III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: rosco Dátum december 07, 2010, 20:52:57
A Chelsea tulajdonosának fia a dán klubfutball egyik zászlóshajóját nézte ki magának.

Dán és angol lapértesülések szerint Arkagyij Abramovics közel került ahhoz, hogy részesedést szerezzen az FC Copenhagen együttesében. A Chelsea- tulajdonos orosz milliárdos fia állítólag tárgyalásokat folytat azzal a nyugdíjalappal, amely a Bajnokok Ligájában vitézkedő dánok fő részvényese.
Roman Abramovics fia, Arkagyij könnyen apja nyomdokaiba léphet. Az Ekstra Bladet úgy tudja, a fiatal orosz előrehaladott tárgyalásokat folytat a Loenmodtagernes Dyrtidsfond nyugdíjalappal, amely a Parken Sport & Entertainment A/S, azaz a csapatot üzemeltető cég fő részvényese.
A közelmúltban úgy hírlett, a társaság megválna részvényeitől, ám Carsten Koch, a nyugdíjalap ügyvezetője - noha elismerte az ifjú Abramoviccsal folytatott megbeszélés tényét -, cáfolta, hogy elhamarkodnák az eladást.
,,Egyelőre nem elsődleges célunk az eladás, de ha valaki megfelelő ajánlattal kecsegtet, megfontoljuk a további lépéseket" – így Koch.

(Forrás: pepsifoci.hu)

Gondolom feltörte a malacperselyt, megszámolta mennyi van benne, és rájött h "csak" dán csapatot tud venni.

Abramovic küldheti az utalási megbízást a bankjának, mert a Koppenhága a legjobb 16 között van. Karácsonyra nem is rossz ajándék a gyereknek. :) Azért abban bízok, hogy az egyik unoka majd egy magyar klubot kap ajándékba. ;D

Szerintem nagyon felment a pumpa, hogy nem sikerült rendes játékidőben nyerni.... :D

Szerintem érdemes lett volna a szorzókat is bemásolni hozzá, és máris érthető a dolog ;D

Hiába az osztálykülönbség, emberhátrányban kétgólos hátrányból felállni nem akármi...
Hát megrángatták az oroszlán bajszát, hosszabbításban büntettek. ;D :D

Hirdetések között szemezgettem:

"Frissfejős kecskéket,esetleg gidákkal eggyütt vennék, közel ellős is érdekel! Csakis jó tejelő,szarvatlanokat veszek!"

Forrás: expressz.hu

"Magyartarka szopos bikaborjú eladó.Ár: "

Forrás: expressz.hu


"Keresek 1-2 napos birkákat áregyeztetéssel"

Forrás: expressz.hu


,,Vezető magyar futballklub befektető-partnert keres! A Ferencvárost 1899-ben alapította Springer Ferenc. A csapat 28-szoros magyar bajnok, 20-szoros kupagyőztes, és 4-szeres Szuperkupa-győztes. A nemzetközi porondon 1965-ben érte el legnagyobb sikerét, ekkor az UEFA-kupa és az Európa Liga elődjének számító Vásárvárosok Kupájában végzett az élen, a döntőben a Juventust verte. A Ferencváros a Zenitben futballozó Huszti Szabolcs első profi klubja"

Forrás: pepsifoci.hu


A teljes cikk:

McCabe hirdetésben árulja a Fradit: 7 milliárd az ára

Az orosz Gazeta című lap beszámolója szerint Kevin McCabe, a Ferencváros távozóban lévő többségi tulajdonosa Oroszországban is vevőt keres klubjára, többek között egy újsághirdetés formájában. A brit üzletember a lap által idézett reklámüzenetben minimum 25 millió euróban, azaz mintegy 7 milliárd forintban állapítja meg a zöld-fehér csapat árát.


A gazeta.ru beszámolójában kiemeli: az egyik legpatinásabb és a legnépszerűbb magyar klubhoz keres befektetőt a brit Kevin McCabe, aki minimálisan 1 milliárd rubelt, avagy 25 millió eurót szeretne látni az esetlegesen érkező ajánlatban.

A lap így idézi a hirdetés szövegét:

,,Vezető magyar futballklub befektető-partnert keres! A Ferencvárost 1899-ben alapította Springer Ferenc. A csapat 28-szoros magyar bajnok, 20-szoros kupagyőztes, és 4-szeres Szuperkupa-győztes. A nemzetközi porondon 1965-ben érte el legnagyobb sikerét, ekkor az UEFA-kupa és az Európa Liga elődjének számító Vásárvárosok Kupájában végzett az élen, a döntőben a Juventust verte. A Ferencváros a Zenitben futballozó Huszti Szabolcs első profi klubja" - írja a lap.

Forrás: pepsifoci.hu

A vicc az egészben az, hogy múlt héten nyilatkozta a financial times-ban elsősorban magyar befektetőt keresett, de nem volt jelentkező, így a külföldi üzleti kapcsolatai révén keres befektetőt.
Jó kapcsolatai vannak, ha újsághirdetést kell feladnia :D :bash: :redchug:.

Remélem Abramovic olvassa azt a lapot, amelyikben megjelent a hirdetés. Az egyik gyereknek megvehetné a Fradit, tekintettel az orosz-magyar barátságra és a majd' három és fél évtizedes vendégszeretetünkre. ::)

TiB már linkelt egy Curtis-opuszt a Rangadón a köbön! rovatba, de talán így még érthetőbb, miétr a lilák az alja mindennek:


http://www.youtube.com/watch?v=pD7YrrjcOIQ

A BetClic-nek van egy "Havas Henrikes" / "Újpestes" bannerja. Majd vmlinuzt, vagy Milánt megérem, hogy tegye ki az oldalra. ;D


Idézetet írta: rosco Dátum december 16, 2010, 21:33:00
A BetClic-nek van egy "Havas Henrikes" / "Újpestes" bannerja. Majd vmlinuzt, vagy Milánt megérem, hogy tegye ki az oldalra. ;D

Az Bet365 reklám, ha jól tudom....de nincs az az Isten, hogy én ilyen kitegyek... ;D

Idézetet írta: Milan Dátum december 22, 2010, 09:11:42
Az Bet365 reklám, ha jól tudom....de nincs az az Isten, hogy én ilyen kitegyek... ;D

Akkor marad vmlinuz... ;D


Úgy tűnik már csak magában bízhat az ember...  ;D

Ennél ízléstelenebb fogadóiroda reklámot én még nem láttam, ezért muszáj volt bemásolnom. ;D Nem tudom, hogyan jutott az eszébe ez az ötlet a Bet365 marketingeseinek, de volt az a pénz, amiért Havas Henrik elvállalta. :D