Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


mocskos moszkva 20pontos előnyt leadsz, kapjátok össze magatokat retkek  :bash:  :o

Faszfek csicska geci Kiel... :fakk: :fakk:

Tegnap elfelejtettem leírni,hogy elmehet a ku...a anyába a Holland fapapucsos csapat :bash:

rákos német kézis ribancok, szopjatok le sorba  :bash:   :crazy:

mocskos milano kapjátok össze magatokat!! szánalmas csicskák vagytok mind ha nem nyertek ma sem!  :bash:  :noway:

Semmi GSW szidás?
Mondom megnézek már egy döntő NBA meccset...hát ez egy hányadék meccs volt...aki ezt nézte először,többet nem néz kosárlabdát...Curry te geci téged kedveltek oszt mint 1 kalap szar,hát ha vakon dobálok is jobb %-ot értem volna el ezen a meccsen...Ez a Thompson volt a faszagyerek ma....Kurva anyátokat nektek,James egyedül megvert titeket...

Engem az baszott fel hogy Curry folyamatosan a szar fogvédőjét rágta, első meccsen is folyamatosan ezt kellett nézni, nem tudom miért de mostanra elegem lett belőle  :D Legközelebb odautazok és kiverem a pofájából  :bash:  ;D

A retkes kurva picsájukat a Holland ribancoknak hogy képtelenek megverni Kanadát vízilabdában...

Rosol, csak úgy szólok hogy füvön játszottál, szóval az hogy mindkét szettben zsinórban kétszer veszted el a szervádat, meglehetősen ciki. Ha meg bunda volt akkor nájsz dzsáb bro!
Fratangelo, tök mindegy hol játszol, miután az ellenfeled 6-4 ről 6-8 veszíti el a rövidítést, és te rögtön a szervádnál 40-0 re állsz, akkor porba kell azt a kis pöcst tiporni, nem elveszíteni a szervádat. Persze neked mondom aki duplabrékelőnyről tett meg minden tőle telhetőt hogy leadja.

Rohadt Bologna, ti büdös férgek!! Hogy szarnálak pofán titeket  :segg:

Kurva életbe már. Jó volt Haase, így filóztam rajta, a Haase szetten, és az overen. Persze hogy az nem jön le amire tettem.  :redchug: Ha Haase-t teszem, Verda biztos kihasználja a két szettlabda egyikét. Azért a kurva anyádat Verdasco, mert csak úgy!

Kurva retkes faszát már az everestnek. újra jön a szopóroller, hogy semmivel nem tudok nyerni. KK pár már a flopnál kuka... ma csak szopok...  :noway:

Milano tetves rohadékjai, 1 negyed alatt még a retkes kurva anyátokból álló csapat sem adna le 10 pont előnyt hazai pályán a 7., továbbjutásról döntő meccsen, az itt dobott mindössze 10 pont meg abszolút no comment... Szóval szedjétek össze gyorsan magatokat, mert nagyon sok múlik rajtatok, hogy rohadnátok meg!!!!

everest, hogy mennél csődbe, te csaló geci szar...  :noway: :noway: :noway: :noway: :bash: :bash: :bash: :bash:

#7544 június 10, 2015, 22:59:35, Greipel
Idézetet írta: Greipel Dátum június 10, 2015, 21:31:12
Milano tetves rohadékjai, 1 negyed alatt még a retkes kurva anyátokból álló csapat sem adna le 10 pont előnyt hazai pályán a 7., továbbjutásról döntő meccsen, az itt dobott mindössze 10 pont meg abszolút no comment... Szóval szedjétek össze gyorsan magatokat, mert nagyon sok múlik rajtatok, hogy rohadnátok meg!!!!

A bundás rohadt kurva anyátokat!!!!!!!!!!!

Tudtam, hogy ez lesz, x LETT a vége megmagyarázhatatlan körülmények között, így egy csapat, ami tiszta, nem szopja be a végén. A rohadt életbe!!!!!!!!!

Már csak ez a geci meccs kell, 8 körül azon gondolkodom, hogy 15-ös oddson bebiztosítsam egy x-szel, de 300 métert lusta voltam gyalogolni már. Egyszerűen nem hiszem.

ÉGJETEK EL A POKOLBAN, DE AZ IS ELÉG, HA KIESTEK, GECILÁDÁK!!!!!!!!!

(Egyébként topligák: Real x, Efes x, Maccabi x és most ez is. Biztos ez is véletlen...)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! A KURVA ANYÁTOKAT, BESZOPTÁTOK RETKEK, SZÉP VOLT!!!!  :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;D ;D ;D ;D :D ;D HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!