Nyolcaddöntő tippsorok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Franciaország-Belgium 2-4 a VB egyik legjobb meccse lesz a védelmek helyett a támadók fognak remekelni.Horvátország-Anglia 1-2 az angolok nem fogják kihagyni ezt a ziccert,hogy ennyi idő után ismét VB döntőt játsszanak.                                 

Francia- Belga 3-3 h.u. 4-4 tizivel 6-5 tj. FRA
Horvát-Angol 0-2

Franciaország - Belgium 3:1
Horvátország - Anglia 0:1

Menjen haza a labdarúgás! :beerchug:

Franciaország - Belgium 1:0, mindenki bazi nagy meccset vár, s remélem igazatok is lesz, de felkészülök a legrosszabbra, és erre rakok zsetont. Továbbra is erőltetem Mbappé gólzerzését (első gólszerző, szerez gólt, 2 vagy több gólt szerez). Attól tartok, h Varane kinyírja De Bruyne-t, Menuier alapból nem játszhat, a középpálya kreativitása így ilyen Witsel meg Fellaini típusú játékosoktól fog függeni (Hazard-nak nincs 4 tüdeje).

Horvátország - Anglia 2:1. A horvátokkal nem jó büntetőzni, ez az angol támadójáték meg egyre silányabb. Számomra totál érthetetlen Sterling súlytalansága, Kane levételét meg megoldják a horvát védők. Maguire-től ismét gólt várok, bár könnyen vagyok, mert Vele már nem veszthetek a VB-n  ;D. A horvátok góljait valahogyan képtelen vagyok nem messzire helyezni, egy Rakéta bomba jöhetne végre, a másik már teljesen mindegy nekem.


Franciaország - Belgium 2-2. Továbbjut: az egyik.
Előzetesen ebből a 2 csapatból 2 csapatot tippeltem a dobogóra. Úgy tűnik, hogy sikeres lesz az a tipp. Sajnos mivel ezúttal tényleg az idei VB-n két kedvencem fog játszani egymás ellen, én már csak annyit tehettem, hogy időben behűtöttem a söröket. És, persze, reménykedek abban, hogy - a nyugis sörözés közben - jó focit és sok gólt fogok látni!

Horvátország - Anglia 2-1
Röviden és tömören: https://www.youtube.com/watch?v=VCozLJbAPMQ