NFL Fogadások 2014/2015

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Elfogadták az NFL-ben az extra pont szabálymódosítását, ezentúl már nem 2 yardról, hanem 15-ről kell snappelni, vagyis az extra egy 33 yardos mezőnygólnak felel majd meg az eddigi 20 yardos helyett. A kétpontos kísérlet marad 2 yardon.
Az emúlt öt szezont nézve nagyjából 93 százalék volt a mutató 33 yardról, vagyis icipicivel ugyan, de izgalmasabb lesz az extra pont az idei szezontól.

Forrás: 120yard


2 pontosnál pedig a védekező csapat is szerezhet pontot a turnoverből.

Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum május 20, 2015, 10:23:34
2 pontosnál pedig a védekező csapat is szerezhet pontot a turnoverből.
Én úgy tudom, hogy a 2 pontosnál, nincsen visszahordási lehetőség. Ha interceptiont szerez akkor, ott már megáll a játék, és sikertelen 2pt kisérletnek írják be. Viszont a 6 pontosnál, lehet ilyen.

Friss hír: a Texans edzőtáborát bemutató Hard Knocks első két része augusztus 24-én hétfőn, 20 órai kezdettel lesz majd látható a sport 1-en, magyar felirattal!


:great: :great: :great: :great: :great: :great:

En mar megneztem az elso reszt ma delutan. Szerintem JJ Watt meleg.

Idézetet írta: junglefever Dátum augusztus 13, 2015, 21:58:50
En mar megneztem az elso reszt ma delutan. Szerintem JJ Watt meleg.

NE SPOILEREZZ!:D

Idézetet írta: Ghastly Dátum augusztus 13, 2015, 22:12:14
NE SPOILEREZZ!:D
Aaron Rodgers is meleg, de rola legalabb felhivatalosan tudni is lehet ezt miota a volt "lakotarsa" merges/sertodott megjegyzeseket tett neki twitteren tavaly. ;D Gondolom fajdalmas volt a szakitas...

Van aki pakolt már szezon előtti fogadásokat, csapat win over/under?  :pimp: :atv: :coolsmiley:

Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum augusztus 22, 2015, 21:48:10
Van aki pakolt már szezon előtti fogadásokat, csapat win over/under?  :pimp: :atv: :coolsmiley:
Olyan sokaig szemeztem a Miami (8.5) es Vikings (7.5) csapat win overekkel hogy szetbaxtak a valuet benne mire meg akartam tenni oket.
Az Eagles (9.5), Giants (8.5) es Raiders (5.5) overben szvsz maradt meg ertek, igy random fogom eldonteni melyiket tamogatom majd meg a harom kozul egy nagyobb osszeggel.
Bears under 6.5 sem nez ki rosszul, mivel annyi szemelyi valtozas volt a csapatnal ill. a 4-3-rol 3-4-re valo atallas korantsem megy zokkenomentesen ahogy lattam, plusz bejon meg a keci sorsolas ami ritkaeros lett a maciknak iden. Ha csak a harombol egy tenyezo lenne meg akkor ez a csapat 8-8 v. 7-9-re lenne jo, de igy nem elkepzelhetetlen hogy vagy wildcard hely vagy harmadik pick lesz belole a jovo evi drafton. Megjosolhatatlan.
Player specialokrol leszoktam tavaly meg amiota jobbra-balra serulnek le azok, akikre fogadnek.

Mondjuk ma este tolom a Miami-t a Carolina ellen. Kvazi bingo, de lattam amit lattam a Bears elleni elso preseason meccsukon.  ;)

Én ma a Raiders-Vikes 39 alattra tettem.
Az első heti meccsek közül pedig a Carolina-Jags 42,5 pont alatt, még amikor Benjamin lesérült.