Napi tipp - Június 28.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 28.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás, Copa America, 21.00

Venezuela - Argentína
Tipp: Argentína

Odds: 1,61
Iroda: Betclic

Indoklás: Tény, hogy az argentinok produkciója a Copan eddig egészen csalódást keltő. De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen játékosokkal a csapatban egyszer se jöjjön ki igazán a lépés. Venezuela stabilan tud védekezni, ezt bebizonyította az eddigi meccseken. Ugyanakkor ennél sokkal többet nem - szorgalmas iparosokból álló csapat, de nagy csodát nem tudnak csinálni.
Márpedig, úgy érzem, itt csoda kellene, ha Messiék elkapják a fonalat, és néhány villanással, akár már az első félidőben is rúgnak kettőt-hármat. Erős a megérzésem: szemben az az általános vélekedéssel, könnyed, izgalommentes argentin sikert jósolok.

Copa America, Brazilia - Paraguay 2:30
lapok szama 5,5 felett
3.05
unibet

Ez a hatar Paraguay meccsen lejott Katar es Argentina ellen is, egyedul Kolumbia ellen nem, ahol mondjuk Falcaoeknak lazabb lett az elet. A chilei spori egy meccset vezetett eddig, azon is boven lejott ez a hatar. Kisse fura az oddsz, pedig itt mar komoly tetre megy.

ffi röplabda, Nations League

Bulgária - USA 2019.06.28 18:40
tipp: Bulgária nyer
odds: 1.50
iroda: unibet

A bolgárok nem szerepelnek valami fényesen eddig, normál esetben az USA-t mondanám, de az USA már kvalifikálta magát a Final 6-be így ide most elküldte a B válogatottját gyakorlatilag. Az ellen azért jó esélye lehet a bolgároknak, de hozzáállás függvénye is.

Tenisz - Antalya ATP

Pablo Carreno-Busta - Lorenzo Sonego

Tipp: Sonego nyer 2-0-ra

Odds: 2,75
Iroda: Unibet

Pablo Carreno Busta kiváló sorsolással és óriási szerencsével jutott el az antalyai elődöntőbe,de itt lesz számára a végállomás. Salakon egész jó játékos, de a fű nem az ő terepe. Sonego már most több füves pályás győzelemmel rendelkezik nála, pedig 4 évvel fiatalabb. Könnyed olasz sikerre számítok.

Franciaország - USA
Női foci vb 21:00
Tipp:A. Morgan kaput eltaláló lövései 1,5 alatt @ 1.72 (unibet)

Elvileg a két legjobb csapat, de nem lepne meg, ha a két jó csapat rossz meccset játszana. A tipphez csak annyit, hogy A. Morgan bár lőtt 5 gólt a thai csapat ellen, azóta egy rakás szar az ő teljesítménye, és nem is értem, miért nem Llyod játszik helyette. Mivel szép, ma sem hagyják majd ki, de eleve nem hiszem, hogy végigjátszaná. Renard mellett fejelni nem fog, MBB meg mindent blokkol, lehet, hogy csapat szintem 3-4 SOT-nél megáll USA, én nem hiszem, hogy Morgan nagyon élni fog. Persze lehet, hogy öt perc alatt elmegy a tipp, de nekem az az érzésem, hogy az USA kezdő támadója megint 'láthatatlan' lesz.

Darts, ET 9
2019.06.28. 22:15

S. Bunting - R. Thornton
Thornton nyer
2,38
unibet

A jo oreg zsortolodo Thorn visszater, Bunting szemelyeben eleg nehez elso koros ellenfelet kapott, de Bunting a vb cime utan nem tudta bevaltani a hozza fuzott remenyeket.. Nagyon hullamzo jateka van, ami nyilvan Thorntonra is igaz, de szerintem ezzel az ET kijutassal kapott egy loketet az oreg skot es egy szoros meccsen behuzza ezt. Az oddsok nalam inkabb 1.9-1.9 korul lennenek, igy egesz jo otletnek gondolom..

