Sportfogadas.org

Aranybánya => Régi témák => Archívum => Kaszinós Napló => A témát indította: fcbayern Dátum április 30, 2012, 20:52:05

Cím: Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum április 30, 2012, 20:52:05
Hát akkor kezdjük a kaszinós naplómat is, lássuk képes leszek-e ezzel is nyereséget termelni.  ;D
Rögtön egy gyors összefoglalóval kezdeném az utóbbi 2-3 hét eseményéről, kb. ennyi ideje járok rendszeresen kaszinóba, méghozzá a sugárban található Game World-be.

Eleinte óvatos voltam, lassan játszottam 2-500 Ft-okkal, mára már inkább az 5-1000 Ft-os alaptétek a jellemzőek. Szinte csak és kizárólag tucatokat és oszlopokat játszom, valamiért nekem ez a mániám.  :D (Igazából tetszik, hogy "többet nyerhetek egy pörgetésen, mint amit bukhatok".) A kezdet kiváló volt, 2-3 alkalom alatt sikerült 16 000 Ft-ot nyernem, aztán sajnos belenéztem egy nagyon randa szériába, és sikerült mind a 16k-t visszabuknom 1 óra alatt.  :'( Nem tudtam kiszállni 6 vagy 10k bukó után, ahogy kellett volna, illetve a tétekkel is elszálltam, a végén már 3-4k-kat toltam fel...  ;D


Utána kitaláltam pár "szabályt", ami alapján játszom:


1,    sose megyek be a kaszinó ajtaján több készpénzzel, mint amit fájna elveszíteni
2,    mindig meghatározom, hogy mekkora bukó, nyerő után megyek ki (mondjuk 20k-ból 5-10k, vagy 30k)
3,    2-3 nyerő pörgetés után (amik ugye mind triplázták a feltett tétjeimet), kihagyok 1-2 pörgetést
4,    bukás esetén eleinte csökkentem a tétet, később növelem, kb. így:
       900-700-500-1200-1400-1500
5,    nem, vagy csak kis téten játszom ha egyedül vagyok az asztalnál, el is mondom miért. Ha egyedül vagyok, akkor teljesen a gép ellen játszom (elektronikus rulett, nem díleres), és garantáltan kifoszt. Ha ülünk ott 6-8-an, akkor mindig lesz 4-5 aki bukik (a nagy téttel játszók, akik 50-100k-t raknak be), és 1-2 ember, akihez ennek egy része átvándorol.
6,    ha mellettem valaki nagy téttel tesz valamit, rakom az ellenkezőjét kisebb téttel
7,    nem "ragaszkodom" semmihez, ha 7x egymás után nem jön fel a nagy tucat, hagyom a francba, teszek     mást.
8,    vannak hülye "rituáléim", pl. ha nem jönnek a számok, akkor a kis nedves kendővel letörölgetem a panelt, vagy rágózok, vagy hajtogatok valamit az asztalnál lévő papírból, ha nyerővel távozom, akkor szoktam mondjuk egy ezres jattot hagyni a hostess lányoknak babonából, stb.  ;D


Kb. ezekhez próbálom tartani magam, és az azóta eltelt 2 hétben sikerült 45 000 Ft pluszt csinálnom. Ebben voltak olyan alkalmak mikor nullszaldóval jöttem ki (néha pár ezres nyereményt buktam le, néha mínuszból kapaszkodtam fel nagynehezen), néha pedig ilyen 5-10k Ft-os nyereményekkel távoztam, de veszteséget még nem kellett elkönyvelnem. És ez itt a lényeg, hogy kimentem a kaszinó ajtaján azzal a 5-10k Ft nyereménnyel, a legtöbben itt rontják el. Csomó embert látok 20 ezer forintokról 120-ig felmenni (elég vakmerő játékkal, de ez most mindegy), és egyszerűen nem tudnak kiszállni, és zsebre tenni amit nyertek, hanem visszabukják pár perc/óra alatt.


És akkor innentől következzenek a "napi összefoglalók", elsőként a mai 1-1,5 órás játékomról.
20 000 Ft-ot tettem be, és úgy ültem le hogy 10-nél vagy 30-nál kiszállok. Kicsit nehezen indult be a dolog, 3-4k mínusszal kezdtem, aztán kis stagnálás után elkaptam vagy 4 tucatot egymás után, és sikerült felmennem kereken 30 000 Ft-ig. Itt jött aztán a neheze, hiszen ki kellett volna vetetnem a pénzt, és hazamenni szépen. Hát most nem sikerült (először, vagy másodszor talán "karrierem során"), valószínűleg azért mert mohó voltam, és már "talált pénzből játszottam", így könnyelmű lettem.  ::) [size=78%]Váltottam 1500-2500 körüli tétekre, azonnal hullámvölgy, kb. 10 pörgetés után már vissza is tértem a 20 000 Ft-omra. Itt már megvolt az önkontroll, kikértem a pénzem és távoztam. [/size] ;)
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum április 30, 2012, 21:16:00
Írok kicsit magáról a teremről is, hátha valaki kedvet kap hozzájuk.
A hostess lányok nem rosszak, bár láttam már dögösebbeket is, és nekem nem is mindegyikük stílusa jön be. A pia választék viszonylag széles, még viszkikóla is van, meg alapvetőan az összes ital finom. Kaja kb. csak melegszendvics van, de az legalább jóféle.  :ok:

A játékosbázist kisstílű bűnözők, családi vagyonukat eljátszó átlagemberek, újgazdag huszonéves apucifiacskái, rulettfüggők és szórakozásból játszók adják. Van itt a mozdonyvezetőtől kezdve a vietnámi bűnözőtőn át kisnyugdíjasig minden. (És persze azok a tizenévesek, akik úgy gondolják, hogy átbaszhatják a rendszert, és majd többet fogyasztanak, mint amit buknak. Sosem jön össze, és belőlük is függő lesz úgyis, tudtukon kívül is.)


Én alapvetően kedvelem a társaságot, leginkább azért mert viccesek, ahogy veszítenek, és ahogy meg vannak róla győződve, hogy ki tudják számolni, mit dobhat következőnek a rulettkerék.  ;D  A legtöbb ember amúgy dühös ha veszít, sokan jól oda is b.sznak a gépre, vagy káromkodnak, de van olyan is, aki rezzenéstelen arccal tud elbukni egy 15 000 Ft-os "pályát" is.  :D 


Sok "emberi sorssal" volt szerencsém megismerkedni, nem is fogom leírni mindet, de egyet mindenképpen elmesélek. Leültem az asztalhoz, mellettem egy kb. 20-22 éves forma srác, valami 15-20k Ft-on állt. Nem szarral gurigázott, mentek a 4-5 ezer Ft-os pályák ilyen 10-20 számokra vegyes tétekkel, aztán elkapott egymás után 2-3 nagyon durván jó számot, és máris 60 000 Ft környékén volt. Kíváncsi voltam, szóval megkérdeztem tőle, hogy mennyinél akar kiszállni?! A válasz nem kicsit sokkolt: "Kiszállni? Már vagy 5 milliót raktam bele." Mindezt rezzenéstelen arccal, mosoly vagy szomorúság nélkül mondta...
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum április 30, 2012, 21:35:08
Miről ismerszik meg a rulettfüggő/magát profinak tartó játékos?
Először is, fejből tudja kb. a keréken mind a 37 számot egymás után, bármikor megmondja neked, hogy "ez az asztal a nullából a 23-ba "szokott dobni", és hiába van meggyőződve arról hogy manipulálják a pörgetéseket, minden nap játszik, és veszít. Ezek a játékosok vannak amúgy többségben, az ún. törzsvendégek, akik hosszú évek óta járnak kaszinókba. Meggyőződésük hogy létezik "jó játék", és vannak a "verebek", akik ezt nem tudják. Mit játszanak ők? Íme egy példa, az utolsó 3 szám mondjuk 4, 14, 28.
- "28-ból mindig az orfiba dobja"
- megjátszák a 10-et, mert az 2+8, a 6-ot, mert az 8-2, és persze a 16-ot, ami 2x8. (mintha ezeknek bármivel is több esélye lenne feljönni mint modnjuk a 31-nek.)
- "ez az asztal mindig szétdob, ergó NEM a nagy tucatba fogja dobni
- a 35 a "kimenő szám" (a képernyőn legjobboldali, ami kb. 15 pörgetéssel ezelőtt volt, azt játszani kell.
- 33 után törvényszerű hogy 22 vagy 11 jön, mi más.


