Sportfogadas.org

Aranybánya => Archívum => Sport Archívum => A témát indította: SPF Infó Dátum július 11, 2017, 06:40:52

Cím: Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum július 11, 2017, 06:40:52
Mennyei Kettő Fogadások 2017/18





Ebben a témában lehet beszélgetni az NB2-es pontvadászatról.

Ha van egy jó tipped, információd, vagy bármi, ami a bajnoksággal kapcsolatos, akkor azt ebben a témában szívesen fogadjuk. :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum július 19, 2017, 14:20:42
Ott fosnám le a bokám, ha nálunk játszana!!  ;D ;D ;D Kár, hogy az aktuális vételára 1,5 millió euro, illetve a város kompletten csődbe menne egy havi fizuja után  ;D

http://www.vacfc.com/hirek/vilagklasszis-futballista-a-vac-fc-edzesein/
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum július 20, 2017, 07:29:59
Idézetet írta: robmiller Dátum július 19, 2017, 14:20:42
Ott fosnám le a bokám, ha nálunk játszana!!  ;D ;D ;D Kár, hogy az aktuális vételára 1,5 millió euro, illetve a város kompletten csődbe menne egy havi fizuja után  ;D

http://www.vacfc.com/hirek/vilagklasszis-futballista-a-vac-fc-edzesein/

Mondjuk én is lefosnám a bokám, ha erről a fickóról is ki tudnák deríteni, hogy magyar felmenőkkel rendelkezik.  ;D
Bár Magyarországon vagyunk, tehát csak óvatosan azzal a boka fosdosással.  ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum július 20, 2017, 09:08:53
Idézetet írta: Várda64 Dátum július 20, 2017, 07:29:59
Mondjuk én is lefosnám a bokám, ha erről a fickóról is ki tudnák deríteni, hogy magyar felmenőkkel rendelkezik.  ;D
Bár Magyarországon vagyunk, tehát csak óvatosan azzal a boka fosdosással.  ;D

:-) Jó játékos volt anno, Arsenal utána a Galatasarayban is lehúzott több szezont, ott volt alkalmam élőben is látni egyszer, emlékeszem rá. Hogy hogy került Vácra nagy kérdés, azt olvasni róla, hogy tartozik a menedzserének akinek nem fizetetett egy idő után.
Nyilván le van pukkanva fizikálisan, gondolom van rajta súlyfölösleg is jócskán, de ezeken lehet segíteni ha komolyan gondolja.
Én nehezen képzelem el, hogy ő Vácon játsszon tényleg, de hátha. Nagy poén lenne.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum július 20, 2017, 12:04:45
Hülyültem. Nyilván nem fog itt játszani. Amint írtam, csak a fizetése kimerítené szerintem a klub éves költségvetését. Arról van szó, hogy Magyarországon a Fradival tárgyalt, aztán egyelőre nincs eredménye, csapatot keres, s valahol szeretne edzeni. Mivel Vác közel van Pesthez (20-30 perc autóval), s a tulaj John Marshall, aki az Everton vezetésében is pozíciót tölt be. Gondolom korábbról ismerték egymást stb, s Marshall felkínálta neki itt az edzés lehetőséget. Ennyi, mondom lefosnám a bokám, ha végül itt kötne ki Eboué, de erre annyi az esély kb. mint, hogy holnap ellepik az UFO-k a Földet...(jobb hasonlat hirtelen nem jutott eszembe.) De ha mégis, rohanok dedikáltatni minden cuccomat!  ;D Ekkora név még nem játszott nálunk sosem...Babatünde Fatusi meg Monye volt a best eddig a színesbőrűek közül még a 90-es években  ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum július 22, 2017, 10:28:32
http://www.digisport.hu/news/27488 - Eboué :)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum július 30, 2017, 14:17:39
Az NB2.hu előzetese:


BUDAÖRS FC–GYIRMÓT FC GYŐR
(Vasárnap, Tatabánya, 18.00)

A Budaörs a tizenötödik helyen végzett a Merkantil Bank Liga legutóbbi szezonjában, a Gyirmót utolsó lett az OTP Bank Ligában. A budaörsiek továbbra is Tatabányán rendezik hazai mérkőzéseiket. Két rutinos játékossal is erősödtek, a tavaszi szezont kihagyó Kemenes Szabolccsal és a korábbi válogatott, legutóbb a Siófok keretéhez tartozó Czvitkovics Péterrel. A gyirmótiak szinte minden légiósukat elengedték, ugyanakkor több tehetséges, magyar felmenőkkel is bíró játékost is igazoltak felvidéki klubokból, köztük az ottani második vonal legutóbbi gólkirályát, Robert Janót. A sárga-kékek új edzője, az Urbányi Istvánt váltó Molnár László is felvidéki magyar.

BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(Vasárnap, Budafok, 18.00)

A Budafok az NB III Közép csoportjának bajnokaként jutott fel, tavasszal nagyszerűen menetelt a Magyar Kupában, sejtetve, hogy a magasabb osztályban is megállja a helyét. A Nyíregyháza nagyon nehéz idényt zárt, végül a tizenkettedik helyen zárt. A piros-feketék alacsonyabb osztályú játékosokkal, valamint a Bp. Honvéd második csapatától érkezett, rutinos Somogyi Csabával, valamint a Haladástól érkező, mindössze 18 éves Kirják Henrikkel erősítettek. A Nyíregyházát Lucsánszky Tamás dirigálja majd, Szűcs Mihály az új sportigazgató több korábbi ferencvárosi és/vagy soroksári játékost (Csilus, Jova, Dragóner, Csernák és a rutinos Bajzát Péter) megszerzett, vagy véglegesített. Bajzát korábban két szakaszban is játszott már Nyíregyházán. A Szpari emellett Forró és Pekár személyében két NB I-es szintű játékost igazolt a Puskás Akadémiától.

SZOLNOKI MÁV FC–DOROGI FC
(Vasárnap, Szolnok, 18.00)

Az előző idény tizedik helyezettje fogadja a nyolcadik helyezettet. A dorogiak két ponttal gyűjtöttek többet, nem volt nagy különbség a két csapat között. A szolnokiak a második vonalból erősítettek, megszerezték a korábbi ifjúsági válogatott kapust, Hrabina Alexet is, és megtartották a korábban az OTP Bank Ligában is bemutatkozott Berdó Pétert. A Dorog kerete alig változott, de Schindler Szabolcs személyében új szakvezető irányítja az együttest.

VÁC FC–SOROKSÁR FC
(Vasárnap, III. ker TVE Sporttelep, 18.00)

A Vác FC a hatodik, a Soroksár a negyedik helyen végzet a Merkantil Bank Liga 2016–2017-es szezonjában. A váciak az előző idénybeli, dunaújvárosi albérlet után ezúttal Óbudán fogadják ellenfelüket. Tíz játékos távozott, hat érkezett, utóbbiak között van az előző idényben a Budafokban védő Abu Attila és a Szegedről érkező, több mint száz élvonalbeli meccsen szerepelt Búrány Zoltán. A Soroksár kerete alapos változáson esett keresztül, teljesen új a szakmai stáb, Lipcsei Péter vezetőedzővel, valamint Végh Zoltánnal, Dejan Milovanoviccsal és Tímár Ádámmal. Öt játékos érkezett a Ferencvárosból, nyolc pedig más klubokból, köztük a szintén korábbi fradista, Gyömbér Gábor, valamint az Újpestben is megfordult Dvorschák Gábor.

CEGLÉDI VSE–SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA
(Vasárnap, Albertirsa, 18.00)

A ceglédiek tizenhetedikként éppen csak bennmaradtak az NB II-ben, a szegedi akadémisták a tizenegyedik helyen végeztek. A vasutasok több korábbi NB I-es játékossal, így Preklet Csabával, Szilágyi Péterrel és Sándor Istvánnal erősödtek. Az akadémisták nyolc új játékossal erősödtek, közül két légiósnak, Andrej Causicnak és Mihai Nicorecnek is körülbelül félszáz NB I-es mérkőzés áll a háta mögött.

KISVÁRDA MASTER GOOD–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
(Vasárnap, Kisvárda, 18.00)

A várdaiak éppen csak lemaradtak harmadikként a feljutásról, a Mosonmagyaróvár kilencedikként fejezte be az idényt. A szabolcsiak Kondás Elemért szerződtették a kispadra, tizenegy új játékos érkezett, köztük négy Kárpátaljáról, a Munkácsi Akadémiáról. A legrutinosabb érkező Heffler Norbert. A mosonmagyaróváriak kilenc játékost igazoltak, köztük két futballistát, Szépe Jánost és Zsigmond Kevint Dunaszerdahelyről. Szépe játszott négy mérkőzésen a szlovák élvonalban.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–KAZINCBARCIKAI BSC
(Vasárnap, Békéscsaba, 19.00)

A Békéscsaba ötödik lett a Merkantil Bank Liga előző idényében, a Kazincbarcika az NB III Keleti csoportjának megnyerésével szerzett jogot az indulásra. Boér Gábor irányítja – a tavasz végéhez hasonlóan – a lila-fehéreket, akik Ribánszki Lászlóval, Vukasin Poleksziccsel, Ezequiel Calventével, Eszlátyi Istvánnal, Dlusztus Andrással, öt, korábban az élvonalban is szerepelt játékossal erősítettek. A borsodiak nyolc új játékost szereztek, a legnagyobb fogás a rutinos, élvonalbeli rutinnal is rendelkező Hegedűs Dávid lehet, aki 2007 tavaszán már játszott a csapatban.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–MTK
(Vasárnap, Csákvár, 19.00)

A csákváriak a tizenhatodik helyen végeztek az előző NB II-es idényben, az MTK az OTP Bank Liga tizenegyedik, utolsó előtti helyezettjeként kiesett. A csákváriak legnagyobb erősítése a Puskás Akadémiától érkezett, korábbi válogatott középpályás, Sándor György. A kölcsönvettek közül Sejben Viktornak és Tar Zsoltnak is van élvonalbeli múltja. Az MTK új edzővel, Feczkó Tamással vág neki a szezonnak, meg tudta tartani két legrutinosabb játékosát, Torghelle Sándort és Kanta Józsefet. Az érkezők közül Lencse László, Vass Patrik, Balogh Béla és Bori Gábor is volt már, pályafutása korábbi szakaszában, a kék-fehérek tagja. Új szerzemény a korábbi válogatott, az előző idényben a Balmazújvárosban szerepelt Farkas Balázs is.

BFC SIÓFOK–SOPRONI VSE
(Vasárnap, Siófok, 19.00)

A siófokiak a tizennegyedik, a soproniak a tizenharmadik helyen végeztek az előző idényben. A Balaton-parti gárda két nagyon rutinos játékossal, Balajcza Szabolccsal és Hidvégi Sándorral is erősödött. A soproniak három játékost szerződtettek (köztük Molnár Márkot a Haladástól), kilencen kölcsönbe érkeztek az új vezetőedző Németh Szabolcs lett.

ZALAEGERSZEGI TE–ETO FC
(Hétfő, Zalaegerszeg, 18.30)

A ZTE hetedikként zárta a Merkantil Bank Liga előző idényét, az ETO FC újonc, az NB III Nyugati csoportját nyerte meg. Zoran Szpisljak a ZTE új edzője, a három legnagyobb erősítés a visszatért Balázs Zsolt, valamint az Újpestről érkezett Nagy Gábor és a volt kispesti Vernes Richárd lehet. Az ETO-hoz érkezett a korábbi válogatott Debreceni András. A többi új fiú közül Bagi Istvánnak és Szatmári Lórándnak is van élvonalbeli múltja.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum augusztus 01, 2017, 20:58:33
Az első forduló jegyzőkönyvei, edzői értékelések:

BUDAÖRS–GYIRMÓT 1–1 (0–0)
Tatabánya, 200 néző. Vezette: Radványi Ádám (Szalai Balázs, Szécsényi István)
BUDAÖRS: Kemenes – Marques-Airosa, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Czvitkovics (Lengyel B., 84.), Sajbán Miklós, Sajbán Máté (Horváth R., 90.), Bakos – Pethő (Ódé, 80.), Deli. Szakmai igazgató: Bognár György
GYIRMÓT: Sebők Zs. – Achim, Lázár, Szőcs, Présinger – Kiss M., Varga P. – Szegi (Kőris, 75.), Simon A., Németh Zs. (Paku, 84.) – Jano (Máté J., 66.). Vezetőedző: Molnár László
Gólszerző: Kékesi (1–0) az 52., Présinger (1–1) a 91. percben
MESTERMÉRLEG
Bognár György: - Nem volt szép a játék, inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen. A játék minősége nem volt túl magas szintű, mindkét csapattól többet vártam. Az eredményt igazságosnak tartom, még akkor is, ha a legvégén kaptuk az egyenlítő gólt.
Molnár László: - Az első félidőben legalább három gólt szerezhettünk volna, így mondhatom, hogy elvesztettünk két pontot. A játékunk nem volt rossz, de a helyzeteink kimaradtak. Az első lépést megtettük, innentől a következő meccsre készülünk.


BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–2 (0–1)
Promontor u., 611 néző. Vezette: Csonka Bence (Bertalan Dávid, Csatári Tibor)
BUDAFOK: Szabó B. – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Margitics (Vass M., 79.), Veszelinov (Nagy T., 64.) – Kovács D., Oláh L. (Kerekes K., 82.), Vankó – Pölöskei P. Vezetőedző: Prukner László
NYÍREGYHÁZA: Jova – Hinora, Fodor F., Rubus, Forró – Pekár (Kesztyűs, 69.), Holdampf, Csilus T., Rezes (Gajdos, 84.) – Rudolf G., Dragóner F. (Szinanovics, 69.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
Gólszerző: Dragóner F. (0–1) a 29., Csilus T. (0–2) az 53. percben
MESTERMÉRLEG
Prukner László: – Ellenfelünknek megvolt az a gyorsaságbeli rutinja, amit az NB III tőlünk nem követelt meg. Jó tempóban tudtunk támadásokat indítani, de a védekezésben súlyos egyéni hibákat követtünk el. Úgy érzem, az első győzelem át fog minket lendíteni, és ezután el fogunk tudni indulni felfelé.
Lucsánszky Tamás: – Előrejátékban helyenként nagyon szép dolgokat csináltunk, két gyönyörű gólt szereztünk. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, bár kicsit minden idény eleji módon zajlott.


Szolnoki MÁV FC - Dorogi FC 2-2 (0 - 0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 600 néző
Szolnoki MÁV FC: Hrabina Alex, Molnár Róbert, Horgosi Donát, Papp Szilárd, Földi Marcell, Tóth Balázs, Jasarevic Mahir, Katona György, Kenderes Zoltán, Tóth László, Olasz Dénes
Vezetőedző: Balogh Pál
Dorogi FC: Vajda D., Németh, Mészáros, Berkó (Kamarás 82.perc), Szedlár (Perovic 86.perc), Kovács (Sitku 71.perc), Csató, Bora, Szalai, Lénárt, Simon.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerzők: Jasarevic  59' Olasz 75' ill. Mészáros 77. perc, Simon 91. perc
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: -Amit terveztünk, majdnem megvalósult. A mérkőzés nagy részében mi uraltuk a játékot, rengeteget volt nálunk a labda. A Szolnok nagyon masszívan védekezett és a támadásaink befejezésében nem voltunk elég hatékonyak. Két egyéni hibából hátrányba kerültünk, de az utolsó 15 percben bebizonyította a csapat, hogy nem vagyunk rossz állapotban és ki tudtunk egyenlíteni. Összképét tekintve nagyon sok helyzetünk volt, a 92. percben Simon Attila még a győzelmet is megszerezhette volna.
Ha azt veszem, hogy sokkal több helyzetünk volt, mint a Szolnoknak, akkor szomorkodni kellene, hogy nem győztünk. De ha azt veszem, hogy 0-2-ről felálltunk, akkor pozitív a kép. Összességében ők hagyták el rosszabb szájízzel a pályát, hiszen a győzelem már szinte a kezükben volt. Elégedett vagyok a fiúkkal, jól játszott a csapat, de senkit nem emelnék most ki.



Vác FC – Soroksár SC 0-0 (0-0)
Hévízi út,  300 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Vígh-Tarsoly Gergő, Bede Tamás)
Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G. - Kákonyi., Nagy R., Szabó N., Major - Balajti.
Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Havasi, Földi, Borvető, Búrány, Niedermüller.
Vezetőedző: Horváth Károly
Soroksár SC: Kovács D. - Fülöp N., Dvorschák, Valencsik, Silye - Gyömbér, Derekas - Lakatos I., Huszák, Albert Á. - Orosz M.
Vezetőedző: Lipcsei Péter
MESTERMÉRLEG
Horváth Károly: – A kihagyott helyzetek mérkőzése volt, de úgy gondolom, hazai pályán ezek közül legalább egyet illett volna belőnünk, és akkor most győzelemnek örülhetnénk.
Lipcsei Péter: – Igazságos eredmény született két ellentétes félidő után. Úgy érzem, nekünk volt több lehetőségünk, kapufát is lőttünk. Még érződik a csapaton, hogy sokan játékhiánnyal küszködnek.


Kisvárda Master Good–Mosonmagyaróvár 3–3 (1–1)
Kisvárda, 1241 néző, v.: Oláh G. (Szert, Pápai).
Kisvárda: Molnár F. T. – Zanko (Vezdel, 68.), Izing, Papucsek – Lucas – Hej, Oltean (Oláh G., a szünetben), Misic, Fodor Á. – Gosztonyi (Horváth Z., 75.), Lukács R. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Mosonmagyaróvár: Tarczy – Bohner, Szpirulisz, Vágó L. (Kószás, 87.), Juhász Gy. – Zsirai – Tóth L. (Kovács B., 76.), Lőrinczy (Bartos, 68.), Schmatovich, Katona K. – Laki B. Vezetőedző: Várhidi Péter.
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér: – Jól kezdtünk, vezettünk, aztán egy elképesztő öngólt vétettünk. A második félidőben megnyugtatónak tűnő előnyt szereztünk, ettől túlságosan is leengedett a csapat, a hosszabbításban pedig elképesztő hibákat vétettünk. Megnyert meccsen fontos két pontot hullajtottunk el.
Várhidi Péter: – Az első gondolatom az, hogy soha rosszabb meccset. A második, hogy át tudom érezni, hogy mit éreznek a hazaiak a végjáték miatt, mi edzők, gyakran ki vagyunk szolgáltatva az ilyen helyzeteknek, de bebizonyosodott, hogy soha nem szabad feladni. A Kisvárda jobb csapat, mint a miénk, de küzdöttünk a végsőkig, és a sors megjutalmazott bennünket.


Ceglédi VSE – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 – 2 (1-0)
Albertirsa, Ecsedi László sporttelep, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Márkus Péter).
Cegléd: Mursits – Preklet, Nánási, Albert, Valkovszki, Sándor, Virág, Asztalos (Törtei, 61′), Farkas A., Farkas J. (Szilágyi, 63′), Damásdi (Fehér, 82′). Vezetőedző: Klausz László.
Szeged-Grosics: Szántai – Causic, Farkas M., Jagodics, Katona, Szabó P., Molnár J. (Zabari, 55′), Coroian (Povázsai, 55′), Horváth A., Nicorec, Zádori. Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Nánási (11′) ill. Germán (78′, 81′ – a másodikat tizenegyesből).
MESTERMÉRLEG
Klausz László: Az igazolódott be, amit a csapaton éreztem is, hogy még sok munka van hátra. Nem egyenlő erőállapotban érkeztek a játékosok Ceglédre. A másodosztályban a legtöbb mérkőzés az utolsó percekben dől el, ahol nem voltak megfelelő erőállapotban a játékosok.
Supka Attila: "Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük, mert a középpályán rengeteget hibáztunk. Ettől függetlenül végig éreztem, hogy a győzelmünk, amihez a cseréink nagyon sokat tettek hozzá, nem forog veszélyben."


