SPF Guru Prémium

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Prémium Október 2019:

1. hely: buszberlet
Nyereménye: 27 320 HUF Skrillen keresztül

2. hely: Sound
Nyereménye: 16 443 HUF Skrillen keresztül

3. hely: Várda64
Nyereménye: 8 390 HUF Skrillen keresztül

4. hely: hubika88
Nyereménye: 6 847 HUF Skrillen keresztül

5. hely: LuckyBeny
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

6. hely: oakland23
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

7. hely: alexthebest
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

9. hely: csabax
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

11. hely: zsivany20
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm meg is jött a zsé!
Nagyon köszönöm, hogy egy csomó játékos elkezdett okosan bánni a tétekkel, s remélem minél többen leszünk pluszban hó végén!!!
Hajrá!
Üdv.: Sound

Idézetet írta: Sound Dátum november 07, 2019, 09:51:09
Sziasztok!

Nagyon köszönöm meg is jött a zsé!
Nagyon köszönöm, hogy egy csomó játékos elkezdett okosan bánni a tétekkel, s remélem minél többen leszünk pluszban hó végén!!!
Hajrá!
Üdv.: Sound

Használjátok egészséggel.  :ok:

Sziasztok!

Lenne egy építő jellegű hozzászólásom az SF Guruval kapcsolatban. Megosztom veletek, aztán eldöntitek, hogy jó ötlet-e vagy sem.

A jövőben szerintem lehetne csinálni egy éves (pl.: SF Guru Prémium 2020) versenyt a havival párhuzamosan, amely mellett számos érv szólna és ezeket szerencsére össze is szedtem. Az én elképzelésembe ide minimum 60-80 tipp menne (a lényege éppen az lenne, hogy a havi 10-es átlag alatt legyen) egy évben és kötelezően a tippek bekerülnének a havi és az éves versenybe is.


  • Többször hangsúlyoztátok, hogy az eredményesség fontos a SF Guruban, azonban szerintem ez most nem teljesen valósul meg. Megnézve az októberi listát, tragikusan zártunk. 13-ból négyen zártak pozitívan, míg az összmérleg is bőven negatív. Ennél azért tudnunk kell jobbat. Bár látom, hogy november jobb lesz, azért az összesített még így is negatív szaldós.

  • Alapvetően a probléma szerintem a jelenlegi rendszerrel, hogy minden hónapban lenullázódik az egyenlegünk. Így nincs annak tétje, ha teljesen random tippeket adunk, amelyek vagy bejönnek vagy nem. Sőt, ha már közel vagy a 10-hez, akkor csak azért is írsz 1-2 tippet, hogy legalább meg legyen a havi minimum. Ha pedig a hónap végén közel állsz a nullához (de negatív oldalról), akkor csak azért írsz pár tippet, hogy hátha jobb lesz (mivel nincs vesztenivalód). Viszont ez a két tényező éppen az előbb említett eredményesség rovására megy sajnos. Ezzel ellentétben, ha lenne egy éves verseny is, akkor minden tippednek lenne tétje, mivel nem nullázódik le ott az egyenleged minden hónapban - csak az év végén.

  • A rendszernek köszönhetően nem vesznének el a 10 alatti tippek sem. Biztosan mindenkinek volt már olyan, hogy volt egy remek tippje, viszont tudta, hogy nem érné el a havi minimum tippszámot, így nem írta meg. Így viszont lehet, hogy a havi versenybe nem nyersz a tippel semmit, viszont az évesnél még sokat számíthat. Tehát meg lenne a kellő motiváció akkor is, ha tudod, hogy nem éred el a minimum 10 tippet a hónapban.

  • Keret. Tudom, így is elég sok pénzt szétosztotok egy évben, miért akarok még többet? A büdzsé változatlan maradna, mivel nem az a lényeg, hogy több pénzt nyerjünk, hanem hogy jobb tippekre legyünk rákényszerítve. Ide két megoldási javaslatom van. Ha jól emlékszem, volt egy nyári hónap, mikor 50 ezer helyett 100 ezret lehetett nyerni. Elég random volt, szóval értelmét nem nagyon láttam (bocs). Például azt az extra 50K-t be lehetne tenni egy ilyen éves verseny nyereményébe. Másik megoldási lehetőség, hogy 5 ezerrel csökkenteni a havi versenyek nyeremény alapját és abból a 12x5 ezerből csinálni egy 60ezres nyeremény alapot az éves versenyre.

  • Kinek jó ez? Természetesen Nekem! Ha ellenem szólna, akkor valószínűleg nem írnám le, ugye? Viccet félretéve, azoknak, akik hosszú távon tudnak eredményesek lenni. Viszont az eredményesség a cél, így, szerintem azokat lehetne is jutalmazni, akik egy éven keresztül pozitívan termelnek. Rajtuk kívül azoknak, akik azért lépnek fel az oldalra, hogy jó tippeket kapjanak. Ha objektíven nézzük, akkor nem érdemes annak a tippjeit megjátszani, aki egyik hónapban termel +40-et, míg a másikban -60-as egyenleggel zár. Viszont ha azt látod, hogy 3-4 hónap alatt pozitívan zár, akkor sokkal nagyobb lelkesedéssel követed és olvasod/játszod meg a tippjeit. Elég lenne nekik előhívni ezt az éves táblázatot, ahol gyors képet kaphatnak a tippelőkről, ahelyett, hogy egyesével végignézik mindenkinek az adatlapját.