És ezeket még estig lehetne sorolni, az elméleteket ami alapján ők esélyesebbnek tartanak x számokat, szériákat mint a másikat. És aztán persze el sem tudják hinni, ha mondjuk lejön egy 0-28-0-28 széria. Elmondjam, hogy mennyi a valószínűsége egy 0-28-0-28 dobás négyesnek? Pontosan ugyanannyi, mint a 4-33-21-28-nak, vagy a 32-1-3-8-nak, vagy a 23-18-17-16-nak. Ugyanannyi, mint bármely más számnégyesnek, csak ezeknek a négyeseknek a döntő többsége nem "feltűnő", még szándékkal is nehéz benne "nemlétező törvényszerűséget" felfedezni. A golyónak nincs memóriája, nem emlékszik, hogy az előbb a 28-ba esett, tehát most ő oda nem eshet. Lófaszt.


Az igazi öreg rókák ilyen 20-25 számot tesznek meg legalább teljesen változó tétekkel, és meggyőződésem, hogy néha maguk sem tudják melyik számokkal lennének nyereségesek, és melyik tompítaná csupán a veszteségüket. És persze ezeket a pályákat nagy téttel játsszák, tehát ha 20 000-el szálltak be, akkor minimum 5-10 000 Ft-al. Szinte törvényszerű, hogy be fog esni előbb utóbb 3-4 olyan szám, amin egy fillérjük sincs, és anyázva állnak fel az asztaltól, mindig ez megy.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum április 30, 2012, 21:50:44
Csal-e az elektronikus rulett gép?! Ez talán a legtöbbeket foglalkoztató kérdés, úgyhogy leírom mit gondolok, illetve mit olvastam külföldi fórumokon.

Én magam 90%-ig biztos vagyok benne, hogy abszolút semmilyen módon nem befolyásolják, hogy hová érkezzen a golyó. Egyszerűen nem érdekük, ha ugyanis erre fény derülne, akkor az adott kaszinó forgalma drasztikusan csökkenne, plusz az adott gépet gyártó cég sem tudná értékesíteni többé a kis elektronikus rulett masináit. Nincs szüksége csalásra a kaszinóknak, a játék pszichológiájából, és a ház előnyéből következően is nyereségesek. Ezt gondolom én.

Fórumokon sokféle véleményt lehet olvasni, és persze mindig lesznek, akik meg vannak győződve arról, hogy az elektronikus rulett gépet be lehet állítani úgy, hogy kidobjon bármilyen tetszőleges számot. Nem tudom, én ezt elég vad képzelgésnek tartom.

Mások úgy gondolják, hogy csak bizonyos fokig manipuláltak a pörgetések, mondok is erre példát.
A golyó lényegében már ül a 28-asban (de tényleg.), és egyszerűen kijön belőle, felfoghatatlan módon. Elektromágnes van alatta, és kilöki, mondják sokan egyből, nem kizárt.

Zónára tudnak manipulálni, tehát tudják úgy szabályozni a rulettkerék, golyó sebességét (akár pörgés közben is), hogy nagy megbízhatósággal beleessen egy 5-10 számos zónába, de legalábbis ne essen be olyanba, amivel a nagytétesek nyernének. Elképzelhető, bár a keréken található kis "diamondok" elég durva lökéseket tudnak produkálni, és néha simán átpörög a golyó 10-12 szám fölött is egy ilyen találkozás után.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 01, 2012, 17:19:36
Förtelem egy nap volt ma melóban, úgyhogy már mint egy drogos, alig vártam, hogy leülhessek rulettezni egy jót a hűvös teremben, a sörömet szürcsölve.  ;D 16 000 Ft-al ültem be, és azt terveztem, hogy 25-26-ig felviszem, és távozok. Kezdetben ilyen 6-700 Ft körüli alaptétekkel játszottam, rövid stagnálás után sikerült 22 környékére felvinnem, de aztán olyan szériának lehettem szemtanúja és vesztese, hogy csak pislogtam.  :D
Ledobott egy ilyet, hogy 7-9-7-9-7-0-24-4-24, mindezt úgy, hogy én közben végig különböző tucatokat játszottam (sose a jót, kis tucatra igen ritkán teszek amúgyis), és csak 1 vagy két 3-al oszthatót találtam el, ami elég szerény vígasz volt. Ezzel a dobásszériával nagyjából 4 ezer Ft mínuszban jártam, aztán nem igazán tudtam feljebb vinni, így egy idő után már inkább 1000-1500 körüli tétekkel nyomtam a tucatokat. Már igazából éreztem, hogy szar ma ez az asztal nekem, és el is határoztam, hogy -5k-nál hazamegyek.


Utolsó 1300-as tétemre azonban lejött a tucatom, aztán sikerült 2-3-at telibe találnom szériában, amivel felmentem 24 500 Ft-ra. Ekkor rövid gondolkozás után úgy döntöttem, hogy 5 000 Ft nyereséggel is nagyon boldog lennék, így a maradék 2500-at feltoltam középső tucatra, ami nem jött. Ennyi, kikértem a 22 000 Ft-omat, és távoztam 5k profittal.   :ok: ;D
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Milán Dátum május 02, 2012, 12:47:19
Így utólag is sok sikert kívánok!  :beerchug:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Alk Dátum május 02, 2012, 14:21:53
Én nem tanácsolom senkinek, hogy kaszinózzon, nem mintha bárki is tanácsot kért volna tőlem, tudom, csak úgy mondom. ;D Tapasztalatból meg élményből jutott nekem és a barátaimnak sajnos túl sok is. Volt, hogy haverom csak a 15-öst és a 18-ast játszotta, bedobta neki a 15-öst 100.000-ért, majd visszahúzta a játékot és megint bedobta ugyanazt. ;D Két kiló úgy 2,5-3 perc alatt. aztán történt az ellenkezője is, hogy bő fél óra alatt elment több, mint 300 ezer (sajnos ezek a nagyságrendek többször fordultak elő, főleg mínusz előjellel). De ezek csak 1-1 példák. Párszor én is beleestem csúnyábban, de mára már megtanultam, hogy ez a "vesztesek sportja". Mi nekünk is egy GW volt az un. törzshelyünk, egy vidéki városban, az etalont meg Pesten az Atlantisz jelentette. Ott mindegyik nő fullos. :P  ;D Meg két muréna úszkál a falba épített akváriumokban. ;D A sztorik ebben a világban tényleg kifogyhatatlanok, volt aki nyert az említett vidéki kaszinóban egy éjszaka asszem 8 milliót, vett belőle egy panel lakást, s azóta nem is lépett be ilyen helyre, és van, akinek két vállalkozása, több ingatlana és a családja ment rá a rulettre, s minden azzal kezdődött, hogy a barátja elhívta egyszer, ahol az említett vállalkozó - későbbi vesztét előrejelezve - nyert több száz ezer forintot.