Békéscsaba 1912 Előre – KBSC FC 0-1 (0-0)
Békéscsaba, Nézőszám: 967
Békéscsaba: Ribánszki László, Birtalan Botond, Eszlátyi István, Mészáros Márk, Szatmári István, Fehér Zsolt, Király Patrik, Viczián Ádám, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Gyurján Bence. Cserék: Máthé Gábor, Zahorán Balázs, Urbin Péter, Szalai Dániel, Gránicz Patrik, Dlusztus András, Szélpál Norbert.
Vezetőedző: Boér Gábor
KBSC: Somodi Bence Máté, Palmes Raoul-Ioan, Szemere Balázs, Heil Valter, Constantinescu Dan-Marius, Takács Péter, Sigér Ákos, Mikló Roland, Engel Alex, Süttő Attila, Boros Gábor. Cserék: Botló Ádám, Tóth Szabolcs, Micsinai Miklós, Burics András, Lőrincz Patrik Márton, Bene Attila.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Sigér Ákos (49. perc).
MESTERMÉRLEG
Boér Gábor: – Attól függetlenül, hogy a Kazincbarcika rúgott egy gólt és nyert, a futballt mi próbáltuk játszani. Tudom, hogy ez nem mentség, de nem egyszerű dolog egy betömörülő védelem ellen eredményesen játszani. Az első félidőt elrontottuk, pontatlanul és nagyon rossz felfogásban játszottunk – inkább lassítottuk a játékot és a passzok minősége sem volt megfelelő. Amikor lehetőségünk adódott, azzal nem tudtunk élni, úgyhogy látszódott, hogy kiegyenlített lesz a küzdelem. A második félidőben már voltak kialakított lehetőségeink, bár ez számomra még mindig nagyon kevés. Ezekkel viszont élni kell, az óriási hiba, ha kimaradnak a ziccerek. Elmondtam korábban is, hogy előfordulhatnak majd olyan periódusok egy-egy mérkőzésen, amikor nehezebben sikerülnek dolgok. Ettől függetlenül véleményem szerint nem reális az eredmény, sőt. Az is látszik, hogy még többet kell dolgoznunk, többet kell tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Remélem, hogy jókor jött ez a pofon és tudjuk korrigálni a dolgokat, azon leszünk, hogy javítsunk. Annyit még hozzátennék az egészhez, nem tudom kívülről hogy látszodott, de belülről úgy láttam, hogy a küzdéssel, hozzáállással nem volt gond és ha néha nem sikerülnek a dolgok, az megint más történet. Ami az én felelősségem, azt vállalom, de a játékosokat elmarasztalni azért, hogy nem akartak volna játszani, nem lehet.
Vitelki Zoltán: – Egy NB3-ból újonnan felkerült csapatnak óriási dolog, hogy idegenben tudott nyerni, ráadásul nem is akármilyen csapat ellen. Bár azt gondolom, hogy a mi számunkra ez nem meglepetés eredmény, hiszen erre készültünk. Az a típusú edző vagyok, aki minden mérkőzésen nyerni szeretne. Nekem nincs könnyű vagy nehéz ellenfél, csak ellenfél. Ezt próbáltam átültetni a játékosokba is és ezt ők maximálisan megértették, amit ma a pályán csináltak hozzáállásban, egymásért küzdésben, az mindenképpen pozitív. Nyilván a két félidőt két részre kell osztani, az első játékrészben azért sokkal többet volt nálunk a labda, mint a másodikban – ezt el kell ismerni, de azt gondolom, hogy mind a két félidőben tudatosan játszottunk és mindkét játékszituációra fel voltunk készülve, a védekezésre és a támadásra is. Nem ért minket váratlan dolog a mai mérkőzésen, tudtuk mi az erőssége a Békéscsabának, de a legfontosabb az volt, hogy tudtuk mi a saját csapatunk erőssége.


BFC Siófok – Soproni VSE 1:0 (0:0)
Siófok, 500 néző, Vezette: Dr.Kovács Gergely (Király Zsolt, Kepe Arnold)
BFC Siófok: Balajcza, Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas, Gál, Erőss, Nagy D. (Kozma 87'), Kovács D. (Bévárdi 80'), Petneházi, Elek. Vezetőedző: Disztl László
Soproni VSE: Gelei, Angyal, Fehér, Ágh, Bor, Sifter (Kokenszky 65'), Tóth M., Szőke (Kovács Do. 76'), Kővári, Szabó L. (Gyürki 74'), Garda. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Elek (53')


Aqvital FC Csákvár-MTK 1-2 (0-2)
Csákvár 400 néző, vezeti: Szilasi Szabolcs (Aradi József, Máyer Gábor)
Csákvár: Horváth G. – Rétyi, Dulló, Tar, Csonka, Galambos – Pintér B. (Bokros) – Molnár T., Sándor Gy., Daróczi – Magyari (Jelena). Edző: Szanyó Károly.
MTK:  Szentpéteri – Katona M., Balogh B., Gengeliczki, Deutsch B. – Borbély (Gera D.) – Vass P., Vass Á., Takács R. (Schafer) – Torghelle, Lencse. Edző: Feczkó Tamás.
Gól: Jelena  (83) ill Deutsch (12.), Takács (27)
Szanyó Károly.:- Két ellentétes félidőt láthattak a nézők. Sajnos azt kell mondanom, az első játékrészt odaajándékoztuk az MTK-nak. Fordulás után mindent megtettünk a pontszerzés érdekében, s amennyiben hamarabb szépítünk, akár meglepetést is okozhattunk volna. Úgy gondolom, van mire alapoznunk, ennek a csapatnak van jövője.
Feczkó Tamás.: - Egy fiatal, jól játszó csapatot győztünk le, melynek sok szép sikere lesz ebben a bajnokságban


ZTE FC – WKW ETO FC Győr 0-0 (0-0)
ZTE Aréna, 2216 néző
ZTE FC: Szappanos, Koszó, Vernes, Babati, Fujsz, Króner, Végh, Polényi, Dubek, Bedi, Nagy Cserék: Szemerédi, Forgács, Kertész, Kretz, Szabó, Ekker, Balázs
Vezetőedző: Spisljan Zoran
WKW ETO FC Győr: Gyurákovics, Nagy, Pongrácz (Nagy Martin 79p), Bagi, Magasföldi (Szatmári L. 61p), Erdélyi (Kabát P. 61p), Szimcso, Vadász, Zamostny, Rokszin, Debreceni Cserék: Szatmári Z., Csizmadia, Nagy, Kabát, Szatmári L., Zeke, Kovács
Vezetőedző: Bekő Balázs
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: TiB Dátum augusztus 01, 2017, 23:49:30
Megjött bundásKondás és egyből gyanús meccset játszanak Kisvárdán.

Szerintem amúgy az öngól nem is gyanús még az első félidőből, mert fel sem nézett, reflexből tette a kapus felé. A meccs végi jelenet meg lehet persze teljes blokk, mert pillanatok alatt kapták a két gólt, ráadásul ránézésre elég komoly viták vannak a játékosok között. Mindenesetre érdekes, hogy Kondás meccsein ülnek a nagy szorzók.

Itt lehet visszanézni, a nagyon vége az érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=vahohpAWJCQ
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 02, 2017, 03:48:11
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 01, 2017, 23:49:30
Megjött bundásKondás és egyből gyanús meccset játszanak Kisvárdán.

Szerintem amúgy az öngól nem is gyanús még az első félidőből, mert fel sem nézett, reflexből tette a kapus felé. A meccs végi jelenet meg lehet persze teljes blokk, mert pillanatok alatt kapták a két gólt, ráadásul ránézésre elég komoly viták vannak a játékosok között. Mindenesetre érdekes, hogy Kondás meccsein ülnek a nagy szorzók.

Itt lehet visszanézni, a nagyon vége az érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=vahohpAWJCQ

Ezt a helyszínen átélni Kisvárda szurkolóként... na az az embert próbáló feladat. :D :D

Nekem van olyan kollégám, aki a 90.percben amikor bemondták a 2(!!) perc hosszabbítást hazament. Otthon a felesége kérdezte mit játszottunk? Nyertünk 3:1-re anya, válaszolta.
Na ezek után számolj el az elmúlt két óráddal hogy hol voltál, mikor nem is vagy piás.  ;D ;D

Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 04, 2017, 06:23:14
2. forduló



Augusztus 05., szombat

2017.08.05 19:00   Gyirmót SE - Zalaegerszeg   -   -   -

Augusztus 06., vasárnap:

2017.08.06 15:45   MTK Budapest - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.08.06 17:30   Dorog - Budafok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Kazincbarcika - Vác   -   -   -

2017.08.06 17:30   Mosonmagyaróvár - BFC Siófok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Nyíregyháza - Budaörs   -   -   -

2017.08.06 17:30   Sopron FC - Csákvár   -   -   -

2017.08.06 17:30   Soroksár - Szolnok   -   -   -

2017.08.06 17:30   Szeged - Békéscsaba   -   -   -

2017.08.06 19:00   Győri ETO FC - Várda SE   -   -   -



1.   Nyíregyháza Spartacus FC   1   1   0   0   2:0   3   
2.   MTK Budapest   1   1   0   0   2:1   3   
3.   Szeged   1   1   0   0   2:1   3   
4.   BFC Siófok   1   1   0   0   1:0   3   
5.   Kazincbarcika   1   1   0   0   1:0   3   
6.   Mosonmagyaróvári TE   1   0   1   0   3:3   1   
7.   Kisvárda   1   0   1   0   3:3   1   
8.   Szolnok   1   0   1   0   2:2   1   
9.   Dorog   1   0   1   0   2:2   1   
10.   Budaörs   1   0   1   0   1:1   1   
11.   Gyirmót   1   0   1   0   1:1   1   
12.   Győri ETO   1   0   1   0   0:0   1   
13.   Zalaegerszeg   1   0   1   0   0:0   1   
14.   Vác   1   0   1   0   0:0   1   
15.   Soroksár   1   0   1   0   0:0   1   
16.   Cegléd   1   0   0   1   1:2   0   
17.   Csákvár   1   0   0   1   1:2   0   
18.   Békéscsaba   1   0   0   1   0:1   0   
19.   Soproni VSE   1   0   0   1   0:1   0   
20.   Budafok   1   0   0   1   0:2   0



Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: toltottgalamb7 Dátum augusztus 04, 2017, 08:27:58
Apróság...

A Gyirmót SE - Zalaegerszeg találkozó  szombaton lesz, 19.00-tól.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 05, 2017, 15:15:37
Nem akarok ellőni egy naplót, ezért ide írom a tippjeim.

Főoldali cikkünk  ( https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gyozni-megy-gyorbe-a-kisvarda ) után ezt szelvényt raktam a fordulóra:

1    Felett 2.5
   Gyori Eto v Várda SE
(Összesített gólok)    06/08/2017    Egyik sem    2,07    
2    Nyíregyháza Spartacus
   Nyíregyháza Spartacus v Budaörsi SC
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,90    
3    MTK Budapest
   MTK Budapest v Ceglédi VSE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,40    
4    Dorogi FC
   Dorogi FC v Budafoki MTE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,72


Perpilla ez közel 10-szeres pénz. Erről írtunk, ezt várjuk, miért ne jöhetne?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 06, 2017, 22:08:05
Idézetet írta: Várda64 Dátum augusztus 05, 2017, 15:15:37
Nem akarok ellőni egy naplót, ezért ide írom a tippjeim.

Főoldali cikkünk  ( https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gyozni-megy-gyorbe-a-kisvarda ) után ezt szelvényt raktam a fordulóra:

1    Felett 2.5
   Gyori Eto v Várda SE
(Összesített gólok)    06/08/2017    Egyik sem    2,07    
2    Nyíregyháza Spartacus
   Nyíregyháza Spartacus v Budaörsi SC
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,90    
3    MTK Budapest
   MTK Budapest v Ceglédi VSE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,40    
4    Dorogi FC
   Dorogi FC v Budafoki MTE
(Játékidő eredménye)    06/08/2017    Egyik sem    1,72


Perpilla ez közel 10-szeres pénz. Erről írtunk, ezt várjuk, miért ne jöhetne?
Lelki szemeim előtt látom, hogy hányan mosolyogtak posztunk főcímén. Ezeknek az emberkéknek üzenem, most már Mi mosolygunk.  :) :ok:

A szelómon viszont annyira nem mosolygok. Hogy honnan a pisztolyból szedtem én elő ezt a Dorogot, azt csak a jó Isten tudja. Talán a Budafok gyengeségében bíztam, de ez a forduló is bebizonyította, hogy ebben a ligában minden megtörténhet.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 11, 2017, 08:42:22
3. forduló



Augusztus 13., vasárnap:

2017.08.13 17:00   BFC Siófok - Győri ETO FC   -   -   -

2017.08.13 17:30   Budafok - Soroksár   -   -   -

2017.08.13 17:30   Budaörs - Dorog   -   -   -

2017.08.13 17:30   Ceglédi VSE - Sopron FC   -   -   -

2017.08.13 17:30   Várda SE - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.08.13 17:30   Szolnok - Kazincbarcika   -   -   -

2017.08.13 17:30   Vác - Szeged   -   -   -

2017.08.13 19:00   Békéscsaba - MTK Budapest   -   -   -

2017.08.13 19:00   Csákvár - Mosonmagyaróvár   -   -   -

2017.08.13 19:00   Gyirmót SE - Nyíregyháza   -   -   -


1.   Nyíregyháza Spartacus FC   2   2   0   0   6:2   6   
2.   MTK Budapest   2   2   0   0   4:2   6   
3.   Kazincbarcika   2   2   0   0   3:1   6   
4.   Gyirmót   2   1   1   0   6:1   4   
5.   Kisvárda   2   1   1   0   6:4   4   
6.   Mosonmagyaróvári TE   2   1   1   0   4:3   4   
7.   Szolnok   2   1   1   0   3:2   4   
8.   Békéscsaba   2   1   0   1   4:2   3   
9.   Budafok   2   1   0   1   2:2   3   
10.   BFC Siófok   2   1   0   1   1:1   3   
11.   Szeged   2   1   0   1   3:5   3   
12.   Vác   2   0   1   1   1:2   1   
13.   Csákvár   2   0   1   1   1:2   1   
14.   Soproni VSE   2   0   1   1   0:1   1   
15.   Soroksár   2   0   1   1   0:1   1   
16.   Budaörs   2   0   1   1   3:5   1   
17.   Dorog   2   0   1   1   2:4   1   
18.   Győri ETO   2   0   1   1   1:3   1   
19.   Zalaegerszeg   2   0   1   1   0:5   1   
20.   Cegléd   2   0   0   2   2:4   0


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 13, 2017, 13:02:51
Számomra eléggé tippelhetetlen a forduló, erre tettünk utalást a főoldali cikkünkben is:
https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-otletek-vasarnapra

Az én szelvényem ezek után ez lett:

Felett 2.5
   Várda SE v Zalaegerszegi TE
(Összesített gólok)    13/08/2017    Egyik sem    1,90
Felett 2.5
   Szolnoki Máv FC v Kazincbarcika
(Összesített gólok)    13/08/2017    Egyik sem    1,95


Ez így egy 3.7-es oddsot ad ki. Szerintem most be kell érni ennyivel.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2017, 09:03:35
4. forduló





Augusztus 19., szombat:

2017.08.19 17:30   Dorog - Nyíregyháza   -   -   -

2017.08.19 17:30   Kazincbarcika - Budafok   -   -   -

2017.08.19 17:30   Varda SE - Gyirmót SE   -   -   -

2017.08.19 17:30   Mosonmagyaróvári - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.08.19 17:30   Sopron FC - Békéscsaba   -   -   -

2017.08.19 17:30   Soroksár - Budaörs   -   -   -

2017.08.19 17:30   Szeged - Szolnok   -   -   -

2017.08.19 19:00   MTK Budapest - Váci Izzó MTE   -   -   -

2017.08.19 19:00   Győri ETO FC - Csákvár   -   -   -

2017.08.19 19:00   Zalaegerszeg - BFC Siófok   -   -   -


1.   Nyíregyháza Spartacus FC   3   3   0   0   9:2   9   
2.   Kisvárda   3   2   1   0   7:4   7   
3.   MTK Budapest   3   2   1   0   4:2   7   
4.   Kazincbarcika   3   2   1   0   3:1   7   
5.   Mosonmagyaróvári TE   3   1   2   0   5:4   5   
6.   Szolnok   3   1   2   0   3:2   5   
7.   Gyirmót   3   1   1   1   6:4   4   
8.   Békéscsaba   3   1   1   1   4:2   4   
9.   Győri ETO   3   1   1   1   3:3   4   
10.   Budafok   3   1   1   1   3:3   4   
11.   Vác   3   1   1   1   2:2   4   
12.   Cegléd   3   1   0   2   4:4   3   
13.   BFC Siófok   3   1   0   2   1:3   3   
14.   Szeged   3   1   0   2   3:6   3   
15.   Csákvár   3   0   2   1   2:3   2   
16.   Soroksár   3   0   2   1   1:2   2   
17.   Budaörs   3   0   2   1   5:7   2   
18.   Dorog   3   0   2   1   4:6   2   
19.   Soproni VSE   3   0   1   2   0:3   1   
20.   Zalaegerszeg   3   0   1   2   0:6   1


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum augusztus 16, 2017, 16:18:09
hujujjjujjj SPF Info, kérlek ezt a Vác-Újbuda LTC kifejezést töröljétek. Simán Vác FC vagyunk. Ez a kooperáció majd 10 éve történt, s kerek egy évig működött az Újbudával. Még a régi tulajok, Héger József és társai találmánya volt, és totál eredménytelenül, sőt...:) mondjuk pénzmosodának tuti jó ötlet volt..
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2017, 16:42:18
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 16, 2017, 16:18:09
hujujjjujjj SPF Info, kérlek ezt a Vác-Újbuda LTC kifejezést töröljétek. Simán Vác FC vagyunk. Ez a kooperáció majd 10 éve történt, s kerek egy évig működött az Újbudával. Még a régi tulajok, Héger József és társai találmánya volt, és totál eredménytelenül, sőt...:) mondjuk pénzmosodának tuti jó ötlet volt..

Jó lesz?  ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum augusztus 16, 2017, 19:36:43
Idézetet írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2017, 16:42:18
Jó lesz?  ;D

Ugyan ez még régebbi, de inkább a dicsőséges múltunkhoz tartozik, hiszen ezzel a névvel jutottak fel 1987-ben az NB1-be, szóval igen jó lesz. De legjobban a Vác FC-Samsung opcióval imponáltál volna :D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2017, 19:59:17
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 16, 2017, 19:36:43
Ugyan ez még régebbi, de inkább a dicsőséges múltunkhoz tartozik, hiszen ezzel a névvel jutottak fel 1987-ben az NB1-be, szóval igen jó lesz. De legjobban a Vác FC-Samsung opcióval imponáltál volna :D

Úgy emlékeztem, hogy a Váci Izzó lett bajnok a 1993/94-es bajnokságban, de valóban tévedtem.  ;) Mindegy is, dicsőséges volt mindkét név azokban az években, egy mosolyért megérte ez a pár szó.  :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 19, 2017, 00:44:10
NB2: Ünnepi forduló szombaton (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-unnepi-fordulo-szombaton)

A 20 csapatos másodosztály egy maratoni hosszúságú szezont takar. Amelyik csapat hosszabb ideig kiegyensúlyozottan tud teljesíteni, az nagyot léphet előre. A szezont a nagy esélyesek közül az MTK, a Nyíregyháza és a Kisvárda kapta el a legjobban, a Gyirmót, a Békéscsaba és a Győr felemásan, míg a ZTE pocsékul kezdte. Lássuk mi vár rájuk a folytatásban! Tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-unnepi-fordulo-szombaton)

(https://media.giphy.com/media/xTeWOo1PvLRN9k4xUI/giphy.gif)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 19, 2017, 13:14:33
Idézetet írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2017, 09:03:35
4. forduló





Augusztus 19., szombat:

2017.08.19 17:30   Dorog - Nyíregyháza   -   -   -

2017.08.19 17:30   Kazincbarcika - Budafok   -   -   -

2017.08.19 17:30   Varda SE - Gyirmót SE   -   -   -

2017.08.19 17:30   Mosonmagyaróvári - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.08.19 17:30   Sopron FC - Békéscsaba   -   -   -

2017.08.19 17:30   Soroksár - Budaörs   -   -   -

2017.08.19 17:30   Szeged - Szolnok   -   -   -

2017.08.19 19:00   MTK Budapest - Váci Izzó MTE   -   -   -

2017.08.19 19:00   Győri ETO FC - Csákvár   -   -   -

2017.08.19 19:00   Zalaegerszeg - BFC Siófok   -   -   -


1.   Nyíregyháza Spartacus FC   3   3   0   0   9:2   9   
2.   Kisvárda   3   2   1   0   7:4   7   
3.   MTK Budapest   3   2   1   0   4:2   7   
4.   Kazincbarcika   3   2   1   0   3:1   7   
5.   Mosonmagyaróvári TE   3   1   2   0   5:4   5   
6.   Szolnok   3   1   2   0   3:2   5   
7.   Gyirmót   3   1   1   1   6:4   4   
8.   Békéscsaba   3   1   1   1   4:2   4   
9.   Győri ETO   3   1   1   1   3:3   4   
10.   Budafok   3   1   1   1   3:3   4   
11.   Vác   3   1   1   1   2:2   4   
12.   Cegléd   3   1   0   2   4:4   3   
13.   BFC Siófok   3   1   0   2   1:3   3   
14.   Szeged   3   1   0   2   3:6   3   
15.   Csákvár   3   0   2   1   2:3   2   
16.   Soroksár   3   0   2   1   1:2   2   
17.   Budaörs   3   0   2   1   5:7   2   
18.   Dorog   3   0   2   1   4:6   2   
19.   Soproni VSE   3   0   1   2   0:3   1   
20.   Zalaegerszeg   3   0   1   2   0:6   1


Tippek, vélemények?
Brutálisan magas odds van a Szpari és a Csaba győzelmére. Szerintem ezekre érdemes lecsapni. Kellően motivált játékkal a Kisvárda is esélyes lehet a győzelemre.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a szurkolók maximálisan elégedettek a tabella jelenlegi állásával.  ;D ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum augusztus 22, 2017, 17:12:10
Várda64, ebben a szezonban még nem jutottam el hozzátok da he jövök szólok ;) Ami késik nem múlik. Kondással jól toljátok eddig nagyon, az MTE meccset is csak elszórakozta a Várda végén azért nem lett három pont. De sejtettem hogy jók lesztek, pedig sokan azt mondták a Várda idén nem lesz feljutásra esélyes.
Ami a holnapi szerdai fordulót illeti, én ezeket gondolom:

Szolnok - MTK 2
Ez még akkor is vendégesély ha az MTK is döcög ( hiába áll jól ), vannak erőnléti és egyéb gondjaik is, a Vácot is hathatós bírói segítséggel verték. A Szolnok viszont pocsék, kétszer is láttam őket és nem jó a benyomásom, sem fizikálisan, sem játékban nincsenek rendben, konkrértan a támadójátékuk rettenetesen halovány. Én ha nem is könnyű győzelmet, de győzelmet várok az MTK-tól.

