III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#180 december 21, 2009, 22:45:25, zgergo
Idézetet írta: TiB Dátum december 16, 2009, 12:37:35
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megis-tornyi-lett-a-dvtk-vezetoedzoje-2010423/

Ójaj...végre úgy tűnik Kistelekiék eltűnnek a jófenébe, de valaminek be kell árnyékolnia a képet :)

Ha kerüli a Sport Tv-t, akkor annyira nem fog zavarni, de tuti biztos, hogy oda is visszavágyott, hogy nyomassa hülyeségeit, meg béna reklámokat az ingjén és öltönyén. Áááááá....

Lehet, hogy lemaradtam valamiről?
Honnan veszed, hogy Kistelekinek menni kell?
És ki lesz helyette?
Biztos, hogy jó lesz az nekünk?

Mert nem lehet, hogy azért mégis csak van valami köze Kistelekinek ahhoz, hogy a magyar válogatott mit ért el felnőtt szinten és utánpótlás szinten?
Egyébként Mezey doktorod is azt mondja, hogy egyre ütősebb a magyar foci!
Szóval én sajnálnám, ha Kisteleki távozna. Még akkor is, ha az MLSZ-nek vannak igen furcsa döntései néha...



Háááát, én tisztellek zgergo, de amit írtál az oltári nagy ostobaság. Kistelekivel elért valamit a magyar felnőtt válogatott? Ja, igen 4. hely. Maradjon a kis kopasz ZS...

Utánpótlást válogatottat ki baszarintotta el Both József és Sisa kinyírásával, valamint Marco van Buuren idehozásával? Ááá, nem kistuloki volt. Nagy nehezen képes volt visszavenni az egóból, és Egervárit kinevezni a fiatalokhoz, akikkel csoda lett a harmadik hely, minden tiszteletem a "farokrajzolóé". Ennek semmi köze Kistelekihez, elmondom neked, hogy az U-csapat alapján Both Józsi bácsi és Mezey doki bácsi rakta le, és ezt mindenki elismeri. Szeretsz olvasgatni a neten, szépen nézz utána, ki is választotta ki a srácokat 15 évesen, és ki menedzselte őket akkor, amikor Tulok király még sehol sem volt.

Szóval Kisteleki távozását csak Kisteleki nem sajnálná, meg a Zs lobbija.

S akkor itt a hír is:

Kisteleki távozik az MLSZ éléről

Csak a Magyar Labdarúgó Szövetség következő közgyűléséig, legkésőbb 2010 tavaszáig marad a posztján Kisteleki István, az MLSZ elnöke, aki így akarja megteremteni a változás lehetőségét a magyar labdarúgásban. Azt mondja, a döntést már korábban meghozta, de eddig a vb-selejtezők miatt nem akarta bejelenteni.


Kisteleki a múlt hét végén rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett a Borsban és a Magyar Nemzetben  megjelent cikkek miatt, amelyek az MLSZ elnökének korábbi, állítólagos bundaügyeiről szólnak. A vádak szerint Kisteleki a Kecskemét játékosaként, illetve a Ganz-Mávag elnökeként vett részt a meccsek manipulálásában.

Az ügy az MLSZ múlt heti elnökségi ülésén is szóba került, Kisteleki akkor kérdésre válaszolva kijelentette, hogy soha nem bundázott. Két nap múlva Kovács Péter, az Újpest társtulajdonosa lemondott elnökségi tagságáról, mert szerinte Kisteleki nem tisztázta magát megfelelően a vádak alól. Kisteleki szerint Kovács ezzel csak a saját problémáit akarta takargatni, amelyek abból fakadnak, hogy az Újpest is érintett a bundaügyben.

Az MLSZ illetékesei korábban mindig elzárkóztak attól, hogy elárulják, mely csapatok mérkőzéseiről tettek feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál az UEFA fogadásokat ellenőrző rendszere alapján. Azt mondták, hogy ez bizonyítékok nélkül egyelőre puszta gyanúsítgatás lenne, amivel csak a nyomozást hátráltatnák. Kisteleki szerint azonban Kovács lépése a tisztánlátás érdekében kikényszerítette az Újpest megnevezését, mert a klubtulajdonos nem az igazi okokkal indokolta a távozását. 

Kistelekit a politika részéről is több támadás érte az utóbbi időben. Bánki Erik az Országgyűlés sport és turisztikai bizottságának fideszes elnöke azért kritizálta asz MLSZ-t, mert szerinte a szövetség túl lassan reagált a bochumi államügyészség által novemberben kirobbantott bundabotrányra. Az UEFA főtitkára ugyanakkor levélben gratulált az MLSZ-nek a bundaügyben tett gyors intézkedéseiért.

Orbán Viktor  elsősorban szakmai alapon bírálta a magyar futballvezetést, a Fidesz-elnöke többször is kifejtette, hogy rossz kezekben van a magyar futballválogatott. Szerinte a csapat hozzáállása rossz, fél, hogy nagyon kik, és így nem lehet játszani, Erwin Koeman szövetségi kapitánynak pedig több időt kellene Magyarországon töltenie, többször kéne NB I-es meccsekre járnia, és "nem szakad meg a szíve, ha nem sikerül teljesíteni a kitűzött célt".

Kisteleki számos kritikát kapott azért is, mert a nemzetközi gyakorlattal szemben négy meccsel vb-selejtező vége előtt meghosszabbította Koeman szerződését, a válogatott azonban csupán a negyedik helyen végzett a csoportjában.

Kistelekit 2006 februárjában választották meg az MLSZ elnökének, a másik jelölt Pellady Péter volt.

