Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kézilabda fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:07:55

Cím: Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:07:55
Női Kézilabda VB 2023



Rendező: Norvégia/Dánia/Svédország
Időpont: 2023. november 29. - 2023. december 17.
Címvédő: Norvégia
Hivatalos weboldal (https://aimtoexcite.com///)

A magyar válogatott csoportjának mérkőzései:

B-CSOPORT

2023. 11.30. 18:00 Montenegró–Kamerun    
2023. 11.30. 20:30 MAGYARORSZÁG–Paraguay
   
2023. 12.02. 18:00 Paraguay–Montenegró    
2023. 12.02. 20:30 MAGYARORSZÁG–Kamerun    

2023. 12.04. 18:00 Kamerun–Paraguay    
2023. 12.04. 20:30 Montenegró–MAGYARORSZÁG
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:14:38
Janurik és Faluvégi is lemarad a tornáról

Janurik Kinga és Faluvégi Dorottya sem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

A magyar szövetség csütörtökön a honlapján tette közzé a dán-norvég-svéd közös rendezésű tornára készülő játékosok névsorát. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány - az októberben kihirdetett 34 fős névsorhoz képest - nem számíthat a súlyos térdsérülés után gyógyuló Szikora Melindára, a német Bietigheim kapusára, továbbá Janurik Kingára, a Ferencváros kapusára és Faluvégi Dorottyára, a Bietigheim jobbszélsőjére.
   
Kimaradt továbbá Háfra Noémi, Kácsor Gréta és meglepetésre a Bajnokok Ligája-résztvevő Rapid Bucuresti-ben remeklő Korsós Dorina is.
   
Az már korábban eldőlt, hogy Tomori Zsuzsanna, Planéta Szimonetta, Kisfaludy Anett, Fodor Csenge, valamint a térdműtét után gyógyuló Szöllősi-Zácsik Szandra nem szerepel a tornán, ők a bő keretbe sem kerültek be.
   
Ott lesz viszont a kétszeres válogatott Simon Petra, a Ferencváros irányítója.
   
"Sajnos Janurik Kinga sérülése nem jött rendbe, nem lehet ott a vb-n" - idézi a magyar szövetség honlapja Golovin Vlagyimirt. "Rossz hír, hogy Faluvégi Dorottya sem tarthat velünk, a térdének állapota kluborvosa és Lohner Balázs keretorvos szerint sem terhelhető olyan módon, hogy sérülésveszély nélkül játsszon. Természetesen a munkát megkezdő 18 kerettaggal és a stábbal együtt mindent megteszünk, hogy sikeresen szerepeljünk, hiszen mindenkinek az a vágya, hogy ott lehessünk az olimpiai selejtezőn, majd a párizsi olimpián."
   
A csapat hétfőn kezdte meg a felkészülést Telkiben, majd jövő szombaton és vasárnap Hollandiában két felkészülési mérkőzést játszik. A vb-n Helsingborgban Paraguayjal, Kamerunnal és Montenegróval találkozik a csoportkörben. Az első három helyezett jut a középdöntőbe, ahol a Svédország, Horvátország, Kína, Szenegál kvartett három továbbjutójával találkozhatnak a magyarok Göteborgban. Onnan az első két csapat kerül a negyeddöntőbe.
   
A vb-aranyérmes kijut a jövő nyári párizsi olimpiára (francia siker esetén döntőbeli ellenfele kvalifikál), a következő hat válogatott pedig - amelynek nincs selejtezős helye vagy kvótája - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.

A magyar női válogatott szűkített vb-kerete:
   
kapusok:

Bíró Blanka (Ferencváros), Bukovszky Anna (Vác), Szemerey Zsófia (Mosonmagyaróvár)
   
jobbszélsők:

Győri-Lukács Viktória (Győr), Töpfner Alexandra (Debrecen)
   
jobbátlövők:

Albek Anna (Mosonmagyaróvár), Klujber Katrin (Ferencváros), Papp Nikoletta (Gloria Buzau, román)
   
irányítók:

Debreczeni-Klivinyi Kinga (Budaörs), Simon Petra (Ferencváros), Vámos Petra (Debrecen)
   
beállók:

Bordás Réka (Ferencváros/Vác), Füzi-Tóvizi Petra (Debrecen), Pásztor Noémi (Mosonmagyaróvár)
   
balátlövők:

Juhász Gréta (Kisvárda), Kuczora Csenge (Vác)
   
balszélsők:

Márton Gréta (Ferencváros), Szöllősi-Schatzl Nadine (Győr)

tartalékok:

Grosch Vivien (Debrecen), Kovács Anett (Ferencváros), Farkas Johanna (Dunaújváros), Kajdon Blanka (Molde HK, norvég), Pál Tamara (Gloria Buzau, román), Faragó Luca (Mosonmagyaróvár), Helembai Fanny (Vác), Háfra Noémi (Buducnost Podgorica, montenegrói), Kácsor Gréta (Debrecen), Kukely Anna (Ferencváros), Hársfalvi Júlia (Ferencváros), Korsós Dorina (Rapid Bucuresti, román), Petrus Mirtill (Debrecen)

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:24:02
Ilyés Ferenc: cél az első nyolcba kerülés

Az első nyolc közé kerülés a magyar válogatott célja a jövő szerdán rajtoló olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságon Ilyés Ferenc, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke szerint.


A csapat felkészülésének otthont adó Telkiben tartott keddi sajtótájékoztatón a sportvezető hangsúlyozta: áprilisi beiktatása óta az első világverseny lesz, így ugyanolyan izgatottan várja, mint a szurkolók, a játékosok vagy a szakmai stáb tagjai, ugyanakkor nagyon bízik a lányokban és várja, hogyan alakulnak az eredmények.
   
Saját tapasztalatból tudja, milyen olimpiai kvalifikációs vb-n részt venni, a 2011-es svédországi tornára ők is úgy hangolódtak, hogy tudták, melyek lesznek a kulcsfontosságú meccsek.
   
"A Montenegró ellen megkezdett szép magyar sporthagyományt kellene folytatniuk a lányoknak, majd a januári Európa-bajnokságon a fiúknak is" - utalt a férfi labdarúgó-válogatott vasárnapi, hazai Eb-selejtezős sikerére az MKSZ első embere. Ilyés bejelentette: az elnökség döntése alapján a célkitűzés az olimpiai kvalifikációs helyek valamelyikének megszerzése, azaz az első nyolc közé kerülés.
   
"A feltételek adottak voltak a jó felkészüléshez, bízom benne, hogy eredményesek leszünk, és úgy tudunk nekivágni a világbajnokságnak, hogy nem lesznek további sérültek, betegek, és a lányok teljes erőbedobással esnek neki az ellenfeleknek" - bizakodott.
   
Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kiemelte: már régóta készülnek a vb-re, a sorsolás után megvizsgálták az ellenfeleket és olyan ágra kerültek, hogy reális az elnökség által kitűzött célok elérése. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az ellenfelek ugyanígy gondolják.
   
"Vannak olyan kiemelt mérkőzések, amelyeken különösen fontos jól teljesíteni. A szakmai stáb és a lányok is tudják, mi a célunk, közösen fogjuk ezt megoldani" - fogalmazott a szövetségi kapitány.
   
A vb-n Helsingborgban Paraguayjal, Kamerunnal és Montenegróval találkozik a magyar együttes a csoportkörben. Az első három helyezett jut a középdöntőbe, ahol a Svédország, Horvátország, Kína, Szenegál kvartett három továbbjutójával játszhatnak a magyarok Göteborgban. Onnan az első két csapat kerül a negyeddöntőbe. Amint Golovin Vlagyimir elmondta, a dél-amerikai és az afrikai ellenfél más kézilabdakultúrát képvisel. Szombaton és vasárnap Hollandiában két felkészülési mérkőzést vív a nemzeti csapat, ezen az összesen négy találkozón fel lehet készülni a Montenegró elleni kulcsmérkőzésre, ahol az előzetes várakozások alapján nagyon fontos a győzelem, ráadásul plusz önbizalmat tud adni a jó kezdés.
   
A középdöntőben - immár új helyszínen - következik a másik fontos összecsapás, a montenegróiakhoz hasonlóak kemény védelemmel rendelkező horvátok ellen, ezt a mérkőzést is hozni kell a biztos nyolcba kerüléshez. A svéd válogatott hazai pályán minden bizonnyal dobogón akar végezni, amint a szövetségi kapitány felidézte, kontinensviadalon már találkoztak a skandinávokkal. Reményei szerint most jobban tudnak majd játszani, mint akkor, így méltó ellenfelei lesznek a házigazdáknak is.
   
Az MTI kérdésére elmondta: a németek elleni felkészülési mérkőzés első 15 percében nem sikerült megvalósítaniuk a megbeszélteket.
   
"Nagyon fontos lesz a világversenyen, hogy amit előre eltervezünk, azt precízen végre kell hajtani. A németek ellen volt három olyan hiba, ami bármilyen mérkőzésen végzetes lehet. A hollandok elleni két meccsen a hibák számának csökkentése, a védelem megerősítése lesz a cél" - fejtette ki.
   
A stabil védekezés mellett megemlítette a könnyű gólok, lerohanások fontosságát, amely területen szintén szeretnének előrelépni. Rámutatott ugyanakkor: a holland válogatott a türelmes, labdajárató kézilabdát játszó montenegróiaknál sokkal gyorsabb játékstílusú.
   
