III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Livorno: leváltották Filkorék edzőjét, Madonna lehet az utódja

"Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Livorno menesztette az együttes vezetőedzőjét, Walter Novellinót.
A Filkor Attilát is foglalkoztató klub vezetőinek elfogyott a türelmük, miután a hétvégén a Brescia ellen is elbukott a csapat, amely sorozatban az ötödik bajnokiját veszítette el, és a 18. helyen áll a 22 csapatos Serie B-ben.
Olasz lapértesülések szerint a korábbi futballista Armando Madonna válthatja Novellinót."

Szép neve van :D




Idézetet írta: BvB_09 Dátum december 22, 2011, 21:45:07
Hihetetlenül nagy öngól!

http://www.youtube.com/watch?v=wXb8RjGLcZk&feature=player_embedded#

:D:D:D Kéne 1-2 ilyen minden mérkőzésre, és könnyen menne az over 2,5/3,5:)


Mourinho: Takarítsátok el a sz..t!

Félidőben komplett csapatot akart cserélni.

José Mourinho a tőle megszokott szókimondással értékelte tegnap éjjel a Real Madrid Málaga elleni Király Kupa-mérkőzését.
- Félidőben, amikor 2-0-ra vezetett az ellenfél, azt mondtam a srácoknak: ,,Nektek kell eltakarítani azt a sz..t, amit összehoztatok!" Most már bevallhatom, legszívesebben mind a tizenegy játékosomat lecseréltem volna, sajnos, csak hármat lehetett.
A "Különleges" – burkoltan bár, de félreérthetetlenül – nekitámadt sztárjátékosának, Cristiano Ronaldónak is.
- Egyesek pihenéssel töltötték az év végi ünnepeket, ahogy kell, mások viszont utazgattak össze-vissza, ettek, ittak nyakra-főre. Ez meg is látszott a játékukon...
Mint ismeretes, CR7 Dubajban bulizott a barátnőjével, Irina Sejkkel...

Forrás: nb1.hu

Manchesterben is ez volt a forgatókönyv, Rooney Karácsonykor bulizott, Fergie meg is büntette, még játszani sem engedte!

Mario Götze a Barcelonáról álmodik

A rendkívül tehetséges német játékos a katalánokat biztos nem utasítaná vissza – de még nem foglalkozik a váltással

A németek egyik legfőbb futballreménysége, Mario Götze arról álmodozik, hogy egyszer az FC Barcelona játékosa lehet.
A 19 éves válogatott labdarúgó jelenleg a Borussia Dortmund játékosa, de aligha marad sokáig az, mivel a Bundesligán kívüli együttesek hada is örömmel igazolná le az utóbbi idők legnagyobb német reménységeként jegyzett Mario Götzét. Ő azonban a Bajnokok Ligájában címvédő, friss klubvilágbajnok, s jelenleg a földkerekség legjobb futballcsapatának tartott Barcánál folytatná a legszívesebben.
,,A Barcelona az álmom, nyilvánvalóan. Minden labdarúgó náluk szeretne játszani" – idézte a szavait a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Götze konkrét megkeresésekről nem beszélt, a katalán elitklub érdeklődéséről sem tud, a lap viszont megemlíti, hogy tudomása szerint a londoni Arsenal 40 millió euróért vinné, emellett a Barca nagy hazai ellenlábasa, a Real Madrid is szeretné a saját soraiban tudni az ifjú támadót.

A Dortmundnak egyelőre esze ágában sincs eladni legpiacképesebb tehetségét, de előbb-utóbb alighanem enged a kérőknek – Götze szerződése 2014 nyarán jár le, tehát a BVB engedélye nélkül 2014 januárjáig nem is tárgyalhat más csapatokkal. A fiatal játékos közölte: egyelőre nem foglalkozik a klubváltással, viszont megtisztelőnek tartja, hogy a legnagyobb egyletek is érdeklődtek iránta.

Forrás: NSO

Dzsudzsák a Dinamo Moszkvához igazol!

Csöbörből vödörbe:)

Don't cry for Dzsudzsi Mahacskala!

Az új fizetéséről nem írnak semmit. ???


Idézetet írta: Tomihmv Dátum január 10, 2012, 12:41:29
Torghelle a Videotonba igazolt!  8)


Akkor ezzel 100%, hogy Alves menni fog, ugye? Alves, Nikolics, Torghelle túl sok lene; Nikolics Sankó nélkül is csak csereember.

#552 január 10, 2012, 12:52:53, Milan
Idézetet írta: Latzka Dátum január 10, 2012, 12:44:07
Akkor ezzel 100%, hogy Alves menni fog, ugye? Alves, Nikolics, Torghelle túl sok lene; Nikolics Sankó nélkül is csak csereember.

Szerintem tuti elmegy Alves sajnos, mivel már csak most télen tudunk pénzt csinálni belőle, vagy elmegy nyáron ingyen. Illetve jelzés értékű sajnos, hogy Vaskó, Gosztonyi, Nagy D., Lencse és Polonkai nem fog elutazni Malagába az edzőtáborba, így tőlük is meg fogunk válni... Teljesen szétveri a bajnokcsapatot ez a portugál.