Doxxbet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Tudtok valamit az oldalról, megbízható, és mik a tapasztalatok?

Én tegnap fizettem be 2500 forintot kártyán, aztán e-mailbe el kellett küldeni a személyit, és a bankkártyát és majd jóvá írják az összeget, de már ezt várom lassan  1 napja!


Igen, ezeket olvastam, csak hogy 2010-es hozzászólások, gondoltam azóta jobb lett az oldal!
Nem tom, valamiért megtetszett az oldal! :) de elég lassú népség, szal lehet amint megkapom vissza utalom a számlámra! Nem fair dolog, hogy eddig ülnek rajta.

Tavaly novemberi a tapasztalatom. Bónusz miatt befizettem, 2 hét alatt teljesítettem a feltételeket, aztán a bónuszt kértem, megkaptam, majd kértem a kifizetést, az is megvolt hamar. Semmi problémám nem volt velük.

Jóvá is írták, gondolom a hétvége miatt kicsit belassultak!

Na tettem 1 fogadást be is jött, viszont kiszerettem volna venni a pénzem, de angolul kaptam egy szép üzenetet, amit nem épp tudok fordítóval se megoldani, kérlek segítsetek benne!

"Dear Attila,

we are sorry, but we had to cancel your withdrawal request as you didn't make any bet what is in contrary to our terms&conditions you agree with at the time of registration. (2.12. Funds deposited must be utilised for the placing of bets/stakes)

So, all you have to do is place some bet(s) to be able to make withdrawal. Then you'll be able to make a withdrawal.

Thank you in advance for your understanding

Best regards"

köszii

Azt irja nem tettél egy fogadást sem, még tegyél mielőtt kikéred a pénzed, mert a szabályzatuk nem engedélyezi az egyből kikérést. Kicsit fura, mivel azt irod volt egy fogadásot. Lehet több kell, csak épp azt nem irja mennyi.

Meg volt a második sikeres fogadásom is :) remélem már jó lesz! :)

Gondoltam megosztom ,hogy sikeresen megkaptam a kikért pénzemet pár órán belül MB-re. Bónuszt is gond nélkül jóváírták.


Amikor ilyet látok, mindig eszembe jut hogy azért adnak ilyen bónuszt, mert likviditási gondjaik vannak. Nem nagyon tudom mi lehetne más oka annak, hogy ilyen bónuszt ajánlanak.

Azért aki ide be mer fizetni 2000 eurót, vagy kegyetlen gazdag, vagy nagyon bátor. Vagy naív...

Szerencsére már nem lehet Magyarországról regisztrálni hozzájuk :cya:

Remélem nem gáz, de leírom miket tapasztaltam velük. Itt a szlovák határ mellett a fél megye kintre járt tipszmikszülni. Az egyik helyen ilyen Doxxbet terminal van. Személy szerint (meg spanoknak is) egyik kedvencünk. Olyasmi, mint egy bankomat, érintős. 0-24 óráig üzemel. Belekulcsolod eurót (pultos vált forintról), és egy érintőképernyőn összerakod szelvényed, majd felad. Néha részegen hajnalba is kimegyünk élőre durrantani. Élőben is elveszi, de csak a meccs végén engedi kifizetni, szal ha tovább akarsz élőzni, kell vinni zsebbe némi powert. Amúgy teljesen vállalható iroda Zilina székhellyel.

Sziasztok,
Ha jól tudom a doxxbet üzemeltet Szlovákiában rengeteg terminált. Ezekkel mi a tapasztalat? Lehet olyat, hogy beülsz az egyik elé, és egész nap ott vagy, és élő fogadsz? Jól tudom, hogy kb. bet365 szintű az élő fogadás kínálat? Ezek elérhetők a terminálnál is?
Magyar határ mellett tudtok helyet ajánlani, ahol nem gond ha ott hesszelsz egész nap, és van hozzá szék? :D  (tehát nem csak 1 gép van, és bent van valami helyen).
Valakit zaklathatok a kérdéseimmel akár privátban is? :D