(forrás: Origo)

Idézetet írta: TiB Dátum december 22, 2009, 22:03:13
Látod zgergo komám, erről van szó :) A következő a listán Koeman lesz, a nagy nevek közül, erre is mernék fogadni.

Szép tipp volt!
Bár én egy kicsit másképpen látom ezeket a dolgokat.
Ebből a csoportból most óriási csoda lett volna továbbjutnunk. Koeman persze az utolsó meccseken erőltethetett volna támadóbb játékot. De rengetegen felvetették azt is, hogy a svédek ellen minek kellett támadni még az utolsó utáni percekben. Jó let volna az iksz is. Most akkor hogy is van ez?
Lehet Koemant kritizálni, de mostanábban senki nem ért el a válogatottunkkal jobb eredményeket tétmeccseken.
Azt, hogy Kisteleki bundázott-e fogalmam sincs.
Ellenben az Újpest-Pápa mérkőzés 0-3 végeredménye és az ezt követő pápai menetelés számomra is több, mint gyanús. De mielőtt elkezdenétek húzni azzal, hogy újpest szurkoló vagyok, azt ajánlom mindenkinek, hogy inkább előbb a saját csapata házatáján nézzen szét!
Szóval ez a bundaügy nagy szégyen, de nem tudom ,hogy mi az, amit az MLSZ meg tehetett volna még, amit Bánki Erik, mint országgyűlési képviselő  esetleg nem. Szerintem az országgyűlési képviselő igazolvány birtokában elég sok mindent meg tehetett volna ez az Erik – nem csak a mentelmi jog miatt van az az igazolvány ám! Lehet vele dolgozni is. Pláne, ha sport és turisztikai bizottsági elnökről van szó!
Az Orbán Viktoros részhez annyit, hogy ő inkább miniszterelnök legyen, mint szövetségi kapitány, bár kétségtelenül előfordulhat, hogy több magyar mérkőzésen tette tiszteletét, mint Koeman.
És azt sem zárom ki, sőt remélem, hogy aki Kisteleki után jön majd jobb eredményeket tud felmutatni. De az meggyőződésem, hogy ezen az úton kell tovább menni.
Konkrétan: az az élvonalbeli csapat, amelyiknek nincsenek rendben a pénzügyei, az vagy k. gyorsan tegye rendebe, vagy nem lesz élvonalbeli szereplési joga.
A fradisták és a fehérváriak is emlékezhetnek arra a méltatlan helyzetre, amikor saját játékosaik fenyegetőztek perekkel, meg "munkabeszüntetéssel". A Gyirmót helyzete egy kicsit más lett volna – mert higgyétek el, hogy ott van pénz dögivel még az ilyen válságos időkben is –, de azt el tudom, hinni, hogy a pénzügyi igazoláson elb... valamit.
Hogyan is zárhatnám ezt az írást?
Amennyire levettem a dolgot Szigo és Tib szerint ennél csak jobb jöhet. Én meg remélem, hogy tényleg jobb is lesz!

Idézetet írta: Milan Dátum december 22, 2009, 14:39:42
S akkor itt a hír is:
Kisteleki távozik az MLSZ éléről
Takarodjon is a vérvörösge**be ez a senkiházi patkány! Ekkora férget még keveset hordott a hátán a Föld! Ez a buzigyuri annyít ártott a labdarúgásunknak, hogy ismét hosszú évek kellenek majd, mire az utódok úgy-ahogy helyrehozzák, ha egyáltalán sikerül nekik. Wazze, csak azt nem értem, hogy egy ilyen korrupt ge**t, hogy a picsába nem csuknak le?

Magyar-orosz meccs a Puskásban

Az orosz nemzeti együttessel játszik felkészülési mérkőzést március 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban a magyar labdarúgó-válogatott.
A mérkőzéssel kapcsolatos tárgyalásokról – mint arról beszámoltunk – az orosz Szport-Ekszpressz adott elsőként hírt.


Forrás: nso.hu

A magyar válogatott utoljára 1993 -ban játszott a szbornajával, akkor az Üllői úton 1-3 -ra nyertek az oroszok.


Remélem már új szövetségi kapitány ül a kispadunkon ellenük... :)


Mezey, 86, tészta, új igazolás Lencse...

Aha, így már dereng valami.

Idézetet írta: TiB Dátum február 01, 2010, 20:39:20
Ez a Rudolf, ez egy nagyon rendes gyerek. Megkínálnám egy féléves padozással a tarcsi tarcsijában, csak úgy jófejségből.

Akkor nem kap pénzt a DVSC. Ki van ez találva.
Különben meg részemről is megérdemelné!


#192 február 08, 2010, 11:34:17, rosco
A hazai bajnokságba legutóbb visszatérő Robinho csereként beállva így mutatkozott be a Santos színeiben a Sao Paulo ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=8ri6YVTmIGA

Úgy tűnik a hazatérő brazil sztároknak (Ronaldo, Adriano, Wagner Love...) jót tesz az otthoni levegő.  :)

Idézetet írta: rosco Dátum február 08, 2010, 11:30:39
A hazai bajnokságba legutóbb visszatérő Robinho csereként beállva így mutatkozott be a Santos színeiben a Sao Paulo ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=8ri6YVTmIGA

Úgy tűnik a hazatérő brazil sztároknak (Ronaldo, Adriano, Wagner Love...) jót tesz az otthoni levegő.  :)


Szerintem ezt 10 magyar bíróból minimum 8 lefújta volna les címen.

Szerintem ez a kapus jövőre megy az Atletico Madridba. Ha már védeni nem tudnak a Matracosok kapusai, legalább gólokat lőjenek...

http://www.youtube.com/watch?v=eoRrtkeq5rI