Cegléd - Győr DNB2
Itt Győr jobb mint amilyen helyet elfoglal a táblázaton, a Cegléd egy masszív középcsapat lesz szerintem, otthon veszélyesek, de Győr nemigen engedhet meg újabb kisiklást, minimum ikszet gondolok győri szempontból győzelmi esélyekkel. Plusz a Ceglédnek van több sérültje, nem tudom ki épül fel közülük, de ez is hátrányos számukra.

Budaörs - KBSC DNB1
Itt leesett a Budaörs oddssza eléggé, 4.00 volt, mostanra idomult a tippmixes 2.70-hez, utóbbi a reálisabb. A Barcikát erősen meghatározza Vitelki személye a kispadon, szerintem őa legerősebb pontjuk úgymond. A játékosok láthatóan tűzbe mennek érte, de ennyire nem jó csapat mint ahogy áll most a bajnokság elején. Láttam őket, egy harcos munkáscsapat, szerényebb tudással, igaz ebben az osztályban sokszor elég ha küzd valaki. Ezzel együtt lassan kikaphatnának valahol mondjuk itt. Szerintem 1x-ben lesz ezért DNB1.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum augusztus 22, 2017, 20:49:30
Idézetet írta: firgabácsi Dátum augusztus 22, 2017, 17:12:10
Várda64, ebben a szezonban még nem jutottam el hozzátok da he jövök szólok ;) Ami késik nem múlik. Kondással jól toljátok eddig nagyon, az MTE meccset is csak elszórakozta a Várda végén azért nem lett három pont. De sejtettem hogy jók lesztek, pedig sokan azt mondták a Várda idén nem lesz feljutásra esélyes.

Nagyon-nagy szeretettel várlak!!  :beerchug:

Tudod, hogy én mindig bízom a csapatban, de számomra is kellemes meglepetés az eddigi szereplésünk. Elemér érkezésével ismét előtérbe került a támadó foci, azt meg általában előtte is jól csináltuk. Egy-egy pofonba mi is bele fogunk nézni mert bele, de sokkal elviselhetőbb ha előtte ötöt, hatot kioszt az ember. Mi most egyenlőre osztogatunk.
A csapat gerince a vérveszteségek ( Cseri T. , Fodor F. , Fodor Andris ) ellenére megmaradt. Menet közben kiderült, hogy a "nevenincs" igazolásaink kiváló focisták. Az MTE meccs után féltem, hogy a fiatal-szabályból rosszul jöttünk ki (sajnos rajtuk ment el a két pont), de hála Istennek azóta nagyon szépen beépültek a csapatba ezek a srácok is.
Bár hosszú még a szezon, de az eddig látottak alapján úgy gondolom, hogy megint ott fogunk botorkálni valahol az elején. Továbbra sem elvárás a feljutás, de egyre jobban érezzük magunkat az NB II-ben, mert élvezetes jó meccseket játszunk ellenféltől függetlenül.  ;)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 23, 2017, 08:15:06
5. forduló


Augusztus 23., szerda:

2017.08.23 17:30   Budafok - Szeged   2.19   3.19   2.88

2017.08.23 17:30   Budaörs - Kazincbarcika   2.82   3.31   2.19

2017.08.23 17:30   Ceglédi VSE - Győri ETO FC   2.24   3.19   2.81

2017.08.23 17:30   Szolnok - MTK Budapest   3.26   3.27   1.99

2017.08.23 17:30   Vác - Sopron FC   1.79   3.22   4.03

2017.08.23 17:45   Nyíregyháza - Soroksár   1.99   3.56   3.00

2017.08.23 19:00   Békéscsaba - Mosonmagyaróvár   1.72   3.36   4.26

2017.08.23 19:00   Csákvár - Zalaegerszeg   2.70   3.23   2.29

2017.08.23 19:00   Gyirmót SE - Dorog   2.11   3.37   2.91

2017.08.23 19:00   BFC Siófok - Kisvárda   4.63   3.74   1.59


1.   Kisvárda   4   3   1   0   10:4   10   
2.   MTK Budapest   4   3   1   0   7:2   10   
3.   Kazincbarcika   4   3   1   0   5:2   10   
4.   Nyíregyháza Spartacus FC   4   3   0   1   9:5   9   
5.   Győri ETO   4   2   1   1   5:4   7   
6.   Cegléd   4   2   0   2   5:4   6   
7.   Szeged   4   2   0   2   5:6   6   
8.   Békéscsaba   4   1   2   1   4:2   5   
9.   Dorog   4   1   2   1   7:6   5   
10.   Mosonmagyaróvári TE   4   1   2   1   5:5   5   
11.   Soroksár   4   1   2   1   3:3   5   
12.   Szolnok   4   1   2   1   3:4   5   
13.   Gyirmót   4   1   1   2   6:7   4   
14.   Budafok   4   1   1   2   4:5   4   
15.   Zalaegerszeg   4   1   1   2   5:8   4   
16.   Vác   4   1   1   2   2:5   4   
17.   BFC Siófok   4   1   0   3   3:8   3   
18.   Csákvár   4   0   2   2   3:5   2   
19.   Budaörs   4   0   2   2   6:9   2   
20.   Soproni VSE   4   0   2   2   0:3   2


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 24, 2017, 22:00:32
6. forduló



Augusztus 27., vasárnap:

2017.08.27 17:00   Győri ETO FC - Békéscsaba   -   -   -

2017.08.27 17:30   Szeged - Budaörs   -   -   -

2017.08.27 17:30   Soroksár - Dorog   -   -   -

2017.08.27 17:30   Sopron FC - Szolnok   -   -   -

2017.08.27 17:30   Kazincbarcika - Nyíregyháza   -   -   -

2017.08.27 17:30   Kisvárda - Csákvár   -   -   -

2017.08.27 17:30   Mosonmagyaróvár - Vác   -   -   -

2017.08.27 19:00   MTK Budapest - Budafok   -   -   -

2017.08.27 19:00   BFC Siófok - Gyirmót SE   -   -   -

2017.08.27 19:00   Zalaegerszeg - Ceglédi VSE   -   -   -


1.   Kisvárda   5   4   1   0   12:5   13   
2.   MTK Budapest   5   4   1   0   9:3   13   
3.   Nyíregyháza Spartacus FC   5   3   1   1   10:6   10   
4.   Kazincbarcika   5   3   1   1   7:8   10   
5.   Cegléd   5   3   0   2   7:5   9   
6.   Békéscsaba   5   2   2   1   6:2   8   
7.   Gyirmót   5   2   1   2   9:9   7   
8.   Győri ETO   5   2   1   2   6:6   7   
9.   Szeged   5   2   1   2   5:6   7   
10.   Zalaegerszeg   5   2   1   2   7:9   7   
11.   Soroksár   5   1   3   1   4:4   6   
12.   Budaörs   5   1   2   2   12:11   5   
13.   Dorog   5   1   2   2   9:9   5   
14.   Budafok   5   1   2   2   4:5   5   
15.   Mosonmagyaróvári TE   5   1   2   2   5:7   5   
16.   Szolnok   5   1   2   2   4:6   5   
17.   Vác   5   1   2   2   3:6   5   
18.   BFC Siófok   5   1   0   4   4:10   3   
19.   Soproni VSE   5   0   3   2   1:4   3   
20.   Csákvár   5   0   2   3   4:7   2


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 01, 2017, 07:56:33
7. forduló


Szeptember 01., péntek:

2017.09.01 18:00   Gyirmót SE - Soroksár   1.90   3.55   3.30

Szeptember 02., szombat:

2017.09.02 15:00   Szolnok - Mosonmagyaróvár   -   -   -

2017.09.02 16:30   Vác - Győri ETO FC   -   -   -

2017.09.02 16:30   Budafok - Sopron FC   -   -   -

2017.09.02 16:30   Dorog - Kazincbarcika   -   -   -

2017.09.02 16:30   Budaörs - MTK Budapest   -   -   -

2017.09.02 16:30   Ceglédi VSE - Várda SE   -   -   -

2017.09.02 18:00   Csákvár - BFC Siófok   -   -   -

2017.09.02 18:00   Nyíregyháza - Szeged   -   -   -

2017.09.02 18:00   Békéscsaba - Zalaegerszeg   -   -   -


1.   Kisvárda   6   5   1   0   15:5   16   
2.   MTK Budapest   6   5   1   0   13:4   16   
3.   Békéscsaba   6   3   2   1   7:2   11   
4.   Nyíregyháza Spartacus FC   6   3   2   1   12:8   11   
5.   Kazincbarcika   6   3   2   1   9:10   11   
6.   Gyirmót   6   3   1   2   11:10   10   
7.   Szeged   6   3   1   2   8:7   10   
8.   Zalaegerszeg   6   3   1   2   9:9   10   
9.   Cegléd   6   3   0   3   7:7   9   
10.   Soroksár   6   2   3   1   6:5   9   
11.   Szolnok   6   2   2   2   8:6   8   
12.   Győri ETO   6   2   1   3   6:7   7   
13.   Mosonmagyaróvári TE   6   1   3   2   5:7   6   
14.   Vác   6   1   3   2   3:6   6   
15.   Budaörs   6   1   2   3   13:14   5   
16.   Dorog   6   1   2   3   10:11   5   
17.   Budafok   6   1   2   3   5:9   5   
18.   BFC Siófok   6   1   0   5   5:12   3   
19.   Soproni VSE   6   0   3   3   1:8   3   
20.   Csákvár   6   0   2   4   4:10   2


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Admin Dátum szeptember 01, 2017, 13:16:22
NB2: Dupla esélyes fogadások fordulója (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-dupla-eselyes-fogadasok-forduloja)

A magyar másodosztály 7. játéknapjához érkeztünk az ősz beköszöntével! Alábbi posztunkban két olyan mérkőzést taglalunk a forduló beharangozójaként, melyek kapcsán a "Dream Team"-nek igen erős fogadási megérzése született a hét folyamán. Kiderül, hogy vajon tovább őrzi-e veretlenségét a listavezető Kisvárda, illetve megtudhatjátok mit várunk a Budafok - Sopron alsóházi rangadótól? Tartsatok velünk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-dupla-eselyes-fogadasok-forduloja)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 06, 2017, 04:31:28
8. forduló




Szeptember 10., vasárnap:

2017.09.10 16:30   Mosonmagyaróvári - Budafok   -   -   -

2017.09.10 16:30   Szeged - Dorog   -   -   -

2017.09.10 16:30   Kazincbarcika - Soroksár   -   -   -

2017.09.10 16:30   Várda SE - Békéscsaba   -   -   -

2017.09.10 17:00   MTK Budapest - Nyíregyháza   -   -   -

2017.09.10 18:00   Győri ETO FC - Szolnok   -   -   -

2017.09.10 18:00   Zalaegerszeg - Vác   -   -   -

2017.09.10 18:00   BFC Siófok - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.09.10 18:00   Sopron FC - Budaörs   -   -   -

2017.09.10 18:00   Csákvár - Gyirmót SE   -   -   -


1.   MTK Budapest   7   6   1   0   15:4   19   
2.   Kisvárda   7   5   2   0   16:6   17   
3.   Kazincbarcika   7   4   2   1   10:10   14   
4.   Zalaegerszeg   7   4   1   2   12:9   13   
5.   Nyíregyháza Spartacus FC   7   3   3   1   12:8   12   
6.   Szolnok   7   3   2   2   9:6   11   
7.   Békéscsaba   7   3   2   2   7:5   11   
8.   Gyirmót   7   3   2   2   12:11   11   
9.   Szeged   7   3   2   2   8:7   11   
10.   Cegléd   7   3   1   3   8:8   10   
11.   Soroksár   7   2   4   1   7:6   10   
12.   Vác   7   2   3   2   5:6   9   
13.   Budafok   7   2   2   3   6:9   8   
14.   Győri ETO   7   2   1   4   6:9   7   
15.   Mosonmagyaróvári TE   7   1   3   3   5:8   6   
16.   Dorog   7   1   2   4   10:12   5   
17.   Budaörs   7   1   2   4   13:16   5   
18.   BFC Siófok   7   1   1   5   7:14   4   
19.   Csákvár   7   0   3   4   6:12   3   
20.   Soproni VSE   7   0   3   4   1:9   3


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum szeptember 09, 2017, 07:32:03
NB2: Gigászok Csatája
(https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gigaszok-csataja)
Pörögnek a játéknapok a másodosztályban, vasárnap már a nyolcadik forduló következik. Hét mérkőzés után még két csapat nyeretlen (Sopron, Csákvár) és két csapat veretlen (MTK, Kisvárda). Vajon a Sopron vagy a Csákvár megszerzi első győzelmét? Vajon az MTK vagy a Kisvárda először betlizik? Érdekesség, hogy mind a négy csapat hazai pályán várja soros ellenfelét. Fogadási szempontból nagyon nehéz forduló elé nézünk, olvasd tovább, hogy megtudd mit várunk! Tovább az előzetesre (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gigaszok-csataja)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: csabax Dátum szeptember 10, 2017, 21:43:45
Olyasmit hallani, hogy Kisvárdán a fél nézőközönség megsérült.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum szeptember 10, 2017, 22:04:55
Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 10, 2017, 21:43:45
Olyasmit hallani, hogy Kisvárdán a fél nézőközönség megsérült.

4 szurkolótársam sérült meg. Közülük az egyik állapota súlyosnak mondható.

http://www.szon.hu/kisvarda/negy-serult-a-kisvardai-lelaton/3611343

Itt fotók is vannak a sajnálatos balesetről. Ezúton is mielőbbi teljes felépülést kívánok nekik.

Egyébként egy kifejezetten jó, nézőcsalogató mérkőzésen megvertük a Békéscsabát 3:2-re úgy, hogy a mezőny legjobbja, a három kapott gól ellenére a vendégcsapat kapusa volt. Szerintem az NS-ben egy "gyenge" nyolcasra értékelik majd a teljesítményét.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum szeptember 12, 2017, 12:12:49
Csákváron mindent megtesznek a harmadosztályért.  ;D ;D ;D

http://nb2.hu/hirek/megkoszontek-szanyo-karoly-munkajat

Szezon előtt szerződtetnek egy bukott edzőt, majd sikerül Őt váltani egy szintén bukott edzővel. Nagy valószínűséggel ennek bukás lesz a vége.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum szeptember 12, 2017, 15:28:59
Idézetet írta: Várda64 Dátum szeptember 12, 2017, 12:12:49
Csákváron mindent megtesznek a harmadosztályért.  ;D ;D ;D

http://nb2.hu/hirek/megkoszontek-szanyo-karoly-munkajat

Szezon előtt szerződtetnek egy bukott edzőt, majd sikerül Őt váltani egy szintén bukott edzővel. Nagy valószínűséggel ennek bukás lesz a vége.

Szanyó Karcsi csúnyán megbukott Kozármislenyben, most meg itt is.
Szíjjártó?? Húha, hát nem tartom egy jó döntésnek. Mikor nemrég a Puskás edzője volt rettenetes fogalmatlan volt vele a csapat + szerintem szakmailag sincs a topon és kétptelen volt motiválni a játékosait akik nem is túlzottan tisztelték láthatóan, nagyon szárnyaszegett volt vele a Puskás, több meccsüket is láttam élőben akkor és ez a összkép jött le.
Mondhatni házon belüli megoldás ez, a Felcsút és Csákvár között állandó a játékos- és edzőáramlás, nemrég éppen Vincze Pilu aki szintén hol itt, hol ott van.
Ezzel együtt sok sikert neki, könnyű dolga ezzel a csákvári kerettel még egy jó edzőnek sem lenne.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 15, 2017, 09:55:14
9. forduló



Szeptember 17., vasárnap:

2017.09.17 16:00   Vác - Várda SE   -   -   -

2017.09.17 16:00   Budafok - Győri ETO FC   -   -   -

2017.09.17 16:00   Budaörs - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.09.17 16:00   Ceglédi VSE - Cs   -   -   -

2017.09.17 16:00   Dorogi - MTK Budapest   -   -   -

2017.09.17 16:00   Soroksár - Szeged   -   -   -

2017.09.17 18:00   Gyirmót SE - Kazincbarcika   -   -   -

2017.09.17 18:00   Nyíregyháza - Sopron FC   -   -   -

2017.09.17 18:00   Szolnok - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.09.17 18:00   Békéscsaba - BFC Siófok   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 8  | 7  | 1 | 0 | 17:4  | 13  | 22
2 | Várda SE           | 8  | 6  | 2 | 0 | 19:8  | 11  | 20
3 | Kazincbarcika      | 8  | 5  | 2 | 1 | 11:10 | 1   | 17
4 | Gyirmót SE        | 8  | 4  | 2 | 2 | 17:12 | 5   | 14
5 | Zalaegerszeg       | 8  | 4  | 2 | 2 | 12:9  | 3   | 14
6 | Szeged             | 8  | 4  | 2 | 2 | 10:8  | 2   | 14
7 | Szolnok            | 8  | 3  | 3 | 2 | 9:6   | 3   | 12
8 | Nyíregyháza      | 8  | 3  | 3 | 2 | 12:10 | 2   | 12
9 | Békéscsaba       | 8  | 3  | 2 | 3 | 9:8   | 1   | 11
10 | Ceglédi VSE       | 8  | 3  | 2 | 3 | 8:8   | 0   | 11
11 | Soroksár          | 8  | 2  | 4 | 2 | 7:7   | 0   | 10
12 | Vác                 | 8  | 2  | 4 | 2 | 5:6   | -1  | 10
13 | Budafok            | 8  | 2  | 3 | 3 | 6:9   | -3  | 9
14 | Győri ETO FC      | 8  | 2  | 2 | 4 | 6:9   | -3  | 8
15 | Mosonmagyaróvári | 8  | 1  | 4 | 3 | 5:8   | -3  | 7
16 | Budaörs           | 8  | 1  | 3 | 4 | 16:19 | -3  | 6
17 | Dorogi             | 8  | 1  | 2 | 5 | 11:14 | -3  | 5
18 | BFC Siófok        | 8  | 1  | 2 | 5 | 7:14  | -7  | 5
19 | Sopron FC          | 8  | 0  | 4 | 4 | 4:12  | -8  | 4
20 | Csákvár                 | 8  | 0  | 3 | 5 | 7:17  | -10 | 3


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum szeptember 16, 2017, 20:18:53
NB2: Esélyesség terhe a Nyíregyházán (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-eselyesseg-terhe-a-nyiregyhazan)

Vasárnap délután rendezik a 9. fordulót a magyar másodosztályban! Az eltelt játéknapok alapján úgy tűnik az MTK legnagyobb vetélytársa a Kisvárda lesz, pedig a szezon elején a Békéscsabától, és a Nyíregyháza együttesétől is komoly teljesítményt vártunk. Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-eselyesseg-terhe-a-nyiregyhazan)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum szeptember 16, 2017, 22:37:44
További minimum 25 évet!!! :beerchug:
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21728051_2482647331876327_269779658363089824_n.jpg?oh=91ec98833d3af12e764f0ec0b5f6bde0&oe=5A40ED70)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 21, 2017, 23:03:18
10. forduló



Szeptember 24., vasárnap:

2017.09.24 16:00   Szeged - Kazincbarcika   -   -   -

2017.09.24 16:00   Mosonmagyaróvári - Nyíregyháza   -   -   -

2017.09.24 16:00   Várda SE - Szolnok   -   -   -

2017.09.24 16:00   Ceglédi VSE - Gyirmót SE   -   -   -

2017.09.24 16:30   BFC Siófok - Vác   -   -   -

2017.09.24 18:00   Győri ETO FC - Budaörs   -   -   -

2017.09.24 18:00   MTK Budapest - Soroksár   -   -   -

2017.09.24 18:00   Sopron FC - Dorogi   -   -   -

2017.09.24 18:00   Zalaegerszeg - Budafok   -   -   -

2017.09.24 18:00   Csákvár - Békéscsaba   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | Várda SE           | 9  | 7  | 2 | 0 | 22:10 | 12  | 23
2 | MTK Budapest       | 9  | 7  | 1 | 1 | 18:6  | 12  | 22
3 | Kazincbarcika      | 9  | 6  | 2 | 1 | 12:10 | 2   | 20
4 | Szolnok            | 9  | 4  | 3 | 2 | 11:6  | 5   | 15
5 | Nyíregyháza      | 9  | 4  | 3 | 2 | 14:10 | 4   | 15
6 | Gyirmót SE        | 9  | 4  | 2 | 3 | 17:13 | 4   | 14
7 | Békéscsaba       | 9  | 4  | 2 | 3 | 12:9  | 3   | 14
8 | Zalaegerszeg       | 9  | 4  | 2 | 3 | 12:11 | 1   | 14
9 | Ceglédi VSE       | 9  | 4  | 2 | 3 | 9:8   | 1   | 14
10 | Szeged             | 9  | 4  | 2 | 3 | 10:11 | -1  | 14
11 | Soroksár          | 9  | 3  | 4 | 2 | 10:7  | 3   | 13
12 | Győri ETO FC      | 9  | 3  | 2 | 4 | 8:10  | -2  | 11
13 | Vác   | 9  | 2  | 4 | 3 | 7:9   | -2  | 10
14 | Budaörs           | 9  | 2  | 3 | 4 | 17:19 | -2  | 9
15 | Budafok            | 9  | 2  | 3 | 4 | 7:11  | -4  | 9
16 | Dorogi             | 9  | 2  | 2 | 5 | 13:15 | -2  | 8
17 | Mosonmagyaróvári | 9  | 1  | 4 | 4 | 5:9   | -4  | 7
18 | BFC Siófok        | 9  | 1  | 2 | 6 | 8:17  | -9  | 5
19 | Sopron FC          | 9  | 0  | 4 | 5 | 4:14  | -10 | 4
20 | Csákvár                 | 9  | 0  | 3 | 6 | 7:18  | -11 | 3


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum szeptember 23, 2017, 15:00:24
NB2: Könnyű győzelem? Gólok? Edzőváltás?
(https://www.sportfogadas.org/elozetesek/konnyu-gyozelem-golok-edzovaltas)
Ismét sűrű hét volt a magyar foci számára. Ezúttal nem hétközi forduló, hanem Magyar Kupa mérkőzések színesítették mind a játékosok, mind a szurkolók hétköznapjait. Volt másodosztályú csapat, amelyik könnyedén, volt amelyik nehezebben (tizenegyesekkel vagy hosszabbításban szerzett gólokkal) jutott tovább. Ezek az extra energiát igénylő mérkőzések kihathatnak a hétvégi teljesítményre is! Közeleg a liga első edzőváltása, könnyed gyözelemre, és gólesőre is számítunk vasárnap!  Merkantil Bank Liga hétvégi előzetes!

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/konnyu-gyozelem-golok-edzovaltas
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum szeptember 24, 2017, 10:51:50
Szuper előzetesünkből kimaradt, de én még nagyon érzek egy mérkőzést. Ez pedig nem más mint a Zalaegerszeg győzelme a Budafok ellenében. Én ezt 100%, hogy megjátszom a vasárnapi szelómon.  ;)

Kisvárdán tegnap egész nap esett az eső, így felázott, mély talaj fogadja majd a csapatokat. Ez jó alap lehet egy sokgólos mérkőzésre. A Szolnok holtversenyben a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban eddig, utolsó 4 bajnoki mérkőzésükön nem rezdült a hálójuk..  Mi szeretjük az ilyen jól teljesítő védelmeket kicsit helyretenni.  ;D ;D Ráadásul a szolnoki fejekben, lábakban még frissen él a hétközi kupakudarc élménye is.  :P
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mate_debrecen Dátum szeptember 28, 2017, 01:07:13
Most még 1,35 az MTK első helyére az odds, ezt rakom a Vidi bajnoki címével és már szinte lehet is felvenni a nyereményt.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 29, 2017, 08:52:46
11. forduló



Szeptember 30., szombat:

2017.09.30 15:00   Szolnok - BFC Siófok   -   -   -

Október 01., vasárnap:

2017.10.01 15:00   Vác - Csákvár   -   -   -

2017.10.01 15:00   Soroksár - Sopron FC   -   -   -

2017.10.01 15:00   Budafok - Várda SE   -   -   -

2017.10.01 15:00   Kazincbarcika - MTK Budapest   -   -   -

2017.10.01 15:00   Budaörs - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.10.01 15:00   Dorogi - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.10.01 17:00   Gyirmót SE - Szeged   -   -   -

2017.10.01 17:00   Nyíregyháza - Győri ETO FC   -   -   -

2017.10.01 17:00   Békéscsaba - Ceglédi VSE   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 10 | 8  | 1 | 1 | 23:8  | 15  | 25
2 | Várda SE           | 10 | 7  | 2 | 1 | 24:13 | 11  | 23
3 | Kazincbarcika      | 10 | 7  | 2 | 1 | 13:10 | 3   | 23
4 | Szolnok            | 10 | 5  | 3 | 2 | 14:8  | 6   | 18
5 | Békéscsaba       | 10 | 5  | 2 | 3 | 18:9  | 9   | 17
6 | Gyirmót SE        | 10 | 5  | 2 | 3 | 21:13 | 8   | 17
7 | Nyíregyháza      | 10 | 4  | 4 | 2 | 16:12 | 4   | 16
8 | Zalaegerszeg       | 10 | 4  | 3 | 3 | 14:13 | 1   | 15
9 | Szeged             | 10 | 4  | 2 | 4 | 10:12 | -2  | 14
10 | Ceglédi VSE       | 10 | 4  | 2 | 4 | 9:12  | -3  | 14
11 | Soroksár          | 10 | 3  | 4 | 3 | 12:12 | 0   | 13
12 | Vác   | 10 | 3  | 4 | 3 | 9:9   | 0   | 13
13 | Budaörs           | 10 | 3  | 3 | 4 | 19:20 | -1  | 12
14 | Dorogi             | 10 | 3  | 2 | 5 | 15:16 | -1  | 11
15 | Győri ETO FC      | 10 | 3  | 2 | 5 | 9:12  | -3  | 11
16 | Budafok            | 10 | 2  | 4 | 4 | 9:13  | -4  | 10
17 | Mosonmagyaróvári | 10 | 1  | 5 | 4 | 7:11  | -4  | 8
18 | BFC Siófok        | 10 | 1  | 2 | 7 | 8:19  | -11 | 5
19 | Sopron FC          | 10 | 0  | 4 | 6 | 5:16  | -11 | 4
20 | Csákvár                 | 10 | 0  | 3 | 7 | 7:24  | -17 | 3


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum szeptember 30, 2017, 15:22:46
NB2: Hazai pályán a forma és lendület (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-hazai-palyan-a-forma-es-lendulet)

A héten sem hétközi forduló, sem kupameccs nem zavarta meg a 11. fordulóra való felkészülésést. A csapatok többsége tehát nyugodt, de munkás héten van túl. Ez a nyugodtság azonban nem mondható el a Siófokról és a Győrről! Bár Sopronban vártuk, de végül az előbbi két csapatnál történt edzőváltás. Megköszönték Diszt László és Bekő Balázs munkáját, helyettük Varga Attila (korábban Soroksár és Mezőkövesd) és a győri legenda, Szentes Lázár irányítja a szakmai munkát. Nem várunk nagy változást a két csapat játékában, hasznot azonban szintén egy kisalföldi és egy dunántúli csapat jó formájából húznánk!

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-hazai-palyan-a-forma-es-lendulet
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum október 07, 2017, 15:32:30
NB2: Gólzáport várunk Szabolcsban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-golzaport-varunk-szabolcsban)

Vasárnap délután 15:00-lás kezdéssel rendezik meg a Kisvárda - Budaörs másodosztályú találkozót! A tendenciák alapján igazi futballcsemegének ígérkezik a mérkőzés semleges szemszögből, ugyanis egyik csapatra sem jellemző az unalmas, teszetosza játékstílus! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-golzaport-varunk-szabolcsban)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum október 11, 2017, 08:26:14
13. forduló



Október 15., vasárnap:

2017.10.15 15:00   Vác - Békéscsaba   -   -   -

2017.10.15 15:00   Budaörs - BFC Siófok   -   -   -

2017.10.15 15:00   Dorogi - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.10.15 15:00   Gyirmót SE - MTK Budapest   -   -   -

2017.10.15 15:00   Kazincbarcika - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.10.15 15:00   Soroksár - Győri ETO FC   -   -   -

2017.10.15 15:00   Szeged - Sopron FC   -   -   -

2017.10.15 15:00   Szolnok - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.10.15 15:00   Budafok - Csákvár   -   -   -

2017.10.15 17:00   Nyíregyháza - Várda SE   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 12 | 10 | 1 | 1 | 27:8  | 19  | 31
2 | Várda SE           | 12 | 9  | 2 | 1 | 28:13 | 15  | 29
3 | Kazincbarcika      | 12 | 7  | 2 | 3 | 13:13 | 0   | 23
4 | Békéscsaba       | 12 | 6  | 3 | 3 | 25:12 | 13  | 21
5 | Gyirmót SE        | 12 | 6  | 3 | 3 | 23:14 | 9   | 21
6 | Szolnok            | 12 | 6  | 3 | 3 | 15:10 | 5   | 21
7 | Nyíregyháza      | 12 | 5  | 4 | 3 | 18:13 | 5   | 19
8 | Soroksár          | 12 | 5  | 4 | 3 | 14:12 | 2   | 19
9 | Zalaegerszeg       | 12 | 5  | 3 | 4 | 16:16 | 0   | 18
10 | Ceglédi VSE       | 12 | 5  | 2 | 5 | 12:18 | -6  | 17
11 | Vác   | 12 | 4  | 4 | 4 | 14:11 | 3   | 16
12 | Győri ETO FC      | 12 | 4  | 3 | 5 | 12:14 | -2  | 15
13 | Szeged             | 12 | 4  | 2 | 6 | 10:16 | -6  | 14
14 | Dorogi             | 12 | 3  | 4 | 5 | 17:18 | -1  | 13
15 | Budaörs           | 12 | 3  | 3 | 6 | 20:23 | -3  | 12
16 | Budafok            | 12 | 2  | 5 | 5 | 10:17 | -7  | 11
17 | Mosonmagyaróvári | 12 | 1  | 6 | 5 | 7:12  | -5  | 9
18 | Sopron FC          | 12 | 1  | 4 | 7 | 7:17  | -10 | 7
19 | BFC Siófok        | 12 | 1  | 3 | 8 | 9:21  | -12 | 6
20 | Csákvár                 | 12 | 1  | 3 | 8 | 10:29 | -19 | 6


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum október 15, 2017, 02:12:47
NB2: Édes vagy keserű lesz az otthon? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-edes-vagy-keseru-lesz-az-otthon)

Pikáns meccsekkel folytatódik a tizenharmadik forduló, találkozik egymással az előző idény két NB1-es csapata: a Gyirmót fogadja a listavezető MTK-t, rendeznek keleti rangadót: Nyiregyházára látogat a Kisvárda, továbbá két kiesési rangadó is vár ránk: a Siófokot fogadja a Budaörs és a Csákvárt a Budafok. Van tehát bőven választék, azonban jelen cikkünkben egy másik különleges párosítással foglalkozunk kiemelten.

Olvasd tovább itt!!! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-edes-vagy-keseru-lesz-az-otthon)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum október 15, 2017, 17:04:37
Nyiregyhaza Spartacus - Kisvárda Master Good rangadó élőben:

https://www.youtube.com/watch?v=YN9ZlEDqvKw
(https://www.youtube.com/watch?v=YN9ZlEDqvKw)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum október 15, 2017, 18:02:24
Idézetet írta: MarkoPolo Dátum október 15, 2017, 17:04:37
Nyiregyhaza Spartacus - Kisvárda Master Good rangadó élőben:

https://www.youtube.com/watch?v=YN9ZlEDqvKw
(https://www.youtube.com/watch?v=YN9ZlEDqvKw)
2. félidő:

https://www.youtube.com/watch?v=hYxWBq-vgF8 (https://www.youtube.com/watch?v=hYxWBq-vgF8)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum október 19, 2017, 06:05:21
14. forduló




Október 21., szombat:

2017.10.21 14:30   Várda SE - Dorogi   -   -   -

Október 22., vasárnap:

2017.10.22 14:30   Ceglédi VSE - Budafok   -   -   -

2017.10.22 14:30   Mosonmagyaróvári - Szeged   -   -   -

2017.10.22 14:30   Vác - Gyirmót SE   -   -   -

2017.10.22 15:00   Zalaegerszeg - Soroksár   -   -   -

2017.10.22 17:00   Békéscsaba - Szolnok   -   -   -

2017.10.22 17:00   Csákvár - Budaörs   -   -   -

2017.10.22 17:00   Győri ETO FC - Kazincbarcika   -   -   -

2017.10.22 17:00   BFC Siófok - Nyíregyháza   -   -   -

2017.10.22 17:00   Sopron FC - MTK Budapest   -   -   -



P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 13 | 11 | 1 | 1 | 30:10 | 20  | 34
2 | Várda SE           | 13 | 9  | 3 | 1 | 28:13 | 15  | 30
3 | Kazincbarcika      | 13 | 7  | 3 | 3 | 13:13 | 0   | 24
4 | Szolnok            | 13 | 6  | 4 | 3 | 16:11 | 5   | 22
5 | Békéscsaba       | 13 | 6  | 3 | 4 | 26:14 | 12  | 21
6 | Gyirmót SE        | 13 | 6  | 3 | 4 | 25:17 | 8   | 21
7 | Nyíregyháza      | 13 | 5  | 5 | 3 | 18:13 | 5   | 20
8 | Soroksár          | 13 | 5  | 5 | 3 | 15:13 | 2   | 20
9 | Vác   | 13 | 5  | 4 | 4 | 16:12 | 4   | 19
10 | Zalaegerszeg       | 13 | 5  | 3 | 5 | 16:19 | -3  | 18
11 | Ceglédi VSE       | 13 | 5  | 3 | 5 | 13:19 | -6  | 18
12 | Dorogi             | 13 | 4  | 4 | 5 | 20:18 | 2   | 16
13 | Győri ETO FC      | 13 | 4  | 4 | 5 | 13:15 | -2  | 16
14 | Budaörs           | 13 | 4  | 3 | 6 | 22:24 | -2  | 15
15 | Szeged             | 13 | 4  | 3 | 6 | 11:17 | -6  | 15
16 | Budafok            | 13 | 2  | 5 | 6 | 10:19 | -9  | 11
17 | Mosonmagyaróvári | 13 | 1  | 7 | 5 | 7:12  | -5  | 10
18 | Csákvár                 | 13 | 2  | 3 | 8 | 12:29 | -17 | 9
19 | Sopron FC          | 13 | 1  | 5 | 7 | 8:18  | -10 | 8
20 | BFC Siófok        | 13 | 1  | 3 | 9 | 10:23 | -13 | 6



Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mate_debrecen Dátum október 19, 2017, 21:11:53
Szerintem az MTK - Szpari - Várda trióval nem lehet hibázni  ;)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum október 21, 2017, 16:44:10
NB2: Balaton parti randevú (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-balaton-parti-randevu)
Ha vasárnap, akkor NB2, a hétvégi fordulóban azonban kivételt jelent a Kisvárda-Dorog meccs, amit szombaton rendeznek. A várdaiak kedden kupameccsen fogadják majd a Fradit, ezért a kérésükre a bajnokit előrébb hozták. A további kilenc mérkőzésből egyedül a listavezető MTK-ra vár könnyebb feladat (a gyengélkedő Sopronhoz látogatnak), a többi azonban szoros eredmény hozhat. Ezt alátámasztják a szorzók is, mi azonban találtunk egy értékeset!
Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-balaton-parti-randevu)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum október 27, 2017, 12:17:18
15. forduló



Október 29., vasárnap:

2017.10.29 13:30   Budafok - Békéscsaba   -   -   -

2017.10.29 13:30   Budaörs - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.10.29 13:30   Dorogi - BFC Siófok   -   -   -

2017.10.29 13:30   Kazincbarcika - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.10.29 13:30   Soroksár - Varda SE   -   -   -

2017.10.29 13:30   Szeged - Győri ETO FC   -   -   -

2017.10.29 13:30   Szolnok - Vác FC   -   -   -

2017.10.29 15:00   MTK Budapest - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.10.29 17:00   Gyirmót SE - Sopron FC   -   -   -

2017.10.29 17:00   Nyíregyháza - Csákvár   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V | RG:KG | GA  | Pt
------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 14 | 12 | 1 | 1 | 34:10 | 24  | 37
2 | Varda SE           | 14 | 10 | 3 | 1 | 30:13 | 17  | 33
3 | Szolnok            | 14 | 7  | 4 | 3 | 18:12 | 6   | 25
4 | Kazincbarcika      | 14 | 7  | 3 | 4 | 16:17 | -1  | 24
5 | Vác FC            | 14 | 6  | 4 | 4 | 18:13 | 5   | 22
6 | Békéscsaba       | 14 | 6  | 3 | 5 | 27:16 | 11  | 21
7 | Gyirmót SE        | 14 | 6  | 3 | 5 | 26:19 | 7   | 21
8 | Zalaegerszeg       | 14 | 6  | 3 | 5 | 18:19 | -1  | 21
9 | Ceglédi VSE       | 14 | 6  | 3 | 5 | 16:20 | -4  | 21
10 | Nyíregyháza      | 14 | 5  | 5 | 4 | 18:14 | 4   | 20
11 | Soroksár          | 14 | 5  | 5 | 4 | 15:15 | 0   | 20
12 | Győri ETO FC      | 14 | 5  | 4 | 5 | 17:18 | -1  | 19
13 | Budaörs           | 14 | 5  | 3 | 6 | 27:25 | 2   | 18
14 | Dorogi             | 14 | 4  | 4 | 6 | 20:20 | 0   | 16
15 | Szeged             | 14 | 4  | 3 | 7 | 11:18 | -7  | 15
16 | Mosonmagyaróvári | 14 | 2  | 7 | 5 | 8:12  | -4  | 13
17 | Budafok            | 14 | 2  | 5 | 7 | 11:22 | -11 | 11
18 | BFC Siófok        | 14 | 2  | 3 | 9 | 11:23 | -12 | 9
19 | Csákvár          | 14 | 2  | 3 | 9 | 13:34 | -21 | 9
20 | Sopron FC          | 14 | 1  | 5 | 8 | 8:22  | -14 | 8


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum november 03, 2017, 04:56:05
16. forduló



November 05., vasárnap:

2017.11.05 13:30   Varda SE - Kazincbarcika   -   -   -

2017.11.05 13:30   Vác FC - Budafok   -   -   -

2017.11.05 13:30   Szolnok - Gyirmót SE   -   -   -

2017.11.05 13:30   Ceglédi VSE - Nyíregyháza   -   -   -

2017.11.05 13:30   Mosonmagyaróvári - Sopron FC   -   -   -

2017.11.05 15:00   Győri ETO FC - MTK Budapest   -   -   -

2017.11.05 16:00   Csákvár - Dorogi   -   -   -

2017.11.05 16:00   Zalaegerszeg - Szeged   -   -   -

2017.11.05 16:00   BFC Siófok - Soroksár   -   -   -

2017.11.05 16:00   Békéscsaba - Budaörs   -   -   -



P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 15 | 13 | 1 | 1  | 40:11 | 29  | 40
2 | Varda SE           | 15 | 11 | 3 | 1  | 31:13 | 18  | 36
3 | Kazincbarcika      | 15 | 8  | 3 | 4  | 18:17 | 1   | 27
4 | Vác FC            | 15 | 7  | 4 | 4  | 23:14 | 9   | 25
5 | Szolnok            | 15 | 7  | 4 | 4  | 19:17 | 2   | 25
6 | Békéscsaba       | 15 | 7  | 3 | 5  | 29:16 | 13  | 24
7 | Nyíregyháza      | 15 | 6  | 5 | 4  | 19:14 | 5   | 23
8 | Gyirmót SE        | 15 | 6  | 4 | 5  | 26:19 | 7   | 22
9 | Ceglédi VSE       | 15 | 6  | 4 | 5  | 17:21 | -4  | 22
10 | Zalaegerszeg       | 15 | 6  | 3 | 6  | 18:21 | -3  | 21
11 | Győri ETO FC      | 15 | 5  | 5 | 5  | 17:18 | -1  | 20
12 | Soroksár          | 15 | 5  | 5 | 5  | 15:16 | -1  | 20
13 | Budaörs           | 15 | 5  | 4 | 6  | 28:26 | 2   | 19
14 | Dorogi             | 15 | 5  | 4 | 6  | 22:21 | 1   | 19
15 | Szeged             | 15 | 4  | 4 | 7  | 11:18 | -7  | 16
16 | Mosonmagyaróvári | 15 | 2  | 7 | 6  | 9:18  | -9  | 13
17 | Budafok            | 15 | 2  | 5 | 8  | 11:24 | -13 | 11
18 | BFC Siófok        | 15 | 2  | 3 | 10 | 12:25 | -13 | 9
19 | Csákvár          | 15 | 2  | 3 | 10 | 13:35 | -22 | 9
20 | Sopron FC          | 15 | 1  | 6 | 8  | 8:22  | -14 | 9


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum november 04, 2017, 14:13:33
NB2: Favorit hazai csapatok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-favorit-hazai-csapatok)

Szépen csordogál az NB2 őszi szezonja, s november elejéhez érkezvén immár a 16. fordulót rendezik vasárnap délután a magyar másodvonalban. Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-favorit-hazai-csapatok)

(http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatVGAPicture/52/22/522292_vac_fc_szombathelyi_swietelsy_haladas_magyar_kupa.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum november 05, 2017, 09:57:59
Bár az előzetesből kimaradt, de a Kisvárda és a Vác mellett simán helyet kaphatott volna az MTE - Sopron mérkőzés is, ugyanis a liga két leggyengébb átlagával rendelkeznek lőtt gólok tekintetében. 15 meccsen az MTE 9 találatot, míg a Sopron csak 8 dugót jegyzett! 2.5 underre pedig egész baráti az 1.72-es odds. Természetesen nem kizárt, hogy most szakad ki a gólzsák, de számomra van érték a szorzóban az eddigi teljesítmények alapján.

