III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum április 01, 2012, 13:13:00
Megmenekülhet a ZTE! Egyes információk szerint, mivel a zalaegerszegi egyletnek van a legkevesebb pontja a közép-európai bajnokságokat tekintve, ezért elvehetnek egy EL helyett a magyar NB1-től, így az MLSZ fontolgatja azt a döntést, hogy 10 pontos "segélycsomagot" küld a Zalaegerszegnek és így a 2. és 3. helyezett is indulhatna az Európa Liga selejtezőiben!

Jó vicc  ;D ;D ;D

#616 április 01, 2012, 14:18:36, BvB_09
Thiago Alcantarát kiállították a Mallorca ellen, mégis játszott a Bilbao ellen. Visszavonták Törölték a piros lapot?

Mancininek elege van Super Marióból

Manchester – A City eladja kezelhetetlen centerét a nyáron.
Végre elérkezett ez a pillanat is. A tegnapi Arsenal-Manchester City Premiership-mérkőzést követő sajtóértekezleten Roberto Mancini száját elhagyták azok a mondatok, amelyeket már hónapokkal ezelőtt hallani akart a futballvilág.
,,Remélem, eltiltja az FA. Nem láttam tisztán a padról, de nyilvánvaló, hogy egy rossz szerelési kísérlet volt. Hat meccsünk van még hátra a bajnokságból, ezeken nem fog játszani. Valószínűleg eladjuk a nyáron."
A menedzsertől szokatlan szavak előzménye, hogy a huszadik percben egy olyan, horrorba illő talpalást láthattunk a 21 éves olasz csatártól, amely nagyon könnyen Alex Song pályafutása végét jelenthette volna. Balotelli nyilvánvalóan szándékosan rátartott az Arsenal játékosának sípcsontjára, amely meghajlott (!) – szerencsére nagyobb baj nem lett a bicskanyitogató durvaságból. Martin Atkinson játékvezető sima szabadrúgást ítélt, még csak sárgát sem mutatott fel az azonnali pirosat érdemlő esetért.

Más kérdés, hogy Balotelli végül idő előtt zuhanyozni mehetett, amikor a 92. percben felrúgta Bacary Sagnát – ezért kapta meg második sárga lapját.
,,Én mindig védtem Balót - akit 17 éves kora óta ismerek -, mert amúgy jó gyerek. De ha így folytatja, elpazarolja a tehetségét. Játszathatnám, mert remek labdarúgó, csak éppen folton azt kockáztatom, hogy egy emberrel kevesebben fejezzük be a mérkőzést. A saját érdekében remélem, hogy rájön, rossz úton jár. Bízom benne, hogy megváltozik...", tette hozzá Mancini, akinek úgyszintén meg vannak számlálva a napjai a Citynél – csak más okból, mint Balotellinek.
Az afrikai szülők Olaszországban örökbe fogadott gyermeke idén már kapott egy visszamenőleges hatályú eltiltást, amikor rátaposott a földön fekvő Scott Parkerre, a Tottenham Hotspur játékosára.

Balotelli bűnlajstroma:

