, hoki, egyéb közvetítést, lehetne találni ilyet, más kérdés, hogy folyamatosan erre utazva bizonyára jönne a kitiltás.

Napi szinten több tucat van szerencsére ilyen. Egy nagyon jó példa pontosan a múlt hétről származik, amikor a feltett tétem 15-szörösét nyertem vissza egy irodától 3 nap alatt mire rájöttek hogy valami nem jó. Természetesen rendben kifizettek mindent. A legtöbbet pedig ahogy írtad az élő fogadásokon lehet kaszálni, de ott annyira gyorsan kell lereagálni a rengeteg iroda másodpercenkénti oddsváltozásait, hogy arra nem vállalkoztam. :)  A lehető leggyengébb napokon is, ami általában a péntek, szombat (hiszen ekkorra a piac teéljesen beáll és új események sem kerülnek már a programba) is napi szinten képes az ember 3-4-szer többet nyerni mint a feltett pénze.

Idézetet írta: Knapp Dátum november 18, 2019, 22:19:08
Nem abból lesz fórumtartalom, ha te átlag kéthavonta írsz egy hozzászólást...    ;)
Végre van valami értelmes, sportfogadáshoz köthető téma is, az egyébként elég kihalt fórumon.

Emlékeim szerint te írtad nem is olyan rég, hogy ezen a fórumon jóformán már minden téma ki volt vesézve. Nekem ebből az következik, hogy mindenki csak olvassa a hasznosnál hasznosabb fórumbejegyzéseket, böngészi az archívumot. Tehát nem egy kihalt, vagy kihaló fórumról beszélünk, hanem egy "némáról".  ;D

De tudod te is, hogy mindig nyitottak voltunk az újításokra, szóval ha bármilyen javaslatod van, akkor elő vele.  :cya: