Bajnokok Ligája 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az elmúlt napokban egy jól sikerült médiahack szemtanúi lehettünk.
Az emberek egy részének foci utáni rajongását kihasználva és a Bajnokok Ligája mérkőzései iránti érdeklődést kihasználva, az olasz Diletta Leotta igencsak figyelemfelkeltő módon vonta magára a figyelmet. A csinos csaj nagyon jól tudja, hogy sok férfi szeretné őt meztelenül látni, ezért aztán férfiak vágyait kihasználva Diletta Leotta olyasmit mondott, amivel a Bayern München - FC Barcelona focimeccs iránti felfokozott érdeklődést kihasználva sokak figyelmét magára vonta. És ellopta a show-t.
Nyilván ő is tudta vagy elmagyarázták neki, hogy az esély körülbelül nulla arra, hogy az FC Barcelona több góllal nyerjen a Bayern München otthonában. Diletta Leotta ezt még "megfejelte" a saját biztonsági intézkedésével, s magára vonta a figyelmet azzal, hogy azt ígérte, hogy ha a katalánok legalább három góllal megverik a bajorokat Németországban, akkor a visszavágót meztelenül fogja megnézni a Nou Campban.
Mivel ilyesminek az esélye gyakorlatilag nulla, azaz roppant kevés esély van arra, hogy a Barcelona 3 góllal nyerjen a Bayern otthonában, de természetesen megfelelő fantázia birtokában nem elképzelhetetlen a csoda, a csinos Diletta Leotta azt gondolhatta, hogy "hapsik, folyjon a nyálatok vagy verjétek ki, nekem mindegy, de lájkoljatok engem az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon, mert nekem sok-sok pénzt jelent, hogy követtek, és azt remélitek, hogy meztelen leszek előttetek".
 :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Sebzett felek ütközete a második helyért

A katalánok három pontért utaznak Milánóba, de nem lesz egyszerű dolguk.  Olvasd tovább



Így már érthető, miért nem kellett Ronaldo!

A portugál csapat egyelőre jól áll egy olyan csoportban, ahol egyáltalán nem ők voltak a favoritok! Olvasd tovább





Bayern megáll 10 alatt ???  :D

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 04, 2022, 19:13:04Bayern megáll 10 alatt ???  :D

Ez a fel automata videobiro egesz eletkepesnek tunik leshelyzetnel.  :ok:

Ez a Dumfries kezezés hogy nem volt 11-es???  :redchug:

Benfica - PSG (szerda, október 5., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
David Neres gólt szerez 4.50
 
Kylian Mbappé gólt szerez: 1,5 gól felett 6.50

Lionel Messi szerzi az első gólt  7.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Chelsea - Milan (szerda, október 5., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Olivier Giroud szerzi az első gólt 10.50
 
Pierre-Emerick Aubameyang szerzi az első gólt 6.00

Rafael Leao gólt szerez  5.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Sevilla - Borussia Dortmund (szerda, október 5., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Jude Bellingham szerzi az első gólt 16.50
 
Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Szoboszlai: még semmi nincs veszve

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar válogatott középpályása szerint "még semmi nincs veszve" a csapat számára a Bajnokok Ligája csoportkörében, amelynek harmadik fordulójában a skót Celtic együttesét fogadják a lipcseiek szerda este.


A 21 éves játékos a lipcsei klub keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, bár egyelőre nem sikerült pontot szerezniük a főtáblás küzdelmek során, még mindig megvan az esélyük arra, hogy a nyolcaddöntőbe jussanak, és - mint fogalmazott - természetesen ez is a céljuk.
   
"A BL-ben futballozni mindig nagy megtiszteltetés, és ahogyan a csapatunkat ismerem, a Celtic ellen is mindent beleadunk majd, egymást segítve és egymásért is küzdve" - jelentette ki a középpályás, aki szerint a Sahtar Donyeckkel szemben 4-1-re elveszített első csoportmeccsük óta sikerült fejlődniük, érettebben és változatosabban játszanak.
   
"Ugyanakkor nem akarok túl sokat beszélni arról, ami korábban volt. Tanultunk a Sahtartól elszenvedett vereségből, szerdán pedig 100 százalékos teljesítményt kell nyújtanunk. Fontos, hogy mindenki a legjobb tudása szerint játsszon, és egymásért is küzdjünk, mert akkor az eredmények is jönni fognak" - mondta Szoboszlai.
   
A futballista arról is beszélt, hogy a szeptember elején vezetőedzőnek kinevezett Marco Rose stílusa nagyon közel áll hozzá, valamint köszönetet mondott azért, hogy az új tréner eddig minden tétmérkőzésen a kezdőcsapatba jelölte.
   
"Szeretném, ha ez folytatódna, ezért minden nap nagyon keményen dolgozom és igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani mind az edzéseken, mind pedig a meccseken" - fogalmazott Szoboszlai.
   
A Bajnokok Ligája F csoportját a címvédő Real Madrid vezeti 6 ponttal, második a Sahtar 4-gyel, harmadik a Celtic 1-gyel.
   
A Leipzig-Celtic mérkőzés szerdán 18.45 órakor kezdődik, a következő fordulóban, jövő kedden pedig a skótok fogadják a német csapatot Glasgow-ban.

forrás: MTI