Napi tipp - Június 18.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 18.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Foci - Gold Cup
Jamaica v Honduras
1.5 over
1.50
Bet365

ATP London, paros, 13:00
Cabal/Farah - Lopez/Murray
L/M nyer
3.4
bet365

Erre meg lecsapok most, hatha bedol. Andy Murray ismet visszater, a mutetje remekul sikerult, az edzeseken biztatoan mozog. Kolyokkora ota eloszor nem erez fajdalmat, es elvezi a teniszt, illetve semmi nyomas nincs rajta, ilyen mutet utan meg senki sem tert vissza csak parosban (Bob Bryan). Most igy probalja felepiteni magat egyesre, aztan majd kiderul hogyan tovabb, de nem lepodnek meg ha hosszabb tavon is maradna ennel a mufajnal, ebben is pazar (olimpiai ezust, DK-gyozelem, tobbszoros tornagyoztes). Feli Lopez szemelyeben egy GS-bajnok partnere van, evek ota parosozik, raadasul a kedvenc idoszaka a fuves szezon. Megtiszteltesnek vette hogy Murray mellette ter vissza, biztosan motivalt lesz. A kolumbiai kettosnek ott volt a nagy esely egy GS-re, habkonnyu sorsolasuk volt, de elbuktak. Fuvon amugy sem tenyezok, igy a Garros-blama utan egybol egy ilyen paros ellen kezdeni, nem lesz egyszeru.

Copa America
Japán-Chile
Vendég
1.52
Unibet

Copa America
2019.06.18 01:00
Japan-Chile
over 5.5 gól
Odds:11.00
bet365
Chile mostanában felemás teljesítményt nyújt barátságos mérkőzéseken. De ez a Copa America itt nem hibázhatnak nagyon. Szerintem ma nem bízzák a véletlenre és a Japánok ellen egy erős csapattal egy gólgazdag Chile győzelem születik.

Labdarúgás:  ÁZSIA: AFC Kupa - Play Off
2019.06.18.  13:30
Ceres - Hanoi FC

Tipp: gólszám: 5.5 felett
Odds: 8.50
Iroda: bet365

Visszatérés a Kék-lagúnába, a nyolcas szorzók hullámsírjába, mivel a másfelesek elűztek. A két csapat két éve találkozott egymással az Ázsia Kupában, igaz akkor a csoportkőrben, és hazai pályán 6:2-es eredmény született a Ceres javára. A Ceres a kupameccseken szeret sok gól lőni, kontrázni,  amennyiben az ellenfél hajlandó belemenni. Ez a múlt tekintetében a Hanoira igencsak elképzelhető. Várható gólszám :5.5 felett.

Sportág, időpont: Labdarúgás, 01.00
Esemény: Japán – Chile
Tipp: H
Odds: 8,5
Iroda: Bet365
Indoklás: Mindkét csapatnak az első meccse, és bár mindketten nyerni akarnak, de sokkal inkább az van bennük, hogy ne kapjanak ki. Ugyanakkor azt érzem, hogy mivel Japánnak kevesebb a veszteni valója, így valamivel bátrabban fog majd támadni. Noha minden fogadóirodánál Chile az esélyesebb, szerintem simán benne van a mérkőzésben egy 1-0-ás vagy egy 2-1-es Japán siker.

Sportág, időpont: Tenisz, WTA Birmingham 15:30
Esemény: Dart - Putintseva
Tipp: Dart 2-0
Odds: 4.20
Iroda: WilliamHill
Indoklás: Putintseva első meccse a füves pályás szezonban, és nem várok sokat tőle. Nincs meg benne se a nagy szerva, se az erő, hogy domináljon ezen a borításon. A szabadkártyás Dart ott mozog a TOP100 környékén, neki itt hazai pályán menni kell. Egy elbukott első szett könnyen elveheti Putintseva kedvét, és sima két szettben kikaphat.

Tenisz, London ATP
2019.06.18. 17:30

Dimitrov - Auger-Aliassime
29.5 jatek felett
3,20
Unibet

A kanadait nagy tehetsegnek tartjak, utolso tornajan dontozott Stuttgartban, Dimitrovnak pedig ideje lenne visszatalalni egy kicsit a formajahoz, a jatekosok tudasa adott egy izgalmas tie-breakekkel fuszerezett 3 szettes meccsre, remelem ezt ki is hozzak magukbol es akkor a jo meccs melle a tipp is jon..

kerékpár Svájci kör, 4. szakasz 2019.06.18 13:25

tipp: Viviani 1-3. helyen végez
odds: 3.00
iroda: unibet

Elég sok az emelkedő ma, az utolsó 15km-re a céltól egy elég hosszú 7km-es 4.2%-os, ennek ellenére inkább sprinter nyerhet ma, a bukik is ezt valószínűsítik.
Ha Viviani kibírja az emelkedőket, amire van esély mert elég jó formát mutatott eddig, akkor az egyik leggyorsabb a mezőnyben. Tömegsprint esetén még a mai nagy favorit Sagan ellen is van esélye győzni.
Persze Sagan csapata azon lesz hogy Vivianit meg a többi sprintert leszakítsák az emelkedőkön, de Viviani újabban egész jól megy hegynek fel, meg tesztelheti is magát a Tour előtt most.
Ha igazán nagy oddsszot keres mára az ember akkor meg LL. Sánchez, Fraile vagy Mohoric😀



Labdarúgás, Ausztrál NPL Queensland
2019.06.18. 11:30

Western Pride - Brisbane Olympic

Tipp: Brisbane Olympic 3.5 gól felett
Odds: 1.61
Iroda: Bet365

Sokgólos mérkőzéseket rendeznek mindkét csapat mérkőzésein, ám én mégis a vendégcsapat góljaira fogadnék. Elég jó formába lendültek, ami sok gólos győzelmekkel jár, az egymás elleni mérkőzések viszont mást mutatnak (3-2, 2-1...). Ennek ellenére a tippem, hogy a vendégek a jó formájuknak köszönhetően legalább négyszer betalálnak.

Tenisz, ATP London, 2019.06.18. 14:30
Esemény: Fucsovics Márton - Feliciano Lopez
Tipp: Lopez
Odds: 1,72
Iroda: WilliamHill

Talán ez Lopez kedvenc tornája, hiszen tavaly előtt egyszer már győzni tudott ezen a viadalon. Mellette egyszer döntőzött is itt. Amikor kiesett, akkor csupa füves pályás spílertől kapott ki, javarészt döntő szettben (Cilic, Isner, Dimitrov, Roddick, Kyrgios, stb.). Két felvezető torna van már a kezében, és egyre jobb formát mutatott ezeken a meccseken. Döntő szett TB-ben maradt csak alul Karló Papa valamint Puli ellen, de kellően beütötte magát erre a tornára. Puli ellen hajszálon múlt csak a győzelme, 18 ászt ütött azon a mérkőzésen.
Ellenben Fucsovics két nyögvenyelős győzelmet tudott felmutatni a salakos Munar, valamit a grúz Basilashvili ellen. Aztán a sérült Raonic ellen esélye sem volt már, habkönnyen múlta őt felül a kanadai. Megfigyelhető, hogy elég rossz arányban üti be az első szerváit Marci, emellé sok kettőshiba is társul. Második adogatásból pedig nagyon sebezhető, ennek köszönheti a sok elbukott szervajátékot.
Ma Lopez szerváját nagyon nehéz lesz elvennie, viszont a sajátját elbukhatja párszor, így nem sok esélye kínálkozik a füvön acélos spanyol ellen. Meglepne, ha akárcsak egy szettre jó lenne Marci.

Labdarúgás, Észtország, Meistriliiga
2019.06.18. 18:30
Flora-Kalju
Tipp: 4,5 gól felett
Odds: 3,80
Iroda:Unibet

Az 1. helyezett fogadja a 3. helyezettet, viszont a hátrány 9 pont, pedig még csak 15 forduló ment le.
Persze hátravan még 21, szóval nem lehetetlen kapaszkodni. Mindkét csapat szereti a sok gólos meccseket, igaz inkább lőnek mint kapnak, a védelem helyén van általában, mondjuk pont erre rácáfol az utolsó meccsük, 8:3at játszott a Flora, 3:2 a Kalju a részéről. Szerintem akármennyire jó még így is a kevés kapott gólok számában mindkét csapat, ma ezen a statisztikán ronthatnak, egy 3:3/3:2 ami kinéz, hisz a góllövés nagyon megy.