Ja, és egy érdekes második félidős statisztika a két csapat kapcsán. Az MTE eddigi 7 hazai meccsén mindössze egyszer lőtt gólt a második játékrészben, míg a Sopron nyolc vendégszereplésén egyszer sem!! Tehát, ha itt potyogni fognak a gólok - amit ezek alapján még inkább kétlek -, akkor annak az első félidőben kéne megtörténnie.

MTE - Sopron 2.5 under @
1.72
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum november 11, 2017, 08:23:42
17. forduló




November 12., vasárnap:

2017.11.12 13:30   Szeged - Varda SE   3.35   3.35   1.95

2017.11.12 13:30   Budaörs - Vác FC   2.50   3.20   2.50

2017.11.12 13:30   Dorogi - Ceglédi VSE   2.30   3.10   2.80

2017.11.12 13:30   Kazincbarcika - BFC Siófok   1.60   3.60   4.78

2017.11.12 13:30   Soroksár - Csákvár   1.80   3.40   3.78

2017.11.12 13:30   Budafok - Szolnok   2.98   3.28   2.13

2017.11.12 14:30   Sopron FC - Győri ETO FC   3.50   3.30   1.90

2017.11.12 16:00   MTK Budapest - Zalaegerszeg   1.36   4.63   6.50

2017.11.12 16:00   Nyíregyháza - Békéscsaba   2.30   3.18   2.78

2017.11.12 16:00   Gyirmót SE - Mosonmagyaróvári   1.72   3.40   4.25


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 16 | 13 | 1 | 2  | 41:13 | 28  | 40
2 | Varda SE           | 16 | 11 | 4 | 1  | 32:14 | 18  | 37
3 | Szolnok            | 16 | 8  | 4 | 4  | 22:18 | 4   | 28
4 | Kazincbarcika      | 16 | 8  | 4 | 4  | 19:18 | 1   | 28
5 | Vác FC            | 16 | 7  | 5 | 4  | 24:15 | 9   | 26
6 | Békéscsaba       | 16 | 7  | 4 | 5  | 29:16 | 13  | 25
7 | Ceglédi VSE       | 16 | 7  | 4 | 5  | 19:22 | -3  | 25
8 | Nyíregyháza      | 16 | 6  | 5 | 5  | 20:16 | 4   | 23
9 | Győri ETO FC      | 16 | 6  | 5 | 5  | 19:19 | 0   | 23
10 | Gyirmót SE        | 16 | 6  | 4 | 6  | 27:22 | 5   | 22
11 | Zalaegerszeg       | 16 | 6  | 4 | 6  | 19:22 | -3  | 22
12 | Budaörs           | 16 | 5  | 5 | 6  | 28:26 | 2   | 20
13 | Dorogi             | 16 | 5  | 5 | 6  | 24:23 | 1   | 20
14 | Soroksár          | 16 | 5  | 5 | 6  | 16:18 | -2  | 20
15 | Szeged             | 16 | 4  | 5 | 7  | 12:19 | -7  | 17
16 | Mosonmagyaróvári | 16 | 3  | 7 | 6  | 10:18 | -8  | 16
17 | BFC Siófok        | 16 | 3  | 3 | 10 | 14:26 | -12 | 12
18 | Budafok            | 16 | 2  | 6 | 8  | 12:25 | -13 | 12
19 | Csákvár          | 16 | 2  | 4 | 10 | 15:37 | -22 | 10
20 | Sopron FC          | 16 | 1  | 6 | 9  | 8:23  | -15 | 9


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum november 11, 2017, 16:22:15
NB2: Kisalföldi rangadóból húznánk hasznot (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kisalfoldi-rangadobol-huznank-hasznot)

A válogatott felkészülési mérkőzései miatt a hétvégén nem rendeznek első osztályú fordulót, azonban az NB2-ben nincs megállás! Az éllovas MTK múlt heti győri botlása után a kétarcú ZTE ellen javíthat, a második Kisvárda pedig a Szeged 2011-Grosicshoz utazik Gyulára. A Nyíregyháza-Békéscsaba rangadó mellett két kisalföldi presztízs mérkőzés vár ránk: Gyirmót-MTE és Sopron-Győr a terítéken. Olvasd tovább ITT!

(https://i.imgur.com/joRotRF.jpg) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kisalfoldi-rangadobol-huznank-hasznot)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum november 16, 2017, 05:52:01
18. forduló




November 19., vasárnap:

2017.11.19 13:00   Vác FC - Nyíregyháza   -   -   -

2017.11.19 13:00   Szolnok - Budaörs   -   -   -

2017.11.19 13:00   BFC Siófok - Szeged   -   -   -

2017.11.19 13:00   Varda SE - MTK Budapest   -   -   -

2017.11.19 13:00   Budafok - Gyirmót SE   -   -   -

2017.11.19 13:00   Ceglédi VSE - Soroksár   -   -   -

2017.11.19 16:00   Zalaegerszeg - Sopron FC   -   -   -

2017.11.19 16:00   Csákvár - Kazincbarcika   -   -   -

2017.11.19 16:00   Győri ETO FC - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.11.19 16:00   Békéscsaba - Dorogi   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 17 | 14 | 1 | 2  | 43:13 | 30  | 43
2 | Varda SE           | 17 | 12 | 4 | 1  | 34:14 | 20  | 40
3 | Vác FC            | 17 | 8  | 5 | 4  | 26:15 | 11  | 29
4 | Szolnok            | 17 | 8  | 4 | 5  | 23:20 | 3   | 28
5 | Kazincbarcika      | 17 | 8  | 4 | 5  | 19:20 | -1  | 28
6 | Nyíregyháza      | 17 | 7  | 5 | 5  | 24:17 | 7   | 26
7 | Győri ETO FC      | 17 | 7  | 5 | 5  | 21:20 | 1   | 26
8 | Ceglédi VSE       | 17 | 7  | 5 | 5  | 19:22 | -3  | 26
9 | Békéscsaba       | 17 | 7  | 4 | 6  | 30:20 | 10  | 25
10 | Gyirmót SE        | 17 | 7  | 4 | 6  | 29:23 | 6   | 25
11 | Zalaegerszeg       | 17 | 6  | 4 | 7  | 19:24 | -5  | 22
12 | Dorogi             | 17 | 5  | 6 | 6  | 24:23 | 1   | 21
13 | Soroksár          | 17 | 5  | 6 | 6  | 16:18 | -2  | 21
14 | Budaörs           | 17 | 5  | 5 | 7  | 28:28 | 0   | 20
15 | Szeged             | 17 | 4  | 5 | 8  | 12:21 | -9  | 17
16 | Mosonmagyaróvári | 17 | 3  | 7 | 7  | 11:20 | -9  | 16
17 | BFC Siófok        | 17 | 4  | 3 | 10 | 16:26 | -10 | 15
18 | Budafok            | 17 | 3  | 6 | 8  | 14:26 | -12 | 15
19 | Csákvár          | 17 | 2  | 5 | 10 | 15:37 | -22 | 11
20 | Sopron FC          | 17 | 1  | 6 | 10 | 9:25  | -16 | 9


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum november 16, 2017, 15:38:28
firgabácsi!

Jelezz, ha tietek a meccs: 2017.11.19 13:00   Varda SE - MTK Budapest.

Barcika ellen a "kis cimbora" itt volt. Ismersz, nem hagytam magára. Az én hokedlimről tolta a dolgokat.  ;)

Jah, egyébként nyerni akarunk, tehát izmos kis csörte lesz.  ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum november 16, 2017, 18:17:21
J
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum november 16, 2017, 18:21:01
Az a helyzet, hogy tőlünk is lesz ember, de sajnos nem én mert engem Szolnokra küldtek, pedig ez hatalmas meccs lesz, szívesen ott lennék. Ismerve Feczkót aki 120 fokon ég, kemény, indulatoktól sem mentes igazi vérbeli rangadóra számítok.
De a "kis cimbora" ott lesz megint.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum november 17, 2017, 11:05:21
Jelentősen nem befolyásolja szerintem a Győr formáját...idén még nem lőtt gólt. 40 évesen látszott élőben is, hogy sok neki már az NB2.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/eto-kabattal-szerzodest-bontanak-dzsungelrealityben-fog-szerepelni-2603583?utm_content=bufferc506a&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Milán Dátum november 17, 2017, 11:11:51
Idézetet írta: robmiller Dátum november 17, 2017, 11:05:21
Jelentősen nem befolyásolja szerintem a Győr formáját...idén még nem lőtt gólt. 40 évesen látszott élőben is, hogy sok neki már az NB2.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/eto-kabattal-szerzodest-bontanak-dzsungelrealityben-fog-szerepelni-2603583?utm_content=bufferc506a&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb

Remélhetőleg ott marad a dzsungelben.  :cya:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum november 18, 2017, 14:28:46
NB2: Kell ennél több? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-kell-ennel-tobb)
A magyar futball életében vannak mérkőzések, amelyek kiemelt fontosságúak, kiemelt figyelmet kapnak mind a szurkolók, mind a média részéről. Ezek lehetnek akár a nagy tradícióval bíró csapatok, a megyei rivális csapatok vagy a tabellán éllovas csapatok mérkőzései. Az NB2 18. fordulójában az utóbbiról van szó: Kisvárda - MTK a terítéken!!! Olvasd tovább ITT!!!

(https://i.imgur.com/yDhNLhz.jpg) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-kell-ennel-tobb)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum november 24, 2017, 07:01:30
19. forduló



November 24., péntek:

2017.11.24 18:00   Sopron FC - Varda SE   7.45   4.37   1.33

November 26., vasárnap:

2017.11.26 13:00   Szeged - Csákvár   -   -   -

2017.11.26 13:00   Dorogi - Vác FC   -   -   -

2017.11.26 13:00   Kazincbarcika - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.11.26 13:00   Mosonmagyaróvári - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.11.26 13:00   Soroksár - Békéscsaba   -   -   -

2017.11.26 13:00   Budaörs - Budafok   -   -   -

2017.11.26 16:00   MTK Budapest - BFC Siófok   -   -   -

2017.11.26 16:00   Gyirmót SE - Győri ETO FC   -   -   -

2017.11.26 16:30   Nyíregyháza - Szolnok   -   -   -



P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 18 | 14 | 1 | 3  | 43:14 | 29  | 43
2 | Varda SE           | 18 | 13 | 4 | 1  | 35:14 | 21  | 43
3 | Vác FC            | 18 | 8  | 6 | 4  | 27:16 | 11  | 30
4 | Ceglédi VSE       | 18 | 8  | 5 | 5  | 21:22 | -1  | 29
5 | Békéscsaba       | 18 | 8  | 4 | 6  | 33:21 | 12  | 28
6 | Szolnok            | 18 | 8  | 4 | 6  | 23:21 | 2   | 28
7 | Kazincbarcika      | 18 | 8  | 4 | 6  | 20:22 | -2  | 28
8 | Nyíregyháza      | 18 | 7  | 6 | 5  | 25:18 | 7   | 27
9 | Győri ETO FC      | 18 | 7  | 5 | 6  | 22:22 | 0   | 26
10 | Gyirmót SE        | 18 | 7  | 4 | 7  | 29:24 | 5   | 25
11 | Budaörs           | 18 | 6  | 5 | 7  | 29:28 | 1   | 23
12 | Zalaegerszeg       | 18 | 6  | 5 | 7  | 19:24 | -5  | 23
13 | Dorogi             | 18 | 5  | 6 | 7  | 25:26 | -1  | 21
14 | Soroksár          | 18 | 5  | 6 | 7  | 16:20 | -4  | 21
15 | Mosonmagyaróvári | 18 | 4  | 7 | 7  | 13:21 | -8  | 19
16 | Szeged             | 18 | 4  | 6 | 8  | 12:21 | -9  | 18
17 | Budafok            | 18 | 4  | 6 | 8  | 15:26 | -11 | 18
18 | BFC Siófok        | 18 | 4  | 4 | 10 | 16:26 | -10 | 16
19 | Csákvár          | 18 | 3  | 5 | 10 | 17:38 | -21 | 14
20 | Sopron FC          | 18 | 1  | 7 | 10 | 9:25  | -16 | 10


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum november 25, 2017, 11:18:38
NB2: Városi derbi nyugaton (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-varosi-derbi-nyugaton)

A magyar másodosztály soron következő, 19. fordulójának alighanem egyik legpikánsabb összecsapása a Gyirmót-Győr - Győri ETO városi derbi lesz! A két rivális klub nem mostanság találkozott utoljára egymással tétmérkőzésen, így mindenképpen kuriózumnak tekinthető a párharc. Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-varosi-derbi-nyugaton)

(http://www.eto.hu/uploads/img/galleries/wkw-eto-fc-gyor---budaors-1-22017-09-24/t_4539_l3228612.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum december 01, 2017, 04:55:53
20. forduló




December 03., vasárnap:

2017.12.03 13:00   Szeged - Ceglédi VSE   -   -   -

2017.12.03 13:00   Kazincbarcika - Békéscsaba   -   -   -

2017.12.03 13:00   Mosonmagyaróvári - Varda SE   -   -   -

2017.12.03 13:00   Soroksár - Vác FC   -   -   -

2017.12.03 13:00   Dorogi - Szolnok   -   -   -

2017.12.03 15:00   Nyíregyháza - Budafok   -   -   -

2017.12.03 15:00   MTK Budapest - Csákvár   -   -   -

2017.12.03 15:00   Sopron FC - BFC Siófok   -   -   -

2017.12.03 15:00   Győri ETO FC - Zalaegerszeg   -   -   -

2017.12.03 15:00   Gyirmót SE - Budaörs   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 19 | 15 | 1 | 3  | 46:15 | 31  | 46
2 | Varda SE           | 19 | 13 | 5 | 1  | 37:16 | 21  | 44
3 | Ceglédi VSE       | 19 | 9  | 5 | 5  | 23:23 | 0   | 32
4 | Békéscsaba       | 19 | 9  | 4 | 6  | 35:21 | 14  | 31
5 | Nyíregyháza      | 19 | 8  | 6 | 5  | 27:18 | 9   | 30
6 | Vác FC            | 19 | 8  | 6 | 5  | 27:18 | 9   | 30
7 | Gyirmót SE        | 19 | 8  | 4 | 7  | 31:24 | 7   | 28
8 | Szolnok            | 19 | 8  | 4 | 7  | 23:23 | 0   | 28
9 | Kazincbarcika      | 19 | 8  | 4 | 7  | 21:24 | -3  | 28
10 | Budaörs           | 19 | 7  | 5 | 7  | 31:29 | 2   | 26
11 | Győri ETO FC      | 19 | 7  | 5 | 7  | 22:24 | -2  | 26
12 | Dorogi             | 19 | 6  | 6 | 7  | 27:26 | 1   | 24
13 | Zalaegerszeg       | 19 | 6  | 5 | 8  | 20:27 | -7  | 23
14 | Mosonmagyaróvári | 19 | 5  | 7 | 7  | 16:22 | -6  | 22
15 | Soroksár          | 19 | 5  | 6 | 8  | 16:22 | -6  | 21
16 | Szeged             | 19 | 4  | 6 | 9  | 12:22 | -10 | 18
17 | Budafok            | 19 | 4  | 6 | 9  | 16:28 | -12 | 18
18 | Csákvár          | 19 | 4  | 5 | 10 | 18:38 | -20 | 17
19 | BFC Siófok        | 19 | 4  | 4 | 11 | 17:29 | -12 | 16
20 | Sopron FC          | 19 | 1  | 8 | 10 | 11:27 | -16 | 11


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum december 03, 2017, 08:40:04
NB2: Ha december, akkor tavaszi forduló! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ha-december-akkor-tavaszi-fordulo)

Múlt héten befejeződött az NB2 öszi idénye, azonban a pályán mégsem ért véget a szezon 2017-ben. A magyar foci egyik sajátossága az előrehozott tavaszi forduló, ami idén azt jelenti, hogy  két tavaszról előrehozott mérkőzést játszanak a csapatok decemberben. Hogy mi indokolja ezt azt nem tudjuk, azonban ha rendeznek mérkőzést, akkor próbáljuk hasznot húzni belőle! Olvasd tovább ITT (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ha-december-akkor-tavaszi-fordulo)


(https://i.imgur.com/at4WqvF.png)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum december 03, 2017, 14:59:50
Az előrehozott tavaszi forduló szépsége, hogy hóban, fagyos pályán lehet játszani. Hát mitől fejlődik a játékos, ha nem attól, hogy változó körülmények között kell játszani!  :great:

A képen a Mosonmagyaróvár - Kisvárad (1-2) felvétele látható.

(https://i.imgur.com/fhboOSU.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum december 07, 2017, 02:43:06
21. forduló




December 10., vasárnap:

2017.12.10 13:00   Vác FC - Kazincbarcika   -   -   -

2017.12.10 13:00   Szolnok - Soroksár   -   -   -

2017.12.10 13:00   BFC Siófok - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2017.12.10 13:00   Varda SE - Győri ETO FC   -   -   -

2017.12.10 13:00   Budafok - Dorogi   -   -   -

2017.12.10 13:00   Ceglédi VSE - MTK Budapest   -   -   -

2017.12.10 13:00   Budaörs - Nyíregyháza   -   -   -

2017.12.10 15:00   Zalaegerszeg - Gyirmót SE   -   -   -

2017.12.10 15:00   Csákvár - Sopron FC   -   -   -

2017.12.10 15:00   Békéscsaba - Szeged   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 20 | 16 | 1 | 3  | 49:16 | 33  | 49
2 | Varda SE           | 20 | 14 | 5 | 1  | 39:17 | 22  | 47
3 | Békéscsaba       | 20 | 10 | 4 | 6  | 36:21 | 15  | 34
4 | Nyíregyháza      | 20 | 9  | 6 | 5  | 30:20 | 10  | 33
5 | Ceglédi VSE       | 20 | 9  | 6 | 5  | 24:24 | 0   | 33
6 | Vác FC            | 20 | 8  | 6 | 6  | 28:20 | 8   | 30
7 | Budaörs           | 20 | 8  | 5 | 7  | 34:30 | 4   | 29
8 | Győri ETO FC      | 20 | 8  | 5 | 7  | 24:25 | -1  | 29
9 | Gyirmót SE        | 20 | 8  | 4 | 8  | 32:27 | 5   | 28
10 | Szolnok            | 20 | 8  | 4 | 8  | 23:25 | -2  | 28
11 | Kazincbarcika      | 20 | 8  | 4 | 8  | 21:25 | -4  | 28
12 | Dorogi             | 20 | 7  | 6 | 7  | 29:26 | 3   | 27
13 | Soroksár          | 20 | 6  | 6 | 8  | 18:23 | -5  | 24
14 | Zalaegerszeg       | 20 | 6  | 5 | 9  | 21:29 | -8  | 23
15 | Mosonmagyaróvári | 20 | 5  | 7 | 8  | 17:24 | -7  | 22
16 | BFC Siófok        | 20 | 5  | 4 | 11 | 18:29 | -11 | 19
17 | Szeged             | 20 | 4  | 7 | 9  | 13:23 | -10 | 19
18 | Budafok            | 20 | 4  | 6 | 10 | 18:31 | -13 | 18
19 | Csákvár          | 20 | 4  | 5 | 11 | 19:41 | -22 | 17
20 | Sopron FC          | 20 | 1  | 8 | 11 | 11:28 | -17 | 11


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum december 09, 2017, 10:43:28
NB2: Lebecsült éllovas (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-lebecsult-ellovas)

Utolsó fordulója következik a magyar másodosztály őszi szezonjának! A tavalyi évhez képest a téli szünethez érkezvén elég egyértelműnek látszik, hogy szinte biztosan az MTK és a Kisvárda jut fel majd az élvonalba. A két együttes toronymagasan vezeti a tabellát, s abszolút kiemelkednek a mezőnyből. Olvasd tovább ITT (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-lebecsult-ellovas)!


(https://mork.rangado.24.hu/Scopes/rangado2015/var//improxy/ArticleBigPicture/31/88/318800_mtk.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum december 23, 2017, 22:01:07
Szép volt Pistiii!!! (Várda64)  :ok: :beerchug: :beerchug:

http://frissmedia.hu/hir/az-ellenfelet-segitettek-a-kisvardai-ultrak/5326
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum december 24, 2017, 06:27:49
Idézetet írta: robmiller Dátum december 23, 2017, 22:01:07
Szép volt Pistiii!!! (Várda64)  :ok: :beerchug: :beerchug:

http://frissmedia.hu/hir/az-ellenfelet-segitettek-a-kisvardai-ultrak/5326


Köszi Robi!  :ok: :beerchug:

Az utolsó bajnoki mérkőzésünk után jutott tudomásunkra, hogy a Zoli egy nagyon súlyos betegség ellen küzd. Bár személyesen nem ismertük Őt, de Mi a Várkerti Vitézek egyöntetűen úgy döntöttünk, hogy szerény kereteink között megpróbáljuk kicsit szebbé varázsolni Zoli és családja karácsonyát, annak ellenére, hogy köztudott a két szurkolótábor nem eszik egymás tenyeréből. Az elhatározást tettek követték, felvettük a kapcsolatot a kép bal szélén látható Rolival és a tegnapi nap folyamán lehetőségünk nyílt átadni szerény kis adományunkat jókívánságaink kíséretében.
A látogatás nagyszerűen sikerült, mert annyit tudott a Zoli, hogy meglepetés látogatói érkeznek, na de azt, hogy éppen Kisvárdáról azt álmában sem gondolta volna. Remélem, reméljük, hogy "akciónkkal" sikerült kicsit hozzájárulni ennek a szimpatikus fiatalembernek a gyógyulásához és rövid időn belül találkozhatunk majd vele ismét az igazi közegében, a lelátón!

