Kétlépcsős duplázgatás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Szoktam olvasgatni a fórumot, tudom, hogy páran elég szépen belemerültek a statisztikákba, taktikákba és mindenbe, ami sportfogadás. Elsősorban tőlük, de végülis bárkitől kérnék véleményt, észrevételt az alábbiakra.

Eddig is fogadtam meccsekre, de szeretnék valami tudatosságot belevinni a szezon második felére.

Amire gondoltam: Előre megtett fogadásokkal (az élőzést azért szeretném kerülni, mert párszor elszaladt velem a ló egy-egy vesztes fogadás után nagy hirtelenjében), duplázgatva haladnék előre. Olyan módon, hogy pl. első körben 5000-es tét, ha nyerek 10.000, aztán 10.000 tét, ha ismét bejön 20.000. Ekkor megállok és kezdem elölről, újra vissza 5000-re. Így ha bukok is, ott van még 3 egység, amivel vissza lehet hozni. Én úgy gondolom így nem kell kiugróan magas találati arányt hozni hosszútávon, a lényeg, hogy minél többször bejöjjön két egymás utáni duplázás.

Két-három eseményes "szelvényekre" gondoltam. Elsősorban a gólokra koncentrálva.
BTTS vagy 2.5 over (elsősorban holland első, másodosztály, NB1, Bundesliga, Seria A, belga bajnokság) De még bújom a statisztikai oldalakat a bajnokságokról.
Kiegészítésnek a kettes szorzóhoz 1,5 over, valamelyik csapat gólszám 0.5 fölött, két kimenetel esetén nyertes fogadások (hazai vagy döntetlen, döntetlen vagy vendég stb.)

Mit gondoltok, lehet ezzel így pozitív eredményeket elérni?
Azért nyitottam a kezdő fogadó naplókhoz a témát, mert valószínűleg január közepétől belevágok és ide írom majd. A legtöbb bajnokság akkor indul újra, és kell elég mérkőzés a kiválasztáshoz, de örülnék, ha mások véleményét is megismerném és lehetőség lenne csiszolgatni a taktikát.
Előre is köszi.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Szia :)

Nekem ez az ötlet nem tetszik, de neked lehet, hogy jobban fekszik. Mindenkinek van olyan amire ráérez. Én ezektől a 2,5 és BTS nagyon távol tartom magam. És pont másféle meccsekre fogadok. Szóval mindenkinek más a kiválasztási rendszere.
Az élőzés pont más, ha hamar jön az első gól akkor sanszos hogy jön a második is ugye a másik csapatnak ki kell támadni..., de amég 0-0 egy meccs, addig benne van, hogy 0-0 lesz vagy a hajrában jön egy gól.

A másik dolog, hogy ha 2szer is felteszed a pénzt, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy összehozol egy eredő 4es oddsot, kérdés hány meccsből? Mert ha jól értem akkor 4-6 alatt jön meg az 5-ből 20 ezer. A "profik" azt mondják egy meccset rakj és ne kösd le.
Próbáld ki, hogy teszed ahogy akarod, de mellette papíron vezeted, hogy minden egyes meccset amit megteszel 2500-al tennéd, akkor lennél jobban pluszba vagy így?
Mert így ahogy írod nagyobbat tudsz nyerni is és bukni is.

Én amikor gólokra tettem egy időben még a cseh ifi ligákat is néztem, elég jó szorzókat adnak rá bár nem tudom milyen irodánál fogadsz. Ja és a Svájci első osztály ott is sok gól szokott lenni.