Labdarúgás, Copa America, 2019.06.28. 21:00
Venezuela - Argentína
Tipp: Venezuela jut tovább
Odds: 3.980
Iroda: Pinnacle

Argentína pocsék teljesítményt mutatott eddig az egész tornán, a csoport utolsó körében a Katar ellen aratott 2:0-ás győzelemnek köszönhetik csak a továbbjutást. Venezuela veretlen még az idei Copán, többek között a brazilok ellen is sikerült egy döntetlent kiharcolniuk, tehát Messiéknek sem lesz egyszerű feltörniük ezt a védelmet. Ha nem sikerülne a rendes játékidőben eldönteni a továbbjutást, akkor döntetlen esetén a 90 perc után egyből büntetők következnének, úgy gondolom, hogy ebben az esetben akár a büntetőpárbajban is továbbjuthat a venezuelai alakulat.

Labdarúgás  Barátságos mérkőzés
2019.06.28.    15:30
Slask Wroclaw - Ruzomberok

Tipp:4,5 gól felett
odds:4,2
Unibet


A két csapat még nem találkozott egymással.A Slask Wroclaw az utolsó 5 mérkőzését megnyerte mig a Ruzomberok 5-ből 2-t nyert.A Lengyel csapat van esélyesnek tartva de a Lengyel bajnokságban csak 13. helyet foglal el.A Szlovák csapat a bajnokságában a 4. helyet foglalta igy bármi előfordulhat.A tippem:4,5 gól felett. 

 Soccer » Finland » Ykkonen »
28 Jun 2019, 17:30
TPS - Ekenas
tipp: +3.5
odds: 2,63
irosa: unibet
indok:
3-1. 4-4 az egymás elleni h2h. Az EIF Ekenäs szeret idegenben bevásárolni. Ma sem lez másként, és 4-0 ra kikapnak.

ATP - EGYÉNI: Antalya (Törökország), fű - Elődöntők
28.06.2019 15:35


Carreno-Busta - P. Sonego L.
Tipp:2-1carreno
Odds:5
Bet365

Az éven nem játszottak még füves pályán, elődöntőben játszanak mindkét fél számára fontos mérkőzés, Nem.lesz könnyű egyiküknek se

Kosárlabda Női EB
Lettország-Ukrajna
-4.5 pont hendikep Lettország
3.1
Unibet

Lettország társházigazdája a tornának és tegnap kikaptak. Ma mindenképpen nyerniük kell, hisz a spanyolokat nem hiszem, hogy megverik az utolsó körben. Ukrajna is kikapott, de Jagupováék is ezt a meccset akarják majd valahogy behúzni. Remélem, hogy átérzik a meccs súlyát a balti lányok, és öttel legalább több pontot szereznek.

Kosárlabda Női EB, 2019.06.28. 18:30
Olaszország-Magyarország
Tipp:Magyarország +5,5
Odds:2.38
Unibet

Indok:Tegnapi meccs nagyon jól alakult a számunkra,a harmadik negyedben -14 volt a szlovének javára, és innen sikerült nyernünk,ez hatalmas mentális plusz lehet mára.Az olaszok a törököket múlták felül szintén egy szoros meccsen. Én a mai napra egy nagyon szoros meccset el tudok képzelni, kevés ponttal, ha lehet így mondani "brusztolós" meccsel,ahol ez a hendi jó lehet. Hajrá Magyarország!

Sportág, időpont: Labdarúgás, 21.00
Esemény: Venezuella - Argentina
Tipp: 0-0
Odds: 9,0
Iroda: Bet365
Indoklás: Kicsit meglepő ez a magas szorzó, hiszen Venezuella a három csoportmeccséből kétszer is 0-0-át játszott, köszönhetően a masszív védekezésüknek. Ezzel szemben az argentin támadógépezet továbbra sem nagyon akar összeállni. Bár Messi bárhonnan képes szabadrúgásból betalálni, azért a 0-0 egyáltalán nem lenne meglepetés.

Bocsánat, sikerült Venezuela nevét kétszer is rosszul leírnom.