Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum március 05, 2019, 15:15:11
Bár nem vagyok egy webes marketing szakértő, de úgy gondolom egyértelműen az a baj, hogy túl kevés szó esik a munkagépekről.

Szerintem például a John Deere 8345R egy igazán jó vétel, akár lizingre is.



Van mit markolni... igazad van, kell oda egy markologep.

#271 március 05, 2019, 18:42:10, vmlinuz
Idézetet írta: sunik29 Dátum március 05, 2019, 16:09:52
es igen a winmaster miutan le kerult  a polcrol csak utanna lett nagyitozva. Majd a mostani vip irodakrol is lesz obiektiv velemeny , ha lecserelodnek.
Ez nem igy van, és a többi irodáról is van pozitiv és negativ vélemény is, semmi nem volt moderálva. Hozzáteszem, hogy a trágárság tűréshatára is elég magas nálunk, nagyon ritkán törlünk hozzászólást. Szóval a vádakat kategorikusan elutasítjuk.

Amúgy meg hamarosan kiderül, hogy sorosbérencek is vagyunk @ 1.02.

Idézetet írta: sunik29 Dátum március 05, 2019, 13:49:21
Na, akkor leirom en is amit gondolok,a tudasom nincs meg hozza , de velemenyem az lehet  ;D , nem latom at en a nagy egeszet, csak egy szeletet, gondolom ugye az oldalt a fogadoirodak penzelik, ezert nem harapjuk meg azt a kezet ami etet, sot kiszolgaljuk. Vagyis olyan mintha a ket tabor kozott lenne (fogado vs. iroda) tudom ilyen a piacgazdasag. Ezert mindent mindig kritikuskent olvasok pl. fooldali tippek
1. Ez nem a NER.
2. A főoldali tippek felhasználó által beküldöttek, kivéve a cikkekben közölt tippeket, ami az össztippek kb. 0,01%-át teszik ki. Egyetlen iroda sem befolyásolja, befolyásolta vagy fogja befolyásolni, hogy egy szerkesztő a beküldött cikkben mire tippel.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 05, 2019, 18:41:11
Amúgy meg hamarosan kiderül, hogy sorosbérencek is vagyunk @ 1.02.

Jaj, dehogy is.  :beerchug:
Hogy feldobtam a témát reggel, majd csinálok még ilyet, hátha felpörgünk.  ;D

Egyébként én néha hiányolom a koncepciót, hogy hova tartunk, mit akarunk, mit szeretnétek ti. Persze közösségi média így vagy úgy, de azért szerintem vannak még, akik igénylik a minőséget. Kellene valami kampány, ami felrázza az embereket, újra kicsit meglendülnének a új fórumok, a régebbi tagok visszajönnének. Vagy ám blokk az újakból minőségi fogadókat nevelni.
Persze tudom rohadtul nem egyszerű. Vagy lehet nektek van erre ötletetek, persze ez lehet nem ránk tartozik. :)

#275 március 05, 2019, 20:05:11, sunik29
A fooldali ellemzesek kivaloak 99%ban, a gurus ellemzesek is ,ugyanilyen %ban , nem azokra a tippekre gondoltam, egy usert sem szeretnek megbantani, sajnalom ha vadaskodonak tunt,  h ez a velemenyem errol a ket irodarol. :beerchug: De mivel en fogado vagyok igy a fogadokkal vagyok. Tudom ,h ritkan/nincs is moderalva semmi.  Sok a reklam , legalabb is mostanaban, ez van . 1,02 szorzoert fogadnek ,h ez nem sorosberenc oldal (kis osszeggel) ;D

Idézetet írta: Tomka Dátum március 05, 2019, 18:50:58
Persze tudom rohadtul nem egyszerű. Vagy lehet nektek van erre ötletetek, persze ez lehet nem ránk tartozik. :)
Ötleteket bármikor szivesen fogadunk, sőt.

Idézetet írta: Tomka Dátum március 05, 2019, 18:50:58
Jaj, dehogy is.  :beerchug:
Hogy feldobtam a témát reggel, majd csinálok még ilyet, hátha felpörgünk.  ;D


A provokatív, tényleg vitára indító témák pörgették azért az oldalt.
Ilyen volt az olimpia szükségessége vagy mondjuk a dopping tolerálásának kérdése.
Ilyesmiket be lehet dobni hetente, kéthetente, aztán akár szavazgatni róla.

A saját véleményüket hangoztatni többen szeretik, mint egy-egy témáról hosszabban olvasni.  :)

A chatet is meg lehet nyitni akár csak a BL meccsek idejére, abban a két órában moderálással és mondjuk ott bedobni egy tippjátékot, mint ahogy mondjuk a williamhill bingós chatjén teszik.
Persze nem tudom, cél-e egyáltalán valamiféle aktivitás növelés.

A fejétől bűzlik a hal!

Elsőnek fent kell fejleszteni... a többi megy magától.


Sziasztok,

Az eredeti kérdés arra vonatkozott, hogy mi történik a fórumon, miért csökkent az aktivitás?
Nos, szerintem (és nem csak) ez egy globális trend. A mai pörgős világban már csak a nagyon elvetemültek fórumoznak. Én személy szerint ezt sajnálom, mert egyáltalán nem vagyok híve a Faszbuknak és társainak. Sőt, kimondottan utálom.
A fórumok hanyatlása megfigyelhető mindenhol, s azt mondhatom, hogy a Sportfogadas.org fóruma azon kevesek közé tartozik, ahol szerencsére még van aktivitás.

Ne felejtsük el azt, hogy telik az idő. A sportfogadás lehet, hogy az életünkben valamikor fontos dolognak számít, de idővel csökkenhet a lelkesedés. Jön a család, gyerekek, más prioritások stb. Szerintem sok régi fórumtaggal ez történt, s azért nem látjuk manapság őket itt.
Az új generációt pedig ha nem is mással, de másképp kell megközelíteni.

A szerencsejáték, úgy mint a pornográfia egy tabu téma. Erről nem "illik" (nem szeretnek) beszélni a közösségi médiákban, ahol az ismerősök között ott van a nagyi, a szomszéd néni, meg a macskája.

A fórumtalálkozók sajnos akkor sem voltak nagyon sikeresek, amikor a fénykorát élte a fórumozás. Nehezen lehetett mozgósítani a népet.
Ettől eltekintve a közösségépítés továbbra is fontos.

Szó volt itt a lelkesedés hanyatlásáról/leépülésről is. Úgy gondolom, hogy aki a weboldalt követi az ennek az ellenkezőjét tapasztalhatja. Az elmúlt másfél évben a weboldal gyakorlatilag nulláról újra volt építve, s mindezt úgy, hogy figyelembe lett véve a mai igény (pl. mobilbarát stb.).

Igaza van Knappnak, hogy ami lényeges a sportfogadásban, az az évek során itt már említve volt, de ehhez feltárásához böngészni kellene a fórumot, ami ugyebár manapság erőfeszítést igényel.  :D

Ami a nyereményeket illeti, gyakorlatilag havonta 4 x 3.000 Forint kerül kiosztásra Unibet bónuszként, illetve igen, van egy exkluzív ajánlat is velük, hogy akik regisztrálnak az oldalról indulva, azok kapnak egy 5.000 Forint értékű ingyenes fogadást is. ÉS bizonyos időközönként van egy egy nagyobb nyereményalap (pl. férfi kézilabda Eb) tőlük. De kb. ennyi.
Ezen kívül viszont az összes többi nyereményt a weboldal állja.

A reklámozásról csak annyit említenék, hogy ne felejtsük el, hogy pl. a Facebook tiltja a szerencsejátékkal kapcsolatos reklámokat, illetve az aktuális szabályozásról sem szabad megfeledkezni. Mondhatjuk azt is, hogy kötve a kéz.
Szerintem az is értékelhető dolog, hogy a nagy nemzeti butítás ellenére, még maradt 1-2 tökös külföldi iroda, aki a továbbiakban is küzd. Hogy ez meddig fog tartani, az jó kérdés.

Összesítve: vannak ötletek, folyamatban, és gondolatban lévő tervek, és ha már itt tartunk, akkor igazán jöhetnétek javaslatokkal:
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=1698.0

Például el lehetne gondolkodni azon, hogy az új Sportfogadas.org hűségrendszerben milyen aktivitást díjazzunk vagy hogy milyen ütős játékot szeretnétek. A lista hosszú, s mi szívesen olvasnánk.

ui. Az aktuális forró témákat bárki közületek feldobhatja a fórumon, nem kell feltétlenül ránk várni.

Az oldal fejlesztésével kapcsolatban várjuk javaslataitokat az alábbi fórumtémában:

Sportfogadas.org 2019 kívánságkosár

Idézetet írta: Knapp Dátum március 05, 2019, 21:10:02
A provokatív, tényleg vitára indító témák pörgették azért az oldalt.
Ilyen volt az olimpia szükségessége vagy mondjuk a dopping tolerálásának kérdése.
Ilyesmiket be lehet dobni hetente, kéthetente, aztán akár szavazgatni róla.

Léterjött a fórumon egy ilyen részleg: Forró kása
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?board=395.0

Bátorítunk benneteket, hogy gyertek kényes, vitaindító témákkal ti is. Bárki nyithat egy újabb témát.  :beerchug:

#283 március 20, 2019, 10:49:33, SPF Admin
Sportfogadás tippek egy helyen!

Azoknak akik csak a tippekért keresik fel weboldalunkat létrehoztuk a sportfogadás tippek részleget.

Ezt az oldalt egyébként egyszerűen elérhetitek a felső "Tippek" menüpontra (weboldal) kattintván is (lásd csatolt kép).

Hogy mit találtok itt?

A sportfogadás tippek oldalon az összes játékainkba beküldött tippet gyűjtöttük össze nektek, hogy még egyszerűbben tudjátok kiválasztani a legszimpatikusabbakat, annak reményében, hogy nyerő fogadássá váljanak.

- népszerű tippek
- követett felhasználók tippjei
- tippek sportáganként
- sportfogadás előzetesek
- SfGuru Prémium versenyben született tippek
- aktuális tippek (hírfolyam)
- SfTotó/SfScore tippek/statisztikák

A mai nap legfrissebb sportfogadás tippjein kívül visszamenőleg is megtekinthetitek a beküldött tippeket, amennyiben az oldal felső részén található naptárra kattintok. Az előző napok tippjeinél zölddel jelöljük a nyertes tippeket, pirossal pedig a veszteseket.

Múlt szombaton például így nézett ki:
https://www.sportfogadas.org/tippek?start=2019-03-16

#284 március 20, 2019, 11:06:23, SPF Admin
Hogyan követhetsz egy felhasználót/játékost?

Amennyiben egy weboldalunkon szereplő játékos aktivitását (pl. hogy milyen tippet küldött játékba) szeretnéd követni, akkor ezt megteheted ha az illető személy profiloldalán rákattintasz a "Követés" gombra (lásd csatolt kép).

Ezek után a Sportfogadás hírfolyamban láthatod az általad követett felhasználókat tartalmazó listát, illetve az  aktivitásukat is ugyanott követheted. Például ha beküld egy tippet egy általad követett személy, akkor azt a hírfolyamba láthatod.

Keresel egy játékost/felhasználót?

A keresőbe írd be az illető nevét, illetve azt, hogy profil. pl. vmlinuz profil