A vb-aranyérmes kijut a jövő nyári párizsi olimpiára (francia siker esetén döntőbeli ellenfele kvalifikál), a következő hat válogatott pedig - amelynek nincs selejtezős helye vagy kvótája - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:29:05
Böde-Bíró: a jó védekezés az alapja mindennek

A jó védekezés az alapja mindennek Böde-Bíró Blanka, a jövő szerdán rajtoló olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságra készülő magyar válogatott csapatkapitánya szerint.


A csapat felkészülésének otthont adó Telkiben tartott keddi sajtótájékoztatón a Ferencváros kapusa kiemelte: noha hallottak a montenegrói csapat körüli sajtóhírekről, nekik a végleges keret ellen kell majd felkészülniük, addig értesülésekkel nem, csak saját magukkal kell foglalkozniuk.
   
"A pályafutásom során mindig bizonyosodott, hogy a védekezés az alapja mindennek, úgy lehet jó eredményeket elérni, ha a védekezésünk jó. Annyit beszéltünk már arról, hogy melyek ennek a világbajnokságnak a kulcsai, és milyen fontos az olimpiai kvalifikáció szempontjából, hogy remélem, ez a pályán is látszani fog és egységes csapatként tudni kifutni" - szögezte le.
   
Az MTI kérdésére elmondta: a Ferencvárosban a legutóbbi találkozókon mutatott teljesítményét tovább akarja vinni a válogatotthoz és a lehető legjobban segíteni a csapatot.
   
Klubtársa, a jobbátlövő Klujber Katrin is hangsúlyozta: az, hogy az FTC-vel a rossz Bajnokok Ligája-idénykezdet után "felfelé megyünk a gödörből", fontos volt a nemzeti csapat szempontjából is, hiszen így magabiztosan és nem csüggedve érkeztek a nemzeti csapathoz.
   
"A klubban összeállt a csapat és az eredmény, úgy jöttünk a válogatotthoz, hogy jó kedvünk van és pozitívan állunk a meccsekhez" - fűzte hozzá.
   
Az irányító Vámos Petra kiemelte, a Debrecennél két hónap elteltével érzik a BL-szereplés pozitív hatásait, mivel csapattá értek és felnőttek a feladathoz, bizonyították, hogy bravúrgyőzelmekre is képesek.
   
"Az elmúlt világversenyek előtt kellett két-három mérkőzés a tempó felvételéhez és a válogatotthoz szükséges teljesítmény eléréséhez. Rendszeresen a világ legjobbjaival mérkőzünk meg mi is, bízom benne, hogy a formát át tudjuk menteni ide is" - közölte.
   
A nemzeti csapat szombaton és vasárnap Hollandiában két felkészülési mérkőzést játszik. A vb-n Helsingborgban Paraguayjal, Kamerunnal és Montenegróval találkozik a csoportkörben. Az első három helyezett jut a középdöntőbe, ahol a Svédország, Horvátország, Kína, Szenegál kvartett három továbbjutójával találkozhatnak a magyarok Göteborgban. Onnan az első két csapat kerül a negyeddöntőbe.
   
A vb-aranyérmes kijut a jövő nyári párizsi olimpiára (francia siker esetén döntőbeli ellenfele kvalifikál), a következő hat válogatott pedig - amelynek nincs selejtezős helye vagy kvótája - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum november 22, 2023, 21:18:07
Idézetet írta: SPF Infó Dátum november 21, 2023, 19:07:55
Női Kézilabda VB 2023

Rendező: Norvégia/Dánia/Svédország


Ezek most komolyan nem tudták eldönteni, hogy hol legyen ez a vb? Kő-papír-olló nem működött?  ;)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 23, 2023, 09:07:56
Nagy divat ez a társrendezés. Nem az első eset, és nem is az utolsó, következő Eb-t pl. elvileg Magyarország, Ausztria és Svájc rendezi.

A keretet elnézve pedig sok elvárásom nincs, azért Paraguay-t verjük meg, aztán a többi meccsen szerintem minden benne van.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 14:57:10
Hollandia szorzója TippmixPrón 1.10 ellenünk felk. meccsen. Az kemény :D Még egy szintén pocsék 1.20-at sem érünk  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 25, 2023, 16:27:21
sima holland easymoney  :coolsmiley:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 18:55:39
Malesteinék szeme megcsillan, amikor úgy foghatnak 7.00-es szorzót, hogy még cdsak vb pontba sem kerül  ::) (Vagy tényleg helyre tesznek, mindjárt kiderül)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 25, 2023, 18:58:38
sehol nem lehet nézni?  :D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 25, 2023, 19:01:35
de itt

https://m4sport.hu/elo/mtv4plus
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 19:06:41
dunaworld adja tv-ben, bezzeg élő fogadás sehol  grrr
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 19:43:57
Nehéz dönteni, hogy a képminőség a rosszabb, vagy a csapatunk  ;D Mondjuk önmagukhoz képest a hollandok is igencsak vakon vannak egyelőre. (Így utólag jobb is, hogy nem találtam élő fogadást, egy 5-10 ezer Ft már repült volna tutira, mert ebből közel 60 gól aligha lesz már)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 25, 2023, 20:28:01
sima edzőmeccsen úgy megvannak halva a játékosok, tiszta vicc  :D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 27, 2023, 16:57:03
Itt a norvég keret:

01 Marie Davidsen, CSM Bucuresti
12 Silje Solberg-Østhassel, Györi Audi ETO
32 Olivia Lykke Nygaard, Storhamar
16 Katrine Lunde, Våg Håndball Elite
07 Stine Ruscetta Skogrand, Ikast Håndbold
09 Nora Mørk, Team Esbjerg
10 Stine Bredal Oftedal, Györi Audi ETO
14 Kristine Breistøl, Team Esbjerg
21 Ingvild Bakkerud, Ikast Håndbold
22 Kristina Sirum Novak, Sola HK
25 Henny Ella Reistad, Team Esbjerg
30 Maja Furu Sæteren, Larvik HK
33 Thale Rushfeldt Deila, Odense Håndbold
23 Camilla Herrem, Sola HK
24 Sanna Solberg-Isaksen, Team Esbjerg
26 Emilie Margrethe Hovden, Györi Audi ETO
06 Maren Aardahl, Odense Håndbold
13 Kari Brattset Dale, Györi Audi ETO
15 Vilde Mortensen Ingstad, CSM Bucuresti



Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 29, 2023, 07:53:24
Az olimpiai selejtezőt érő negyeddöntőért száll harcba a magyar válogatott

Az olimpiai selejtezős részvételt jelentő negyeddöntőbe jutásért száll harcba a magyar női kézilabda-válogatott a szerdán kezdődő dán-norvég-svéd közös rendezésű világbajnokságon.


A szerencse a júliusi sorsoláson ehhez verhetőnek tűnő riválisokhoz segítette a nemzeti csapatot: noha Paraguayjal és Kamerunnal is először találkoznak a magyarok a helsingborgi B csoport küzdelmei során, mind a dél-amerikai, mind az afrikai ellenfél legyőzése kötelező feladat, egyúttal lehetőség a csoportrangadóra való felkészülésre. A harmadik fordulóban ugyanis a tavalyi Európa-bajnokságon bronzérmes Montenegró vár Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttesére, a balkáni rivális legyőzése kulcsfontosságú a nyolc közé kerüléshez. A montenegrói keretben Milena Raicevic, Djurdjina Jaukovic és a válogatottságtól visszavonult Jovanka Radicevic sem lesz ott a tornán.
   
A négyes első három helyezettje jut tovább a középdöntőbe, ahova az A csoportból a házigazda svédek, a horvátok, a kínaiak és szenegáliak közül három együttes érkezik, és a csoportellenfelekkel szembeni eredményeket minden válogatott magával viszi. A göteborgi három mérkőzésből egyértelműen a horvátok elleni lesz a kulcsfontosságú, a dobogóért harcba szálló skandinávok ellen a tisztes helytállás lehet a reális célkitűzés. A montenegróiak és a horvátok legyőzésével - vagy nagyon szerencsésen alakuló körbeveréssel - megszerezhető a középdöntős hatos második pozíciója, amely negyeddöntőbe jutást ér. Egyúttal jó eséllyel az ötkarikás kvalifikációs tornán való részvételt is, mivel a világbajnok (francia aranyérem esetén a második helyezett) kijut a jövő nyári párizsi olimpiára, a következő hat csapat pedig - amelynek még nincs kvótája, vagy selejtezős helye - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén.
   
A felkészülés pozitív kicsengéssel zárult: szombaton még 25-23-ra kikapott, vasárnap viszont már 34-32-re nyert a világbajnokok sorával felálló Hollandia vendégeként a nemzeti csapat, utóbbi találkozón a legjobb teljesítményt nyújtotta a pályán az ősz során.
   
"Remélem, úgy fog sikerülni ez a világverseny, ahogy elképzeljük, a terveinknek megfelelően" - fogalmazott előzetesen az MTI-nek Simon Petra. A Ferencváros irányítója hozzátette: fő céljuk, hogy részt vehessenek az olimpiai kvalifikációs tornán, ám meglátása szerint további sikerekre is képesek lehetnek. A nemzetközi szövetség (IHF) előzetesében a tornán várhatóan berobbanó tehetségek között emelte ki a nyári junior Európa-bajnokság legértékesebb játékosává választott Simont, akinek képességei közül a gólszerzés mellett az irányítójátékát és kreatív kulcspasszait is kiemelte a honlap. Egyúttal emlékeztetett: a vb egyik legfiatalabb kerete a magyar, 25 éves áltagéletkorával. Márpedig Golovin Vlagyimir érti a fiatalok nyelvét: az 1998-99-es születésűekkel 2018-ban junior világbajnokságot, a 2000-2001-es születésűekkel 2019-ben junior Európa-bajnokságot nyert a szakember.
   
