UEFA 2020 Selejtezők

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


december 17, 2018, 12:43:45, SPF Admin
UEFA 2020 Eb Selejtezők

E-csoport:

Horvátország 1.40  1.10
Szlovákia 5.75  1.90
Wales 5.75  1.90
Magyarország 61.00  7.00
Azerbajdzsán 101.00  9.00

(első odds: csoportgyőzelem, második odds: top2)


Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Az olasz szakember a Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatón kifejtette: korábbi nyilatkozatának megfelelően úgy véli, egy nagyszombati siker után jó eséllyel három nappal később, a Groupama Arénában sem kapna ki a nemzeti együttes a világbajnoki ezüstérmes horvátoktól. Abban a tekintetben sem változott a véleménye, hogy a cél a hat pont megszerzése, ugyanakkor kettővel sem lenne csalódott.
   
"Két dologra összpontosítok, egyrészt a taktikai, másrészt a pszichikai felkészítésre, ha mindkettő jól sikerül, akkor igazi csapattá kovácsolódhat a társaság" - mondta Rossi, aki hozzátette, a kezdő 11-ről csak kedden vagy szerdán fog határozni. A szakmai stáb által kitalált stratégiáról viszont nem akart nyilatkozni, mert - ahogy fogalmazott - nem szeretné "felfedni a kártyáit".
   
A szakvezető arról is beszélt, hogy az új szövetségi kapitány ellenére - a cseh Pavel Hapalt tavaly októberben nevezték ki a szlovák együttes élére - százszázalékosan felkészültek a riválisból, mint mondta, majdnem olyan szinten tudják, mire számíthatnak egyes játékosoktól, mintha a sajátjuk lenne. Éppen ezért nem tartotta fontosnak, hogy beszéljen Dárdai Pállal, aki két szlovák válogatott labdarúgóval is foglalkozik a Hertha BSC-ben.
   
A magyar futballistákra vonatkozó kérdésekre szűkszavúan válaszolt Rossi: szerinte az újonc Szoboszlai Dominik esetében eljött a "megfelelő alkalom", hogy meghívót kapjon, míg a csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban azt emelte ki, hogy bár három hete nem játszott, jobb állapotban van, mint tavaly novemberben. Megjegyezte, csak Németh Krisztián és Baráth Botond (mindkettő Sporting Kansas City) nem érkezett még meg a telki edzőközpontba.
   
Korhut Mihály úgy vélekedett a szlovákokról, hogy erős keretük van. Hozzátette, ma kapnak videót arról, hogy játékosokra bontva mire számíthatnak az ellenfélnél. Az Arisz Szaloniki védője önmagáról szólva úgy fogalmazott, hogy jó állapotban van, de nem érzi magát egyértelmű kezdőnek, szerinte ilyet nem is lehet mondani a válogatott esetében.
   
A magyar válogatott csütörtökön 20.45-től csap össze a szlovákokkal Nagyszombatban, majd vasárnap 18 órától a horvátokat fogadja a Groupama Arénában. A csoportban még Wales és Azerbajdzsán szerepel és az első kettő jut ki a 2020-as kontinensviadalra, melynek részben Budapest is házigazdája lesz négy mérkőzés erejéig.

(forrás: MTI)

#2 március 19, 2019, 12:14:03, SPF Admin
UEFA EURO 2020 Selejtezők Tippverseny (Március 21-23.)

Tippelj a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek mérkőzésére. A legjobb tippelő nyereményben részesül.

Nyeremény:

1.hely: 5 000 Forint Skrillen keresztül



VAR lesz a selejtezokben v helyszin fuggo?

Szerintem sehol sem lesz, ha lenne, már csak hallottunk volna róla  :)

Ciprus meccsen megtettem, h kihagynak egy buntetot, erre mar a masodikat lovik be... :redchug:

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 21, 2019, 18:15:09
Szerintem sehol sem lesz, ha lenne, már csak hallottunk volna róla  :)

Kar erte...

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 21, 2019, 18:25:34
Kar erte...

ha úgy használják, ahogy a bajnoki meccseken akkor egyáltalán nem kár
ha úgy ahogy tavaly a vb-n, akkor valóban jobb lenne ha használnák


Eb-selejtező: Szükséges rossz

Mire lehet képes a magyar válogatott a világ egyik legjobbja ellen? Olvasd tovább



Egy lépést tettünk most afelé, hogy ebben a topicban is beszélhessünk majd az aranylábú fiainkról  :great: :ok: :redchug:

Szelvény a keddi játéknapra

Dan Fitch és Daniel McDonnell sportújságírók az alábbi tippeket tartják jó ötletnek az Eb-selejtezők keddi játéknapjára. Ír és bosnyák győzelmek mellett gólokat várnak a Svájc - Dánia összecsapáson. Szerinted ülhetnek a tippjeik?

Szelvény összeállítása az Unibetnél ITT!


Írország - Grúzia H 1.70

Írország, Svájc és Dánia a három pályázó a két kijutást érő helyre ebben a csoportban. Mindhárom csapatnak kötelező a maximálisan begyűjthető pontszámot megszerezni Grúzia és Gibraltár ellen, hogy aztán a nagyok közötti versenybe egyenlő eséllyel szálljanak be. Svájc és Írország is abszolvált már így 3-3 pontot az első körben, Doherty-éknek itt egy újabb kötelező házifeladat.
A grúzoknál korábban mindig akadt egy-egy nagyobb név, akire felhívhattuk a figyelmet (nekem speciel Timur Ketsbaia, ex Newcastle csatár volt a kedvencem, de Kobiashvili, Arveladze vagy az AC Milan színeiben egy kerek évtizedet futballozó Kakha Kaladze nevét sem kell sokaknak bemutatni). Manapság azonban elfogytak a tehetségek és az igazán nagy nevek a grúz futballból. Fizikálisan rendben vannak, a brusztolással sincsen gondjuk, viszont ezekben mai ellenfelük is különösen jó. Ráadásul Dublinban, a fantasztikus ír szurkolók előtt, egy, a grúzokénál minőségibb keret fogja bemutatni ezt az erőfocit. A hazai pálya és az egyéni kvalitásbeli különbségek szerintem az írek javára billentik ma a találkozót.
Arról nem beszélve, hogy az íreknek mindhárom pontra égető szükségük van, ha a kijutásért végig versenyben akarnak maradni...