frostling

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hosszú - hosszú szünet után tegnapelőtt, pénteken ismét leültem online - pókerezni. Mit mondjak?! Lejátszottam 3 derbyt, a 3. untam mint a sza.t! Azt is bántam, h. elkezdtem, hát SZA. a póker úgy, ah. van, jó játék ez a teremtulajnak, hasonló fos, mint a lottó és a sportfogadás, szarra sem jó, nekem ez a véleményem róla. Igen írom ezt én aki, ha elolvasod a naplóm, valaha éjjel - nappal pókereztem! Mit is értem el?! A büdös semmit, ez az igazság! LOL, viszont leszarom, m. időben le tudtam állni, m. igen függő voltam, de ma már TISZTA VOK!:)  :) Szart sem ér a póker, sokkal jobb és szebb dolgok vannak az életben! ;)
Még vmi rohadt érdekes, előző kommentemben írtam, h. nekem Everest v. semmi, ezt most is tartom, de az Everest is egy szar, kaptam egy emailt tőlük máj. 13 - án, h. inaktív számláról lekapnak, havi 5 dolcsit, pfffff, ez gáz, ezek szerint már a pókertermek is döglődnek, személyes véleményem, h. dögöljenek is meg! Szerintem hiper gáz, h. havi 5 dolcsit lekapnak a számlámról, m. inaktív vok 1 évig, ez röhej, qrva szar ez az üzletág, remélem ki fog halni, szépen ah. kell!:)
Erről ennyit, h. jövök - e vissza?! pffff
Mostanában nem hiszem!
Take care folks n forget this idiot game, poker is good 4 nothing, LOL :angel:


BR $14.34      persze, amíg le nem csipkedi ez a loser Everest inaktív számla miatt, SZÁNALMAS! ;D

Nem értem az inaktív számlán miért húzod fel magad.. ez mindig, mindenhol így volt. Ez nem más, mint visszacsábítás, ugyanis ha üres a számlád, nincs mit levonni. Ezért sose hagyj rajta pénzt és meg van oldva, vagy évente egyszer lépkedj be.

Amúgy régebbén is éjjel nappal pókereztem, most meg szinte soha. Elmúlt a varázs. :)

Ok, teljesen igazad van! :)
Igen a póker varázs NAGYON ELMÚLT, 1xerűen NEM ÉRDEKEL, les.arom, magasról, durva. Éjjel - nappal pókereztem évekig! Egyáltalán nem hiányzik és utólag visszagondolva szinte szerencsejátéknak tartom, ok, nem az teljesen, DE nagyon közel áll a lottóhoz, lol :)
HAJRÁ MAGYAROK, holnap kijutunk az EB - re!!!!! :D

Megmondtam: KIJUTOTTUNK az EB - re, szombaton pedig megverjük a horvátokat.
Az EB - én bent leszünk a legjobb nyolcban!!! :angel: