Napi tipp - Június 30.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 30.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


F1 Redbull Ring
Helyezessel er celba 17.5 alatt 1.57
Bet365

A rovid aszfaltcsik ellenere esemenydus van kinezoben. Tavaly mindket Merci elhullott, a rajtbaleset se ismeretlen, raadasul a penteki szabadedzesek is szedtek aldozatukat. 3-an siman kiesnek, sot!


Foci: Gold Cup

2019.06.30. 01:00

Haiti    -    Kanada

Tipp:Kanada nyer

Odds:1,65

Iroda: bet365

Indoklás:Haiti meglepetésre megverte Costa Rica -t.
szerintem Kanada egy jóval erősebb csapat így azt gondolom hogy nem fog tudni még egy bravúrt bemutatni Haiti és a várakozásnak megfelelően Kanada nyeri a meccset

AFRIKA: Afrikai Nemzetek Kupája - 3. forduló
30.06.2019 18:00

Madagaszkár - Nigéria
TIpp: Gólok száma   0,5 alatt
ODDS: 5.75
unibet

Nincs kizárva hogy ezen a mérkőzésen se essen gól mint a többin, Nigériának már meg van helye a tabellán, nem fogja végig harcolni a meccset, egy könnyű laza meccs lesz a harmadik fordulóban!

Burundi-Guinea
ANK 18:00
Tipp: 2,5 gól alatt
Odds: 1.57
Bet365

Burundi mindkét meccsét 1-0-ra bukta el, bízom benne, hogy nem változtat ezen a szokásán.

Foci, ANK
2019.06.30. 18:00

Madagaszkar - Nigeria
X
2,70
bet365

Dontetlennel mindket csapat mindenfele problema nelkul tovabbjut a csoportbol, amugy is szeretik hozni a fekete kontinensen az ilyen "mindenkinek jo" forgatokonyveket... :) Meg ha nem is lenne lebeszelve, akkor is siman benne lenne az X, a keves gol adott, remenyeim szerint a pontosztoszkodas is.

ITF Cancun 17:00
Axel Geller - Nick Chappell
Geller nyer
1.61
william hill

Chappell nem sokkal tobb hobbiteniszezonel (bar gyanitom o is egyetemre jart, igy kesobb "indult be" a karrierje), 26 eves korara egyetlen futures tornat tudott megnyerni, pedig nem jatszik keveset, idei merlege is arulkodo 11 gyozelem, 13 vereseg. A 20 eves argentin ezzel szemben egy hatalmas tehetseg, magas, eros testalkatu, koranal joval erettebb gondolkodasu fiatalember, tenyerese alapjan Del Potro szoke kiadasban. Juniorkent parosban Wimbledont nyert, illetve egyeniben ket donto is osszejott neki, ha jol emlekszem, meg a junior vilagranglistat is vezette (erre csak gyengebb hatasu merget vennek). Aztan ugy dontott, a tanulas legalabb olyan fontos es elment a Stanfordra, igy kicsit eltunt a szemunk elol, de amikor szunete van, a kornyeken bevallal egy-ket tornat az egyetemi tenisz mellett. Vallalhato eredmenyei mellett igy tavaly nyert is egy ITF tornat. Iden itt jatszik eloszor, ket szettben at is gazolt mindenkit, meg azon a Lopez Villasenoron is, aki hazai palyan, zsinorban 13 gyozelemmel a hata mogott jatszott. Nem kerdes ki a jobb, mar csak ki kell jonnie a palyan is.

Super League - 30 Jun 2019, 13:35
Shandong Luneng - Beijing Guoan
Beijing Guoan
@2.20
bet365

Hazaiak hétközi bl meccset is játszottak és eléggé sok perc van az elmúlt időben a lábukban. A Beijing bajnokesélyes és tovább növelheti előnyét, ez egy jó alkalom a 3 pontra Renato Augustoéknak. Egyedül Bakambu van oda az AFCON-on, de egyébként se volt idén olyan meghatározó eddig.

