Holtszezon 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


IdézetEz milyen buzi szabály egyébként, hogy állítólag jár neki továbbra is a szerződés garantált része, és a salary capben is foglalja helyet, idén csak 2,5 milliót, de jövőre 7,5-et.


Ház ez szívás...főleg jövőre...
Egyre több a csapás a csapatnál,tényleg kezdek aggódni...Elkezdett emelkedni az oddsunk is.



Hajnal 2-kor kezdődik a preseason, Dallas-Miami,ha valakit érdekel esetleg.

Változik a Pro Bowl is:

Az NFL és az NFLPA (a Profi Futballjátékosok Szakszervezete) a mai napon egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a következő szezontól megváltozik a Pro Bowl rendszere. A változtatásokra azért volt szükség mert az utóbbi években nagyon visszaesett a gálamérkőzés iránti érdeklődés. A legnagyobb változás, hogy nem lesz többé AFC - NFC párharc és a játékosok draft rendszerben kerülnek besorolásra, de a mérkőzés szabályain is változtattak.

Megmarad a korábbi rendszer miszerint a szurkolók, a játékosok és az edzők fognak szavazni, hogy kiket tartanak érdemesnek a gálamérkőzésen való részvételre. A szavazatokat azonban nem kell konferenciák szerint leadni, így előfordulhat, hogy például az összes irányító az AFC-ből és az összes running back az NFC-ből fog bekerülni.

A kiválasztás folyamata nem fog véget érni a szavazások után. A jelenlegi tervek szerint 2014 január 22.-én sor kerül a Pro Bowl Draftra amelyen a két legtöbb szavazatok kapott játékos rajongói segítséggel draftolni fog. A két rajongó a fantasy football két győztese lesz akik szintén segítséget kapnak majd két Pro Football Hall of Fame játékostól, Jerry Rice-tól és Deion Sanders-től.

A kiválasztáson kívül a mérkőzés szabályain is változtattak. A legfontosabb, hogy megszűnik a kezdőrúgás. A kickoffot és a pontszerzéseket követően a 25 yardos vonalra helyezik a labdát. Ezáltal nincs szükség kick returnerre aminek a secondary tagjai örülhetnek a legjobban, hiszen egyel több defensive backet fognak kiválasztani a gálameccsre. Ezen kívül minden negyed végén a labdabirtoklás átkerül a másik csapathoz.

Továbbá minden negyed végén lesz two minute warning. A védelem nem játszhatja a "cover two" és "press" playeket. A korábbi években csak az emberfogást tiltották (kivéve a goal line szituációban). A 35/25 másodperces játékhívás helyett visszaállnak a 40/25 másodperces hívásokra. Az utolsó két percben megáll az óra ha a támadócsapat nem szerez yardot. A 0-s vagy mínusz yardos játék egyenértékű lesz a rossz passzal.
Forrás: http://nflhu.blog.hu/

Hát erre a draftra kíváncsi leszek, meg a két fantasy győztesre  ;D (elég hülyén hangzik egyelőre, hogy majd pont két fantasy győztes segít a játékosoknak)

Baltimore-TB meccs eddig elég jó,félidő 24-13,  2.4 oddson eddig jó a Baltimore :D

nem is nagyon lett szorosabb, ahogy nézem az eredményt... remélem jól megküldted!  ;)

Helyszínen lévő újságírók szerint Tom Bradynek a mai edzésen megsérült a bal térde. Pontosan nem tudni mi történt, csak azt vették már észre, hogy nagyon óvatosan, sántikálva hagyja el a pályát és Mallett (később pedig Tebow) állt be a helyére.

Forrás: patriots.hu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nagyon remélem hogy semmi komoly,amúgy mindig imádkozhatnák a negyedik negyedbe...(és...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Én most azt olvastam, hogy nem komoly, és már pénteken játszani akar. (?)

Idézetet írta: Jabba Dátum augusztus 15, 2013, 17:08:00
Én most azt olvastam, hogy nem komoly, és már pénteken játszani akar. (?)

Nem komoly szerencsére. Szerintem pár playre bejön.


Sportfogadás.org Fantasy Football Liga
Vagyunk itt páran, akik szeretik az amerikai focit, és gondolom nem vagyok egyedül, aki részt szokott venni az nfl.com Fantasy Football játékában. Arra gondoltam, hogy indíthatnánk idén egy Sportfogadás.org-os külön fantasy ligát, ha lenne elég érdeklődő. Beállításokat meg lehet választani, annyi csapatos lenne, ahányan összegyűlünk, illetve a draft idejéről, módjáról, a pontrendszerről is dönthetnénk közösen.
Szerintem elfér ebben a témában, akit érdekel az jelezze már itt, vagy privát üzenetben, aztán ha összegyűlünk elegen, akkor szívesen megcsinálom a ligát! (mondjuk 4-től 20-ig minden páros számú liga indítható, de azért szerintem egy minimum 8 emberes határt kéne kitűzni a liga indításához)
Jöhet akárki, akinek van kedve, kicsit is szereti az amerikai focit.
Várom a véleményeket!

Nem friss hír, de látom nem szerepel itt a témába. Dennis Pitta súlyos sérülést szenvedett, így az egész szezont kihagyni kényszerül. :( Nem tudom kifogja helyettesíteni, talán Ed Dickson vagy az öreg Shiancoe, de sokat egyikőjüktől sem lehet várni.

Idézetet írta: Lewis52 Dátum augusztus 16, 2013, 20:52:48
Nem friss hír, de látom nem szerepel itt a témába. Dennis Pitta súlyos sérülést szenvedett, így az egész szezont kihagyni kényszerül. :( Nem tudom kifogja helyettesíteni, talán Ed Dickson vagy az öreg Shiancoe, de sokat egyikőjüktől sem lehet várni.
Leigazolták a veterán Dallas Clark-ot, ha jól tudom. Ugye ő még a Manning-Indianapolis korszakból ismerős inkább mindenkinek, ott egyik kedvenc célpontja volt Manningnek. Kíváncsi vagyok milyen formában lesz.

Idézetet írta: Jabba Dátum augusztus 16, 2013, 21:36:31
Leigazolták a veterán Dallas Clark-ot, ha jól tudom. Ugye ő még a Manning-Indianapolis korszakból ismerős inkább mindenkinek, ott egyik kedvenc célpontja volt Manningnek. Kíváncsi vagyok milyen formában lesz.

Tényleg, hétfőn igazolták le! :ok: Ő nem egy rossz fogás, csak az utóbbi időben elég sokat volt sérült. Nem tudom most milyen állapotban van, mire lesz képes így bőven 30-on túl.