Pásztor Noémi, a Mosonmagyaróvár beállója szerint nem teherként, hanem esélyként kell felfogni azt a lehetőséget, hogy a vb-ről lehet megszerezni az ötkarikás selejtezőtorna indulási jogát.
   
"Jó a sorsolásunk, van esélyünk arra, hogy kivívjuk magunknak ezt a lehetőséget" - szögezte le az MTI-nek Pásztor, aki a bajnokságban megszerzett önbizalmát továbbvinné a világbajnokságra is.
   
Az első olyan világbajnokságon, amelyet három országban rendeznek, több magyar hivatalos személy is részt vesz: játékvezetőként Altmár Kristóf és Horváth Márton, delegátusként Tordai Ilona dolgozik majd a tornán.
   
Az idei lesz a 26. női világbajnokság és a 24., amelyre a magyar válogatott kijutott, egyben a második, amelyen 32 csapat vesz részt. A december 17-ig tartó tornának Göteborg, Helsingborg, Stavanger, Herning, Frederikshavn és Trondheim ad otthont. A vb mérkőzéseit az M4 Sport, az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetíti.
   
Számos válogatottban szerepel majd a magyar NB I-ből ismerős játékos: az osztrákoknál a balátlövő Ines Ivancok (Mosonmagyaróvár), a braziloknál a jobbátlövő Bruna Almeida de Paula (Győr) és a jobbszélső Mariana Costa (Debrecen), a horvátoknál a kapus Gabrijela Bartulovic (Debrecen), a dánoknál a jobbátlövő Line Haugsted és a kapus Sandra Toft (mindkettő Győr), a franciáknál a balátlövő Estelle Nze Minko (Győr), a németeknél a balátlövő Emily Bölk (Ferencváros), a japánoknál a jobbszélső Nacumi Akijama (Kisvárda), a dél-koreaiaknál a jobbátlövő Rü Unhi (Győr), a hollandoknál a jobbszélső Angela Malestein (Ferencváros), a beálló Tamara Haggerty (Debrecen), illetve a kapus Rinka Duijndam és a beálló Yvette Broch (mindkettő Győr), a norvégoknál a jobbszélső Emilie Hovden, a beálló Kari Brattset, a kapus Silje Solberg, az irányító Stine Oftedal, valamint a balátlövő Veronica Kristiansen (mind az öt Győr), a szerbeknél a balátlövő Jovana Jovovic (Debrecen), a jobbátlövő Marija Lanistanin (Békéscsaba) és a kapus Kubina Molli (Alba Fehérvár), a szlovénoknál a jobbátlövő Ana Gros (Győr) és a balátlövő Erin Novak (Kisvárda), a svédeknél a beálló Linn Blohm (Győr), míg az ukránoknál a beálló Lilija Gorilszka (Budaörs), az irányító Tamara Smbatian (Fehérvár) és a kapus Balog Judit (Vasas) szerepel az IHF honlapján leadott előzetes keretekben.

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 29, 2023, 07:55:39
A magyar csapat

A magyar női kézilabda-válogatott 18 fős kerete a szerdán kezdődő dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.



kapusok:

16 Böde-Bíró Blanka          1994.09.22. FTC-Rail Cargo Hungaria    187 cm 106/  2
74 Bukovszky Anna            2002.06.30. Praktiker-Vác              175 cm  1/  0
31 Szemerey Zsófia          1994.06.02. Mosonmagyaróvári KC        183 cm  14/  0

jobbszélsők:

66 Győri-Lukács Viktória    1995.01.31. Győri Audi ETO KC          168 cm 107/292
24 Töpfner Alexandra        1996.02.08. DVSC Schaeffler            170 cm  14/ 13

jobbátlövők:

11 Albek Anna                2001.12.02. Mosonmagyaróvári KC        189 cm  20/ 14
42 Klujber Katrin            1999.04.21. FTC-Rail Cargo Hungaria    170 cm  65/336
28 Papp Nikoletta            1996.07.23. Gloria Buzau (román)      182 cm  33/ 44
   
irányítók:

15 Debreczeni-Klivinyi Kinga 1992.03.31. Moyra-Budaörs              175 cm  78/166
77 Simon Petra              2004.11.12. FTC-Rail Cargo Hungaria    168 cm  4/ 13
38 Vámos Petra              2000.09.14. DVSC Schaeffler            175 cm  53/136
   
beállók:

58 Bordás Réka              1997.08.26. FTC-Rail Cargo Hungaria    184 cm  42/ 46
4 Füzi-Tóvizi Petra        1999.03.15. DVSC Schaeffler            178 cm  61/ 71
32 Pásztor Noémi            1999.04.02. Mosonmagyaróvári KC        178 cm  23/ 18
   
balátlövők:

52 Juhász Gréta              2002.03.16. Kisvárda Master Good      180 cm  7/ 14
59 Kuczora Csenge            2000.01.26. Praktiker-Vác              176 cm  23/ 69
   
balszélsők:

19 Márton Gréta              1999.10.03. FTC-Rail Cargo Hungaria    173 cm  66/161
6 Szöllősi-Schatzl Nadine  1993.11.19. Győri Audi ETO KC          174 cm 100/240

A név előtt a mezszám, utána a születési idő, a klub, a testmagasság, a válogatottság száma, illetve az eddig szerzett gólok száma szerepel.
   
Tartalékok:

Grosch Vivien (Debrecen), Kovács Anett (Ferencváros), Farkas Johanna (Dunaújváros), Kajdon Blanka (Molde HK, norvég), Pál Tamara (Gloria Buzau, román), Faragó Luca (Mosonmagyaróvár), Helembai Fanny (Vác), Háfra Noémi (Buducnost Podgorica, montenegrói), Kácsor Gréta (Debrecen), Kukely Anna (Ferencváros), Hársfalvi Júlia (Ferencváros), Korsós Dorina (Rapid Bucuresti, román), Petrus Mirtill (Debrecen)
   
A szakmai stáb:

Szövetségi kapitány: Golovin Vlagyimir, edző: Pigniczki Krisztina, kapusedző: Tatai Péter, erőnléti edzők: Holanek Zoltán és Szűcs Martin, csapatorvos: Balázs Máté

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 13:53:43
keretek még itt:
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_World_Women%27s_Handball_Championship_squads

mai 4 meccsre a tuti? Irtó nagy pénztemető lesz ez a vb szerintem, csak okosan a tétekkel :great:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 29, 2023, 14:43:44
Én mondjuk találtam egy érdekességet, az esetleges nyeremény 10%-ért megosztom, aki privátban kéri. Nem tuti, szerintem elírás, de nem kis szorzó, szóval mindenki döntse el. Aztán hogy meddig fog élni, jó kérdés...

Kockázat persze van benne, szóval csak azok írjanak, akiket nem vág földhöz, ha bukik 5-10 ezret, ellenben sokat nyerhet
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 14:53:18
Ne bziskudjunk már, ide a tippet a közösbe  :D  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: horzol Dátum november 29, 2023, 15:23:53
Oak hová süllyedtél? Pénzért árulsz tippet? :D  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum november 29, 2023, 15:32:09
Idézetet írta: horzol Dátum november 29, 2023, 15:23:53Oak hová süllyedtél? Pénzért árulsz tippet? :D  ;D

Én biztos nem, mert azt a fórum szabályzat tiltja. Én mindig minden szabályt betartok  :ok:
(Kivéve amikor nem szállok le a bringáról, és áthajtok a zebrán)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum november 29, 2023, 17:20:06
Női Kézilabda VB 2023 tippjáték (https://www.sportfogadas.org/tippjatek/verseny/417)
Játék szponzora: Unibet

Tippelj a 2023-as női kézilabda Világbajnokság mérkőzéseire, zárd a versenyt a legjobbak között. A legjobb játékosok Unibetes ingyenes fogadásokban részesülnek.

1.hely: 10 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
2.hely: 5 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
3.hely: 5 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
4.hely: 3 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
5.hely: 3 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
6.hely: 3 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
7.hely: 3 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás
8.hely: 3 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás

Exkluzív ajánlatunk az Unibetnél!
10.000 Ft értékű ingyenes fogadást kapsz amennyiben általunk regisztrálsz és befizetsz! További részlet (https://www.sportfogadas.org/bonusz.php?id=870)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 17:37:39
Ausztria win 2.14 29:30
Grönland +33.5 1.95 43:11
Oftedal 3.5 fölött 1.85 1 gól
Gassama, Kaba 2.5 fölött 1.85 5gól szerintem ez a nap tutija, Spanyol nagydarab beálló
BRazil win 1.13 35:20 :topbet_125:

meglátjuk  :D

elvileg ifh youtube oldalán (https://www.youtube.com/@IHFcompetitions) megy minden meccs meg mtva oldalán, de sehol nem láttam jelét eddig  :laugh:

m4 már lefrissült látható a 2 meccs
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 18:37:35
Korea eddig nagyon kutyaütő, kihagytak elég sok ziccert, és a régi 5+1es védekezést is kukázták
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 19:31:45
tükörsima laza ausztriai win  ;) nah jó csak időntúli hetessel nyertek 1-el ;D
Brazilok meg hozták az easymoneyt :beerchug:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 21:08:30
2 góltippbe sikerült vakon belenyúlni :DDD akkora bukóvári lesz hogy csak na  :redchug:  ;D  >:(  :(  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:  :wall:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 29, 2023, 21:53:47
Grönlandi kapus végén 3 támadásból 2őt kivédett és megmenekült a tipp  :D  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum november 30, 2023, 11:33:09
Női kézilabda-vb: Magyarország - Paraguay élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-magyarorszag-paraguay-elo-kozvetites-es-tipp)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum november 30, 2023, 18:22:11
Kamerun be akar találni félidőig?
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 30, 2023, 18:30:41
Idézetet írta: curpy82 Dátum november 30, 2023, 18:22:11Kamerun be akar találni félidőig?