Gyógyulj meg Zoli!



(http://frissmedia.hu/images/news/pic-cache/15140544038262.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Admin Dátum január 12, 2018, 14:41:38
Csodás gesztus! Szép volt srácok.  :cya:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum január 17, 2018, 21:14:56
Szívügyemmé vált ennek a szimpatikus fiatalembernek a sorsa. Ezért ha nem gond beteszem ide az egyik legfrissebb helyzetjelentést róla:

http://www.mifocink.com/?p=6295

Hátha vannak olyan tagjaink a fórumon, akik valamilyen formában tudnának segíteni Tomek Zoltánnak és kedves családjának.

Gyógyulj meg Zoli!   :ok:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum február 16, 2018, 06:31:10
22. forduló




Február 25., vasárnap:

14:00   Dorog - Budaörs      

14:00   Kazincbarcika - Szolnok      

14:00   Mosonmagyaróvári TE - Csákvár      

14:00   Soproni VSE - Cegléd      

14:00   Soroksár - Budafok      

14:00   Szeged - Vác      

15:00   MTK Budapest - Békéscsaba      

17:00   Győri ETO - BFC Siófok      

17:00   Nyíregyháza Spartacus FC - Gyirmót      

17:00   Zalaegerszeg - Kisvárda      


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 21 | 17 | 1 | 3  | 50:16 | 34  | 52
2 | Varda SE           | 21 | 14 | 5 | 2  | 40:20 | 20  | 47
3 | Békéscsaba       | 21 | 11 | 4 | 6  | 39:22 | 17  | 37
4 | Nyíregyháza      | 21 | 9  | 7 | 5  | 32:22 | 10  | 34
5 | Vác FC            | 21 | 9  | 6 | 6  | 29:20 | 9   | 33
6 | Ceglédi VSE       | 21 | 9  | 6 | 6  | 24:25 | -1  | 33
7 | Győri ETO FC      | 21 | 9  | 5 | 7  | 27:26 | 1   | 32
8 | Gyirmót SE        | 21 | 9  | 4 | 8  | 36:29 | 7   | 31
9 | Budaörs           | 21 | 8  | 6 | 7  | 36:32 | 4   | 30
10 | Szolnok            | 21 | 8  | 4 | 9  | 24:28 | -4  | 28
11 | Kazincbarcika      | 21 | 8  | 4 | 9  | 21:26 | -5  | 28
12 | Dorogi             | 21 | 7  | 7 | 7  | 29:26 | 3   | 28
13 | Soroksár          | 21 | 7  | 6 | 8  | 21:24 | -3  | 27
14 | Zalaegerszeg       | 21 | 6  | 5 | 10 | 23:33 | -10 | 23
15 | Mosonmagyaróvári | 21 | 5  | 8 | 8  | 19:26 | -7  | 23
16 | BFC Siófok        | 21 | 5  | 5 | 11 | 20:31 | -11 | 20
17 | Szeged             | 21 | 4  | 7 | 10 | 14:26 | -12 | 19
18 | Budafok            | 21 | 4  | 7 | 10 | 18:31 | -13 | 19
19 | Csákvár          | 21 | 4  | 6 | 11 | 20:42 | -22 | 18
20 | Sopron FC          | 21 | 1  | 9 | 11 | 12:29 | -17 | 12



Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum február 24, 2018, 21:12:30
NB2: Kezdésnek gólok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-kezdesnek-golok-frissitve)

Az NB1 tavaszi folytatása után vasárnap az NB2-ben is útjára indul a labda. Hogy melyik meccsen milyen magasra fog pattanni, az az időjárási körülményektől is függ. A várható mínuszok miatt a legtöbb stadionban beton keménységű pálya várja a csapatokat. Ez rányomhatja a bélyegét a játék képére is, amiből mi fogadók is profitálhatunk! Olvasd tovább ITT!!

(https://i.imgur.com/G9tEKzo.jpg) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-kezdesnek-golok-frissitve)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mate_debrecen Dátum február 26, 2018, 18:52:57
A fene se gondolta volna, hogy ebben a fagyos időben a 9 meccsből 7 over 2,5 lesz. Négyből négy bukta így a mérleg  :noway: :redchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum február 26, 2018, 21:23:19
nemcsak a fagy hanem a téli igazolások plusz a felkészülés is nagyban hatással van az első meccsekre...ilyenkor érdemes kicsit kisebb tétekkel operálni feltéve ha nincs egy hasznos belső infó
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum március 02, 2018, 10:31:43
23. forduló




Március 04., vasárnap:

2018.03.04 14:00   Gyirmót SE - Varda SE   -   -   -

2018.03.04 14:30   Budafok - Kazincbarcika   -   -   -

2018.03.04 14:30   Budaörs - Soroksár   -   -   -

2018.03.04 14:30   Ceglédi VSE - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2018.03.04 14:30   Szolnok - Szeged   -   -   -

2018.03.04 14:30   Vác FC - MTK Budapest   -   -   -

2018.03.04 17:00   Békéscsaba - Sopron FC   -   -   -

2018.03.04 17:00   Csákvár - Győri ETO FC   -   -   -

2018.03.04 17:00   Nyíregyháza - Dorogi   -   -   -

2018.03.04 17:00   BFC Siófok - Zalaegerszeg   -   -   -


1.   MTK Budapest   22   18   1   3   53:16   55   
2.   Kisvárda   22   14   5   3   41:22   47   
3.   Békéscsaba   22   11   4   7   39:25   37   
4.   Nyíregyháza Spartacus FC   22   9   8   5   33:23   35   
5.   Vác   22   9   6   7   29:23   33   
6.   Budaörs   22   9   6   7   38:33   33   
7.   Cegléd   21   9   6   6   24:25   33   
8.   Gyirmót   22   9   5   8   37:30   32   
9.   Győri ETO   22   9   5   8   27:27   32   
10.   Kazincbarcika   22   9   4   9   23:27   31   
11.   Soroksár   22   8   6   8   24:24   30   
12.   Szolnok   22   8   4   10   25:30   28   
13.   Dorog   22   7   7   8   30:28   28   
14.   Zalaegerszeg   22   7   5   10   25:34   26   
15.   BFC Siófok   22   6   5   11   21:31   23   
16.   Mosonmagyaróvári TE   22   5   8   9   20:29   23   
17.   Szeged   22   5   7   10   17:26   22   
18.   Csákvár   22   5   6   11   23:43   21   
19.   Budafok   22   4   7   11   18:34   19   
20.   Soproni VSE   21   1   9   11   12:29   12


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum március 02, 2018, 16:57:45
A Vác - MTK meccs tuti elmarad!!!!!

"FRISS HÍR! - Elmarad az MTK elleni vasárnapi mérkőzés

Az MLSZ Versenybizottsága kora délután azt a döntést hozta, hogy amennyiben a csapatok megegyeznek egymással, akkor a soron következő bajnoki mérkőzés elhalasztható, így a Vác FC és az MTK Budapest megegyezésének értelmében a vasárnapi mérkőzés ELMARAD!

Pótlásra a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghatározott időpontban, 2018.04.11-én szerdán kerül sor!"
Forrás: Vác FC hivatalos facebook oldala

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28576727_1589081427855005_7280706385424272794_n.jpg?oh=016fc8ce1a091bd94fc19bcfb1021cec&oe=5B12BFBC)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 02, 2018, 17:18:18
Idézetet írta: robmiller Dátum március 02, 2018, 16:57:45
A Vác - MTK meccs tuti elmarad!!!!!
Ez azért vicces, mert a WilliamHillnél már kedd óta lehetett rá fogadni!!!

Sose volt erre példa, hogy ilyen hamar kitegyenek egy mennyei másodosztályú meccset, és most is csak ez az egy volt elérhető!! Eddig sem értettem miért van már ilyen korán kinn...de biztosan van rá ésszerű magyarázat :)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum március 03, 2018, 08:21:58
Siófok - ZTE is elmarad! És a Budafok meccse sem lesz megtartva!

"ELMARAD A ZTE ELLENI BAJNOKI MÉRKŐZÉS!

Tisztelt Szurkolóink!

A vasárnap 17:00-ra kiírt ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésünk elmarad a rossz időjárási viszonyok és a balesetveszélyes pálya miatt.

Amennyiben az időjárás engedi, a Siófoki Bányász SE edzőcentrumának műfüves pályáján megmérkőzik csapatunk a Zalaegerszeggel edzőmérkőzés keretén belül 12:00-tól.

A bajnoki pótlására a tervek szerint 2018.április 11-én, szerdán, 19:00-kor kerül sor!
"

Forrás: Siófok hivatalos Facebook oldala

Ez a rohadt hideg, úgy fest egész Európában borít mindent....én még a dartson bosszankodom legfőképpen.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 03, 2018, 11:00:37
szinte az összes meccs elmaradt, egyedül a Szolnok - Grosics amit megtartanak utolsó infóim szerint..
.Szolnokon van pályafűtés egyedül...
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 03, 2018, 11:06:31
Idézetet írta: MarkoPolo Dátum március 03, 2018, 11:00:37
szinte az összes meccs elmaradt, egyedül a Szolnok - Grosics amit megtartanak utolsó infóim szerint..
.Szolnokon van pályafűtés egyedül...
a Szolnok meccset is halasztották április 11 re!
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum március 08, 2018, 22:06:03
24. forduló





Március 10., szombat:

2018.03.10 17:00   MTK Budapest - Szolnok   -   -   -

Március 11., vasárnap:

2018.03.11 14:00   Soroksár - Nyíregyháza   -   -   -

2018.03.11 14:30   Dorogi - Gyirmót SE   -   -   -

2018.03.11 14:30   Kazincbarcika - Budaörs   -   -   -

2018.03.11 14:30   Varda SE - BFC Siófok   -   -   -

2018.03.11 14:30   Mosonmagyaróvári - Békéscsaba   -   -   -

2018.03.11 14:30   Sopron FC - Vác FC   -   -   -

2018.03.11 14:30   Szeged - Budafok   -   -   -

2018.03.11 17:00   Győri ETO FC - Ceglédi VSE   -   -   -

2018.03.11 17:00   Zalaegerszeg - Csákvár   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 22 | 18 | 1 | 3  | 53:16 | 37  | 55
2 | Varda SE           | 22 | 14 | 5 | 3  | 41:22 | 19  | 47
3 | Békéscsaba       | 22 | 11 | 4 | 7  | 39:25 | 14  | 37
4 | Nyíregyháza      | 22 | 9  | 8 | 5  | 33:23 | 10  | 35
5 | Vác FC            | 22 | 9  | 6 | 7  | 29:23 | 6   | 33
6 | Budaörs           | 22 | 9  | 6 | 7  | 38:33 | 5   | 33
7 | Ceglédi VSE       | 21 | 9  | 6 | 6  | 24:25 | -1  | 33
8 | Gyirmót SE        | 22 | 9  | 5 | 8  | 37:30 | 7   | 32
9 | Győri ETO FC      | 22 | 9  | 5 | 8  | 27:27 | 0   | 32
10 | Kazincbarcika      | 22 | 9  | 4 | 9  | 23:27 | -4  | 31
11 | Soroksár          | 22 | 8  | 6 | 8  | 24:24 | 0   | 30
12 | Szolnok            | 22 | 8  | 4 | 10 | 25:30 | -5  | 28
13 | Dorogi             | 22 | 7  | 7 | 8  | 30:28 | 2   | 28
14 | Zalaegerszeg       | 22 | 7  | 5 | 10 | 25:34 | -9  | 26
15 | BFC Siófok        | 22 | 6  | 5 | 11 | 21:31 | -10 | 23
16 | Mosonmagyaróvári | 22 | 5  | 8 | 9  | 20:29 | -9  | 23
17 | Szeged             | 22 | 5  | 7 | 10 | 17:26 | -9  | 22
18 | Csákvár          | 22 | 5  | 6 | 11 | 23:43 | -20 | 21
19 | Budafok            | 22 | 4  | 7 | 11 | 18:34 | -16 | 19
20 | Sopron FC          | 21 | 1  | 9 | 11 | 12:29 | -17 | 12


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum március 10, 2018, 16:01:20
NB2: Indul az igazi tavaszi szezon (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-indul-az-igazi-tavaszi-szezon)

Szerencsés módon a múlt heti zord időjárást követően az előttünk álló hétvégén igazi tavaszi körülmények várják a másodosztálybeli csapatokat! Akik a kupából kiestek, azoknak akár jól is jöhetett a két hetes pihenő, mintegy meghosszabbítva ezzel a téli felkészülési időszakot! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-indul-az-igazi-tavaszi-szezon)

(http://sport365.hu/files/upload/fgsz_siofok.JPG)

Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum március 16, 2018, 08:05:28
25. forduló




Március 16., péntek:

2018.03.16 15:00   Budafok - MTK Budapest   5.24   3.98   1.49

Március 18., vasárnap:

2018.03.18 14:00   Békéscsaba - Győri ETO FC   -   -   -

2018.03.18 15:00   Vác FC - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2018.03.18 15:00   Dorogi - Soroksár   -   -   -

2018.03.18 15:00   Ceglédi VSE - Zalaegerszeg   -   -   -

2018.03.18 15:00   Budaörs - Szeged   -   -   -

2018.03.18 15:00   Szolnok - Sopron FC   -   -   -

2018.03.18 17:00   Gyirmót SE - BFC Siófok   -   -   -

2018.03.18 17:00   Csákvár - Varda SE   -   -   -

2018.03.18 17:00   Nyíregyháza - Kazincbarcika   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 23 | 19 | 1 | 3  | 55:16 | 39  | 58
2 | Varda SE           | 23 | 14 | 5 | 4  | 41:24 | 17  | 47
3 | Békéscsaba       | 23 | 12 | 4 | 7  | 40:25 | 15  | 40
4 | Budaörs           | 23 | 10 | 6 | 7  | 42:34 | 8   | 36
5 | Vác FC            | 23 | 10 | 6 | 7  | 31:24 | 7   | 36
6 | Nyíregyháza      | 23 | 9  | 9 | 5  | 33:23 | 10  | 36
7 | Gyirmót SE        | 23 | 10 | 5 | 8  | 40:31 | 9   | 35
8 | Győri ETO FC      | 23 | 10 | 5 | 8  | 30:27 | 3   | 35
9 | Ceglédi VSE       | 22 | 9  | 6 | 7  | 24:28 | -4  | 33
10 | Kazincbarcika      | 23 | 9  | 4 | 10 | 24:31 | -7  | 31
11 | Soroksár          | 23 | 8  | 7 | 8  | 24:24 | 0   | 31
12 | Szolnok            | 23 | 8  | 4 | 11 | 25:32 | -7  | 28
13 | Dorogi             | 23 | 7  | 7 | 9  | 31:31 | 0   | 28
14 | BFC Siófok        | 23 | 7  | 5 | 11 | 23:31 | -8  | 26
15 | Zalaegerszeg       | 23 | 7  | 5 | 11 | 25:36 | -11 | 26
16 | Csákvár          | 23 | 6  | 6 | 11 | 25:43 | -18 | 24
17 | Mosonmagyaróvári | 23 | 5  | 8 | 10 | 20:30 | -10 | 23
18 | Szeged             | 23 | 5  | 7 | 11 | 17:28 | -11 | 22
19 | Budafok            | 23 | 5  | 7 | 11 | 20:34 | -14 | 22
20 | Sopron FC          | 22 | 1  | 9 | 12 | 13:31 | -18 | 12


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 17, 2018, 20:47:24
NB2: Menekülés a kiesés elől (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-menekules-a-kieses-elol)

Két 'tavaszi' kör után találunk meglepő sorozatokat a másodosztályban. A két éllovas közül az MTK magabiztosan kezdett, azonban a második Kisvárda még nem szerzet idén pontot! Két vereség után utaznak a télen megerősített Csákvárhoz, akik két győzelemmel kezdtek! A Csákvár így elkerült a kieső helyekről azonban mindössze két egységgel előzi meg a már vonal alatti Szeged 2011-et. A gyulai Grosics Akadémia csapata szintén nehéz meccsre számíthat, a jó formában lévő Budaörsre látogat! Olvasd tovább ITT!

(https://i.imgur.com/kKKbK7O.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-menekules-a-kieses-elol)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum március 24, 2018, 17:49:11
NB2: Érdemes a Dunántúlra figyelnünk (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-erdemes-a-dunantulra-figyelnunk)

Reményeink szerint mostantól ismét visszazökken minden a rendes kerékvágásba a másodosztályú küzdelmeket illetően! Bár a válogatottszünet a bajnokságok többségét érinti, a mennyei kettőben nincs megállás! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-erdemes-a-dunantulra-figyelnunk)

(http://www.vacfc.com/uploads/gallerys/3-20161110-csakvarosz10-jpg.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum március 27, 2018, 08:21:05
Március 28., szerda:

2018.03.28 16:00   Vác FC - Zalaegerszeg   1.90   3.25   3.50

2018.03.28 16:00   Szolnok - Győri ETO FC   2.75   3.30   2.25

2018.03.28 16:00   Soroksár - Kazincbarcika   2.20   3.20   2.90

2018.03.28 16:00   Békéscsaba - Varda SE   2.60   3.10   2.45

2018.03.28 16:00   Dorogi - Szeged   1.90   3.30   3.50

2018.03.28 16:00   Budaörs - Sopron FC   1.50   3.50   6.50

2018.03.28 19:00   Budafok - Mosonmagyaróvári   2.25   3.25   2.75

2018.03.28 19:00   Gyirmót SE - Csákvár   1.80   3.25   4.00

2018.03.29 15:00   Ceglédi VSE - BFC Siófok   -   -   -

2018.03.29 19:00   Nyíregyháza - MTK Budapest   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D | V  | RG:KG | GA  | Pt
-------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 25 | 21 | 1 | 3  | 61:20 | 41  | 64
2 | Varda SE           | 24 | 15 | 5 | 4  | 44:25 | 19  | 50
3 | Békéscsaba       | 25 | 12 | 4 | 9  | 41:29 | 12  | 40
4 | Győri ETO FC      | 25 | 11 | 6 | 8  | 34:29 | 5   | 39
5 | Nyíregyháza      | 24 | 10 | 9 | 5  | 35:24 | 11  | 39
6 | Gyirmót SE        | 24 | 11 | 5 | 8  | 42:32 | 10  | 38
7 | Vác FC            | 24 | 10 | 7 | 7  | 32:25 | 7   | 37
8 | Budaörs           | 24 | 10 | 6 | 8  | 44:37 | 7   | 36
9 | Ceglédi VSE       | 23 | 9  | 6 | 8  | 25:31 | -6  | 33
10 | Kazincbarcika      | 24 | 9  | 5 | 10 | 24:31 | -7  | 32
11 | Szolnok            | 24 | 9  | 4 | 11 | 26:32 | -6  | 31
12 | Soroksár          | 24 | 8  | 7 | 9  | 25:26 | -1  | 31
13 | Zalaegerszeg       | 24 | 8  | 5 | 11 | 26:36 | -10 | 29
14 | Dorogi             | 24 | 7  | 8 | 9  | 31:31 | 0   | 29
15 | Csákvár          | 24 | 7  | 6 | 11 | 27:44 | -17 | 27
16 | BFC Siófok        | 24 | 7  | 5 | 12 | 24:33 | -9  | 26
17 | Budafok            | 25 | 6  | 7 | 12 | 25:37 | -12 | 25
18 | Mosonmagyaróvári | 24 | 5  | 8 | 11 | 20:31 | -11 | 23
19 | Szeged             | 24 | 5  | 7 | 12 | 18:30 | -12 | 22
20 | Sopron FC          | 23 | 1  | 9 | 13 | 13:34 | -21 | 12


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 28, 2018, 07:01:16
NB2: Ünnepi mérkőzés a budafoki éjszakában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-unnepi-merkozes-a-budafoki-ejszakaban)

Nemcsak a válogatottnak sűrű a programja, hanem a másodosztály csapatainak is. A vasárnapi forduló után nincs megállás, hétközben is pályára lépnek a csapatok. Teljes forduló következik: nyolcs meccs szerdán, kettő csütörtökön! Olvasd tovább ITT!