De tényleg annyi mindent mindent lehetne mesélni, az életüket ott töltő, pénz nélküli, sós mogyorón és cukorkákon (na meg jó sok cigin) élő kisebbségről, az uzsorásokról, bűnözőkről, profi sportolókról, vállalkozókról és még magas beosztású állami cégek dolgozóiról is. Az utóbbit például láttuk, ahogy több alkalommal is a kockás gépen  a beadott 30 ezer forintokat (nagy téten játszott) kb 0,5 másodperces ütemekkel 60-120-240-480 ezerig duplázza és írja fel (500 ezer volt a max nyerhető azon a gépen, szerintem csak azért ne nyomta tovább). ;D

Remélem nem gond, hogy írtam a naplódba, kicsit elmentem én is a sztorik felé, de amiért elkezdtem megfogalmazni ezt a hozzászólást, azaz első mondat és a jó szándék. Mesélni órákat, még talán napokat is tudnánk, de én személy szerint inkább temetném a múltat, mert ez egy nagyon viszontagságos út. Nagyon halvány ám a határvonal, s én mondom, hogy az embernek fel sem tűnik, amikor átlépi, sokszor már csak azt veszi észre, hogy messze maga mögött hagyta.

ui: A legnagyobb bukásom egyben a végét is jelentette rulettes pályafutásomnak, mert akkor láttam be, hogy hova is jutottam (jobb szó inkább a hova süllyedtem), amikor olyan céllal mentem be a GW-be, hogy mivel szeretnék venni egy új cipőt, megnyerem az árát, 15-20 ezer forintot. Ki tudja mi lett vége? Az, hogy elbuktam (ezt az összeget sosem felejtem el) 138 ezer forintot, azaz százharmincnyolc ezer forintot. Hogy megnyerjem egy cipő árát, miközben ott volt a zsebemben másik 10-nek az ára. Én hülye. Zárom a sorokat, elég hosszúra nyúlt már így is, kicsit fel is kavart, bocs, ha túl őszinte voltam.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Alk Dátum május 02, 2012, 14:47:21
Az összesített egyenlegem egyébként valahol -500.000 és -1 millió között van. És én még, nagyon, de nagyon olcsón megúsztam.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 02, 2012, 22:37:25
Nagyon örülök a hozzászólásodnak, ne viccelj!  ;) Persze, tényleg nagyon veszélyes a rulett, és már csak a dolog pszichológiája miatt is, a legtöbb embernek nem való, mert iszonyat nagy önfegyelem kell hozzá. Ha már itt tartunk, el is mesélem a mai kalandomat, nem lesz túl derűs....  ;D

Ismét 20 000 Ft-al tértem be, a szokásos 30 000 Ft-os céllal, illetve azzal, hogy -10 ezernél távozom. Már amikor leültem az asztalhoz odasúgta a mellettem ülő srác, akivel már jópárszor játszottam egy asztalnál, hogy a középső tucatot ne tegyem, mert velünk szemben egy öreg azt várja 14 kör óta, és vagy 150 ezre bele is ment. Hagytam is a picsába, kivártam vagy 6-7 kört, ami alatt tényleg csak 1x jött ki a középső tucat, így a bácsi -200k körül hagyta el a termet.

Ezután szinte biztos voltam benne, hogy legalább 3-4-et beledob a középső tucatba, pakoltam is egyre bátrabban. Jött is a dolog, felmentem vele 25k környékére, mondtam is, hogy na itt most egy kör szünet, mert tuti belebassza a 0-ba, és megszivat. Nem tévedtem, 0 lett azonnal.  :D  Ezután már egyre kevésbé jöttek a dolgok, iszonyat mennyiségű kis szám esett be, és valahogy sosem arra tettem amire kellett volna. Olyan 2 óra játék után sikerült -10 000 Ft-on állnom, és tudtam, hogy ennél a pontnál ki kell vennem. Hát, itt basztam el, ugyanis gyenge voltam, és folytattam, természetesen emelt tétekkel, és némi hullámvasutazás után (5-10k között), sikerült is nullázni magam...  :noway:


Ezzel az eddig szépen ügyesen összenyert 50 000 Ft-omból 20 000-nek a seggére vertem, meh. Nem is az a baj, hogy vesztettem, hanem az hogy nem volt annyi önkontroll, hogy az előzetesen meghatározott -10-nél kiszálljak... Ezen mindenképp változtatni kell, ki kell találnom valamit rá.  :(
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 06, 2012, 22:00:16
Nem voltam a hétvégén netközelben, úgyhogy elmesélem a fejleményeket:

Pénteken bementem délelőtt szépen a gameworld-be, 12 000 Ft-ot betettem, szép kis nyerőszériával fel is vittem 24-ig. Ekkor 12 ezret kikértem, elraktam, a többiből pedig eléggé céltalanul és fölöslegesen tovább játszottam. (Igazából korán volt még, és nem volt kedvem elmenni...  ;D ) Ennek persze sosincs jó vége, most se lett, végül csak 4000 Ft maradt meg a profitból.  :(

Ma némi iszogatás után betértünk egy Tropicana kaszinóba, mert épp az volt közel. Na Tropicanába soha az életbe többeg bazmeg...  :redchug: 9 gurításból 9-szer dobott ki, de olyan szinten, hogy a közelébe sem járt a dolgaimnak. A vége egy 5000 Ft-os bukó lett kb. 10 perc leforgása alatt...  :crazy:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 07, 2012, 11:02:47
Ma reggel is benéztem a kaszinóba, nem sok sikerrel...  :( Korán volt még nagyon, úgyhogy sajna üres volt az asztal, így csak kis tétekkel, lassan játszogattam. 8 ezer forintot raktam csak bele, és eleinte 2-3 ezer mínusszal kezdtem, aztán egy nagyon szép nyerő szériával felmentem egészen 16 000-ig. :D   Ekkor ültek le kb. 5-en még az asztalhoz, na mondom, akkor még egy utolsó nyerő pörgetéssel felviszem 18-ig, és megyek is. Hát persze kurvára nem jött le az utolsó nyerő, és már megint nem tudtam kiszállni mondjuk 13 000-nél, mikor már látszott, hogy kár ezt erőltetni.  :redchug: A végén aztán természetesen visszaestem 8 000-ig, és kivettem inkább, így pénzemnél maradtam.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Seven Dátum május 07, 2012, 16:19:48
Szia.

Tetszik ez a napló!  Régebben én is sajnos elég sokat játszottam, szintén csak rulett. A sugárban is megfordultam párszor és énis nagyon sok mindent tudnék mesélni. Például  mikor egymás után 4x esett a 27-es. Vagy 3x a 0... Kicsit agyfaszt lehetett kapni, amikor egymás után dobott ki mindig. Én személy szerint az orfit szerettem tolni abbol is a 17-es volt a kedvencem.. De volt egy stratégiám amit több kevesebb sikerrel szinte mindig alkalmaztam. Voltak szebb napok nálam is. Volt amikor összelehetett nyerni 4-5 alkalommal 30-40 ezer forintot. De aztán volt amikor 1 alkalom alatt elment a fele... A lényeg a lényeg hogy hosszutávon képtelenség nyereséges maradni ebben. Egyedül ugy lehetséges ha bemegy valaki elöször nyer és többet nem megy ilyen helyre... Egyszerűen más nem létezik. Én is idővel megismertem embereket nagyon sok storit hallottam akik a házukat szo szerint az életüket bukták bele és minden nap járnak mégis... De már arra nincs pénzük hogy huzzanak egy normális táblát mert olyan kicsivel teszik. De mégis bemennek minden nap és nézik mik esnek.