Most "hirtelen" így ennyi. Igazából már több hónapja megfogant ennek az ötlete, azonban úgy gondoltam, hogy jobb, ha év végéig várok vele, mivel 2019-re nem láttam értelmét utólag bevezetni. Viszont fontosnak tartottam Veletek megosztani - attól függetlenül, hogy lesz-e belőle bármi is!

Köszi, ha elolvastad!  :)


Köszönjük a javaslatot g14! Átgondoljuk az egészet, hogy mit, s hogyan lehetne csinálni, s előbb utóbb (még idén) előállunk egy verzióval.  :ok:

Sziasztok!!!

Tetszik g14 ötlete!
Kicsit tovább is gondoltam, ha már éves verseny...lehetne úgymond bajnokság is, már éves szinten.
pl van 17 játékos , s év végén kettéválik a mezőny:

Marad az "A" liga - legkiegyensúlyozottabban pozitív hosszútávú mérleggel teljesítő játékosok, mondjuk az "elit" 8 fő - ők egy magasabb összdíjazásért játszhatnának.
S lenne a "maradék" játékosok számára egy "B" liga kevesebb összdíjazásért.

Aztán persze fel lehetne jutni...ki lehetne esni...stb a bajnokság végén. Mondjuk plusszos "B" ligásokból a legerősebbek feljuthatnak, illetve a minuszos "A" ligás, vagy az utolsó kipottyanna.

Sztem jó az irány!!! Legyen kiegyensúlyozott stabil plusszos hozam!!! Az mindenkinek nagyon jót tenne!!!
Köszönöm, dv.:
Sound

Sziasztok!

Korábban én is kaptam meghívást ebbe az elit-társaságba, akkor viszont nem éltem a lehetőséggel jobbára idő hiányában! Amennyiben jövőre újra indul a "verseny" szívesen csatlakoznék, mert anno is nehéz szívvel utasítottam vissza ezt a lehetőséget! :) S most már megvan konstans az a szabadidő-mennyiség, ami mellett bátram tudnék aktívan részt venni a játékban!  :beerchug:

Figyelem GURUK!

Decemberben aki a feltételeket teljesíti, annak 3.000 helyett 5.000 Forint jár, illetve a közösbe 50.000 Forint helyett 100.000 Forint kerül.

Sok sikeres tippet!  :topbet_125:

Óriási
Kösszi srácok!!
és novemberben 11 guru zárt pluszban !!!!
Ez szerintem példátlan!!!
Weiter!!!

Sziasztok!

A novemberi SfGuru Prémium játékban általam nyert teljes összeget felajánlom a "Karácsonyi Adományozás 2019"-nek.  :angel:

Köszönöm!

Várda64  :cya:

Prémium November 2019:

1. hely: Szabcsi151
Nyereménye: 20 367 HUF Skrillen keresztül

2. hely: csabax
Nyereménye: 11 573 HUF Skrillen keresztül

3. hely: buszberlet
Nyereménye: 11 212 HUF Skrillen keresztül

4. hely: hubika88
Nyereménye: 7 701 HUF Skrillen keresztül

5. hely: Várda64
Nyereménye: 6 731 HUF Skrillen keresztül

6. hely: Sound
Nyereménye: 4 800 HUF Skrillen keresztül

7. hely: zsivany20
Nyereménye: 4 573 HUF Skrillen keresztül

8. hely: LuckyBeny
Nyereménye: 3 830 HUF Skrillen keresztül

9. hely: Szigo
Nyereménye: 3 213 HUF Skrillen keresztül

10. hely: oakland23
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:

Légyszi ezt a tippet töröljétek, mert én nem tudom.

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/297853

Köszi


Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 13, 2019, 09:23:59
Köszönjük a javaslatot g14! Átgondoljuk az egészet, hogy mit, s hogyan lehetne csinálni, s előbb utóbb (még idén) előállunk egy verzióval.  :ok:

Ezzel lett/lesz valami?  :)

köszi!
g14

Prémium December 2019:

1. hely: Szabcsi151
Nyereménye: 35 903 HUF Skrillen keresztül

2. hely: RedMunchen
Nyereménye: 30 782 HUF Skrillen keresztül

3. hely: LuckyBeny
Nyereménye: 27 408 HUF Skrillen keresztül

4. hely: buszberlet
Nyereménye: 14 751 HUF Skrillen keresztül

5. hely: Sound
Nyereménye: 7 906 HUF Skrillen keresztül

6. hely: gavrilo14
Nyereménye: 7 218 HUF Skrillen keresztül

7. hely: oakland23
Nyereménye: 6 032 HUF Skrillen keresztül

8. hely: alexthebest
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

9. hely: Várda64
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

10. hely: Szigo
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

11. hely: hubika88
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

12. hely: csabax
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125: