Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Na most fogtok magatok alá csinálni!

Kedden kértem le a pénzt, nemrég jött a processed mail a kifizetésről, ebben a pillanatban  meg az sms, hogy a számlámon a pénz. Remélem ezek a késedelmi problémák ezennel megoldódtak, és mostantól újra a régiek lesznek!

Oké, még ha a kifizetések időben meg is érkeznek, rendben van, egy pipa. De mi van a befizetésekkel? Én pl. ha forintot utalnék a Postbankhoz bruttó 12 ezret kérne el a bankom, de még ha SEPA-ként is indítom, euróban,akkor is 1600+ ki tudja hány nap. Nem tudom, hogy csak az én bankomnál vannak ilyen költségek ,vagy ez innentől ennyi lesz(?).

 Sziasztok nekem is elég gyorsan megjött a pénz 20-án kértem ki és mára már a számlámon volt!  :)

Idézetet írta: alexthebest Dátum november 22, 2013, 14:49:07
Előtte is ugyanilyen kártyám volt. Ráadásul már fizettem is be vele próbaképpen bet365höz, és semmi gáz nem volt... Nem értem. Csak olvasom hogy elég sok a probléma mostanában a skrillel, azért vettem elő, és hívtam fel őket.
Van hasonlóan jó netes pénztárca (mint a Moneybookers volt), amivel bárhova pick pack be lehet fizetni?

Felbas.nak agyilag ezek... A banknak és bankkártyának semmi baja, vissza akarom hívni a skrillt, 8 percig vártam, mire feladtam... Írtam emailt, de arra meg várhatok... Asszem ebből Neteller lesz :cya:

Sziasztok! Én még hétfőn írtam és azóta deviza megbízással utaltam Skrillre 6000FT-ot és valami 2000 vontak le a bankszámlámról. A pénz tegnap délután érkezett meg. Közben megjött az Erstés bakkártyám be is írtam az adatait. Most van néhány kérdésem.

1. Ahhoz hogy hitelesítsem be kell fizetnem a bankkártyámról?
2. Miért küldött a Skrill 4 eurót (1143Ft)? Az e-mailben nem írnak semmi konkrétat csak hogy money from Service, az utalásnál meg a referencehez azt írták affiliate.
3. Elküldtem nekik a személyimet meg a lakcímkártyát a hitelesítéshez. Kaptam egy levelet amiben kaptam valami ticketet és ezt írták: Thank you for contacting our help team.

We have created a ticket for you (......) and aim to reply as soon as possible, but due to a significant increase in the volume of queries to our customer services centre we are experiencing a few delays.

We are working to fix this and you can always find help on https://help.skrill.com or give us a call if urgent.

Ez 4 napja volt.

4. Megjött ugye az Erste bankkártyám a levélben azt írták aktiválni kell bármilyen PIN-kódos művelettel de a Netbankban azt írja hogy aktiválva van. Most melyiknek higgyek?



Hello!

Ma egész nap próbálok pénzt feltölteni Skrillre, és folyamat ez a szöveg jelenik meg, pedig minden rendben a számlámmal, sokszor töltöttem fel is már. Másnál is ezt írja ki?


Sorry... We are experiencing an internal issue. We are currently fixing this, so please try again later.

FONTOS KÉRDÉS!!

VÉLETLENÜL RÁNYOMTAM ARRA HOGY RENDELJEK ILYEN KÁRTYÁT. DE NEKEM NEM VOLT SEMMI OLYAN HOGY LAKCÍMET IGAZOLOK VAGY HOGY SZEMÉLYIGAZOLVÁNY. 0 FT VAN AZ EGYENLEGEN ÉS TRANZAKCIÓNÁL LEVONTA A 10 EURÓT!!

MIT KELL TENNEM??


de milyen címre kellene írni? és egyáltalán mit? ez most mit jelent, megrendeltem a kártyát?

Igen megrendelted, de még vissza lehet vonni.. De egyébként ha nem vonod vissza így is kiküldik a kártyát, de csak akkor tudod használni amikor lesz pénz a skrilleden. Értelemszerűen.. Van az oldalukon a support centerben
https://help.skrill.com/pkb_sc_ContactUs?l=en_GB&t=s

és itt kell nekik írnom hogy tévesen rendeltem meg?

Hogy szeretnéd visszavonni.

csak ezt írom hogy vissza szeretném vonni?
és akkor ha írok hogy vissza szeretném vonni nem küldik ki és az a -2993 ft is el fog onnan tűnni?(amit mellékletként csatoltam?)

skrill fiókot megtudom szűntetni?

Idézetet írta: dmartin11 Dátum november 27, 2013, 20:26:34
skrill fiókot megtudom szűntetni?
Na, a lényeg viszont, hogy az internetes sportfogadás ez alapján a 6 hozzászólásod alapján még korai, nem javasolt. 8) 8) 8)