Napi tipp - Június 24.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 24.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Arany Kupa
Kanada - Kuba
14 szöglet felett
6.5
bet365

Kuba félelmetesen gyenge. Kanada át fog lépni rajtuk, de az első gól megszerzése nehéz feladat lesz, addig meg lesz bőven szöglet. A juharlevelesek egymaguk eljuthatnak 12-13 sarokrúgásig, onnan már Kubán a sor, hogy ők is hozzájáruljanak a tipp sikeréhez.

MLB - Philadelphia - Miami 1, odds 1,6. Akí ismeri Dave Vegast, többet nincs mit hozzá szóni 😉


Euro U21 - 24 Jun 2019, 21:00
Croatia U21 - England U21
Felett 4.5
@4.50
unibet

Az angolok nagy csalódásra befürödtek, nem maradt más hátra ezen a tornán, mint szépíteni a búcsún. Egy erősen tét nélküli meccs, ahol már nem nyomja senki vállát a megfelelés kényszere. A románok mind a két gárdát megpakolták egy négyes csomaggal, így az nyílvánvaló, hogy kapni azt tudnak, de mint tudjuk adni jobb. Remélhetőleg nem egy labdatartogatós délutáni matinét adnak elő a srácok, hanem megpróbálnak gólratörően játszani. 2-3 1-4-re fel!

Sportág, időpont: Tenisz WTA Eastbourne 13:30
Esemény: Zidansek - Suarez Navarro
Tipp: Zidansek +1.5 szett
Odds: 1.64
Iroda: Unibet
Indoklás: Gyenge éve van Suarez Navarronak, nincs formában, míg Zidansek közel a legjobbjához a világranglistán. Úgy érzem egy szettet legalább elhoz a szlovén.

Labdarúgás: SVÉDORSZÁG2. osztály - Södra Svealand
2019.06.24.  19:00
Enskede -Sodertalje FK

Tipp: gólszám: 5.5 felett
Odds: 3.75
Iroda: bet365

A kér svéd csapat között hatalmas a különbség jelenleg. A hazaiak a harmadik , a vendégek pedig az utolsó helyen tanyáznak. A Sodertalje FK 47 gólt kapott 12 forduló alatt, most is jó esély van egy szórásra az Enskede részéről. Ám a hazaiak gólaránya 22:18, így vendég részről is könnyedén jöhet egy találat. 5.5 gól fölé teszem.

Labdarúgás, Dél-Korea K League2
2019.06.24. 12:00

Bucheon - Seoul E.

Tipp: Bucheon
Odds: 1.90
Iroda: Bet365

A vendégek reménytelen helyzetben vannak, sorra bukják a mérkőzéseket. A hazai csapat legutóbbi 7 mérkőzésén csak egyszer tudott nyerni 3 döntetlen mellett, ott sem sokkal jobb a helyzet. Viszont ki ellen szerezhetnének 3 pontot, ha nem az utolsó helyezett ellen, méghozzá hazai pályán.

futball, barátságos klubmeccs, 2019.06.24 18:00

SV Horn - Ufa
tipp: Ufa nyer
odds: 1.80
iroda: unibet

Felkészülési meccs ahol persze bármi lehet, cserélgetnek is majd sokat, de úgy tűnik nekem azért elvileg itt minőségi különbség van. A Horn egy osztrák kiscsapat, a másodosztályban játszik, de tavaly ott is a hátsó régióban végzett, az UFA meg azért mégiscsak az orosz Premier Ligában játszik még ha nem is egy CSZKA szintű csapat mondjuk. Remélhetőleg kijön azért egy edzőmeccsen is a difi.
A meccset Ausztriában játsszák, de nem a Horn pályáján hanem Stummban, Tirolban, ott edzőtáborozik mindkét csapat.

Euro U21 - 24 Jun 2019, 21:00
France U21 - Romania U21
France U21
2,75
unibet

Bár az ikszel mindkét csapat biztos elődöntős lenne, és olimpiai kvóta is meglenne én nem hiszem hogy ez a francia csapat ilyen könnyen belemenne hogy "csak" csoport másodikként menjenek tovább. Román sajtó szerint mindkét edző 5-6 változást fog alkalmazni az eddigi kezdő csapatokba, ami úgy gondolom a franciáknak lesz előny, ugyanis náluk jóval mélyebb a merítési lehetőségük. Szívvel lélekkel játszó román nem akar majd sokat kockáztatni ugyanis nekik akár két gólos vereség is belefér a továbbjutás szempontjából, ez a kényelmes előny a vesztüket is okozhatja. Franciák úgy gondolom ezt a meccset behúzzák!