Egyszer a sugárban volt szerencsém egy idegbeteg fiatal sráchoz... a mai napig emlékszem velem szemben ült. Az asztalnál ült még a testvére is. A testvére nyert előtte egész szép pénzt, aztán visszaült még játszani kicsivel. A tesoja folyamatosan bukott és csak bukott. 5-10K között körönként. Amikor mindenét elbukta kért a tesojátol. Szo nélkül adott neki. Következő körben azt is elbukta majd megint kért. A tesoja mondta hogy fejezze be mert nagyon sokat bukott már hagyja abba inkább és nem ad neki... Erre a srác ott mindenki előtt elküldte a testvérét a kurva anyjába csak mert nem adott neki több pénzt. Ott ordítozott nagyon szánalmas volt és sajnáltam hogy ennyi idősen már ilyen függö... Minden körben ott sírt hogy majd a legjobb száma jön. Persze mindig kidobta őt...
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 07, 2012, 17:08:56
Ez ilyen, és amúgy mindig azokat dobja ki, akik a számok 70-80%-át lefedik legalább pár ponttal, és legalább a bent levő pénzük felét feltolják a pályára. Tényleg, csak az a kérdés, mikor szopatja ki kétszer egymás után a gép, és mehet is haza üres zsebbel...  ;D

Olyan vagyok amúgy, mint a rossz drogos, a reggeli játék után hazajöttem kajálni, aztán visszamentem még játszani, mert nagyon nem volt semmi dolgom se.  :D Csak a 40 Ft-os asztalon volt hely, így oda ültem (itt tucatra pl. 200 a minimum), hát elég hamar sikerült is a berakott 6000 Ft-omat 3000-re levinni. Kivettem, elmentem mosdóba, majd vissza ugyanoda, mondom adok neki még egy lehetőséget. Innentől szinte kilengés nélkül mentem fel 8000-ig, majd kivettem, és átültem a kis tétes asztalhoz, ahol már 7-en voltak.

Beraktam 3000 Ft-ot, tettem valami tucatot 7-800 Ft-al, mondom ha ez bejön, az 5 ezresemet bele se rakom. Bejött, babonából szorongattam még pár körig az 5ezrest a kezemben, be is adott még 2-3 jó tucatot, sitty-sutty fent voltam 6000 Ft-on. Ekkor ugye kereken 5000 Ft haszonnál jártam, akár már mehettem is volna. No mondom, rakok pár 500 Ft-os kört, aztán 10-el vagy 3-al távozom, amelyik sikerül.


Elég randa egy széria jött le utána (23-23-23-7-29-29-29), egyik számhoz se igen volt közöm. Utolsó tétemet raktam, amivel 3 ezerre csökkent volna a nyereményem, ezt azonban megadta (szokása amúgy...), onnantól pedig nem volt megállás a 10 000 Ft-ig.  :ok:


Összesítésben tehát 9-re vettem ki 18-at, vagyis 9000 Ft nyereséggel távoztam.

Elégedett is voltam, úgyhogy csak pusztán kíváncsiságból gondoltam megnézem az Árkádban ezt a Mercure kaszinót is, miféle hely ez vajon. Mondom berakok 5000-et, aztán 2-3 mínusznál lépek is, ha mellédobál. Hát, jó nagy kalap szar ez a hely... Nagy, bántóan üres, semmi hangulata nincs az egésznek. 4 személyesek csak az asztalok, hostess lány alig van, azok is szarnak rád, ráadásul tele van cigányokkal, szóval pff...  :crazy:
Játszottam vagy 10 pörgetést, pont pénzemnél voltam, így hát távoztam is, ők sem tudtak elcsábítani a GameWorld-től.  ;D



Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 07, 2012, 17:27:21
Mesélek kicsit megint az emberekről, mert érdekes dolog. Ma a nagyobb tétes asztalon egy kínaiforma nő ült mellettem, 10-15 kör alatt simán belerakott 60-70 ezret a gépbe, és szép nagy tételekben bukta is el a pályáit. A lényeg nem is ez, hanem hogy őket valahogy nem igazán viseli ez meg, számukra semmi értéke nincs a pénznek, nem borulnak ki a bukószéria miatt, és nem ujjonganak hangosan akkor sem, ha nyertek mondjuk 100 000 Ft-ot.  :o


Ez mondjuk ízlés dolga, de én pl. azokat sem értem akik nyerőgépeznek. Néha szoktam figyelni ezeket a gépeket, és esküszöm nektek, alig értem, hogy mi a lóf.sz zajlik a képernyőn, fogalmam sincs mivel lehet nyerni, és mivel nem.  ;D  Arról nem is beszélve, hogy szerintem tök unalmas, és antiszociális dolog a ruletthez képest, ahol azért mégis 6-7 másik emberrel "együtt" játszol.  :o


Kis tétes asztalon is érdekes társaságom volt, egy láthatóan rossz anyagi helyzetben lévő 30-40 körüli férfi ült mellettem, 2000 Ft-al szállt be, és nem igen tudott felmenni még 3-ig se. (Bár elég óvatosan is játszott, mitagadás.) Beszélgetésbe elegyedtem vele, és kiderült, hogy nincs munkája, és kb. ez az utolsó 2000 Ft-ja, és égető szüksége van minden forintra. Szerintem így bemenni kaszinóba már alapból sem szabad, "konyhapénzt" nem játszunk el sose, és ne a rulettasztalon akarjuk megkeresni a villanyszámlára való 10 000 Ft-ot...  :crazy:  Később aztán látszott, hogy nehezen szabadul a csávó az asztal bűvköréből, mert pár jó kör után sikerült valami 3900 Ft-ra felmennie.


Mondja, hogy na csak még 100 Ft-ot nyer, aztán kiveszi. Jaj mondom hagyjad a picsába, adok 100-at, kérd ki a 4000-et, aztán menj szépen haza. Óde nem, ő majd szépen összehozza... Hát, nem hozta, elég hamar 2000 környékén találta magát ismét.  :'(  Aztán a sors furcsa fintoraként a következő fél órában sikerült 7000 Ft-ra feltornásznia magát, amivel aztán már ki is szállt, szóval szerencséje volt. Most még...



Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Seven Dátum május 07, 2012, 18:11:24
Az ázsiaiak ott mossák a pénzt, vagy én nem tudom.  ;D ;D De komolyan rengetegen vannak és mindnél kötegben a 10-20 ezresek ha megfigyeled. Teljesen igazad van, semmit nem számit nekik mennyit buknak el 5-10 perc alatt. Láttam én is olyat hogy minden körben 20 ezer ment be, ez egyből fel is tétnek ha nem jött a következő 20as. Az ember elis bukott 2-300 ezret. Igazábol pár számot játszott mindig. Mindig mást szinte semmi szisztémát nem láttam benne se szomszéd se  végződés se semmi. Mint aki hasraüt de brutál sok ponttal tette ezt mindig. Aztán eltünt egy fél orára, majd visszaült és ujra elkezdte a játékot. A végén kétszer szedett ki pénzt egyszer 1 millió forintot utána 800K-t. hát nem semmi és ázsiai volt persze ő is. Ez egyébként az atlantisban volt.

szerk: Ja és a csávó szintén, ugyanazzal a képpel nézte végig ahogy nyert mint amikor előtte bukott 100 ezreket... Se egy mosoly mikor bedobta a számot ami kellett neki se semmi... :o
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 08, 2012, 11:00:42
Hát ma elég gyenge napot zártam a rulettasztalnál, de legalább az önfegyelem megvolt.  ;)
Volt nálam vagy 40 ezer Ft (más miatt), a gépbe viszont csak 6000 Ft-ot raktam be, mivel az elején még egyedül játszottam. Különösebb izgalmak nélkül mentek a körök, végig 4-5k között voltam szinte, így ment le vagy 30 pörgetés, szinte sose találtam el egymás után két tucatot/oszlopot. Aztán egyre apróbb téteken, a végén már 3-400 Ft-okkal játszogattam, de így is sikerült valami 10-es szopószériát végignéznem, szóval lenulláztam a kis pénzecskémet.  :( Annak viszont örülök, hogy szinte fel sem merült bennem, hogy tegyek még bele, hanem szépen felálltam, és elkönyveltem a -6000 Ft-ot, belefér. Összesítésben még így is 32 000 Ft pluszban vagyok kb. 1 hónap alatt.  :ok:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 12, 2012, 14:30:54
Az utóbbi napokban nem volt időm vezetni a naplómat, úgyhogy pótolom a dolgot. A héten kétszer is jártam kaszinóban, mindkétszer 4000-el mentem be, és 0-val jöttem ki, különösebb izgalmak nélkül, viszonylag gyors játékokkal.  :crazy:  -8000. Úgy gondoltam tehát, hogy ma már igazán illenék valamit nyernem is, úgyhogy kicsit komolyabb téteket terveztem. Ennek megfelelőenn 25 000 Ft-al tértem be a bűnbarlangba, végül azonban csak egy 5000-es bankjegyet nyomtam be a gépbe, mondom kezdetnek ez is megteszi.

Hát a kezdet elég gyászos volt, nem sikerült elkapnom a dolgokat, és fél óra után már az utolsó 700 Ft-omat tettem fel középső tucatra. Na ez végre bejött, és innentől kezdve szinte kisiklások nélkül mentem fel 10-ig, majd kis stagnálás után egészen 20 000 Ft-ig. Ezen a ponton, hogy biztosra menjek, kikértem 16 000 Ft-ot, és szépen elraktam a tárcámba, és csak a többiből játszadoztam tovább. Gondoltam még felviszem 10-ig azt is, aztán le is lépek. 9000 környékéig könnyedén fel is jutottam, de onnan a "befejező gurítások" mindig félrementek, és végül csak a 4000 Ft-om maradt meg, azt meg inkább kivettem, és távoztam.  :(

Összesen tehát 5000 Ft-ot tettem be, és 20 000-et vettem ki, soha rosszabb napot.  :D ;D  +15 000 a nap mérlege, összesítésben pedig +39 000 Ft-on állok!  :ok:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 13, 2012, 21:08:09
Ma is benéztem kicsit a kaszinóba, nem volt nálam sok pénz, igazából inkább csak a társaság miatt mentem. 7000 Ft-ot tettem be, a szokásos 500-1000 Ft-os tucatok mellett/helyett most játszottam néha 4-5 éppen szimpatikus számot is ilyen 40-60 Forintocskákkal, és elég sokszor bele is dobta valamelyikbe, úgyhogy ezentúl is nyomom majd ezt ha épp nem érzek mást.  :ok:


Egész szépen indultam, olyan 1 óra után már 11 000-nél voltam, és igazából éreztem, hogy abba kéne hagynom, mert azért olyan gyilkosul jó szériákat sose fogtam ki. De sajnos nem hagytam abba, és végül némi hullámvasutazást követően visszaestem 7000-re. Nem akartam erőltetni a dolgot, úgyhogy gondoltam még adok neki 2000 Ft-ot, aztán hazamegyek. 500-700-800 tétekkel játszottam az éppen jónak érzett tucatot, egyik sem jött le, ráadásul utolsó pörgetésre még belebaszta a 7-esbe is, ami ma vagy 6-7x jött föl, és mindig csak buktam vele...  :D ;D  Ennyi volt, 5000 Ft-al távoztam, így mára egy 2000 Ft-os mínuszt könyvelhetünk el.


Ma amúgy egy olyan figura ült mellettem, aki már 4 éve jár ebbe a kaszinóba, és a tétjeiből/sztorijaiból ítélve milliókban mérhető az az összeg amit a rulettgépben hagyott. Egyik nap bukott valami 35 körüli összeget ruletten, tegnap meg 30 Ft-os tétes nyerőgépen visszanyerte az egészet. Ma is legalább 3-4x szer hallottam tőle, hogy nah mostmár abbahagyja (mármint mára), de pár pörgetés után azért csak benyomott 1-2 ezret, hogy legyen miért izgulni.  ;D  Nem mondom, hogy bele volt hülyülve a rulettba, és habzott a szája ha épp nem játszott, de látszott rajta, hogy tényleg szenvedélye a játék, imádja a különféle elméleteket, filózik, okoskodik, és kommentál minden gurítást.


Van egy nő, akit szintén már jóideje látok rendszeresen betérni a rulettasztalhoz, és szisztematikusan mindig ugyanolyan módon játszik, és még sosem láttam pénzzel a kezében kimenni a terem ajtaján... Számomra elég randomnak tűnő számokra/közé, sarkokba nyomkodja őrült tempóban a pontokat, és a végén mindig ott köt ki, hogy kb. a tábla legalább 3/4-én van valamennyi zsetonja. Egy része csak tompítaná a veszteségeit, egy másik része hozna némi nyereséget is (aminek sosem tud örülni, mert kevesli), és van talán 2-3 száma, amivel ilyen 2-3x-os pénze lehetne.


Ahányszor én őt láttam játszani, a forgatőkönyv mindig ugyanaz volt: beszáll mondjuk 20 000 Ft-al, rakosgatja ezeket a pályákat, ilyen maximum +- 3-4000 Ft-os kilengésekkel tartja a pénzét. Már ekkor sem élvezi a játékot, kb. nincs pörgetés amivel elégedett lenne, majd jön ami törvényszerű (és amit szerintem "meg is érdemelnek" az ilyen játékosok), hogy egymás után 4-5x "kidobja" a gép, vagyis azt az 5-8 számot találja be, amin egy fillérje sincs.  :D  [size=78%]És itt a vége, egy ilyen sorozattal (ami dögöljek meg ha nem fog minden áldott nap lejönni egyszer), lényegében nullázza magát, majd káromkodik, hogy már megint üres a tárcája... Egyáltalán nem értem a játékstílusát sem, azt sem hogy miért jár rulettezni, ha kb. csak idegeskedik/görcsöl rajta, és kicsit szánom is, mert látszik, hogy ő bizony kőkemény szenvedélybeteg, a legrosszabb fajtából. [/size] :(
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Jaaas Dátum május 13, 2012, 21:27:55
Jó ezeket elolvasni :ok: Remélem, lesz még folytatás ;)
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 14, 2012, 18:43:04
Ma délelőtt is játszottam egy kicsit, de semmi komoly dologra nem készültem. 5000 Ft-al vágtam neki, 6-900 Ft közötti tétekkel. Most szinte csak tucatokat játszottam, mert a számozáshoz úgy éreztem, hogy nincs nálam elég pénz. Már az első gurítások után is éreztem, hogy nem igazán megy a dolog, hamar 2000 Ft-ra csökkent a pénzecském. Középső tucatra 12-25-ök, csomó nulla jött, ostoba számok tömege.  :D Ezt követően lejött pár középső tucat, amikkel egészen 7000 Ft-ig száguldottam fel. Valójában sejthető volt, hogy ennek a napnak ez lesz a csúcspontja, szóval itt kellett volna abbahagynom is. De még nagyon korán volt, vagy 1,5 óráig még semmi dolgom nem volt, szóval gondoltam maradok még kicsit...  ;D a végeredményt biztos mindenki sejti, sikeresen elbuktam az egészet, és üres zsebbel távoztam.  :'(Van ilyen,
-5000.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 15, 2012, 19:43:04
No, hát ma is érdekes kis kalandom volt a rulettasztalnál.  :D 14 000 Ft-al mentem be, és gondoltam hogy 20-ig felviszem szépen, de aztán másképp alakultak a dolgok. Először most is csak 4000 Ft-ot tettem bele, és szorongattam kicsit a 10esemet. Egy ideig egész szépen haladgattam, valami 3k pluszban voltam, ekkor azonban jött a fordulat.