 Soccer » Finland » Kakkonen Group C »
Rovaniemi 2 - Kajaanin Haka
tipp: 6,5 over
odds: 5,5
iroda: bet365
Indok:  A FINN 3 ban a Rovaniemi 2  kilenc meccsén eddig 40 gól esett, míg a Kajaanin Haka  meccsein 32. A Rovaniemi 29 gól rúgott, a Kajaanin Haka  pedig 25-ot kapott, erre alapozva ma is gólzápooros, amolyan teniszes 6-1 et várok.

F1 - Osztrák nagydíj
Kombinált dobogós helyezések: Hamilton és Bottas dobogós lesz? Igen
@2.00
bet365

A sógoroknál az elmúlt években megszokhattuk a drámát és az idei is pokoliak izgalmas futamnak néz ki. Megtörhet a Mercedes dominanciája, de azért ne felejtsük el, hogy Leclerc első futamgyőzelmére készül, Verstappen alatt a Red Bull nem olyan bitang erős, szóval nagy hiba lenne leírni Hamiltonékat.


Forma 1 - Ausztria GP
15:10
Tipp: Leclerc helyezéssel ér célba? NEM
Odds: 7.50
Iroda: bet365

Az F1 idén nem a kiesőkről szól, szinte alig-alig van baleset, sokszor csak taktikai megfontolásból áll ki idő előtt egy-egy pilóta. Leclerc a pole-ból indul,ám nem lehet nyugodt, hisz Verstappen lesz mellette, mögött a két Merci, Ham és Bottas is megpróbál majd javítani. A rajtolás után egy kis egyenes, aztán közel derékszögben kell kanyarodni, itt máris bízom a régi Verstappenben, de ha nem az első kanyar, akkor a második, ahol egy brutál egyens után lehet belemenni a monacóiba. Egyébként persze simán túl lehet élni az első kört, de Leclerc akár el is izgulhatja, a Ferrari is beszarhat alatta, egyébként sem a legszerencsésebb pilóta, szóval 7,50-en teszek rá, hogy Leclerc nem fejezi be a versenyt.

Labdarúgás   China - Super League
2019.06.30.   13:35
Shenzhen - Shanghai SIPG

Tipp:Félidő 2,5 gól felett
odds:6,4
Betfair

Legutóbbi meccsüket 2012-ben vivták akkor 6 gól volt az első félidőben.A hazaiak a 13.helyen vannak mig a vendégek a 2.helyen.Erős kezdést várok a vendégektől,ezért a tippem:2,5 gól felett az első félidőben

Labdarúgás, Afrika Kupa
2019.06.30. 21:00

Zimbabwe - Kongó

Tipp: Zimbabwe mindkét félidőben gólt szerez, Cedric Bakambu betalál (fogadáskészítő)
Odds: 13.00
Iroda: Bet365

Utolsó kör következik a csoportmérkőzések során, és csak remélhetjük, hogy a tegnapi nap nem ismétlődik meg. Zimbabwénak és Kongónak is kell a 3 pont, ha szeretne továbbjutni, ellenkező esetben számolgatni kell (de szinte biztos a kiesés). Véleményem szerint Zimbabwe mindkét félidőben betalál, és Kongó is legalább egy gólt szerez.

Kosárlabda, Női EB
2019.06.30. 17:45
Tipp: pontok száma- Felett 130.5
Fehéroroszország (n) - Oroszország (n)
Odds: 1.90
Unibet

Labdarúgás U21 EB
Spanyolország-Németország
döntetlen
3.55
Pinnacle

Ezen a nagyon magas színvonalú tornán kétséget kizáróan a két legjobb csapat jutott a döntőbe. Mindkét oldalon már most magasan jegyzett játékosok játszanak, s egy jó és magas színvonalú meccsen nem dől el semmi a rendes játékidőben.