III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Győrnek nem kell messzire utaznia: a szlovákiai FC Nitra lesz az ellenfele!

Hamarosan nyitok egy témát a BL selejtezőkkel.  ;)

Idézetet írta: TiB Dátum június 21, 2010, 20:29:00
Maribornak annyi. Remélem ::)

Jártam már Mariborban. Szép és érdekes város. Kulturális és sport központ Szlovéniában. A foci csapatuk nem tudom most mennyire jó, de a Videoton csak továbbjut ellenük.

Idézetet írta: TiB Dátum június 21, 2010, 20:29:00
Maribornak annyi. Remélem ::)

Kemény lesz.
Legalábbis a szlovén foci válogatott eredményeit elnézve nem lesz egyszerű.
Persze aztán lehet, hogy e két dolog közt sincs összefüggés...

Azért hajrá magyarok!

Egyesek szerint akinek több pénze van, annak jobb csapata is van, ez így egyenesen arányos.  ;) Ezek szerint nem lehet gond a Vidivel, szépen elmenetel az Európa-ligában a legjobb nyolcig. De ha csődbe megy közben a Valencia, akkor tovább is  ;D (tudom, hogy BL-induló a Valencia, de kiesnek majd a csoportkör után, pláne ha még Silva is elmegy).

Idézetet írta: Szigo Dátum június 22, 2010, 20:11:05
De ha csődbe megy közben a Valencia, akkor tovább is  ;D (tudom, hogy BL-induló a Valencia, de kiesnek majd a csoportkör után, pláne ha még Silva is elmegy).
Nane ;D
"Mendieta szerint könnyen elképzelhető, hogy Villa nélkül erősebb lesz a csapat, akárcsak az ő kiválása után 2001-ben." :P

David Villa után Juan Mata is lelépett Valenciából és a Barcában kötött ki.* Nagy esély van rá, hogy még Silvát is eladják, így azért vérmes reményeik nem lehetnek a következő szezonra.

*A Radio Marca értesülése szerint a fiatal csatár öt szezonra kötelezi el magát, és 20 millió eurót fizet érte a katalán elitklub.

A jövőheti vizsgáim után írok egy helyzetjelentést a Valencia háza tájáról ;)

Mata: "A Barcelona nem tett ajánlatot Matáért. A katalán lapokban olvasható hírek kitalációk" - jelentette ki hivatalosan a klub.
Silva: Silva engedélyt kapott, hogy tárgyaljon a ManCityvel; meg is egyeztek a felek. Már csak a Valenciával kell megegyezniük az angoloknak.
         Egyre valószínűbb, hogy a ManCity szeretné bevonni Santa Cruzt is a Silváért tett ajánlatba. A csatárt és 25 millió eurót kínálnának.

Hivatalos 2012.június 30-ig Massimiliano Allegri az AC Milan vezetőedzője!
:great: :great: :great: :great: :great:

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum június 25, 2010, 14:15:21
Hivatalos 2012.június 30-ig Massimiliano Allegri az AC Milan vezetőedzője!
:great: :great: :great: :great: :great:

Pont most akartam írni a hírt.  ;D

Reméljük a legjobbakat. Most már a csapatot kellene erősíteni, fiatalítani... :ok:

nice  ;D

,,A DVSC két játékosa, Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics, valamint jogi képviselőjük, június 24-én, csütörtökön Svájcban, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában fegyelmi tárgyaláson vettek részt, és a Fegyelmi Bizottság elsőfokú határozatában büntetést szabott az említett két labdarúgóra.

A Fegyelmi Bizottság álláspontja szerint, Vukasin Polekszics elmulasztott eleget tenni jelentési kötelezettségének, amikor idejében nem számolt be arról, hogy a DVSC kettő nemzetközi mérkőzése előtt, ismeretlen személyek megpróbálták rábírni a mérkőzés eredményének befolyásolására.

A vizsgálat feltárta, hogy Polekszics elhárította a megkereséseket. Megállapította továbbá a vizsgálat, hogy a mérkőzések kapcsán nem valósult meg bunda. A játékos azonban mulasztást követett el azzal, hogy a megkeresésekről nyomban nem tájékoztatta az illetékeseket, így a jelentési kötelezettség elmulasztása miatt marasztalták el.  Polekszicset e mulasztása miatt, 2012. június hó 30. napjáig eltiltották a labdarúgástól és 10 000 euró pénzbüntetéssel sújtották.

A másik játékos, Mészáros Norbert esetében az UEFA hasonló esetet gyanít, egy mérkőzéssel kapcsolatban. Mészáros Norbert semmilyen megkeresést nem ismert el, az eljárás során végig és most is következetesen vallja, hogy egyetlen mérkőzéssel kapcsolatban sem keresték meg, így nem követte el a jelentési kötelezettség elmulasztását sem. Az ezzel kapcsolatos bizonyítékainak előterjesztésére csak az eljárás későbbi szakaszában nyílik lehetősége. Mészárost elsőfokon az UEFA Fegyelmi Bizottsága 2011. december hó 31. napjáig terjedő eltiltással és 7 000 euró pénzbüntetéssel sújtotta.

Mindkét játékos igénybe veszi a rendelkezésre álló fellebbezési lehetőséget. Vukasin Polekszics arra hivatkozik, hogy a kísérletet elhárította, bizonyítottan nem történt semmiféle fogadási csalás; Mészáros Norbert pedig azt kívánja igazolni a fellebbviteli eljárásban, hogy egyáltalán nem került kapcsolatba semmiféle mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.

A DVSC vezetői hozzátették az ügyhöz: minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a játékosok másodfokon elérjék büntetésük enyhítését, illetve eltörlését.

A két játékos jogi képviselője elmondta: az UEFA Fegyelmi Bizottságának eljárása során az volt megállapítható, hogy egyetlen DVSC-mérkőzéssel kapcsolatosan sem valósult meg vesztegetés, fogadási csalás, vagy a mérkőzés befolyásolása, amelyet többek között az UEFA nemzetközi fogadási monitoring rendszere is igazolt

David Silva a Manchester Cityben folytatja
A futballista négy évre ír alá új klubjához. Sajtóhírek szerint 30-35 millió euró az ára

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/david-silva-a-manchester-cityben-folytatja-2035035/

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum június 30, 2010, 15:11:30
David Silva a Manchester Cityben folytatja
A futballista négy évre ír alá új klubjához. Sajtóhírek szerint 30-35 millió euró az ára

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/david-silva-a-manchester-cityben-folytatja-2035035/


Mata pedig még jöjjön a Barcába! ;)

Megvan az nb1 sorsolása!
Érdekesség, hogy az Újpest megint az ETO-val kezd az 1. fordulóban.
Az elmúlt két évben ez a két csapat óriásit küzdött a 3. helyért.

Kedvenceimre(MTK) megint nehéz szezon vár a sok eladót játékos miatt, valamint az idény első felében a 3.fordulótól a 6.bezárólag nehéz meccsek lesznek kék-fehérek számára hisz Budapest Honvéd, idegenben aztán odahaza a Videoton, majd idegenben Győri ETO, otthon pedig az Újpest.  Még szerencse hogy a Fradi és a DVSC elleni összecsapás nem az előbbi meccsek után következik hanem pár fordulóval később mert igen nehéz lenne Kantáéknak - bár így se lesz könnyebb  :)