Gondoltam megjátszom a 13-17-24 számokat, ami a három kedvencem, tettem is rájuk szépen 60-60-60 Ft-ot. Aztán hirtelen valami nagy belső késztetéstől vezérelve inkább mégis leszedtem mindháromról, és inkább a nagy tucatra dobtam át egy ezrest kb. Hát gondolom mindenki sejti mi lett a vége: egy szép nagy 13-as...  ;D Na innentől meg is indultam lefelé, nem jött kb. semmi sem, és igen hamar beledobtam a 10 000 Ft-osomat is, aztán sitty-sutty 5000 Ft volt a kijelzőmön...

Na jó mondom, utolsó 1000 Ft-os tétem, ha nem jön, lelépek inkább. Hát lejött végül, és nagy nehézségek árán sikerült magamat visszaküzdeni 14 000 Ft-ig. Ekkor már időm és szándékom sem volt tovább játszani, inkább mentem melóba.  ;D

Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 15, 2012, 19:49:24
Ma először találkoztam valakivel aki kőkemény martingale-t játszott (duplázós taktika). Egy idősebb, átlagos anyagi helyzetű bácsi, valami 62 000 Ft-al szállt be, és 2-300 Ft-os alapokon játszott páros-páratlant, piros-feketét, illetve kicsi-nagyot. Ha valami nem jött fel neki, azonnal váltott másik típusra, és természetesen tétet duplázott...

Na mondom, ha estig kell itt ülnöm, akkor is kivárom azt a szériát, amivel beledobja a 62 000 FT-ját...  :D ;D Ehhez nem is kellet volna túl hosszú szopószéria amúgy, ha utána számolunk. 300-600-1200-2400-4800-9600-19200-38400, és az utolsóval már bőven túllépte volna a bent lévő összeget. Ez mindössze 8 pörgetés, ami nem alakul jól, és kész, nullán lett volna. Én magam sosem játszom semmit ami 1:2 fizet, de minden nap látok legalább egy 10, vagy afölötti ismétlődéses szériát, szóval kész öngyilkosságnak tartom.

Végül azonban alig 1 órát maradt a bácsi, és csak 4800-as tétig kellett felmennie egyszer, a végén pedig valami 2-3000 Ft nyereséggel távozott. Hát, nem sajnálom tőle, nekem nem kéne ilyen áron.  :crazy:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 16, 2012, 23:17:00
ma meló után néztem be egy 2 órára a kaszinóba, kikapcsolódásként. először 3000 Ft-ot tettem bele, egész szépen jöttek is a dolgok, valami 6-7000 Ft táján voltam már. Ekkor ki is tűztem mára az 5000 Ft-os profit-célt, mondom ennyivel hazajövök.  ::)
Ezután viszont jött a rossz széria, és el is tűnt a pénzem, úgyhogy "kénytelen voltam" bedobni a 10-esemet. Innentől hullámvasút volt 8 és 13 000 között, és kb. csak a vége felé volt egyszer 17 000 Ft-om. Itt megfordult a fejemben, hogy abba kéne hagyni, de csábított, hogy felvigyem 20-ig. Közepesen szar gurításokkal, ilyen 5-1000 Ft-os téteken lassacskán csúsztam lefelé. 13 000 fölötti utolsó 7-800 Ft-omat tettem már fel, amire egy büdös nagy 1-essel dobott ki (már vagy 4-5x jött fel, de minek...), és éreztem is, hogy egy kiszálló szám lesz, úgyhogy felálltam és hazamentem.  ;D


Beült mellém egy randa zsíros cigány, számokat játszott 5-6-ot kb. ilyen 100-200 Ft-okkal/szám. Egyik pörgetés előtt odajött hozzá az egyik ázsiai muksó, lepacsiztak, magyarázott valamit a ferdeszemű, letörölte az addig fent levő pályát, és rakott valamit amit ő jónak érzett. Természetesen jött is egy 24-es, úgy, hogy a cigó azt tette 14 ponttal, és volt még tán 10-20 pont egyéb dolgokon. Azthittem beszarok a röhögéstől.  ;D  (Egy laza 10 000 Ft-tól fosztotta meg.  :D )



Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 16, 2012, 23:22:39
Gondolkoztam az utóbbi napokban a rulettes dolgaimon, és eszközöltem pár változtatást. Eddig a ruletten nyert pénzt én nem is igazán "tartottam számon", olyan értelemben, hogy nem tekintettem rá valódi pénzként. Ott volt a tárcámban, de nem számoltam vele, egyfajta "játékpénzként" tekintettem rá. Viszont szerintem ez felelőtlen, meggondolatlan dolgokhoz vezetne, úgyhogy inkább szépen beutaltam a bankszámlámra, kértem egy egyenleglekérdezést, és jó alaposan megnéztem az ott szereplő összeget, hogy rögzüljön, hogy ez az xy Ft az enyém, az én pénzem, igazi magyar Forint, olyan amivel lehet venni kenyeret, telefont, autót, kurvákat.  ;D

A másik dolog, hogy túl sok időt töltök a rulettasztalnál, ezt szeretném alkalmanként 1-1,5 órában maximalizálni. Egyrészt, hogy több időm maradjon más dolgokra, másrészt, mert hiszem, hogy minél többet vagyunk (egy huzamban) a kaszinóban, annál valószínűbb, hogy nem távozunk nyereménnyel.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 17, 2012, 19:49:52
Ma délelőtt már az új taktikámmal tértem be a kaszinóba, tehát maximum 1,5 órát terveztem maradni, és a téteken is emeltem. Kb. 1000-1500 közötti tétekkel játszottam a legtöbb körben.

Leültem, elsőnek 3000 Ft-ot tettem be, a maradék 2db 5000-esemet még szorongattam kicsit, ahogy szoktam. Az első pár körben bemelegítésnek megjátszottam ilyen 60-80 forintokkal a 4-5 kedvenc számomat. Na az első 3-ból azonnal le is jött valamelyik kétszer, szóval rögtön volt vagy 3-4 ezer Ft pluszom.  :D Itt aztán véget is ért a pozitív széria, a tucatok/oszlopok cserben hagytak. Fél óra elteltével már mind a 13 000 Ft-om a gépben volt, de a kijelzőn már csak 5000 Ft volt, szóval elég mélyen voltam.  :'(

Ezen a ponton valószínűleg ki kellett volna szállnom, de (ismét) nem tettem, és végül 30-40 perc alatt egészen 17 000 Ft-ig küzdöttem fel magam. Ekkor már volt 4000 Ft tiszta hasznom, akár távozhattam is volna, de gondoltam még 5-ig azért felviszem. hát ez elég nehézkesen ment, de pár pörgetéssel később csak meglett.