összejött a 25. percben, rögtön kettőt is ;)  elvileg 3 legjobb játékusuk hiányzik
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 30, 2023, 19:28:57
Németek jó nagyot mákoltak ember hátrányos 59:58-as átlövés bomba Xenia Smits-től  :o
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 30, 2023, 21:12:33
csehek már alszanak kaptak 2db kettő percet szar váltás miatt  :D

(https://iili.io/JxykoR1.png) (https://iili.io/JxykoR1.png)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum november 30, 2023, 21:23:43
nah lesz 3. piros lap is?  ???
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum november 30, 2023, 21:41:28
Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 30, 2023, 19:28:57Németek jó nagyot mákoltak ember hátrányos 59:58-as átlövés bomba Xenia Smits-től  :o

Mondjuk ezek a japok nem rosszak. Spanyolokat vertek pl.
Jobbak is mar mint korea, szerintem
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 01, 2023, 18:52:41
Horvátok nagyon gyengék, simán verjük őket, ma meg ki is kapnak, rip money :bash:  :D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csabax Dátum december 01, 2023, 19:00:10
Szokás szerint a VB színvonala meg sem közelíti az EB színvonalát.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Latzka Dátum december 03, 2023, 18:45:47
A svéd-szenegál meccset szívesen nézném, félidőben jól tartják magukat az afrikaiak. És most nem is a horvátok ellen 10 gólig jutó Camara a gólzsák, hanem Sagna jár 6-nál. Kíváncsi vagyok, hogy bírják majd a 2. félidőt.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 04, 2023, 07:53:02
Női kézilabda-vb: Montenegró - Magyarország élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-montenegro-magyarorszag-elo-kozvetites-es-tipp)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 04, 2023, 07:53:26
Idézetet írta: Latzka Dátum december 03, 2023, 18:45:47A svéd-szenegál meccset szívesen nézném, félidőben jól tartják magukat az afrikaiak. És most nem is a horvátok ellen 10 gólig jutó Camara a gólzsák, hanem Sagna jár 6-nál. Kíváncsi vagyok, hogy bírják majd a 2. félidőt.

Tudom, hogy utólag nem szoktunk okoskodni, de miért nem nézted?  ???
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Latzka Dátum december 04, 2023, 08:03:26
Idézetet írta: Admin Dátum december 04, 2023, 07:53:26Tudom, hogy utólag nem szoktunk okoskodni, de miért nem nézted?  ???

Közvetítette valami? ??? M4-en szerintem a Fradi ment. De amúgy ez lényegtelen is, mert a Leverkusen-Dortmund azért milliószor jobban érdekelt. Végül volt egy megingása Szenegálnak, de így is csak 8 lett közte.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 04, 2023, 08:14:07
Idézetet írta: Latzka Dátum december 04, 2023, 08:03:26Közvetítette valami? ??? M4-en szerintem a Fradi ment. De amúgy ez lényegtelen is, mert a Leverkusen-Dortmund azért milliószor jobban érdekelt. Végül volt egy megingása Szenegálnak, de így is csak 8 lett közte.

Pontosan ezért kérdeztem, mert sejtettem, hogy sokan nem tudják: Unibeten követhető az összes meccs.  :ok:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Latzka Dátum december 04, 2023, 08:46:04
Idézetet írta: Admin Dátum december 04, 2023, 08:14:07Pontosan ezért kérdeztem, mert sejtettem, hogy sokan nem tudják: Unibeten követhető az összes meccs.  :ok:

Ezt valóban nem tudtam; köszönöm szépen :ok:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 04, 2023, 09:10:39
@Latzka m4sport.hu az összes kézi vb-meccset közvetíti, és jó minőségben. Mondjuk kommentár nélkül, de az talán sokszor jobb is :D Jó minőségben nézheted, élőben, amelyiket akarod.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Latzka Dátum december 04, 2023, 10:52:47
Köszi, így most már egy Grönland meccsre midnenképpen sort kerítek :beerchug:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 12:47:13
Idézetet írta: oakland23 Dátum december 04, 2023, 09:10:39@Latzka m4sport.hu az összes kézi vb-meccset közvetíti, és jó minőségben. Mondjuk kommentár nélkül, de az talán sokszor jobb is :D Jó minőségben nézheted, élőben, amelyiket akarod.

Ne is mond. A tegnap esti norvég korea meccs kommentátora végig korreázott. Megnyomta az r-t és hogy hangzott mint ha Correat ejtené ki.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Benedek0228 Dátum december 04, 2023, 16:14:16
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 12:47:13Ne is mond. A tegnap esti norvég korea meccs kommentátora végig korreázott. Megnyomta az r-t és hogy hangzott mint ha Correat ejtené ki.
kisebb hiba a korrea, mint a mondd-ot egy d-vel irni,  de ezt és pl: a "küldd át a levelet" dupla d-t 10-ből 7-en rosszul használják.

No offense
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 16:29:34
Idézetet írta: Benedek0228 Dátum december 04, 2023, 16:14:16kisebb hiba a korrea, mint a mondd-ot egy d-vel irni,  de ezt és pl: a "küldd át a levelet" dupla d-t 10-ből 7-en rosszul használják.

No offense

Jogos. :ok:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 04, 2023, 16:48:48
Én meg a Grönland-Feröer keverés után inkább meg sem szólalok  ;D

Amúgy kíváncsi vagyok, ma mekkorát megyünk. Arra is, kik maradnak ki. Ha netán Márton még nem játszik (elvileg még fájdalmai vannak), akkor Schatzl góljait 3,5-ből szerintem overezni megéri. Ez nem Paraguay, hogy Tóvizi meg Bordás játszik szélsőt :D Klujber góljait felvitték 6,5-re (tippmixpró), hülye voltam, hogy reggel 5,5-ből nem toltam meg. Azért hét már sok, ha pl. rontja az első hetesét, mindjárt necces lenne.

Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 17:21:39
Nem volt az nagy hiba, csak azert jeleztem, ne vigyen tevutra az a gondolat hogy a gronlandi kezi feljovoben van. Mert nincs. Normalis esetben a kemeny amerikai selejtezobol se jutottak volna ki, ha a kubai lanyok nem kezdenek el lopkodni a plazaban..

En papiroson tettem 5,5en Klujbert de megmondom oszinten mar megbantam. Elvileg nem o az elsoszamu heteslovo, más kerdes hogy nem biztos hogy Topfner ha epp nincs a palyan akkor a padrol beszallva bejon loni.
Es Klujber elegge hektikus, es most kapus is lesz a kapuban, de inkabb attol a kemeny faltol felek en. Ket embert kell nalunk megfogni. Klujber es Vamos. A tobbi csak epizodszereplo.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csatarid Dátum december 04, 2023, 20:48:29
Montenegró +5.5 remélem nem lesz izgulós, eddig úgy tűnik nem  :)

Nyerjünk 1 góllal.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 04, 2023, 22:16:49
Nem csalódtam a kéziseinkben.  :great:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 22:19:36
Annyi mindent tudnek irni..de csak ennyit.

Katasztrofa.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 05, 2023, 18:53:28
Mai 18:00-ás meccsek eredményeit nézem telón 18:26-kor, mégis hogy állnak, azt hittem elsőre, hogy lefagyott a teló, vagy nem frissít rendesen.

Szenegál és Kína kíváncsi vagyok mit alkot, egész jó szorzó volt Kínára.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum december 06, 2023, 17:20:45
Két koraesti és egy esti meccs vár a középdöntőben a magyarokra

A magyar válogatott két 18 órás és egy 20.30-as kezdetű találkozón lép pályára a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében.


Az első fordulóban, csütörtökön 18 órától Szenegállal játszik a göteborgi Scandinaviumban Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese, majd szombaton a társházigazda Svédországgal találkozik 20.30-tól. A középdöntő harmadik, utolsó körében jövő hétfőn ismét 18.00-s kezdéssel Horvátország lesz az ellenfél.
   
A magyar válogatott két pontot visz a hatcsapatos középdöntőbe, amelyből az első két együttes kerül majd a negyeddöntőbe. Ez egyúttal jó eséllyel az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételt is jelent, mivel a világbajnok (francia aranyérem esetén a második helyezett) kijut a jövő nyári párizsi olimpiára, a következő hat csapat pedig - amelynek még nincs kvótája vagy selejtezős helye - részt vehet az áprilisi selejtezőtornák egyikén. Tehát amennyiben a világbajnokság 2-7. helyezettjei között végez olyan válogatott, amely már korábban megszerezte a közvetlen kvalifikációt, a selejtezőn való részvétel joga a vb nyolcadik helyezettjét (amennyiben több ilyen válogatott kerül a legjobb hét közé, akkor a kilencedik helyezettet, stb.) illeti meg.
   
A nemzeti csapat középdöntős találkozóit az M4 Sport és a Kossuth Rádió élőben közvetíti.