(https://image.ibb.co/hA5tKn/image.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-unnepi-merkozes-a-budafoki-ejszakaban)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum március 29, 2018, 10:40:37
Az esti Nyíregyháza - MTK-ra a tippem over 2.5. 1.85-ért tehető nagyjából mindenhol.
Egyrészt a két edző filozófiája miatt gondolom, Feczkó eleve soha sehol nem áll be védekezni, Balmazon sem csinálta anno, most meg ezzel az MTK-val, ilyen állománnyal fura is lenne. Vannak sérültjeik bőven, Hrepka, Gera, Baki, Balogh. Torghelle sem biztos, hogy rendbe jött, ezzel együtt van bőven potenciál az MTK-ban azért NB2-es szinten azokkal is akik a kezdőben lesznek. Nekik óvatoskodni nincs miért, szinte biztosan bajnokok, Feczkónak amúgy is egy hatalmas presztízsmeccs ez mert nyíregyházi ember, szerintem kijönnek majd és próbálják játszani a saját játékukat, megnyerni a meccset.
A Szpari meg főleg otthon elég jó, kombinatív támadójátékot tol, az edzője meg Lucsánszky aki soroksári időszakában is játszós focit erőltetett, most is így van ez. A védelme a Szparinak ugyanakkor elég meredek dolgokat művel néha, aztán van ellenfél amelyik ezt ki tudja használni és van amelyik nem. A Szparinak támadni kell majd mert a Kisvárda botladozása miatt pár csapatnak most kisebb esélye nyílt, hogy felzárkózzon és esetleg célba vegye a második feljutó helyet, egyik ilyen csapat a Szpari.
Én NB2-es szinthez képest egy jó meccset várok, sok eseménnyel és remélhetőleg legalább három góllal.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum március 29, 2018, 17:31:44
Idézetet írta: firgabácsi Dátum március 29, 2018, 10:40:37
A Szparinak támadni kell majd mert a Kisvárda botladozása miatt pár csapatnak most kisebb esélye nyílt, hogy felzárkózzon és esetleg célba vegye a második feljutó helyet, egyik ilyen csapat a Szpari.
Én NB2-es szinthez képest egy jó meccset várok, sok eseménnyel és remélhetőleg legalább három góllal.

Tegnap egy kicsit "lebutitott" csapattal is megcsináltuk Csabán az X-et, úgy hogy a látottak alapján inkább nekünk állt a meccs. Szerintem túl vagyunk a nehéz perióduson, de természetesen lesz még botlásunk. Viszont ahogy a közvetlen vetélytársakat nézem, én senkiben nem látom, hogy győztesen lehozná a hátralévő mérkőzéseit. Az előzéshez pedig ez kellene.... a 10 vagy esetleg a mai meccs után a 9 pont előny azért nem kevés.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum március 29, 2018, 17:38:05
A Váccal ne számoljatok! Biztosan tudom, hogy eszünkben sincs megcélozni az NB1-et jelen körülmények között! Se saját stadion, se komoly anyagi támogatás. Öngyilkosság lenne...jól ellavírozunk mi itt az NB2 felső házában. Senki sem akar NB1-ben pofozógép lenni, aztán kiesni és/vagy csődbejutni..szóval egy klubbal kevesebb a feljutásra pályázók között. Szerintem akik vállalnák a feljutást az a Békéscsaba, Nyíregyháza, Gyirmót és talán a Győr. Persze a Kisvárda mellett.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: firgabácsi Dátum március 30, 2018, 00:36:10
Idézetet írta: robmiller Dátum március 29, 2018, 17:38:05
A Váccal ne számoljatok! Biztosan tudom, hogy eszünkben sincs megcélozni az NB1-et jelen körülmények között! Se saját stadion, se komoly anyagi támogatás. Öngyilkosság lenne...jól ellavírozunk mi itt az NB2 felső házában. Senki sem akar NB1-ben pofozógép lenni, aztán kiesni és/vagy csődbejutni..szóval egy klubbal kevesebb a feljutásra pályázók között. Szerintem akik vállalnák a feljutást az a Békéscsaba, Nyíregyháza, Gyirmót és talán a Győr. Persze a Kisvárda mellett.

Ez így van. Nagyon a Kisvárdának áll ez, igazából ők ronthatják el csak. A ma látott Szpari pl. akár meg is szoríthatná még őket, főleg ha az egymás elleni rangadót nyerné, de a Szpari is nagyon hektikus.
A Győrt is láttam pont most szerdán (is) Szolnokon, az alapján nem tudom elképzelni, hogy ők bárhova odaérjenek ezzel a kerettel. A Gyirmót edző-, és koncepcióváltás után nagyon jól muzsikál tavasszal. A Csaba szerintem óriási gödörben van, még abban sem vagyok biztos, hogy Boér ebből ki tudja őket hozni, lehet hosszabb távon lesz egy edzőváltás ott.
Azért hosszú még ez a bajnokság, meglátjuk mit hoz április.
Az over meg pechesen ment el, főleg az MTK-n ma, mindent kihagytak meg lőttek két kapufát is.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum március 31, 2018, 22:27:38
NB2: Ki bírja a tempót? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ki-birja-a-tempot)
Nem vicc: árpilis elsejei fordulóval folytatódik a mennyei második osztály. A sűrű program és a hétközi leterheltség miatt vasárnap azok a csapatok lehetnek előnyben, ahol hosszabb a kispad vagy jobban sikerült a téli alapozás. Olvasd tovább ITT!
(https://i.imgur.com/CPQl8x7.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ki-birja-a-tempot)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 05, 2018, 07:28:55
29. forduló




Április 08., vasárnap:

2018.04.08 16:30   Dorogi - Sopron FC   -   -   -

2018.04.08 16:30   Kazincbarcika - Szeged   -   -   -

2018.04.08 16:30   Soroksár - MTK Budapest   -   -   -

2018.04.08 16:30   Vác FC - BFC Siófok   -   -   -

2018.04.08 16:30   Budaörs - Győri ETO FC   -   -   -

2018.04.08 17:00   Békéscsaba - Csákvár   -   -   -

2018.04.08 17:00   Budafok - Zalaegerszeg   -   -   -

2018.04.08 17:00   Gyirmót SE - Ceglédi VSE   -   -   -

2018.04.08 17:00   Nyíregyháza - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2018.04.08 19:30   Szolnok - Varda SE   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 27 | 21 | 2  | 4  | 61:22 | 39  | 65
2 | Varda SE           | 26 | 16 | 6  | 4  | 46:26 | 20  | 54
3 | Nyíregyháza      | 26 | 12 | 9  | 5  | 42:28 | 14  | 45
4 | Gyirmót SE        | 26 | 13 | 5  | 8  | 48:35 | 13  | 44
5 | Békéscsaba       | 27 | 13 | 5  | 9  | 44:31 | 13  | 44
6 | Győri ETO FC      | 27 | 12 | 6  | 9  | 37:32 | 5   | 42
7 | Budaörs           | 26 | 11 | 7  | 8  | 48:38 | 10  | 40
8 | Vác FC            | 26 | 11 | 7  | 8  | 33:26 | 7   | 40
9 | Szolnok            | 26 | 11 | 4  | 11 | 31:35 | -4  | 37
10 | Ceglédi VSE       | 25 | 10 | 6  | 9  | 27:33 | -6  | 36
11 | Soroksár          | 26 | 9  | 7  | 10 | 27:28 | -1  | 34
12 | Kazincbarcika      | 26 | 9  | 5  | 12 | 26:36 | -10 | 32
13 | Dorogi             | 26 | 7  | 10 | 9  | 31:31 | 0   | 31
14 | Csákvár          | 26 | 8  | 6  | 12 | 30:47 | -17 | 30
15 | Zalaegerszeg       | 26 | 8  | 5  | 13 | 28:40 | -12 | 29
16 | BFC Siófok        | 26 | 7  | 5  | 14 | 25:37 | -12 | 26
17 | Szeged             | 26 | 6  | 8  | 12 | 20:30 | -10 | 26
18 | Budafok            | 27 | 6  | 8  | 13 | 27:40 | -13 | 26
19 | Mosonmagyaróvári | 26 | 5  | 10 | 11 | 22:33 | -11 | 25
20 | Sopron FC          | 25 | 1  | 9  | 15 | 17:42 | -25 | 12


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum április 07, 2018, 14:06:39
NB2: Folytatódik a gyirmóti sikerszéria (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-folytatodik-a-gyirmoti-sikerszeria)

Az ajtónkon kopogtat a magyar másodosztályú bajnokság soron következő 27. fordulója, s nem volt könnyű az alábbi beharangozóban szereplő meccseket kiválasztani, hiszen kissé a bőség zavarát éljük meg a forduló kapcsán kidobott szorzók terén! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-folytatodik-a-gyirmoti-sikerszeria)

(https://24.p3k.hu/app/uploads/2015/09/dkrcs20150926001-e1443340146485-1024x576.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 09, 2018, 06:52:17
23. forduló (halasztott forduló pótlása)



Április 11., szerda:

2018.04.11 15:30   Gyirmót SE - Varda SE   -   -   -

2018.04.11 16:30   Budaörs - Soroksár   -   -   -

2018.04.11 16:30   Békéscsaba - Sopron FC   -   -   -

2018.04.11 16:30   Vác FC - MTK Budapest   -   -   -

2018.04.11 16:30   Szolnok - Szeged   2.13   3.23   2.99

2018.04.11 16:30   Ceglédi VSE - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2018.04.11 19:00   Budafok - Kazincbarcika   -   -   -

2018.04.11 19:00   BFC Siófok - Zalaegerszeg   2.24   3.48   2.63

2018.04.11 19:00   Csákvár - Győri ETO FC   -   -   -

2018.04.11 19:00   Nyíregyháza - Dorogi   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 28 | 21 | 2  | 5  | 63:26 | 37  | 65
2 | Varda SE           | 27 | 17 | 6  | 4  | 47:26 | 21  | 57
3 | Gyirmót SE        | 27 | 13 | 6  | 8  | 48:35 | 13  | 45
4 | Békéscsaba       | 28 | 13 | 6  | 9  | 45:32 | 13  | 45
5 | Nyíregyháza      | 27 | 12 | 9  | 6  | 42:29 | 13  | 45
6 | Budaörs           | 27 | 12 | 7  | 8  | 53:40 | 13  | 43
7 | Győri ETO FC      | 28 | 12 | 6  | 10 | 39:37 | 2   | 42
8 | Vác FC            | 27 | 11 | 8  | 8  | 34:27 | 7   | 41
9 | Szolnok            | 27 | 11 | 4  | 12 | 31:36 | -5  | 37
10 | Soroksár          | 27 | 10 | 7  | 10 | 31:30 | 1   | 37
11 | Ceglédi VSE       | 26 | 10 | 7  | 9  | 27:33 | -6  | 37
12 | Kazincbarcika      | 27 | 9  | 6  | 12 | 27:37 | -10 | 33
13 | Dorogi             | 27 | 7  | 11 | 9  | 32:32 | 0   | 32
14 | Csákvár          | 27 | 8  | 7  | 12 | 31:48 | -17 | 31
15 | Zalaegerszeg       | 27 | 8  | 6  | 13 | 28:40 | -12 | 30
16 | Mosonmagyaróvári | 27 | 6  | 10 | 11 | 23:33 | -10 | 28
17 | BFC Siófok        | 27 | 7  | 6  | 14 | 26:38 | -12 | 27
18 | Szeged             | 27 | 6  | 9  | 12 | 21:31 | -10 | 27
19 | Budafok            | 28 | 6  | 9  | 13 | 27:40 | -13 | 27
20 | Sopron FC          | 26 | 1  | 10 | 15 | 18:43 | -25 | 13


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum április 11, 2018, 21:54:59
Idézetet írta: SPF Infó Dátum április 09, 2018, 06:52:17
2018.04.11 15:30   Gyirmót SE - Varda SE   1 - 0
Rangadóhoz méltó gól! (Kiss Máté - Gyirmót)
(https://i.imgflip.com/286xhq.gif)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 13, 2018, 07:18:31
30. forduló




Április 15., vasárnap:

2018.04.15 16:30   Ceglédi VSE - Békéscsaba   -   -   -

2018.04.15 16:30   Varda SE - Budafok   -   -   -

2018.04.15 16:30   Mosonmagyaróvári - Dorogi   -   -   -

2018.04.15 16:30   Sopron FC - Soroksár   -   -   -

2018.04.15 16:30   Szeged - Gyirmót SE   -   -   -

2018.04.15 17:00   Csákvár - Vác FC   -   -   -

2018.04.15 17:00   Győri ETO FC - Nyíregyháza   -   -   -

2018.04.15 17:00   MTK Budapest - Kazincbarcika   -   -   -

2018.04.15 17:00   BFC Siófok - Szolnok   -   -   -

2018.04.15 17:00   Zalaegerszeg - Budaörs   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 29 | 22 | 2  | 5  | 66:28 | 38  | 68
2 | Varda SE           | 28 | 17 | 6  | 5  | 47:27 | 20  | 57
3 | Békéscsaba       | 29 | 14 | 6  | 9  | 48:32 | 16  | 48
4 | Gyirmót SE        | 28 | 14 | 6  | 8  | 49:35 | 14  | 48
5 | Nyíregyháza      | 28 | 13 | 9  | 6  | 45:30 | 15  | 48
6 | Budaörs           | 28 | 12 | 8  | 8  | 55:42 | 13  | 44
7 | Győri ETO FC      | 29 | 12 | 6  | 11 | 40:40 | 0   | 42
8 | Vác FC            | 28 | 11 | 8  | 9  | 36:30 | 6   | 41
9 | Soroksár          | 28 | 10 | 8  | 10 | 33:32 | 1   | 38
10 | Ceglédi VSE       | 27 | 10 | 8  | 9  | 28:34 | -6  | 38
11 | Szolnok            | 28 | 11 | 4  | 13 | 31:37 | -6  | 37
12 | Csákvár          | 28 | 9  | 7  | 12 | 34:49 | -15 | 34
13 | Kazincbarcika      | 28 | 9  | 6  | 13 | 27:38 | -11 | 33
14 | Dorogi             | 28 | 7  | 11 | 10 | 33:35 | -2  | 32
15 | BFC Siófok        | 28 | 8  | 6  | 14 | 28:38 | -10 | 30
16 | Zalaegerszeg       | 28 | 8  | 6  | 14 | 28:42 | -14 | 30
17 | Szeged             | 28 | 7  | 9  | 12 | 22:31 | -9  | 30
18 | Budafok            | 29 | 7  | 9  | 13 | 28:40 | -12 | 30
19 | Mosonmagyaróvári | 28 | 6  | 11 | 11 | 24:34 | -10 | 29
20 | Sopron FC          | 27 | 1  | 10 | 16 | 18:46 | -28 | 13


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum április 14, 2018, 22:26:13
NB2: Hazai pályán brillírozhat a Kisvárda (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-hazai-palyan-brillirozhat-a-kisvarda)

A harmincadik forduló következik a mennyei másodosztályban. Az MTK tavaszi bukdácsolási ellenére még mindig utcahosszal vezet, és úgy tűnik a Kisvárdát sem lehet már befogni.
A szabolcsiak hazai pályán örömjátékot mutathatnak be a Budafok ellen. A dogobó alsó fokától egyre távolodó Vác a tavasz egyik meglepetéscsapatához, a Csákvárhoz látogat. Lássuk az esélyeket!
Olvasd tovább ITT!!!

(https://i.imgur.com/76CmOS8.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-hazai-palyan-brillirozhat-a-kisvarda)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 19, 2018, 06:57:44
31. forduló




Április 22., vasárnap:

2018.04.22 17:00   Vác FC - Ceglédi VSE   -   -   -

2018.04.22 17:00   Szolnok - Csákvár   -   -   -

2018.04.22 17:00   Dorogi - Győri ETO FC   -   -   -

2018.04.22 17:00   Budaörs - Varda SE   -   -   -

2018.04.22 17:00   Soroksár - Mosonmagyaróvári   -   -   -

2018.04.22 17:00   Nyíregyháza - Zalaegerszeg   -   -   -

2018.04.22 17:00   Kazincbarcika - Sopron FC   -   -   -

2018.04.22 17:00   Budafok - BFC Siófok   -   -   -

2018.04.22 17:00   Szeged - MTK Budapest   -   -   -

2018.04.22 17:00   Gyirmót SE - Békéscsaba   -   -   -


P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 30 | 23 | 2  | 5  | 70:29 | 41  | 71
2 | Varda SE           | 29 | 18 | 6  | 5  | 51:29 | 22  | 60
3 | Békéscsaba       | 30 | 15 | 6  | 9  | 50:32 | 18  | 51
4 | Gyirmót SE        | 29 | 14 | 7  | 8  | 49:35 | 14  | 49
5 | Nyíregyháza      | 29 | 13 | 9  | 7  | 45:31 | 14  | 48
6 | Budaörs           | 29 | 13 | 8  | 8  | 57:43 | 14  | 47
7 | Győri ETO FC      | 30 | 13 | 6  | 11 | 41:40 | 1   | 45
8 | Vác FC            | 29 | 11 | 8  | 10 | 37:32 | 5   | 41
9 | Soroksár          | 29 | 11 | 8  | 10 | 34:32 | 2   | 41
10 | Ceglédi VSE       | 28 | 10 | 8  | 10 | 28:36 | -8  | 38
11 | Szolnok            | 29 | 11 | 4  | 14 | 31:41 | -10 | 37
12 | Csákvár          | 29 | 10 | 7  | 12 | 36:50 | -14 | 37
13 | BFC Siófok        | 29 | 9  | 6  | 14 | 32:38 | -6  | 33
14 | Kazincbarcika      | 29 | 9  | 6  | 14 | 28:42 | -14 | 33
15 | Dorogi             | 29 | 7  | 11 | 11 | 34:37 | -3  | 32
16 | Mosonmagyaróvári | 29 | 7  | 11 | 11 | 26:35 | -9  | 32
17 | Szeged             | 29 | 7  | 10 | 12 | 22:31 | -9  | 31
18 | Zalaegerszeg       | 29 | 8  | 6  | 15 | 29:44 | -15 | 30
19 | Budafok            | 30 | 7  | 9  | 14 | 30:44 | -14 | 30
20 | Sopron FC          | 28 | 1  | 10 | 17 | 18:47 | -29 | 13


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum április 19, 2018, 22:04:51
Idézetet írta: SPF Infó Dátum április 13, 2018, 07:18:31
30. forduló
2018.04.15 17:00   Győri ETO FC - Nyíregyháza   -   -   -
Ilyet is csak a mennyeiben látni: egyszerre hárman sérültek meg úgy, hogy az egyik védőnek semmi köze nem volt az ütközéshez!  ;D
(https://i.imgflip.com/28pt1z.gif)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum április 21, 2018, 15:07:12
NB2: Leért a lift Sopronban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-leert-a-lift-sopronban)

Lassacskán véghajrájához közeledik a magyar másodosztályú bajnokság, s alábbi beharangozónkban a forduló kiesési rangadóját taglaljuk részletesebben! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-leert-a-lift-sopronban)

(http://www.svse.hu/upload/gallery/210/5n0a0074_1_mmhd.jpg)

Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mate_debrecen Dátum április 22, 2018, 21:17:38
Remélem Kondás mester nem adja át a stafétát, ha feljut a Kisvárda, mert úgy tűnik, hogy alakul az az enbéegy a keleti végeken  :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum április 23, 2018, 09:59:23
Idézetet írta: mate_debrecen Dátum április 22, 2018, 21:17:38
Remélem Kondás mester nem adja át a stafétát, ha feljut a Kisvárda, mert úgy tűnik, hogy alakul az az enbéegy a keleti végeken  :beerchug:

Elemér nagyszerű munkát végzett és mellette talpig úri ember. Kortól nemtől függetlenül mindenkinek előre köszön, mindenkire kerít egy-két percet aki érdeklődik tőle. Nála nem csak elcsépelt frázis, hanem gyakorlat, hogy számára fontos a szurkolókkal való kapcsolattartás.
S, hogy miért végzett nagyszerű munkát? Én törzsszurkolóként a bajnokság kezdetekor az 5.-8. helyre vártam a gárdát. Ezt a "Dream Team"-s kollégáim meg is tudják erősíteni. Ezzel szemben számításaim szerint 10 pontra vagyunk az első osztálytól. 8 forduló alatt ez nem egy lehetetlen küldetés és szerintem is feljutunk.
Hogy ott mi lesz? Az már egy másik kávéház, de a történelmi sikert ez nem fogja beárnyékolni.
Első másodosztályú szereplésünknél kiestünk, majd az azonnali visszakerülésünknél 4., 3., és az idén valószínűleg 2., szerepel a nevünk előtt.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 24, 2018, 08:51:00
25. forduló - (halasztott forduló)




Április 25., szerda:

2018.04.25 17:00   Budaörs - Szeged   1.67   3.28   4.74

2018.04.25 17:00   Ceglédi VSE - Zalaegerszeg   2.10   3.18   3.10

2018.04.25 17:00   Dorogi - Soroksár   2.19   3.09   3.00

2018.04.25 17:00   Szolnok - Sopron FC   1.65   3.46   4.56

2018.04.25 17:00   Vác FC - Mosonmagyaróvári   1.74   3.28   4.27

2018.04.25 17:00   Csákvár - Varda SE   3.98   3.25   1.80

2018.04.25 19:00   Gyirmót SE - BFC Siófok   1.80   3.24   3.98

2018.04.25 19:00   Nyíregyháza - Kazincbarcika   1.80   3.25   3.98


P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 31 | 23 | 3  | 5  | 72:31 | 41  | 72
2 | Varda SE           | 30 | 18 | 7  | 5  | 52:30 | 22  | 61
3 | Békéscsaba       | 31 | 15 | 7  | 9  | 52:34 | 18  | 52
4 | Gyirmót SE        | 30 | 14 | 8  | 8  | 51:37 | 14  | 50
5 | Nyíregyháza      | 30 | 13 | 10 | 7  | 45:31 | 14  | 49
6 | Budaörs           | 30 | 13 | 9  | 8  | 58:44 | 14  | 48
7 | Győri ETO FC      | 31 | 13 | 6  | 12 | 41:41 | 0   | 45
8 | Vác FC            | 30 | 11 | 9  | 10 | 38:33 | 5   | 42
9 | Soroksár          | 30 | 11 | 9  | 10 | 34:32 | 2   | 42
10 | Csákvár          | 30 | 11 | 7  | 12 | 40:52 | -12 | 40
11 | Ceglédi VSE       | 29 | 10 | 9  | 10 | 29:37 | -8  | 39
12 | Szolnok            | 30 | 11 | 4  | 15 | 33:45 | -12 | 37
13 | BFC Siófok        | 30 | 10 | 6  | 14 | 34:38 | -4  | 36
14 | Kazincbarcika      | 30 | 10 | 6  | 14 | 29:42 | -13 | 36
15 | Dorogi             | 30 | 8  | 11 | 11 | 35:37 | -2  | 35
16 | Mosonmagyaróvári | 30 | 7  | 12 | 11 | 26:35 | -9  | 33
17 | Szeged             | 30 | 7  | 11 | 12 | 24:33 | -9  | 32
18 | Zalaegerszeg       | 30 | 8  | 7  | 15 | 29:44 | -15 | 31
19 | Budafok            | 31 | 7  | 9  | 15 | 30:46 | -16 | 30
20 | Sopron FC          | 29 | 1  | 10 | 18 | 18:48 | -30 | 13


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum április 24, 2018, 22:33:03
NB2: Gólok nélkül maradhatunk (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-golok-nelkul-maradhatunk)
Ismét hétközi mérkőzések színesítik a mennyei második osztályt. Az elhalasztott 25. forduló nem lesz teljes, ugyanis az emlékezetes Budafok - MTK (2-3) és Békéscsaba - Győri ETO (1-3) meccseket az eredetileg kiírt időpontban le tudták játszani. Úgy gondoljuk a fordulóban e két meccsen a csapatok ellőtték puskaporaikat, és a szerdai napon többségében underes mérkőzések következhetnek!
Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-golok-nelkul-maradhatunk)
(https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2009/10/1255169983_stadion.jpg)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: SPF Infó Dátum április 26, 2018, 19:56:55
32. forduló





Április 29., vasárnap:

2018.04.29 15:00   Varda SE - Nyíregyháza   -   -   -

2018.04.29 17:00   Csákvár - Budafok   -   -   -

2018.04.29 17:00   BFC Siófok - Budaörs   -   -   -

2018.04.29 17:00   Zalaegerszeg - Dorogi   -   -   -

2018.04.29 17:00   Mosonmagyaróvári - Kazincbarcika   -   -   -

2018.04.29 17:00   Győri ETO FC - Soroksár   -   -   -

2018.04.29 17:00   Sopron FC - Szeged   -   -   -

2018.04.29 17:00   Ceglédi VSE - Szolnok   -   -   -

2018.04.29 17:00   Békéscsaba - Vác FC   -   -   -

2018.04.29 19:00   MTK Budapest - Gyirmót SE   -   -   -



P | Csapat             | LM | Ny | D  | V  | RG:KG | GA  | Pt
--------------------------------------------------------------
1 | MTK Budapest       | 31 | 23 | 3  | 5  | 72:31 | 41  | 72
2 | Varda SE           | 31 | 19 | 7  | 5  | 55:30 | 25  | 64
3 | Békéscsaba       | 31 | 15 | 7  | 9  | 52:34 | 18  | 52
4 | Nyíregyháza      | 31 | 14 | 10 | 7  | 47:31 | 16  | 52
5 | Gyirmót SE        | 31 | 14 | 9  | 8  | 51:37 | 14  | 51
6 | Budaörs           | 31 | 13 | 10 | 8  | 58:44 | 14  | 49
7 | Győri ETO FC      | 31 | 13 | 6  | 12 | 41:41 | 0   | 45
8 | Soroksár          | 31 | 11 | 10 | 10 | 36:34 | 2   | 43
9 | Vác FC            | 31 | 11 | 9  | 11 | 38:34 | 4   | 42
10 | Ceglédi VSE       | 30 | 11 | 9  | 10 | 31:37 | -6  | 42
11 | Csákvár          | 31 | 11 | 7  | 13 | 40:55 | -15 | 40
12 | Szolnok            | 31 | 11 | 4  | 16 | 34:47 | -13 | 37
13 | BFC Siófok        | 31 | 10 | 7  | 14 | 34:38 | -4  | 37
14 | Kazincbarcika      | 31 | 10 | 6  | 15 | 29:44 | -15 | 36
15 | Dorogi             | 31 | 8  | 12 | 11 | 37:39 | -2  | 36
16 | Mosonmagyaróvári | 31 | 8  | 12 | 11 | 27:35 | -8  | 36
17 | Szeged             | 31 | 7  | 12 | 12 | 24:33 | -9  | 33
18 | Zalaegerszeg       | 31 | 8  | 7  | 16 | 29:46 | -17 | 31
19 | Budafok            | 31 | 7  | 9  | 15 | 30:46 | -16 | 30
20 | Sopron FC          | 30 | 2  | 10 | 18 | 20:49 | -29 | 16


Tippek, vélemények?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum április 28, 2018, 20:37:10
NB2: Ki lesz a kelet királya? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ki-lesz-a-kelet-kiralya)
A mennyei másodosztály 32. fordulójában két olyan mérkőzést is rendeznek, ahol feljutó és dobogóra esélyes csapatok találkoznak. Az éllovas MTK az utóbbi három meccsén háromszor remiző Gyirmótot fogadja. Azonban vasárnap az ország szeme az utóbbi években a legnagyobb keleti rangadójává váló Kisvárda-Nyíregyháza mérkőzésen! Mi is ezzel a találkozóval foglalkozunk kiemelten. Olvasd tovább ITT!
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22459427_2497611117046615_7211686600705214442_o.jpg?_nc_cat=0&oh=206db6cd4d18c9364586b0e03b23f1c9&oe=5B4F53BF)
(https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-ki-lesz-a-kelet-kiralya)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum április 29, 2018, 20:55:24
A labdarúgás igazi propagandája volt a ma délután:

http://kisvardafc.hu/news/news/view?title=parades-futballt-hozott-a-megyei-rangado&id=738

Örülök, hogy a részese lehettem!    :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: robmiller Dátum május 01, 2018, 09:29:09
NB2: Gomolyfelhők a Dunakanyar felett (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gomolyfelhok-a-dunakanyar-felett)

Ismét hétközi fordulót rendeznek a magyar másodosztályban! Szerdán kilenc mérkőzést bonyolítanak le, míg a Nyíregyháza csütörtökön fogadja a Siófok csapatát! Olvasd tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-gomolyfelhok-a-dunakanyar-felett)

(http://www.vacfc.com/uploads/gallerys/1477223136-szeol3.jpg)

Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum május 12, 2018, 21:42:25
NB2: Mi történik Sopronban? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-mi-tortenik-sopronban)
Szinte már szokatlan, hogy nem volt hétközi forduló a Merkantil Bank Ligában. Az előző két hétben megszokhattuk, hogy szerda-vasárnap ritmusban játszottak csapatok. Nagy a tülekedés az alsóházban, kilenc csapat menekül a kiesés elől. Mindössze hét ponttal előzi meg a kieső helyeket a 11. helyen álló Dorog, aki az egy ponttal mögötte álló Csákvárt fogadja. Az utolsó, már kiesett Sopronhoz a megyei rivális Mosonmagyaróvár látogat. Ezen kívül szót ejtünk a feltámadó Budafok Vác elleni találkozójáról is.
Olvasd tovább ITT!
(https://i.imgur.com/qcsYsv6.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-mi-tortenik-sopronban)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum május 20, 2018, 12:20:58
NB2: Papíron is élvonalbeli lehet a Kisvárda (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-papiron-is-elvonalbeli-lehet-a-kisvarda)
Három forduló maradt hátra a Merkantil Bank Liga idei szezonjából. Az bajnoki cím már eldőlt és vasárnap a Kisvárda második helye is biztossá válhat. A hátsó régióra érdemes azonban figyelni, ahol a már kieső Sopron mellett a patinás ZTE sorsa is megpecsételődni látszik. Rajtuk kívül az utolsó kieső helyre még hat csapat esélyes. Szerencsére két hatpontos találkozó is vár ránk, így minden csapattal külön foglalkozunk! Olvasd tovább ITT (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-papiron-is-elvonalbeli-lehet-a-kisvarda)
A tavalyi Csákvár-Soroksár góljai (1-1)
(https://media.giphy.com/media/9J7ixhuiwqAHhXsgHH/giphy.gif)
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mikisun Dátum május 21, 2018, 20:33:54
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D
Nem baj,lesz egy szezonjuk az nb 1ben.
Egyébként,ilyen politikai hátszéllel nem is volt ezt olyan nehéz megcsinálni.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: TiB Dátum május 21, 2018, 22:06:19
Azt a zalaegerszegi harmadosztályt nehéz lehet megemészetni, részvétem ezúton is minden érintettnek.

Ha jól látom, 1968 óta nem jártak ilyen mélységekben: https://www.magyarfutball.hu/hu/csapat/2/bajnoki-mult
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Eisbär Dátum május 22, 2018, 12:45:56
Idézetet írta: mikisun Dátum május 21, 2018, 20:33:54
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D
Nem baj,lesz egy szezonjuk az nb 1ben.
Egyébként,ilyen politikai hátszéllel nem is volt ezt olyan nehéz megcsinálni.

Lehet hogy még 1 szezonjuk se lesz...  Most hogy seszták kikerült orbán kegyeltjei közül. https://24.hu/kozelet/2018/05/21/sesztak-miklos-orban-viktor-kacsa/ (https://24.hu/kozelet/2018/05/21/sesztak-miklos-orban-viktor-kacsa/) könnyen lehet hogy elzáródik a pénzcsap, akkor meg ez a szedett-vedett, összevásárolt csapat hamar szétszéled...  Csak idő kérdése, hogy mikor válik libalegelővé a sok-sok milliárdos új stadion.. 
Igazad van, szégyen....  Nagy múltú megyeszékhelyek hullanak a süllyesztőbe, az ilyen egysor ház, egy sor budi falvak meg az NB1-be.
De hát tudjuk, mindenki annyit ér amennyije van.

Mint amikor ülsz egy napot a rendelőben, vársz a sorodra, aztán egyszer csak betoppan egy paraszt és beelőzve bemegy az orvoshoz, csak azért, mert neki ismerőse, jóbarátja, üzlettársa. A plusz poén, hogy az ember még akkor is azt várná, hogy amikor kijön az illető szemlesütve, sajnálva, elnézést kérve, hogy tudja ő hogy nem volt szép dolog, de nem tehet róla, ilyen a rendszer, most ez van, ezt kell szeretni. Nem, nem így történik, kijön, mellét döngeti, igen, megcsináltam, megérdemeltem, büszke vagyok magamra, apám is büszke lenne rám, le vagytok szarva, irigykedjetek csak, ÉN ennyivel különb vagyok nálatok. Nem érti, örül a 15 perces sikernek....

Nem baj, ülünk és reménykedünk tovább, hogy egyszer majd normális és jobb világ lesz...
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: oakland23 Dátum május 22, 2018, 13:15:20
Idézetet írta: TiB Dátum május 21, 2018, 22:06:19
Azt a zalaegerszegi harmadosztályt nehéz lehet megemészetni, részvétem ezúton is minden érintettnek.

Ha jól látom, 1968 óta nem jártak ilyen mélységekben: https://www.magyarfutball.hu/hu/csapat/2/bajnoki-mult

Még nem estek ki, vagy én maradtam le valamiről?
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: csabax Dátum május 22, 2018, 13:36:41
Idézetet írta: mikisun Dátum május 21, 2018, 20:33:54
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D
Nem baj,lesz egy szezonjuk az nb 1ben.
Egyébként,ilyen politikai hátszéllel nem is volt ezt olyan nehéz megcsinálni.
Szerintem egyáltalán nem szégyen, hogy a Nyíregyháza nem jut az NB I-be, míg a Kisvárda meg igen!
Mindössze annyi van, hogy érdemes elfogadni, hogy jelenleg ilyen világ van Magyarországon. Figyelem: nem MEGSZOKNI érdemes, hanem ELFOGADNI!
Most persze lehetne írni olyasmit, hogy a magyar emberek egy része így választott és ezt akarja, de hát szerintem jelenleg teljesen felesleges dolog választásról hablatyolni, hiszen az idei évtől kezdve NEM ÉRDEMES FOGLALKOZNI a magyarországi látszatválasztásokkal.
Régebben megéltem én már Ceausescu romániai diktatúrájában több ilyen látszatválasztást, ahol csak azért rendeztek választásokat, hogy a hiszékeny embereknek további mankót adjanak a hitükhöz, de amúgy azok a romániai látszatválasztások egyáltan nem arról szóltak, hogy Ceausescu elvtársat esetleg le lehetne váltani, hanem kizárólag csak arról szóltak, hogy Ceausescu elvtárs hány százalékkal lesz újra megválasztva!
Ehhez hasonlóan az idei évtől már NEM arról szólnak a magyarországi látszatválasztások, hogy Orbán Viktor elvtársat esetleg le lehetne váltani, hanem kizárólag csak arról szólnak majd, hogy Orbán Viktor elvtárs hány százalékkal lesz újra megválasztva!
De visszatérve a focira:
Az akkori Romániában jobbára arról szólt a labdarúgó NB I., hogy a különböző minisztériumok "fejesei" a kártyapartikon majd zrikálás jelleggel jól odamondhassanak valamelyik kártyázó haverjuknak, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Jelenleg az van Magyarországon, hogy - mintegy igazodva a jelenkor követelményeihez - immár nem minisztériumok "fejesei", hanem oligarchák zrikálhatják kártyapartnerüket azzal, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Ennyi!
Most az van, hogy Orbán Viktor felcsúti focicsapata játszik Tállai András mezőkövesdi focicsapata ellen, Seszták Miklós kisvárdai focicsapata játszik Garancsi István (Orbán Viktor) székesfehérvári focicsapata ellen, satöbbi!
És közben pedig a magyarfoci hiszékenyei pedig különböző portálokon és fórumokon vitathatkoznak vehemensen, hogy ezt nem így kellett volna, hanem úgy kellett volna, netán amúgy kellett volna, plusz focielőzetesekben próbálják - feleslegesen - kitalálni, hogy mi várható a magyarországi NB1 következő fordulójában, miközben pedig általában nem a focimeccsen a zöld gyepen, hanem a fehér asztalnál játszott kártyapartikon (vagy különböző VIP-páholyokban) dől el, hogy mikor éppen melyik focicsapatnak kell nyernie vagy muszáj döntetlent játszia!
  :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: oakland23 Dátum május 22, 2018, 14:29:02
Idézetet írta: mikisun Dátum május 21, 2018, 20:33:54
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D

A szégyen az, hogy a Nyíregyháza ezzel a semmilyen játékkal, száz bundával, elkúrt meccsel majdnem dobogós  ;D

Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: TiB Dátum május 22, 2018, 14:49:25
Idézetet írta: oakland23 Dátum május 22, 2018, 13:15:20
Még nem estek ki, vagy én maradtam le valamiről?

Igazad van, én néztem el. :ok:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mate_debrecen Dátum május 22, 2018, 20:41:42
Egyet remélek, hogy Kondás Elemér marad az edző Kisvárdán, pikáns lenne úgy egy Loki-Várda meccs  ;D
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum május 22, 2018, 22:35:58
Idézetet írta: csabax Dátum május 22, 2018, 13:36:41
Jelenleg az van Magyarországon, hogy - mintegy igazodva a jelenkor követelményeihez - immár nem minisztériumok "fejesei", hanem oligarchák zrikálhatják kártyapartnerüket azzal, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Ennyi!
Most az van, hogy Orbán Viktor felcsúti focicsapata játszik Tállai András mezőkövesdi focicsapata ellen, Seszták Miklós kisvárdai focicsapata játszik Garancsi István (Orbán Viktor) székesfehérvári focicsapata ellen, satöbbi!
Sajnos nem az első eset a történelemben, hogy a politika a legnépszerűbb sportba is szeretne belefolyni és így közvetlen/közvetve hatást gyakorolni a társadalomra. Én azonban kicsit máshonnan közelíteném meg a kialakult helyzetet.
Kezdeném a 90-es évek közepétől, amikor már nyugaton piaci alapokon működött a futball, ellenben mi még nagyon messze voltunk ettől. Jó lépda, hogy a Fradi BL szereplése után hogyan is fektették be az akkor iszonyatosan nagynak számító pénzeket..
Később több MLSZ elnök is próbálkozott azzal, hogy itthon is tulajdonosi, támogatói kört alakítson ki, emlékezhetünk a szárnyait bontogató Professzionális Nemzeti Bajnokságra :) de a társadalom és a csapatok nem voltak készek erre az új felállásra.
Még nem jutottunk el oda teljesen, hogy csapatok ne szünjenek meg, de oda már igen, hogy hogy az állami csapatok mellett már vannak tulajdonosok. Az általad is vázolt felállás mellett ezért is volt nagy fegyvertény, hogy tavaly a Honvéd meg tudta nyerni a bajnokságot.
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: mikisun Dátum május 23, 2018, 00:03:02
Idézetet írta: oakland23 Dátum május 22, 2018, 14:29:02
A szégyen az, hogy a Nyíregyháza ezzel a semmilyen játékkal, száz bundával, elkúrt meccsel majdnem dobogós  ;D


Némi bizonyítékot felrakhatnál azért azokról a bundákról!
Nem elégszem meg egy csincsillával.:D
Ok,tudjuk,hogy a magyar foci fényesebb korában,sokat bundáztak némely csapatok,a Nyíregyháza is,de...ez ne jelentse már azt,hogy most már mindig csak bundáznak!
Lehet,hogy a baszo.. kisvárda meg vette a pontjait!:D
Van bizi?!
Nincs!
Feltételezések vannak csupán!
Ennyi!
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: Várda64 Dátum május 23, 2018, 09:54:51
 ;D ;D ;D

Olvasván a hozzászólásokat (főleg Eisbär elvtársét, aki közel 1 év után ismét "építő" jellegű hozzászólással lepte meg fórumunkat), Eszterházy Péter mondása jutott eszembe, mely szerint egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.  ;D ;D ;D Neki ez nem sikerült, de ne kövezzétek meg érte.

Egyébként semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy Kisvárda az idén a 2. helyen zár.
Tavaly harmadikok voltunk, tavalyelőtt negyedikek, miért ne lehettünk volna az idén másodikok?
Összevásárolták a csapatot? Az átigazolási szezonnak ez a lényege. Ha jól tudom mindenki vásárolt játékost nem csak a Kisvárda. Hogy hozzánk jobb képességű (de olcsóbb!) játékosok kerültek? A játékospiac mindenki számára nyitott, más is leigazolhatta volna ezeket a fiúkat. ( Csak zárójelben jegyzem meg: a bajnokság kezdetekor a szakma a Kisvárda keretének jelentős gyengüléséről beszélt. Én is így gondoltam, erre a "Dream Team" tagjai a tanúim. Ebből is látszik, hogy én sem értek a focihoz csak szeretem. )

A koromnál fogva sok minden előfordulhat, de ha jól emlékszem a bajnokság elején mindenki 0 ponttal indult. Hogy mi itt az elmúlt 36 meccsen többet szereztünk mint a többiek az inkább az Ő hibájuk, mint a miénk. Arra pedig határozottan emlékszem (mivel nem tartozom a fotelszurkolók táborába), hogy Seszták Miki egyetlen egy gólt sem lőtt, sőt még csak 11-est sem védett.

1 szezonunk lesz az NB I-ben? Semmi baj, annak minden pillanatát élvezni fogjuk! Még akkor is ha éppen "agyonverik" a kedvenceket. Viszont egy dologról biztosíthatok mindenkit: a Várkerti Vitézek drapija az összes stadionban ott fog feszíteni! Nem úgy fog festeni a vendégszektor, mint egyes "nagy múltú megyeszékhelyek" vendégszektorai az idén, vagy mondjuk tavaly, vagy éppen tavalyelőtt. Sokan nem leszünk, mert alapból kis létszámú tábor vagyunk, de mindenütt ott leszünk ahol a csapatunk játszik!

Mindig veletek! Hajrá Kisvárda!
  :beerchug:
Cím: Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
Írta: MarkoPolo Dátum július 28, 2018, 21:15:11
NB2: Bajnokesélyesek gólos rajtja (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-bajnokeselyesek-golos-rajtja)
Egy héttel az első osztály után a Merkantil Bank Ligában is útjára indul a labda. Az NB1-ből kieső Vasas és Balmazújváros kerete is gyengült, az harmadik osztályból feljutó Kaposvár, Tiszakécske és Monor trió kerete pedig megfelelően erős ahhoz, hogy a tavalyi év ne ismétlődjön meg. Arra gondolok, hogy ne legyen csapat aki nagy fölénnyel bajnok lesz, illetve ne legyen csapat aki pontszámban messze lemaradva kiesik. Az első fordulóban a végső bajnoki szorzókat tekintve a két legesélyesebb csapat mérkőzésével foglalkozunk. Tartsatok velünk!
(https://i.imgur.com/uacxV3O.png) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nb2-bajnokeselyesek-golos-rajtja)