18 000-nél álltam, és ekkor már tényleg ki kellett volna vennem, de már megint elcsábultam egy "utolsó pörgetésre" (a sokadikra ma már.  ;D ). Feltettem egy ezrest, jött három, így végül 20 000 Ft-al zártam, és itt már tényleg megnyomtam a kifizetés gombot, és távoztam. +7000 Ft a nap mérlege.  :ok:

Ja és végül csak 1,5 órát voltam bent, és +39 000 lett ismét az összesített egyenlegem.  ;)
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 24, 2012, 23:17:41
Hanyagoltam kicsit a naplómat, pedig zseniális hullámvasutazást sikerült átélnem az utóbbi pár alkalomkor...  :D 2 rulettes látogatásom során 28 ezret sikerült buknom (19-9 leosztásban), és utána elég komolyan felmerült bennem, hogy abbahagyom. Mármint, hogy úgy végleg, hiszen még 11k nyerőben voltam mindent összesítve, ami elég szép szám.

Dehát ez hiú álom volt, valamelyik nap egy lukas fél órácskámban bementem a Mercure-be (miért oda?  ;D ), és csak a poén kedvéért benne hagytam 2000 Ft-ot. (Abban a teremben még mindig undorítóan keményen kidob a gép, bármit teszek.  :D )


Aztán persze jött, ami várható volt, a maradék 9000 Ft nyereségemmel is betértem még a minap a törzshelyemre (egy búcsújátékra? ), a Sugárban található jókis Gameworld nevű vesztőhelyre. No, aznap 10 ezer nyereséggel távoztam, hogy miképpen, arra már nem emlékszem.

Ezt terveztem megfejelni ma reggel, 10-el mentem be, 1-2 mínusz után alig fél óra alatt fent is voltam 20-on, kiszálló. Újabb 10k profit. Ma aztán élő fogadni akartam, de kétszer is pár másodperccel azelőtt esett be a gól, hogy átment volna a már leokézott fogadásom, így dühömben inkább gondoltam elmegyek pörgetni egyet, hátha ott nagyobb szerencsével járok.

No ma este aztán keményen felültem a hullámvasútra, olyan igazi klasszikus rulettes sztori kerekedett belőle. :D ;D  12 000 Ft-al szálltam be, és számokat játszottam, plusz 3-500 Ft-okkal tucatot néha. Ez általában 6-7 db számot jelentett, nagyjából állandóakat. Na hát, állandóan ki is dobált az 1000 Ft-os pályáimból, úgyhogy egy óra sem kellett, és már az utolsó 560 Ft-om elpörgetése volt soron.


Hagytam a picsába a tucatokat, feltoltam a kedvenc számaimra szépen az egészet (13-17-24-29-36), és durr bele is baszta a 36-osba 6 pontocskáért, közel 5 ezret hozva.  ;D  Innentől szépen lassan beindultak a dolgok, egyre szebben jöttek az éppen megjátszott számaim (tucatot többet nem tettem.), szinte az összes favoritom feljött ilyen 5-8 pontokért, plusz pár "törvényszerű" számot is elkaptam. Ja és mellettem egy srác nagy téttel játszadozott, ilyen 140 ezre volt benne, szóval neki is ellen tettem néha, hozott is szépen.  :ok: :D


Egyre csak mentem feljebb és feljebb ijesztően jó tempóban, és a végén már 24 000 Ft fölött voltam picivel. Na jó mondom, négy 500 Ft-os kört még gurítok, aztán végeztem, ha nem ad semmit. Nem adott semmit, a végén egy 4-4 kombóval dobott ki (soha az életben nem játszom a négyest.), és ez meg is adta a szükséges löketet, hogy felálljak a 22 000 Ft-ommal.  ;)  Újabb 10 000 Ft profit.

Ezzel a valóban kalandos utolsó pár alkalommal összesítésben + 39 000 Ft-ra módosult a kaszinós mérlegem.

Már egy ideje tervezem, hogyha mondjuk megcsinálom az 50k-t, akkor szépen a kezembe fogom az egészet, és elköltöm valami komoly dologra (gépre, órára, ruhákra, bayernes biszbaszokra, mittudomén  ;D ), és akkor felhagyok a kaszinózással, vagy maximum 1-2000 Ft-al fogok bemenni pötyögni. Ez persze kurva jól hangzik, kérdés, hogy lesz-e valaha +50k-m, és valóban tudom-e tartani magam ehhez.  :D
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 25, 2012, 11:47:53
Úgy látszik, még ma is kitartott a nyerő szériám, ugyanis laza 70 perc alatt megint megcsináltam a "szokásos" 10 000 Ft profitomat plusz egyet ráadásként a rulettasztalnál.  ;D :ok:

Na persze nem ment ez olyan könnyedén, 10k-val szálltam be, és az elején bizony elég jó tempóben mentem lefelé, egészen 4-5 ezer forintig. Itt aztán elkezdtek szépen megjelenni a számaim, és egészen 16 000-ig száguldottam fel. Itt felmerült bennem, hogy ki kéne venni (a csúcson?), de ígéretesnek tűnt az asztal. A mellettem sréhen ülő srác éppen a 110 000 Ft-jának az elbukásán fáradozott, és gondoltam én ebből nem akarnék kimaradni a világért sem.  :D  Sikerült is pár elég valószínűtlen dobással megkopasztania a gépnek a srácot, aki anyázva, és üres zsebbel távozott. Ekkor már 14 000 Ft környékén jártam, szériában vagy 5-6 szám volt igen pocsék.


Gondoltam hát egy nagyot, és átültem oda, ahol a srác 5 perce hagyott ott vagy 100k-t, hátha "visszacsöpög belőle valami", mert az olyan logikusan hangzik.  ;D  Ezután olyat láttam, hogy magam se hittem el, négy dobásból 3 telibe kapta az ilyen 6-7 pontos számaimat, úgy hogy most is csak a szokásos 6-7 számomat játszogattam. (24-17-2-17 volt, ha jól emlékszem.)


Sitty-sutty 22 500 körül találtam magam. Rövid fejszámolással rájöttem, hogy összesítésben már a 21-el is megvan az 50 000 Ft nyerőm, így a maradék 1500-at három körre tettem fel, ahol csak a négy kedvenc számomat játszogattam. Nem adta őket, sőt, elég nagy ívben el is kerülgette mindet, így könnyű szívvel álltam fel 21 000 Ft-al. :ok:


Egymás után négy (!) alkalommal zártam tehát 10 000 Ft környéki nyerővel, ami "ijesztően szép", valószínűleg a csúcs is egyben. Megvan ugye a kitűzött
50 000 Ft-os profit cél is. Ezzel szépen lehetne is zárni a karrieremet, úgyhogy innentől megpróbálok nem betérni a bűnbarlangba többet,  ::) ;D  inkább találok helyette más (olcsóbb) tevékenységet, amivel múlathatom az időt.  :ok:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Alk Dátum május 25, 2012, 19:04:00
Gondoltam, hogy át fogsz térni a számokra, de jobb is különben sokkal (valószínűségszámítás szerint ugyanaz). De ha számokra teszel, úgy legalább lehet, ha csak rövidtávon, de vagyonokat nyerni, viszont tucatokkal meg sorokkal ritkán látni hatalmas összegeket nyerni az embert. Talán nem is véletlen, hogy kevesen játsszák így. Egyébként nagyon szép teljesítmény.  :ok: De ne hidd el, hogy tartható. ;) Sajnos. Sok szerencsét!
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: fcbayern Dátum május 29, 2012, 21:16:08
No, hát ahogy az várható volt, nem álltam azért le teljesen a rulettezéssel.  ;D Néha nem igazán van mit csinálnom, meg hát izgalmas is, kimondottan szeretem a Gameworld hangulatát.  :)

Legutóbbi alkalommal 10 000 Ft-al mentem be, be is tettem egyből ahogy volt. Mentek a pörgetések, pluszban alig voltam, viszont lassacskán lefelé szánkáztam. Egészen 6000 Ft-ig, ekkor ugyanis kiürült az asztal, és tudtam, hogy egyedül nem szabad tovább folytatnom.  :ok:

Eddig jó is volt a gondolatmenet, de aztán valami hülye gondolattól vezérelve inkább átültem a nagyobb tétets asztalhoz, ahol két kóros vesztő emberke volt, gondoltam csak csurran-cseppen majd valami. Tévedtem, alig 10-15 pörgetés alatt simán lenullázott.  :D Mondjuk veszélyesen is játszottam, csak a szokásos 6-7 számomat kb., eleinte 6-8, később 10-14 pontokkal.