A középdöntő programja:

1. forduló:

december 6., szerda:


II. csoport (Trondheim):

Koreai Köztársaság-Szlovénia 15.30
Franciaország-Ausztria 18.00
Norvégia-Angola 20.30

IV. csoport (Frederikshavn):

Ukrajna-Csehország 15.30
Spanyolország-Argentína 18.00
Hollandia-Brazília 20.30

december 7., csütörtök:

I. csoport (Göteborg):

Montenegró-Horvátország 15.30
Szenegál-MAGYARORSZÁG 18.00
Svédország-Kamerun 20.30

III. csoport (Herning):

Szerbia-Lengyelország 15.30
Németország-Románia 18.00
Dánia-Japán 20.30

2. forduló:

december 8., péntek:


II. csoport (Trondheim):

Ausztria-Angola 15.30
Koreai Köztársaság-Franciaország 18.00
Szlovénia-Norvégia 20.30

IV. csoport (Frederikshavn):

Brazília-Argentína 15.30
Csehország-Spanyolország 18.00
Ukrajna-Hollandia 20.30

december 9., szombat:

I. csoport (Göteborg):

Szenegál-Montenegró 15.30
Horvátország-Kamerun 18.00
MAGYARORSZÁG-Svédország 20.30

III. csoport (Herning):
Románia-Japán 15.30
Szerbia-Németország 18.00
Lengyelország-Dánia 20.30

3. forduló:

december 10., vasárnap:


II. csoport (Trondheim):

Angola-Koreai Köztársaság 15.30
Szlovénia-Ausztria 18.00
Franciaország-Norvégia 20.30

IV. csoport (Frederikshavn):

Argentína-Ukrajna 12.00
Csehország-Brazília 14.15
Hollandia-Spanyolország 16.30

december 11., hétfő:

I. csoport (Göteborg):

Kamerun-Szenegál 15.30
MAGYARORSZÁG-Horvátország 18.00
Montenegró-Svédország 20.30

III. csoport (Herning):

Japán-Szerbia 15.30
Lengyelország-Románia 18.00
Németország-Dánia 20.30

A középdöntő-csoportok állása:

I. csoport (Göteborg):

1. Montenegró 4 pont (49-29), 2. Svédország 4 (48-35), 3. Magyarország 2, 4. Horvátország 1 (39-44), 5. Szenegál 1 (40-48), 6. Kamerun 0

II. csoport (Trondheim):

1. Norvégia 4 pont (78-51), 2. Franciaország 4 (61-56), 3. Szlovénia 2 (57-55), 4. Ausztria 2 (58-74), 5. Angola 0 (53-60), 6. Koreai Köztársaság 0 (52-63)

III. csoport (Herning):

1. Dánia 4 pont (64-44), 2. Németország 4 (64-47), 3. Románia 2 (60-67), 4. Lengyelország 2 (49-63), 5. Japán 0 (60-63), 6. Szerbia 0 (49-62)

IV. csoport (Frederikshavn):

1. Hollandia 4 pont (74-46), 2. Spanyolország 4 (59-45), 3. Brazília 2 (60-47), 4. Csehország 2 (51-55), 5. Argentína 0 (48-72), 6. Ukrajna 0 (40-67)

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum december 06, 2023, 17:25:47
Golovin Vlagyimir: a hibákat nem szabad újra elkövetni

Golovin Vlagyimir szerint a magyar válogatott a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében nem követheti el újra azokat a hibákat, amelyeket Montenegró ellen a csoportkör záró fordulójában.


A szövetségi kapitány az MTI-nek felidézte: a tavalyi Európa-bajnokságon a horvátok elleni vereség nagyon megviselte a csapatot, mostanra viszont megvan a tapasztalat a helyzet kezelésére, így sokkal gyorsabban maguk mögött hagyták a stresszt. Rámutatott: Montenegró ellen egy tízperces periódusban a koncentráció nem volt megfelelő, a könnyű helyzeteket gyorsan akarták befejezni, "utána jött a stressz meg a pánik". Mint mondta, már tudják, kik azok a játékosok, akik ilyen helyzetben is tudnak jól dönteni, hasonló szituációban hozzájuk fognak nyúlni.
   
Kiemelte, hogy a soron következő ellenfelek közül nemcsak a horvát, hanem a szenegáli rivális is a montenegróihoz hasonló mentalitású.
   
"Nem nagyon hasonlítanak az afrikai csapatokra, inkább európai kézilabdát játszanak, ugyanolyan mozgásokkal és előnyszerzéssel. Komoly lövőerővel rendelkeznek, a szélső- és beállójátékuk viszont kevésbé veszélyes" - fejtette ki, hozzáfűzve, a sokat próbálkozó szenegáliakra fókuszáltabban készülnek, rájuk már távolra ki kell lépni, a belső területeket összezárva, a keveset foglalkoztatott és nem is igazán hatékony szélsőket a kapusokra bízva. Támadásban a széleken, illetve az egyes és kettes védő közötti területeken lesz érdemes fokozottan próbálkozni, ehhez megvannak a begyakorolt játékaik, viszont muszáj lesz belőniük a ziccereket a magyar játékosoknak az afrikai csapatoknál nem jellemző, jó szenegáli hálóőr ellen.
   
"A kezéhez nem szabad lőni, minél többször második szándékból érdemes ellőni a labdát" - árulta el a sikeres befejezések receptjét Golovin Vlagyimir. Saját csapata kapcsán azt mondta a szövetségi kapitány: megvan a kétarcúság, hiszen megfelelő koncentráció esetén komolyan tudnak dolgozni, viszont amikor valami nem sikerül, akkor főleg az egyéni játék dominál, amint azt az együttessel közösen ki is elemezték.
   
"Ezeket a hibákat nem szabad elkövetni a következő időszakban" - mondta.
   
Bordás Réka szerint bebizonyították, hogy képesek nagyon határozott, hatékony védekezésre, bízik benne, hogy ezt tovább tudják vinni magukkal a folytatásra.
   
"Nagyon összeállt a védekezésünk, zártak voltunk belül és nagyon megnehezítettük Montenegró dolgát, aztán sajnos összeestünk fejben" - fogalmazott a beálló. Szenegálnál az átlövőket és a beállókat emelte ki.
   
"Nagyon képzettek, többen is Franciaországban vagy Romániában játszanak, nagyon oda kell figyelni rájuk" - mondta. Hozzátette: az afrikaiak horvátok elleni döntetlenje vagy az, hogy 50 percen át megszorították a svédeket, azt mutatja: nem szabad félvállról venni őket, hatvan percen át nagyon oda kell figyelni.
   
Klujber Katrin szerint sokat hibáztak már a Montenegró elleni találkozó elején is, öt-hat akkori hiba tette lehetővé később annak a helyzetnek a kialakulását, amitől elment az önbizalmuk és az addigi lelkesedés.
   
"Két teljesen más félidőt játszottunk, megbeszéltük, hogy ezt így nem lehet. Egy mérkőzés hatvan percig tart, okosabban, higgadtabban kellett volna teljesítenünk. Amíg hibázunk, de megyünk tovább és segítünk egymásnak, addig nincsen baj. A második félidőben csak a hibát láttuk egymásnál is, én saját magamnál is, hiszen fontos helyzetben hagytam ki hétméterest, nagyon ideges lettem magamra. Viszont megtanultuk belőle, hogy kezdjünk el egy második félidőt."
   
Szenegállal eddig egyetlen alkalommal találkozott a magyar válogatott, négy éve Jacusiróban a vb csoportkörében 30-20-as magyar siker született. Azon a találkozón betalált Klujber. Noha már nincsenek emlékei arról a mérkőzésről, azt tudja, hogy nem veszik félvállról az afrikai riválist.
   
"Ha egy ilyen kudarc után fel tudunk állni és mindent kiadunk magunkból, az nagy löketet fog adni."
   
A csapatkapitány Böde-Bíró Blanka a kapusok videóelemzése előtt közösen nyilatkozott az újságíróknak. A Kossuth Rádió kérdésére kifejtette: egy ilyen sorozatterhelés közben nem engedhetik meg, hogy benne maradjanak a rossz hangulatban. Elárulta: a hétfő estét meghagyták mindenkinek, hogy feldolgozza a történteket, másnap azonban a tapasztaltabb játékosok igyekeztek mindenkinek segíteni abban, hogy maguk mögött tudják hagyni a rossz tapasztalatot. Kedden az esti edzést követően összeültek, előbb a stábtagokkal, aztán a játékosok magukban.
   
Szenegál kapcsán kiemelte: a csütörtöki ellenfélnek belső posztokon van három nagyot lövő, veszélyes játékosa, akikre oda kell figyelni, ahogy a beállókra is.
   
Az MTI kérdésére úgy fogalmazott: a Montenegró elleni hibából megtanulták, hogy balkáni riválist nem szabad hagyni belelkesedni, ezt fogják szem előtt tartani a horvátok ellen is, illetve tudniuk kell kezelni azt, amikor előnyben kézilabdáznak, valamint tudni, mikor kell lassítani vagy épp gyorsítani a játékot, ha az ellenfél épp felzárkózóban van.
   
A nemzeti csapat középdöntős találkozóit az M4 Sport és a Kossuth Rádió élőben közvetíti.