2010 augusztus: Napokkal azt követően, hogy a City leszerződtette, Audi R8-asával karambolozik. A rendőrség a helyszíni szemlén 5000 fontot talál nála készpénzben. Amikor megkérdezik, miért hord magánál ennyi pénzt, nemes egyszerűséggel válaszol: "Mert gazdag vagyok."
2010 november: Az első kiállítás. Első Premiership-gólját lövi a West Brom ellen 2-0-ra megnyert meccsen, de a Youssuf Mulumbu elleni belépőért kiállítják.
2010 december: Ki az a Wilshere? Mariót megválasztják az év fiatal játékosának a Premier League-ben Jack Wilshere (Arsenal) előtt. Balotelli, amikor megkérdezik Wilshere-ről, visszakérdez: Ki az a Wilshere? Sose hallottam a nevét...
2011 március: Balotelli egy darts-lándzsát dob egy City-ifista felé. Az incidens utólag derül ki, sérülés nem történt.
2011 március: A második piros lap. A Dinamo Kiiv ellen küldik le, mert felrúgja Goran Popovot. A meccs után elnézést kér - játékostársaitól...
2011 július: A Los Angeles Galaxy ellen gólhelyzetbe kerül, de ahelyett hogy az üres kapuba rúgná a labdát, csinál egy piruettet, majd sarokkal mellé durrantja. Mancini azonnal lecseréli.
2011 október: A tűzijáték-incidens. A saját fürdőszobáját gyújtja fel, amikor egy petárdával szórakozik. Másnap, amikor gólt lő a manchesteri derbin, felhúzza a mezét, amely alatt a trikóján a következő szöveg virít: Miért mindig én?
2011 november: A harmadik piros lap. A lievrpool ellen a második sárgája után zavarják le a pályáról.
2011 december: Megszegi a 48 órás kijárási tilalmat a Chelsea-meccs előtt, amikor elmegy vacsorázni egy curry-étterembe.
2011 december: A Micah Richards-ügy. Edzés közben összeszólalkozik és dulakodik csapattársával, Micah Richardsszal. Az esetről felvételek látnak napvilágot a sajtóban.
2012 január: Az FA erőszakos cselekménnyel vádolja meg azok után, hogy a Tottenham elleni mérkőzésen rátapos Scott Parker fejére. Négy meccsről eltiltják.
2012 március: Egyszer csak megjelenik korábbi csapata, az Internazionale sajtóértekezletén, amelyen az új edzőt, Andrea Stramaccionit mutatják be. Odamegy az asztalhoz, mindenkivel kezet ráz, attól kezdve az esmény nem Stramaccioniról, hanem róla szól. Burleszkfilmbe illő jelent...
2012 április: Az Arsenal-meccs. Songot letalpajta, kétszer belerúg Bacary Sagnába, a második után végre kiállítják.

Forrás: nb1.hu

Az MTK-nak 1 millió euró fölötti összeg járna, ha Gulácsi bemutatkozna a Premier League-ben. Nos Gulácsi ott ült jó ideig Reina mögött a kispadon, a spanyol nem sérült meg, nem állították ki, így esélye sem volt bemutatkozni a PL-ben. Most idény elején kölcsönadták a Hull Citynek, múlt héten kiállították Reinát, a következő meccsen Donit, így most a 30 éves Brad Jones véd a Pool-ban, aki ma lépett pályára először be a PL-ben.

Ezt nevezik pechnek... ???

Idézetet írta: Snatch0521 Dátum április 21, 2012, 15:04:41
hajra barca

Hidd el, ha értelmes hozzászólásokat írsz, úgy is össze fog jönni a chat használathoz szükséges 25.

Idézetet írta: rosco Dátum április 21, 2012, 16:31:24
Hidd el, ha értelmes hozzászólásokat írsz, úgy is össze fog jönni a chat használathoz szükséges 25.

Így van!  :ok:


BRÉKING: Josep Guardiola sajtótájékoztatóján egyúttal hivatalosan bejelentették, hogy segédedzője, TITO VILANOVA lesz a Barcelona vezetőedzője a következő szezonban. Az indok, a jelenleg megkezdett úton szeretnének tovább haladni!

Forrás: sporthirado.hu

Hát szerintem nem ez volt a legjobb választás.

Tito Vilanova lesz az új edző!

Szerintem azért nem ártott volna valami módosítás ezen az irányvonalon. Lényegében egy Pep "B" lesz a padon. De a most felmerülő problémákkal szerintem nem fog tudni mit kezdeni. Pont ezért gondolom úgy, hogy egy "idegen" jobb megoldás lett volna.
És azt sem tartom kizártnak, hogy csak a bábja lesz Rosellnek.




http://www.hatharom.hu/article/8e08b9-az-elmebeteg-joey-bartont-12-meccsre-meszelte-el-az-fa

Nem értem, hogy ezt az embert miért nem tiltják már el örökre...bezzeg ha valaki doppingol akkor elmeszelik akár több évre, ez meg folyamatos mészárlást tart a pályán és mindig megússza pár meccses eltiltással...mocskos egy alak, nem focipályára való.