Áldottam is az eget, hogy nem volt nálam több készpénz, mert elég erős késztetést éreztem hogy tovább játsszak (a másik asztalnál).  ;D


Ma aztán haverral terveztünk egy kis gurítást, benéztünk hát az általa ajánlott Admiralba, ott a Nyugati mellett. Délután 6-kor csont üres volt az egész hely, egyetlen rulettasztal, ott is a 8-ból 4 box le volt zárva. Na mondom, üres asztal, itt én tuti nem játszom komolylabb téteken. Végül egy ezrest beledobtam a poén kedvéért, 2-3 kör alatt el is vette minden izgalom nélkül.


Gondoltuk átnézünk a Senatorba, ami ott van az utca másik sarkán. Hát itt se volt valami nagy hangulat, plusz itt is csak 4 box volt aktív. Hostess kevés, kiszolgálás kritikán aluli, még sör se volt bazmeg...  :crazy:  Kb. 1,5 órát voltunk bent, 9 ezret raktam a gépbe 2 tételben. Előbb buktam 4 ezret majd 5-öt be, visszanyertem magam 10-ig, aztán ingáztam 7-10k között. Végül ráuntam, és kivettem 10k-nál, így nullán zártam a mai kis kalandomat.


Mindkét terem szar volt amúgy, kicsi, unalmas, semmi hangulatuk nincsen, nincs finom kaja, meg pia, meg semmise. Egyikben sem leszek törzsvendég. Ezzel már kb. csak az Atlantisz nevű helyen nem jártunk, arra még kimondottan kíváncsi vagyok, egyszer tuti elnézek oda is!  ;D


Nagy összesítésben +40 000 Ft a rulettes mérlegem kb. 1 hónap leforgása alatt.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Seven Dátum május 29, 2012, 21:25:29
Szerintem nagyon jo hely az Atlantis, párszor megfordultam ott. Kaja finom, hostess csajok is jók, ital meg van minden.  :D Valamint 3 rulett asztal különböző téteken.
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Alk Dátum május 30, 2012, 13:00:20
Atlantis! :ok: :beerchug:
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Kvikt Dátum június 07, 2012, 13:58:32
Tegnap minket is becsábított egy game world kaszinó, először ruletteztünk életünkben, nyertünk is pár ezer forintot.. De ha elbuktam volna se sajnálom, mert kurva vicces, ahogy szentségelnek az emberek körülötted, csapkodják a gépet mint az állat  :great:
A legjobb, amikor nullát dob a gép, és mindenki káromkodik, rugdossa, üti vágja a gépet  :great:
Kisnyugdíjasok, munkások munkaruhában, menő vállalkozók - vadul nyomkodják a számokat, tolják be a gépbe az ezreseket-ötösöket-tízeseket.
Ingyen pohár kóla, plusz pénz, másfél óra jókedv és röhögés a szenvedély betegeken (tudom, nem korrekt dolog ez, de csak az játsszon, akinek nem hiányzik az a pénz máshonnan) - totál megéri
Viszont ne feledd!!!
A rulett az egyik legősibb szerencsejáték! (nem véletlen)
hajrá
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Seven Dátum június 09, 2012, 16:34:24
Tegnap betértünk pár haverommal az Atlantisba. Hosszabb idő óta már nem voltam ilyen "szentély"-ben, hogy kaszinó, így most benéztünk remélve hogy sikerül nyerni is valami! Az este ritka szarul alakult a 20-as asztalon egyből elbuktam 2000 FT-ot kér pörgetés alatt, kidobott mind a kétszer. Utána nem játszottam egy ideig néztem a többieket stb, de az 50-es asztálnál ragadtunk le... Végül elkezdtem ott is játszani... de semmi nem változott sorra dobott ki mindenre, mindegy volt mit teszek mindig kidobott és amikor már nem volt benne pénzem persze hogy akkor adta be azokat a számokat amik 1 körrel előtte amikor fennt volt a táblám a legjom számaim lettek volna...
Na már ott voltam hogy -12.000FTnál tartottam. Ekkor rászántam még egy amolyan utolsó 1000-est...  Előtte mindig 2000-et dobtam be.  Ez az ezres annyira jol sikerült hogy mindjárt az első pörgetés után 5400nál voltam. Aztán itt ment a hullámvasut le majd vissza 5000 fölé egy 4-5x, majd felvitt 16000ig. Ekkor volt az a pont hogy tudtam most kell kiszállni. Tehát sikerült -13000ből 16000-et kivenni tehát már volt 3000porfit is. Ezután egyből visszaküldtem még egy ezrest mondom lesz ami lesz, amiből néhány kör alatt sikerült felmennem 7000 fölé, hála a nullának többek között.  ;) Aztán lenyomtam 7000ig és ki is kértem, így egy horrorként kezdődő estéből +9000 Ft-al tudtam távozni - 13000 helyett aminek nagyon örültem. Gondoltam megosztom a kis kalandomat.

Ja és most h itt az EB nagyon jo kis ruhában vannak a hostess csajok érdemes betérni, valamint az esti EB meccsekre van tippjáték amin 100.000FT üti annak a markát aki eltalálja az eredményt mindennap!  ;D ;D ;D
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Alk Dátum június 10, 2012, 10:42:56
Idézetet írta: Seven Dátum június 09, 2012, 16:34:24
Ja és most h itt az EB nagyon jo kis ruhában vannak a hostess csajok érdemes betérni, valamint az esti EB meccsekre van tippjáték amin 100.000FT üti annak a markát aki eltalálja az eredményt mindennap!  ;D ;D ;D

Mármint csak egy mérkőzés eredményét kell eltalálni a százezerért, nem?  :D A 2010-es VB-n és/vagy a 2008-as EB-n volt ilyen a GW-ben is (nem tudom most mi a helyzet), haverjaim akkoriban tippeltek szorgalmasan, volt, hogy el is találták, s jött 25-33-50 eft (ha többen találják el, osztódik a nyeremény). Na mindegy, nem akarom a kettőt összemosni, annyi a lényeg, hogy azért van benne fantázia a mi részünkről is, s elég jó ötletnek tartom. Aki tudja esetleg, hogy a GW-knek van-e ilyen, vagy ehhez hasonló promóciója, megírhatná, mert akkor lehet betérek egy kicsit. ;D
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Seven Dátum június 10, 2012, 11:13:50
Igen, mindig az esti meccs eredménye a lényeg. Aki eltalálja 100.000 FT ha többen vannak rá akkor osztódik értelemszerűen!
Cím: Re:Game World kalandjaim
Írta: Mefisto Dátum május 27, 2013, 10:33:41
Érdekes de főleg tanulságos napló volt ez!
Sajnos eleve bukásra volt ítélve a játékos, mert a kaszinó (szerintem) legfontosabb szabályát a következetes, tudatos játékot teljesen hanyagolta! Szinte minden leírásában olvasható, hogy pluszban volt és tudta is, hogy ki kéne szálni de mégsem tette. Ennél nagyobb hibát szerencsejátékban elkövetni nem lehet.........