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 06, 2023, 19:09:56
Csehektől az első félidőben 4 labdát vettek el lépéshibáért, ebből a dagadt jobbszélső 3-mat követett el.  ;D Szépen el is vitte a félidő overt, még jó, hogy a pro adott 14,5-ös line-t is, így 'csak' a guru ment a fenébe miatta.
Egy embertől három lépéshibáért elvett lasztit szerintem életemben nem láttam, és ez nem egy gimis meccs, hanem vb...
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 07, 2023, 08:33:21
Női kézilabda-vb: Szenegál - Magyarország élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-szenegal-magyarorszag-elo-kozvetites-es-tipp)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 07, 2023, 11:22:00
Azért az komoly fricska lenne a mai tejfölösszájúaknak, ha Herrem 37 évesen gólkirálynő lenne úgy, hogy egy hetest nem dob  ;D Ok-ok, a torna második felében a jobb csapatok ellen nem lesz meccsenként 5-6 gólja turnover után, de szép ez így is!
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 09, 2023, 10:31:48
Női kézilabda-vb: Magyarország - Svédország élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-magyarorszag-svedorszag-elo-kozvetites-es-tipp)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 20:27:19
Swéd verés 3 2 1 ....  :ok:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 20:28:52
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 20:27:19Swéd verés 3 2 1 ....  :ok:

4-5 góllal biztosan kikapunk.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 20:58:02
A svéd csere-jobbszélsőbe Mathilda Lundströmbe szerelmes lettem. :smitten:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 21:07:14
Idézetet írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 20:58:02A svéd csere-jobbszélsőbe Mathilda Lundströmbe szerelmes lettem. :smitten:

nyilván :D tipikus skandináv szőke és kék szem (https://www.instagram.com/mathildalundstrom)

mekkora bombát kaptunk a végén  :laugh:  :o

ennél több kell, lassú szarok a támadások
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 21:17:59
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 21:07:14nyilván :D tipikus skandináv szőke és kék szem (https://www.instagram.com/mathildalundstrom)

mekkora bombát kaptunk a végén  :laugh:  :o

ennél több kell, lassú szarok a támadások

Mi a maximumot nyújtjuk, majd a másodikban meg megy a Csernobil(leolvadás). Egyébként pont egy szerencsétlen kapus-fejbedobás fordítja meg majd az egész meccset. Támadtunk a négyért...
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 21:40:18
Aki szerint Kuczora válogatott szintű játékos, azzal azért elbeszélgetnék...
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 21:44:01
hát ez ennyi volt  :-X  >:( , akkor byby olimpi is igaz mert 8ba nem fogunk bemenni
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 09, 2023, 22:32:33
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 09, 2023, 21:44:01hát ez ennyi volt  :-X  >:( , akkor byby olimpi is igaz mert 8ba nem fogunk bemenni

Simán lehet hogy a kilencedik és a tizedik is kvalit érhet.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 22:41:11
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 09, 2023, 22:32:33Simán lehet hogy a kilencedik és a tizedik is kvalit érhet.

A dánok negyeddöntőjével már a kilencedik is biztosan olimpiai selejtezős. Kérdem én, nekünk minek az? Azért mert, kb.3db NB2-es szintű válogatottat megvertünk a tornán? A horvátoktól is kikapunk.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 09, 2023, 22:55:49
Idézetet írta: curpy82 Dátum december 09, 2023, 22:41:11A dánok negyeddöntőjével már a kilencedik is biztosan olimpiai selejtezős. Kérdem én, nekünk minek az? Azért mert, kb.3db NB2-es szintű válogatottat megvertünk a tornán? A horvátoktól is kikapunk.

Igen. Mivel a franciák házigazdaként, a norvégok eb győztesként kint vannak. Ha a norvégok nyernek akkor a dánok eb másodikként is automatikusan kint vannak. Ha a franciák akkor a legelőrébb végzett csapat aki nem a norvég. Tehát jó eséllyel a 10.is. Sőt ha nyernek a brazilok 5tel vagy 6tal és a hollandok akkor ők is továbbmennek akik szintén kijutottak már, így még hátrébb kerülhet a hely..
De annyira bonyolult, hogy holnap biztos lesz egy cikk az nson a metekozással. :D
Hihetetlen hogy ha nyerünk hétfőn akkor  meg lesz a kvali. És lekommunikálják hogy ez egy sikeres vb.. :D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 10, 2023, 17:54:13
Női kézilabda-vb: Magyarország - Horvátország élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-magyarorszag-horvatorszag-elo-kozvetites-es-tipp)

Le kell győzni Horvátországot, és akkor jöhet az ünneplés! 3.00-ért egy kis tétet megér, de lehet menni biztosabbra is.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 10, 2023, 18:06:04
Idézetet írta: Admin Dátum december 10, 2023, 17:54:13Női kézilabda-vb: Magyarország - Horvátország élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-magyarorszag-horvatorszag-elo-kozvetites-es-tipp)

Le kell győzni Horvátországot, és akkor jöhet az ünneplés! 3.00-ért egy kis tétet megér, de lehet menni biztosabbra is.

Én megpakoltam. Mert hát szarok vagyunk. DE

Ez a horvát csapat semmivel sem jobb. Az a csapat aki 6gólra képes Kamerun ellen egy fi alatt az nem lehet ennyivel esélyesebb. Ebben a horvát csapatban max egy játékos van aki a posztján jobb mint a magyar társa. Ez Jezic. Egyénileg jobbak vagyunk, ez nem is lehet kérdés. A horvátok csapatként jobbak és mentálisan. De ez az oddsot akkor sem indokolja. Max 50-50 ez a meccs. Szóval szerintem 3,00as oddsért óriási value a magyar meccs.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 10, 2023, 20:11:22
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 10, 2023, 18:06:04Én megpakoltam. Mert hát szarok vagyunk. DE

Ez a horvát csapat semmivel sem jobb. Az a csapat aki 6gólra képes Kamerun ellen egy fi alatt az nem lehet ennyivel esélyesebb. Ebben a horvát csapatban max egy játékos van aki a posztján jobb mint a magyar társa. Ez Jezic. Egyénileg jobbak vagyunk, ez nem is lehet kérdés. A horvátok csapatként jobbak és mentálisan. De ez az oddsot akkor sem indokolja. Max 50-50 ez a meccs. Szóval szerintem 3,00as oddsért óriási value a magyar meccs.

Egyetértek! Nem is értem, hogy nem zuhant be ma, sőt még picit felfelé is ment.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 11, 2023, 11:02:28
Hasznos infók a mai meccsünkhöz:
https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-nincs-tobb-szamolgatas-le-kell-gyozni-a-horvatokat-az-olimpiai-selejtezoert-2993411
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 11, 2023, 18:42:22
1.9-ért már bőven ajándék volt meccs előtt a horvát win. Nem is értem, hogy hány évnek kell még eltelni, míg lesz végre beálló-játékunk. Nem kell Bodnyeva, Gilca vagy Löke szint. Fele olyannal is beérném.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 19:13:40
Katasztrófa. Nem gondoltam hogy lehet ennél lejjebb.
És borzasztóan érzem magam. Életem legnagyobb tétje úgy megy el hogy izgulni sem kell. Bosszant hogy így elbasztam ennyi pénzt, amiért keményen dolgoztam egész évben, ráadásul komoly bűntudatom van hogy simán segítehettem volna valakin hogy egy kicsit jobb legyen a karácsonya. Persze ez most képmutató, mert függőként nyilván muszáj az agyam örömközpontját stimulálni, ha már se nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt.

Annyira bosszant ez a dolog és csalódott vagyok hogy el sem tudom mondani.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Jelenvagyok Dátum december 11, 2023, 19:32:46
Sima
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: LanMaffia Dátum december 11, 2023, 19:33:19
De sajnálom, hogy nem néztem. És nem tettem meg :D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 19:38:45
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 19:13:40Katasztrófa. Nem gondoltam hogy lehet ennél lejjebb.
És borzasztóan érzem magam. Életem legnagyobb tétje úgy megy el hogy izgulni sem kell. Bosszant hogy így elbasztam ennyi pénzt, amiért keményen dolgoztam egész évben, ráadásul komoly bűntudatom van hogy simán segítehettem volna valakin hogy egy kicsit jobb legyen a karácsonya. Persze ez most képmutató, mert függőként nyilván muszáj az agyam örömközpontját stimulálni, ha már se nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt.

Annyira bosszant ez a dolog és csalódott vagyok hogy el sem tudom mondani.

Na jól van. Elmentek ám a büdös picsbe.
Valaki erősítsen meg hogy ez nem egy álom.

(így a nyereményem egy része megy ajándékba)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 11, 2023, 19:41:18
Örülök, hogy legalább @MessiÁs-nak bejött, mert nekem egy doboz cigi ára tét sem volt rajta. Ettől függetlenül még mindig tartom,hogy szarok vagyunk. Felesleges nekünk az olimpiai selejtező. Karancslapújtő, Biharnagybajom szintű csapatokat vertünk ezen a vébén. És az meg végképp mindennek az alja, hogy egy Vámos Petrát választanak a meccs legjobbjának aki 1/6-os mutatóval 3 eladott labdával és két belemenéssel zárt. Ha nem jön be helyette a "kiscsaj" Simon akkor ez full gatya.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 19:43:59
Idézetet írta: curpy82 Dátum december 11, 2023, 19:41:18Örülök, hogy legalább @MessiÁs-nak bejött, mert nekem egy doboz cigi ára tét sem volt rajta. Ettől függetlenül még mindig tartom,hogy szarok vagyunk. Felesleges nekünk az olimpiai selejtező. Karancslapújtő, Biharnagybajom szintű csapatokat vertünk ezen a vébén. És az meg végképp mindennek az alja, hogy egy Vámos Petrát választanak a meccs legjobbjának aki 1/6-os mutatóval 3 eladott labdával és két belemenéssel zárt. Ha nem jön be helyette a "kiscsaj" Simon akkor ez full gatya.

Teljesen egyetértek. Bár ha van mentális plusz a jövőre nézve, akkor most megszerezhettük. Hátha elindul valami. Mert itt fejben van a gond.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csacsa44 Dátum december 11, 2023, 20:01:16
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 19:38:45Na jól van. Elmentek ám a büdös picsbe.
Valaki erősítsen meg hogy ez nem egy álom.