Labdarúgás, Európa bajnokság U21
2019.06.24. 21:00

Franciaország U21 - Románia U21
Tipp: eredmény/összesített gólok-Franciaország és 2,5 gól felett
Odds: 5,00
Iroda: Bet365
Indoklás:
Két hat pontos csapat találkozik a csoport kör utolsó fordulójában, meglepetésre Románia az egyik, nekik egyetlen pont is elég a továbbjutáshoz, ugyanez elmondható a franciákról is, egyetlen ponttal a legjobb csoport másodikként szintén továbbjutnak. Azonban ha becsúszik egy gól nekik, akkor már menniük kell, így nem mehetnek a döntetlenre, viszont a románoknak belefér egy 1 gólos vereség is akár hogy továbblépjenek a csoportból.
Az eddigi eredményekből nem gondolom hogy egy 0-0 eredményű meccs lesz! A franciák behúzzák szerintem.

Labdarúgás / Európa-bajnokság U21   21:00
Franciaország U21 - Románia U21
Tipp: 0-0
Odds: 4,75
Iroda: bet365
Indoklás: a helyzetet ismerjük, a két csapat egy döntetlennel kéz a kézben gyalogol be a legjobb 4 közé, nem véletlen tehát a döntetlenre kínált 1,72-es szorzó sem. A legkényelmesebb döntetlen pedig nyilván a 0-0, ahogy ezt a női vb-n Kína és Spanyolország már prezentálta. Ha jól rémlik, akármekkora néptipp is volt ott a 0-0, valamiért senki nem írta be a napi tippekhez, így én most nem akarok kihagyni egy ekkora esélyt  ;D

Wimbledon kvali
Elias Ymer - Ruben Bemelmans
Bemelmans nyer
1.55
unibet

Ymer egy tipikus salakmeno, gyorsabb boritasra fegyvere nincs, de labon remek. Palyafutasa soran osszesen 9 meccset jatszott fuvon, azon a negyen amikor nyerni tudott, egyertelmu eselyes volt. Iden meg nem jatszott a boritason. A belganak szornyu szezonja van, de kedvenc feluleten osszekapta magat, nyert par meccset, gyujtott egy kis onbizalmat (Hoang ellen legutobb leadta, hogy ide keszuljon). Stilusa a fuvon kamatozik a legjobban, jo balkezes szervaival elokesziti a pontot, majd a halonal befejezi. Ennek megfeleloen Wimbledonban remek eredmenyei vannak, az elmult harom evben egyarant a selejtezobol kellett kezdenie, de mindig megoldotta, sot, olyan jatekosokat vert a fotablan mint Tommy Haas, Medvedev, Steve Johnson vagy Tomic. Mindenkepp fel kell jutnia a fotablara, a tavalyi masodik fordulos pontszamanak elvesztesevel akar a top 200-bol is kieshet.

Labdarúgás U21 EB
Franciaország-Románia
-1.5 hk Franciaország
8.5
Unibet

Két hatpontos csapat találkozik az Olaszországban rendezett EB utolsó fordulójában. Egy iksszel mindkét csapat begyalogol az elődöntőbe, de én úgy számolom, hogy a románoknak még a két gólos vereség is belefér. Ez esetben több rúgott góllal és plusz hármas gólkülönbséggel is megelőznék az olaszokat.
A franciák a torna előtt nagy favoritok voltak, de Anglia ellen az utolsó öt percben sikerült fordítani, s a horvátok ellen is gyenge játékkal nyertek. Ma végre jól fognak játszani.

Spanyolország-USA
Női foci vb 21:00
Tipp: USA büntetőt ront @ 15,00 (bet365)

A magyar Kulcsár Kata fújja majd a meccset, aki 2 kutyaütő találkozót fújhatott, most viszont az előző vb-vel ellentétben az egyenes kieséses szakaszban is kap feladatot. A 2015-ös vb-n még VAR nélkül két csoportmeccsen itélt meg 4 büntetőt, ami azt jelzi, hogy barátja a meszes pont. Most sem fog tétovázni. USA fizikálisan (is) jó, ezért simán reális, hogy harcol ki büntetőt. Aztán meg amilyen mákom van, megint Lloyd áll oda, aki majd megint kihagyja. (Baxee kolléga jól tudja, Lloyd 101-es szeres odds volt gólkirálynőre, még mindig lehet belőle top scorer, de a svédek ellen ordító ziccert lőtt a kapusba, meg chile ellen elbaltázott egy büntetőt. Van olyan 'mákom', hogy megint neki adnák, és kihagyná.) Persze azzal is indokolhatnám, hogy nagy a tét, és hát nem is lenne valótlan. Azért itt a női vb-n Cristiane, Kerr és Lloyd is hagyott ki tizit emlékem szerint, kb mind-mind gólkirálynő jelölt listán top5-ös volt. Persze nem egy tuti tipp, de hogy egy patront cash-ben is megér (akárcsak USA belőtt tizije), az is tuti. Unibeten a sima büntető is 3.00-én majd arra csaptam le, Kulcsár Kata tényleg nem szívbajos.