(így a nyereményem egy része megy ajándékba)

A bejegyzésed alapján nem semmi hullámvasútra ültél fel, ami végül nem hányással végződött, amihez gratulálok! Meccs közben is láttam az írásod, és ahogy jöttünk fel, egyre inkább szurkoltam, hogy legyen meg a fordulat. De nem azért, hogy nyerj, hanem azért, hogy ezáltal a fontosságok sorrendjében és mértékében később különbséget tudj tenni. Csak mert nagyon nemes gesztusként említetted a segítő szándékod! Gratulálok!  :beerchug:   
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 20:16:12
Bár nyilván függő vagyok, ez nem is lehet kérdés, de szerencsére a mértékkel jó kapcsolatban vagyok.
Ez a tét és nyeremény sem akkora összeg hogy elájuljatok, a nyeremény például nincs 6számjegyű, szóval a tét sem eget rengető. Sokan játszanak itt jóval többel, de magamhoz képest ez egy nagy tét volt.
Viszont mivel szociálisan extra érzékeny embernek gondolom magam, sokszor eszembe jut hogy az elbaszott tízezreket, évek alatt százezreket, mennyivel jobban is elkölthettem volna. Például vehettem volna öttel több kutyatápot a helyi menhelynek a gyűjtésben vagy kettő 500ftos segítő sms helyett küldhettem volna háromszor annyit.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: horzol Dátum december 11, 2023, 21:00:21
Idézetet írta: MessiÁs Dátum december 11, 2023, 20:16:12Bár nyilván függő vagyok, ez nem is lehet kérdés, de szerencsére a mértékkel jó kapcsolatban vagyok.
Ez a tét és nyeremény sem akkora összeg hogy elájuljatok, a nyeremény például nincs 6számjegyű, szóval a tét sem eget rengető. Sokan játszanak itt jóval többel, de magamhoz képest ez egy nagy tét volt.
Viszont mivel szociálisan extra érzékeny embernek gondolom magam, sokszor eszembe jut hogy az elbaszott tízezreket, évek alatt százezreket, mennyivel jobban is elkölthettem volna. Például vehettem volna öttel több kutyatápot a helyi menhelynek a gyűjtésben vagy kettő 500ftos segítő sms helyett küldhettem volna háromszor annyit.


Grat a nyereményhez bármennyi is! A gondolatmenet amit levezetsz látszik, hogy jó ember vagy! Mindenkinek van valami szenvedélye, nekünk ez!  :ok: S ha a mértéket tartod, nem lehet gond!
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 12, 2023, 07:40:03
Baszó odds volt az biztos. Szívesen.  :beerchug:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Milán Dátum december 12, 2023, 07:45:43
ÉS miért nem teszed meg? Hagyd a picsába a sportfogadást és a szerencsejátékot. Főleg ha nem tudsz rá csupán szórakozásból tekinteni.

Játékosvédelmi zöld szám +36 (80) 205 352
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: SPF Infó Dátum december 12, 2023, 09:10:09
Olimpiai selejtező: Japán, Kamerun és egy európai csapat vár a magyarokra

A világbajnoki tizedik helyezéssel eldőlt, hogy a magyar női kézilabda-válogatott a tavaszi olimpiai kvalifikációs tornán Japánnal, Kamerunnal és a most zajló vb-n párizsi kvótát nem szerző, legjobb helyezésű európai csapattal találkozik.


A magyar szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint az áprilisi   selejtezős torna megrendezésére pályázni kellett, az MKSZ ezt megtette. A nemzetközi szövetség a jövő héten dönt a rendezőkről.

forrás: MTI
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 13, 2023, 10:11:41
Idézetet írta: SPF Infó Dátum december 12, 2023, 09:10:09Olimpiai selejtező: Japán, Kamerun és egy európai csapat vár a magyarokra

A világbajnoki tizedik helyezéssel eldőlt, hogy a magyar női kézilabda-válogatott a tavaszi olimpiai kvalifikációs tornán Japánnal, Kamerunnal és a most zajló vb-n párizsi kvótát nem szerző, legjobb helyezésű európai csapattal találkozik.


A magyar szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint az áprilisi   selejtezős torna megrendezésére pályázni kellett, az MKSZ ezt megtette. A nemzetközi szövetség a jövő héten dönt a rendezőkről.

forrás: MTI


Ez hihetetlen jó hír. Kamerunt ugye ütni kell, ez nem kérdés. Az pedig remek hír, hogy csak egy európai csapat lesz a csoportban, mert itt a Japán elleni meccs lesz a kulcs.

Néztem itt 2-3 napja a Japán-Szerbia meccset, ez a semmilyen szerb csapat egy nagyon korrekt csapatvédekezéssel simán, de nagyon simán tartotta a japán lányokat. Totálisan tehetetlen volt a japán csapat. Az viszont nagyon jó kérdés, hogy Golovinnak kell-e maradni, mert bár bevallom, én is szerettem volna, hogy ő legyen a mester, de be kell látnom, ő nevelő edző, erre a feladatra alkalmatlan.
Legutóbb is a meccs végi korai időkérés akkora hiba volt, hogy az elmondani nem lehet. Emberhátrány vagyunk, van vissza 45 másodperc, evidens, hogy a sporik nem engedtek volna végig támadni, Vova meg időt kér azonnal, minthogy megvárta volna, hogy felcammogjunk a labdával, és mondjuk hagy 25-30 másodpercet az órán. Majdnem sikerült elkúrnia, amit a csajok az utolsó 15-20 percben alkottak.

Bírónak meg szobrot kell állítani, mekkorákat fogott, és a végén a hetest is kiszedte Milosavljevicnek.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 15, 2023, 08:52:27
Női kézilabda-vb: Dánia - Norvégia élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-dania-norvegia-elo-kozvetites-es-tipp)

Izgalmas mérkőzés következik péntek délután, melynek a dániai Herning ad otthont. Ki jut be a vasárnapi aranyért megrendezett döntőbe? Dánia vagy Norvégia?

Ti mit vártok a mai meccstől?
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 15, 2023, 08:55:01
Női kézilabda-vb: Svédország - Franciaország élő közvetítés és fogadási lehetőségek (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-svedorszag-franciaorszag-elo-kozvetites-es-fogadasi-lehetosegek)

A svéd vagy a francia válogatott lesz ott a vasárnapi nagy fináléban? Ti kit vártok a döntőbe?
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 15, 2023, 09:30:00
Idézetet írta: Admin Dátum december 15, 2023, 08:55:01A svéd vagy a francia válogatott lesz ott a vasárnapi nagy fináléban? Ti kit vártok a döntőbe?

Ha tippelni kéne, akkor Norvégia és Franciaország játszik a döntőben. Egyébként a top4 jutott a top4-be, ez a négy ország jelenleg a legjobb. Talán egy holland-svéd csere, de a svédek megérdemelték.

De azt is megmondom, akár a norvég, akár a francia csapat veresége is benne van, rossz meccse minden csapatnak lehet, rossz 10-12 perce szintén. A norvégok erénye mondjuk, hogy nincs az a szar 10-12 perc, ami után nem tudnak visszajönni. Svéd-francia szerintem egy kevés gólos, szoros meccs lesz, ahol 1-2 gólt dönthet. A gallok mellett szól, hogy több játékosuk képes nagyot alkotni, a svédeknél azért ha a Blohm-Hagman-Roberts triót kikapcsolják, vagy akár csak Roberts-et, akkor vége. Márpedig Roberts ma ki lesz kapcsolva, az fix. Akár egy Nze Minko szorossal. Blohm a maga 2-3 gólját, egy-két kiharcolt hetesét hozza, Hagman szintén hozza szélről, de Robertset kell nekik kivenni, és ki is fogják.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 15, 2023, 10:17:35
ahogy én látom:
Dán védelem 0, norgék szét fogják szívatni őket, 7-el is fognak vezetni majd végigmenedzselik és nyernek simán
A Franciák nálam kutyaütők voltak mindig is, 0 ész támadásban de a védelmük a legjobb, teltházas meccs lesz megint az tuti, remélem hazaipályát megkapják a svédek akkor nyerhetnek talán 1 góllal, vagy döntetlen és hosszabításban behúzzák... remélem  :ok:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 15, 2023, 10:22:12
Idézetet írta: oakland23 Dátum december 15, 2023, 09:30:00Ha tippelni kéne, akkor Norvégia és Franciaország játszik a döntőben. Egyébként a top4 jutott a top4-be, ez a négy ország jelenleg a legjobb. Talán egy holland-svéd csere, de a svédek megérdemelték.

 
De azt is megmondom, akár a norvég, akár a francia csapat veresége is benne van, rossz meccse minden csapatnak lehet, rossz 10-12 perce szintén. A norvégok erénye mondjuk, hogy nincs az a szar 10-12 perc, ami után nem tudnak visszajönni. Svéd-francia szerintem egy kevés gólos, szoros meccs lesz, ahol 1-2 gólt dönthet. A gallok mellett szól, hogy több játékosuk képes nagyot alkotni, a svédeknél azért ha a Blohm-Hagman-Roberts triót kikapcsolják, vagy akár csak Roberts-et, akkor vége. Márpedig Roberts ma ki lesz kapcsolva, az fix. Akár egy Nze Minko szorossal. Blohm a maga 2-3 gólját, egy-két kiharcolt hetesét hozza, Hagman szintén hozza szélről, de Robertset kell nekik kivenni, és ki is fogják.


A lenyeg hogy Roberts ne brillirozzon. Vagy ha igen akkor Hagman is. A tobbi nem szamit.. ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 15, 2023, 10:53:49
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 15, 2023, 10:17:35ahogy én látom:
Dán védelem 0, norgék szét fogják szívatni őket, 7-el is fognak vezetni majd végigmenedzselik és nyernek simán
A Franciák nálam kutyaütők voltak mindig is, 0 ész támadásban de a védelmük a legjobb, teltházas meccs lesz megint az tuti, remélem hazaipályát megkapják a svédek akkor nyerhetnek talán 1 góllal, vagy döntetlen és hosszabításban behúzzák... remélem  :ok:


Hazaipályát?
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 15, 2023, 11:15:36
azt nem néztem hogy a döntőt és a bronz meccset csak Herning-ben játszák  :D
akkor legyen félhazai  :police:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 15, 2023, 11:46:33
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 15, 2023, 11:15:36azt nem néztem hogy a döntőt és a bronz meccset csak Herning-ben játszák  :D
akkor legyen félhazai  :police:

 ;)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 15, 2023, 18:25:10
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 15, 2023, 11:15:36azt nem néztem hogy a döntőt és a bronz meccset csak Herning-ben játszák  :D
akkor legyen félhazai  :police:

De ez még csak elődöntő.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 15, 2023, 19:34:58
Emlékszem amikor a junior vébén még vertük a Reistad vezette norvégokat. Kérdem én: miért nem tud valaki az akkori fiatalok közül csak fele ilyen szintre fejlődni?? Hol van a hiba?
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 15, 2023, 19:57:19
Idézetet írta: curpy82 Dátum december 15, 2023, 19:34:58Emlékszem amikor a junior vébén még vertük a Reistad vezette norvégokat. Kérdem én: miért nem tud valaki az akkori fiatalok közül csak fele ilyen szintre fejlődni?? Hol van a hiba?

Ez mentális dolog.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 16, 2023, 12:09:16
Mentális dolog egyrészt, meg ugye a pénz. Nálunk valaki dob két egyeneset fiatal korában, aztán abból egész komoly szinten megél évekig az NBI-ben. Addig van motiváció, míg a szerződést alá nem írja. Keresel kézivel 2-3 milliót havonta, nem nagyon vagy motivált, mert többet meg csak az igazi sztárok kapnak. Szóval nincs miért fejlődni. Nincs ok, hogy figyelj a táplálkozásra, végezz különmunkát. stb., amitől jobb, vagy még jobb lehetnél. Legalábbis szerintem, aztán simán lehet, hogy nincs igazam.

Én pl. nagyon szurkolok Farkas Johannának, hogy sikerüljön neki egy komolyabb szintre jutni, ő is kegyetlen jól indult, aztán most eléggé megrekedt. Mekkora szüksége lenne a magyar kézinek egy olyan csajra, aki agilis, bátor, jól játszik, jól irányít, gólokat is dob, és még szép is. Benne ez mind megvan, szóval hajrá!!! Bíztam benne, hogy a DKKA után a Fradi lesz a következő lépcső, de végül MTK lett...



Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 16, 2023, 19:53:59
Holnapi napra van egy elméletem. Azt lehet durvára benézem. A montik ki fognak kapni, hisz az ottani nyertes kerülne nehezebb olimpiai selejtezős csoportba: Argentína, Spanyolország és a német-holland nyertese.
Vannak olyan mentalitásúak, hogy lelazázzák és nyomják inkább a szlovénokkal, Paragauay-jal és a német-holland vesztesével.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Carpeks Dátum december 16, 2023, 21:01:29
Ha a wikipediáról mellékelt táblázat igaz, és jól értelmezem, akkor a cseh-montenegró meccs vesztese (vb 8.) fog a spanyol-argentin páros mellé kerülni, nem a nyertes.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 16, 2023, 21:05:55
Idézetet írta: Carpeks Dátum december 16, 2023, 21:01:29Ha a wikipediáról mellékelt táblázat igaz, és jól értelmezem, akkor a cseh-montenegró meccs vesztese (vb 8.) fog a spanyol-argentin páros mellé kerülni, nem a nyertes.

Igazad van. Mindegy, én már megraktam.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: Admin Dátum december 17, 2023, 09:11:10
Női kézilabda-vb döntő: Franciaország - Norvégia élő közvetítés és tipp (https://www.sportfogadas.org/hirek/noi-kezilabda-vb-donto-franciaorszag-norvegia-elo-kozvetites-es-tipp)

Következik a mindent eldöntő finálé. Franciaország harmadszor vagy Norvégia ötödször?

Ti mire tippeltek?  :topbet_125:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 17, 2023, 09:45:30
Én nem hiszem, hogy Krumbholz elkövetné azt a hibát, mint Jesper Jensen. Hogy mire gondolok? Arra, hogy Jensennek már 5 Reistad gól után át kellett volna állnia az 5-1-es védekezésre emberfogással. A norvég szélsők nullák voltak az elődöntőben, még Oftedal volt aki jót játszott. Ma Nze Minko leszedi Reistadot. Legalább is remélem.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 09:52:04
Grâce Zaadi hány gólt szerez ? - Rendes játékidő
Több mint 0,5
1.86

0/1  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: oakland23 Dátum december 17, 2023, 09:57:41
Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 09:52:04Grâce Zaadi hány gólt szerez ? - Rendes játékidő
Több mint 0,5
1.86


iroda? közben megvan, meg a hiba is :D Pro
(*na, gyorsan javították is a hibát most...)
köszi!
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csabax Dátum december 17, 2023, 20:18:24
Skandináv háziasszonyok a legjobb 4 között: 4-ből 3.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 20:22:01
Fracniáknak ggwp végig vezetve nyerni fognak.
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 20:48:19
2023 IHF Women's World Championship All-Star team

Goalkeeper: Laura Glauser (France)
Right wing: Nathalie Hagman (Sweden)
Right back: Louise Burgaard (Denmark)
Centre back: Stine Bredal Oftedal (Norway)
Left back: Estelle Nze Minko (France)
Left wing: Chloe Valentini (France)
Line player: Linn Blohm (Sweden)

MVP: Henny Reistad (Norway)
Top scorer: Marketa Jerabkova (Czechia)
Best young player: Viola Leuchter (Germany)

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/412209692_765482332278669_530019200879470014_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=7bIlhKIkoHEAX9PpFTt&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCgpC_c-8PmAcM5FkH3_aeI7X5p8LT7Li4wu2J6hd0BUg&oe=65853D1B) (https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/412209692_765482332278669_530019200879470014_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=7bIlhKIkoHEAX9PpFTt&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCgpC_c-8PmAcM5FkH3_aeI7X5p8LT7Li4wu2J6hd0BUg&oe=65853D1B)
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: curpy82 Dátum december 17, 2023, 21:14:55
Milyen jó volt visszaolvasni a '21-es vébé kommenteket. Ahol "kutyaütő" franciáztak egyesek, ahol fényesre lett nyalva a norvégok segge, ahol az egyébként mélyen tisztelt @MessiÁs-sal vitába bonyolódok, hogy ki a jobb Márton vagy Hagman. Megjegyzem, Hagman megint ALL STAR team tag lett.
A norgéknál az olimpiai után átalakulás jön, ezek a franciák viszont még eléggé fiatalok. Kellene vissza majd az orosz, hogy legyen ellenfél...
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: csak1tomi Dátum december 17, 2023, 21:33:56
nálam továbbra is kutyaütők  :laugh:  de hát ők nyertek ilyen ez :idiot2:
Cím: Re:Női Kézilabda VB 2023
Írta: MessiÁs Dátum december 17, 2023, 21:35:57
Idézetet írta: curpy82 Dátum december 17, 2023, 21:14:55Milyen jó volt visszaolvasni a '21-es vébé kommenteket. Ahol "kutyaütő" franciáztak egyesek, ahol fényesre lett nyalva a norvégok segge, ahol az egyébként mélyen tisztelt @MessiÁs-sal vitába bonyolódok, hogy ki a jobb Márton vagy Hagman. Megjegyzem, Hagman megint ALL STAR team tag lett.
A norgéknál az olimpiai után átalakulás jön, ezek a franciák viszont még eléggé fiatalok. Kellene vissza majd az orosz, hogy legyen ellenfél...

Én az összes svéd meccset néztem a vbn (mivel tettem Hagman gólokra). Hagmannak köze nem volt az AllStarhoz. Szerintem a legnagyobb vicc az ő neve. Főleg heteseknek köszönheti hogy csapat gólkirály lett. De heteseket is bőven rontott, sőt szélről is. Az tény hogy Márton is önmagához képest gyenge volt, de ennek inkább ahhoz van köze hogy a fradiban alig kap labdát és a vb első meccsén megsérült a bokája, és érthetetlen módon Schatzl volt favorizálva.

Az hogy a franciák kutyaütők voltak, azt tartom, de inkább a stílus miatt amit játszottak anno. Aminek a nyomát se lehetett idén vagy a döntőben látni. Gyors támadások, kevés hiba.
Anno igen perverz vágy kellett hogy valaki leüljön egy francia női meccset megnézni. A mostanit viszont élmény volt. Jobbak voltak mint a norvégok. Ha ezt a meccset 10szer újrajátsszák legalább 7szer nyernek a franciák.
Komplex csapat, van beállós játék,átlövés,betörés,szél. Védekezni is tudnak. És Glauserék is top.
A norgék csak akkor tudják verni a franciákat ha a védekezést összekapják. Hiába van egy Reistad,Oftedal,Mörk belső hármas.

(amúgy szerintem a többiek pl Breistol nagyon keveset játszott)